å de va ju bra de

Hej bloggblogg. Blev en vända på stan igår med älskling. köpte hem lite mer nödvändigheter hehe. Nu ska jag springa iväg te bussen. Sveden hela dagen! :))

jaja vi är väl inte världsbäst på att ta pussbilder men i alla fall.

 

2 filmer, shine spray, svart ögonskugga, silicea och body lotion med lätt brun utan sol effekt heuheuheue.


Älskar scooby doo för övrigt.

Torsdag

Hej blogg.

Vaknade precis. Fan va skeva drömmar jag drömt nu på morgonen. Inte drömt nånting som jag kmr ihåg inatt. Men sen efter jag pussat älskling hejdå och lagt mig och sovit igen typ klockan sju så har jag drömt så sjukt skeva drömmar. Kan inte ens förklara dom för dom är så skeva. Aja :o
Ska väl typ snart iväg till skolan och gå på lektion. Sen får vi se vad som händer. Strutta runt på stan lite med älskling kanske :)

Imorgon kommer jag vara på Sveden hela dagen och rida lite häst så då slipper jag skolan. Schönt :)

kväller

Hej blogg.

Ligger i sängen med älskling och katterna. Snart dags att sova. Eller ja i alla fall för sonny han ska upp imorgon men jag har ledigt så kanske ska sätta mig och spela lite sims hehe ;) blir nog att dra till stan en sväng imorgon since i'm ledig. Synd att ingen annan är ledig så jag hade nån att gå med lite tidigare på dagen. Får vänta tills älskling slutat och gå en snabbsväng innan dom stänger eller nå med han. ska inhandla lite smink å skit. Gonatt !

jävla konstig hårfärg jag får i webcamen på datan alltså


På promenad med grisarna





lillfisen

meningen med livet typ.

RSS 2.0