So much misery osv.

Hey blogg.
 
Ska snart åka och jobba. Har varit en lugn vecka. Har jobbat igår och ska jobba idag. Två dagar jobb per vecka är helt okej. Men denna vecka har jag dessutom bara jobbat 4 timmar/dag så det är nästan oförskämt assoo. Men fett skönt.
Blä, har en matteuppgift som ska vara inlämnad 1 november som jag inte alls har någon koll på. Och verkar inte få koll på den heller. Kollar upp på internet hur man ska göra, kollar i min bok hur det är meningen att man ska göra. Men dom använder så jävla krångliga ord osv för att förklara. Känns så onödigt. Om jag bara skulle träffa nån mattelärare som kunde förklara det med vanligt språk så skulle jag ju förstå direkt hur jag ska göra. Men nä, dom ska krångla till det i onödan. Så nu vet jag inte hur jag ska lösa talen. Braa...
 
Dessutom har min whiplashskada börjat spöka igen. Gör jätteont uppe i nacken på vänstersidan där det gjorde ont precis när jag hade krockat. Blir så när man jobbar på dagis. Mycket barn att lyfta osv. Vet inte vad jag ska göra åt det heller.
 
Nä, inte så himla bra nånting just nu. Förutom att Sebastian är här nu <3 och på Torsdag när han ska hem följer jag antagligen med honom och stannar i sthlm över helgen. Men vi får se om pengarna räcker till det. Har inga kvar nästan. Har i alla fall bunkrat upp med mat för denna månad. Ica maxi hemkörning i vanlig ordning (y) Men det blir väl alltid massa andra oväntade kostnader som kommer upp. Som jag ej kommer ha råd med. Blää.
Har dessutom en löneskuld till sthlm stad på 3800 som jag ska betala bara så där. Och har inte jobbat tillräckligt mycket den här månaden för att få in lika mycket pengar som jag fick den här månaden, nästa månad. Så jag vet inte.
 
Det är inte så lätt att hålla uppe peppen just nu bara pga allt det där. Plus lite till.
 
Bebis är mysig i alla fall
 
 
 

Helg helg helg

Hey blogg.
 
Blev lite fest i förrgår (lördag) här hemma hos mig och kjelle. Va lite födelsedagspartaj.
Vi började hemma hos oss och sen drog vi vidare till kingen typ vid 23. Jag hade askul!
Tog inga kort, var för upptagen med att ha kul nivet ;)
 
Igår hade vi bakisdag jag, Anders och Nils. Vi vaknade, åkte till American Take Away (bästa jävla pizzan i världen) och satt där säkert två timmar och bara käkade och kurerade oss.
 
Nu är jag snart påväg till psykologen och efter det så ska jag träffa Björn <3 som är här den här veckan. Han var även med på festen. Såå himla braa! :D
 
Hörs väl sen osv.
 
 
Så kan man se ut om de e partaaaj
 

Björnparken

Baby bjöd mig på Orsa Björnpark i Lördags eftersom att jag skulle fylla år på tisdagen. Det var så himla skojj! Alla djuren var vakna och pigga och ute. Dom enda djuren vi inte fick se var järven (såklart, dom får man aldrig se) och kodiakbjörnen som hade lagt sig i ide redan. Isbjörnne tyckte jag kom för nära en gång med kameran så han gjorde värsta utfallet mot stängslet haha. Blev fett rädd och hoppade till både jag och Sebastian. hihi.

Snöleoparderna gav oss världens show. Först gick den ena vid stängslet alldeles vid oss och strök sig och purrade och ville mysa. Dom är ju verkligen bara lite störer katter <3 Sen kom den andra snöleoparden och började skojbråka med den första haha. Dom såg så söta ut!
 
 
 
 

Jaaha

Heyy blogg. 

Ååh vad längesen jag skrev. Superlängesen! Men det har varit lite mycket. Dels har Sebastian varit här över förra helgen. Sen så har jag jobbat en del. Och igår så fick jag äntligen bilen fixad! Stötdämparna och bromsskivorna och beläggen var dåliga. Så det är bytt nu. Satt ute en hel dag i ett kallt garage och frös :( 
I Tisdags så fyllde jag dessutom år :D hela 21 år. Så nu är jag svingammal känns det som. Vill gärna sluta fylla år. I alla fall så blev det lite utgång Igår med Michelle, Mikaela och Vulle. Mest bara för att jag hade fyllt år och ville ha liten chillutgång innan helgen då det blir riktig fest med antagligen väldigt många fler folk. 

Nu ligger jag i min säng och har blivit förkyld... Såklart. Är jättesnuvig och helt tät i bihålorna. Är egentligen bokad på jobb imorgon men kommer att få lov att sjukanmäla mig :( har känt på mig i säkert en vecka nu att jag var lite snuvig men det bröt aldrig ut så jag trodde att jag skulle klara mig. Men icke. Jaja. 

Så här kan man se ut ibland. Woohoo



Klickade hem lite fiiint

Halsband 99kr
Tröja 159 kr
Byxor 349kr
Klänning 299kr
 

Städtorsdag

Hey blogg.
 
Går runt och städar i lägenheten. Ska väl vara fint när pojkvän kommer ikväll! ;) Har precis diskat upp all disk och det var inte lite disk vi pratar om. Nu ska jag ta hand om all tvätt, dammsuga, plocka undan alla grejer som ligger här och där och ta reda på all post hehe.
Vaknade i hyfsad tid idag jämfört med vad jag brukar. Hur tidigt jag än lägger mig så brukar jag vakna vid 12. Idag vaknade jag 10 och kände mig pigg.
 
Längtar så himla mycket till Sebastian kommer. uuuuggh.. Han kommer halv nio ikväll. Också längtar jag så mycket till Lördag när vi ska till björnparken!
 
 
Och i December så är det två år, fatta sjuukt :D
 

Woohoo tisdag

Hej blogg.
 
Idag har jag jobbat ute i Grycksbo. Det var mysigt, jag jobbade ju där i somras lite längre tid och det var några av dom barnen som jag var med idag :) Nu är jag hemma och är helt död.
 
Sitter jag här med Michelle och Nils och vi gör väl ingenting typ. Imorgon ska jag inte jobba, och inte på torsdag. På fredag är jag tillgänglig för jobb så vi får väl se om jag får något då. På torsdag kommer Sebastian hit! <3 och sen i helgen så ska vi åka till Orsa Björnpark! haha, försök nr 2. Sist vi skulle åka dit så krockade vi ju. Bättre lycka nästa gång liksom.
Imorgon ska jag ta det väldigt lugnt, städa i lägenheten, se film osv osv. Att göra ingenting är det bästa som finns.
 
 
Random bilder i en hög från senaste dagarna woohoo, Starting with a selfie.
Jag och Kjelle innan krogen i fredags <3
Anders och Gris blev kompis <3
Haha, vulle hittade min BH... och claimade den.
Två allvarliga figurer på partaj i fredags
 

Varför är det måndag åååh

Haha hittade en bild som sammanfattar helgen så himla bra. Riktiga slappisar i stökig lägenhet the whole weekend. 




Helgen

Hej blogg.
 
Varit fest/bakischill hela helgen verkligen. Fest i fredags här hemma i norslund sen igår låg vi i sängen hela dagen några av oss och bara chillade och käkade pizza osv. Sen sov vi allihopa här igårnatt igen. Nu har dock alla åkt härifrån utom jag. Till och med Kjelle har åkt till sina föräldrar så jag är fett själv. Ska väl börja städa lägenheten efter helgen. Blev ju minst sagt lite stökigt. Annars tänker jag bara kolla på film och dega. Men har i alla fall haft en så sjukt härlig helg med dom bästa människorna <3
 
 
Snodde bilder av Michelle ändå. Bara hon som tar bilder fan. Skärpning på mig.
 
åkte å köpte pizza.
På väg till fuskeräsern
Innan ferren i fredags med bästa
förfest i fredags
 

Wiihoooo

Hej blogg.
 
Nu har jag jobbat igår och idag i enviken. Var på en avdelningi går som var jättemysig och skulle varit där idag också men då hade det blivit nå krångel så fick vara på en annan avdelning. Tråkigt när man äntligen hamnar på samma stället så får man ända hatta runt. Men det var väl mysigt det med. Så nu tar jag äntligen långhelg i alla fall! Blir mycket pluggande och kanske lite festande. Så himla skönt att plugga distans och bara jobba typ två dagar i veckan <3 älskar att få vara hemma. Pluggar gärna ihjäl mig osv så länge jag får göra det på hemmaplan. Hatar att gå ut från lägis haha. Spelar ingen roll vad jag ska göra.
 
Kom hem och Michelle har haft lite storstädning av lägenheten så sover i nyatvättade lakan inatt. Hon är bäst, som sagt. Hon tog världens finaste bild på Gris idag också! lägger upp den below.
 
Ja annars då? Blir inge pojkvän i helgen. Han kommer hit på torsdag istället och blir här över den helgen. Jag fyller år snart också :) Den 21 okt så blir jag 21 år! :D Så himla stooor.
 
Och visst ja, haha igår när jag åkte från jobbet så började bilen helt plötsligt att låta som faan. Tänkte nu har hela avgassystemet gått sönder. Och ja, ett helt rör hade gått av haha. Sånt som bara händer mig? Så idag har jag spenderat tre timmar utöver att jag jobbat till att stå i ett garage och titta på när vegas fixade det (y) Så nu går bilen bra igen! Nu ska jag bara köpa nya stötdämpare bak och bromsskivor/belägg fram och sen är bilen helt uppstyrd! Blir så skönt att ha fräsch bil. Stötdämparna å de där har ändå varit trasigt hur länge som helst...
 
Godnatt blogg
 
 
 
 
 
 
 

Mitt babe <3

Hej blogg. 

Idag fick jag mina skolböcker på posten. Matte 3c och fysik 1. Asroliga kurser men damn vad svårt det är :( men jag kommer verkligen snöa in i det här. Bye bye socialt liv haha. 

Satt och pluggade några timmar här på kvällen. Och kände precis att jag bara ville ge upp. Men då kom min babe hem och hade köpt choklad och fanta till mig! <3 Hur bäst kan man va? Åhåhå





Jobb

Hej blogg.
 
Idag och imorgon har jag blivit bokad på jobb enda borta i Enviken. Så nu sitter jag här och äter frukost och ska snart åka. Jag blev bokad till halv sex idag. Så jobbar sent. :(
Var längesen jag gick upp så här tidigt. Klockan är halv tio men känns som mycket tidigare. Jaja. det är väl bra att vända tillbaka dygnet.
Hade Seb här inatt. Men kvällen och natten gick fort och han drog till jobbet för några timmar sen. Tråkigt.
 
Ska väl fortsätta göra mig i ordning. Hörs senare.
 
 
Old but gold
 

Jaaruu

Hey

Slappdag idag. Var svårt att sova inatt. Vaknade flera gånger osv. Inte alls van vid att sova själv nu när jag varit hos Sebastian så länge. Men när jag åkte ner dit så var det tvärtom, då hade jag svårt att somna för att jag var så van att sova själv så blev helt störd av att ha nån bredvid mig haha. Vet inte om alla är så eller bara jag? 

Imorgon blir det också slappdag fram till kl 18 för då ska jag på spabehandling och sånt tillsammans med Gunilla med flera :D helt gratis också. Blir mysigt. 

Saknar Sebastian. Han kommer hit imorgon och stannar över natten för han ska jobba i Falun på onsdag. Så då får vi i alla fall en natt till tillsammans <3

Nu ska jag se Simpsons och slappa vidare. 

Jag å min ponytail <3
Fis var jättemysig när jag kom hem <3




Söndagmorgon

Ja som vanligt så tar livet vändningar haha. Det blev inte lugnt igår. Berättar mer om det sen och gör ett större inlägg och ifrån datorn osv. Men jag blev i alla fall mer eller mindre ivägtvingad till globen där infected mushroom spelade live igår. Med VIP pass å allt! Gratis. Så det var bara att slänga på sig kläderna och sminket och åka dit. Men som sagt jag berättar mer sen. Nu ska vi äta frukost bakis :)


Min hunk de där 



Standard



Så himla gulligt vin vi köpte?! Blå är min favoritfärg, och jag älskar getter, och blåbär! Haha. Tog faktiskt den här flaskan endast för omslagets skull. Fast det tydligen skulle vara ett lite extra beskt vin. :s men det var faktiskt helt okej smak på det också. För att vara vin haha. Och vi har till och med lite kvar till idag ;) flaskan gick lös för 79kr på systemet så verkligen helt okej pris också. 

Nu har vi precis vaknat och ska äta frukost. Imorgon kväll åker jag hem så vi ska väl inte röja runt allt för mycket idag utan mest ligga hemma och mysa. Ska försöka få tag på lite chai te! Drack det igår när vi fikade och jag tycker det är så himla gott! Brukar dricka det hemma i Falun också om jag fikar på waynes. Där kan man beställa en chai latte. Och den är utan tvekan den bästa varma drycken jag har druckit! 

Såg dessutom idag att följarantalet har ökat lite. Puss på er! 



Stockholm



Hej blogg. Har sovit två nätter i sthlm nu   Idag har vi varit till veterinären med sebs orm som har ett konstigt sår på svansen. Skulle plocka upp ormis fyra timmar senare så vi har gått runt i stan typ hela dagen. Käkade på nån indisk restaurang som hade asgod mat, gick runt och kollade i gamla stan, fikade på nå fik nere i stadsteatern och nu är vi äntligen hemma igen helt slut. Jag hann även förstöra en vinflaska som vi hade köpt och skulle dricka nu... Så det var bara att gå och köpa en ny. Som tur är så är vi ju i en stor stad där systembolag finns precis överallt. Men ändå. Hur klantig får man bli? 
Nu lagar vi i alla fall mat och dricker lite vin och sen ska vi se på film och bara ta det lugnt. Blir nog väldigt lugnt hela helgen. Inte lätt med distans, då lär man ta vara på varandra medan man kan! Saknar min misse och Michelle där hemma men vi ses ju sen! :D 




Mobilblogg



Hej blogg. Appen för att blogga i mobilen är skitdålig. Så kan ej centrera bilder eller text osv. Men det får väl gå ändå. 

Idag åker jag till sthlm till älskling och blir där till söndag. Tåget går 17.34 så ligger hemma och kollar film just nu. Har packat klart å allt. Tiden går rätt så segt. Kanske inte blir asmycket bloggande i helgen men meen :) 





RSS 2.0