Måndagen dagen

Hai blogg.
 
ååh alltså det går inge smidigt för mig haha. Har fortfarande inte fått det nya simkortet att fungera så nu står jag i telefonkö som är huur lång som helst in till tele2. Var in på deras sida och försökte logga in men då har dom tydligen en massa driftstörningar också så det är typ omöjligt att göra nånting. Så vi får väl se om dom kan hjälpa mig. Tills dess får jag ringa och smsa på gamla telefonen :(
 
Nu har jag precis vaknat. Ska äta frukost och se film och grejer fram till typ halv tre för då ska jag åka iväg tillsammans med Filippa och Klara till stallet! :) Så ska vi ut och rida lite på min Scarlett. Har även insläpp och ska ta hela stallet idag haha. Hoppas det går bra, har inte gjort det sen innan sommaren, kanske är lite ringrostig? :o men det ska nog gå bra. Har ju världens bästa små brudar med mig som kan hjälpa till! :) Tar med nya iphonen så nu kanske jag faktiskt kommer lägga upp bilder igen som inte bara är Michelles bilder.... Tror hon kanske börjar tröttna på det lite? ;)
 
Fick paket igår på posten. Dels ett som jag visste var det var men fick också värsta mystiska avin om ett annat paket. Vart helt förvirrad? Men i alla fall så var det en massa kattmat som jag har fått! :D jag anmälde mig tidigare om att bli typ kattmatstestare. Och tydligen blev jag antagen också eller vad man ska säga. Så nu har jag gratis kattmat för en månad framöver (y) det går braa nuuu
Fick även hem en hel platta celsius från gymgrossisten.com! :) Dom hade 30% rea så jag och Michelle slog till och delade på ett flak. Huur bra?
 
Nej nu jävlar sista bilderna jag snor av Michelle
 

!!!!

Nu sitter jag här med mitt jävla iphone paket!! :D :D nu ska jag öppna. Hörs när jag har gjort klart skiten!
 
Så jävla excited
 

God morgon

Hej blogg.
 
Jag gjorde en ny header. Såg att den blev alldeles för kort.. ååh orkar inte, Det får vara så tills jag orkar fixa det.
 
jajaja. Inge jobb idag. Sitter och ska äta frukost nu. Hoppas verkligen på att min iphone kommer idag. Har inge tålamod kvar. Den måste komma idag! Vet inte vad jag gör annars :'( På onsdag åker jag till stockholm och är där till söndag, tänk så kommer den inte innan jag har hunnit åka?! Nej fy. Stod på orderstatusen att beräknad leveranstid var 26/9.. alltså i fredags. Sen stod det "din order kommer under dagen att skickas och beräknas vara framme hos ditt postombud i början av nästa vecka". Så den borde ju komma idag eller imorgon?!
ååååhåhåhå
 
Ska se film hela dagen så att tiden går fort så får vi la hålla tummarna :')
 
 
Old but gold
 
 
 

Teflonen

Alltså herreee
 
Va ju som sagt på kupolen idag och letade skal till min nya iphone 6 plus som kommer imorgon (hoppas jag). Men hittade ju inget... Hittade däremot iphone 6 plus visningsexemplar på the phone house och började pilla lite på den. Och HERRE JESUS vad stor den är!
Jag var inte ALLS beredd på hur stor den är. Hur fan ska jag kunna vänja mig vid en så stor telefon??! ååååh.
Men alltså ja, jag tycker att den vanliga lilla iphone 6 är alldeles för liten istället. Önskar det fanns en telefon som var mittemellan plus och vanlig??
Men jaja. Jag vänjer mig nog. Är ju van vid en iphone 4, vilket är typ bland dom minsta smartphonen man kan ha. Så jag är nog bara sjukt ovan vid så stor telefon. haha. Men ändå. Chocken som kom alltså gyyyd
 
 
 
 

Söndag osv

Hej bloggg.
 
Inte bloggat mkt i helgen. Jag som sa att jag inte skulle göra nånting i fredags. Tji fick jag. Blev förfest hemma hos Kammo i stan. John fyllde år. Sen blev det kingen hela natten. Blev ju bara knas sist jag var där så va aaskul i fredags att det faktiskt blev helkväll och att det var med samma människor! Så tog igen det nu om man säger så. Fick gratis taxi hem också haha. Asbra (y)
Igår var jag snorbakis. Jag och Michelle låg hemma typ hela dagen. Var iväg en sväng på kvällen till willys å handla mat men annars så var vi bara hemma.
 
Today så vaknade vi typ 11 och drog upp och gjorde oss iordning och åkte iväg till kupolen. Jag skulle försöka hitta ett plånboksfodral till min nya iphone som kommer imorgon antagligen. Men dom hade inte fått in några såna än :( För tidigt, dom släpptes ju i fredags. Men många affärer skulle få imorgon istället så får kika då igen. Plockade i alla fall med mig 1 foundation, 6 par trosor och 1 par leggings hem. Jäävligt behövligt. Kämpade in i det sista för att få ur det sista ur min foundation imorse, alla mina leggings har hål på knäna och jag har ENDAST mystrosor. Inga fina. Så köpte 6 fina string. Nu ska väl Sebastian bli nöjd eller vad tror ni? ;)

Nu är det dock slut på shoppandet. Får fett med pengar denna månad så jag ska ÄNTLIGEN köpa nya stötdämpare till bilen så den går igenom besiktningen i november. Sen ska jag betala tillbaka en skuld jag har till Sebastian för att han betalade en hyra åt mig i stockholm så var skyldig han 4500kr, men har hunnit betala tillbaka 2000kr så bara 2500kr kvar woohoo. Har även betalat tillbaka skuld till mamma osv. Så nu börjar livet gå åt mitt håll ekonomiskt i alla fall. De va fan på tiden kan jag ju tala om...
Sen tänkte jag även faktiskt ha råd med en tatuering den här månaden eller nästa! :D:D:D:D såå jävla swooon
 
Från idag innan vi åkte wooho
 
 
 
 
 
 

Listfan

När vaknade du imorse?
Svar:
tyyyp 11 tror jag?

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Uuuh vad jag är bakis

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Sebastian ringde imorse nån gång. Sa väl inget speciellt som vanligt haha. Förlåt men alltså han är den sämsta människan i världen på att smsa och prata i telefon.

Vilket humör är du på?
Svar:
Seeeg, förvirrad, glad, sorgsen, saknad, längtan, oro, ångest och lycka. På en och samma gång. Det är INTE lätt att vara jag ska jag tala om.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
trosor och ett linne.

Har du ont någonstans?
Svar:
sträckte min arm när jag hjälpte anders att flytta här om dagen. :(

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
glass

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
6100kr

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Igår på krogen. En smirnoff ice

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
tv4play.se

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Ingenting. Ligga här i sängen tills jag dör typ.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
inte satt på någon låt idag.

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
För jag är inte som alla andra. Jag är till och med långt ifrån alla andra. Och jag tror att världen har mer att lära av outsiders än vad som anses idag. Plus att vafan jag är bäst ju.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Tror de va fezt

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Ingen alls tror jag. Fick så många igår så det får väga upp ;)

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Skickade en snap på... Min säng typ.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Köpt mat. Roligare än så var det inte.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar-
Täcket <3

Vad tror du att klockan är?
Svar:
22.36

Vad borde du göra idag?
Svar:
Sova

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Fan pyjamas. Bäst

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: 
Svår fråga. Men nånting jag verkligen vill göra är att få prata med farfar, farmor och morfar igen. Saknar dom.

 

 


Fredag

Hej blogg!
 
Vi var alldeles för trötta för att gå på bio igår. Att flytta tar fan på krafterna asså. Vi blev inte helt klara heller.
I alla fall så hade vi det jätte trevligt. Efter flytten typ åkte vi bil och snackade bara. De e behövligti ibland.
 
åååh jag kollade idag på orderstatusen på min iphone, och den kommer inte idag. Den kommer i början av nästa vecka :( så himla besviken. Då hade jag ju lika gärna kunnat köa till en butik och fått den idag. Förbeställde ju av en anledning.. Men jaja. Det är som det är.
 
Idag är det slappdag deluxe. Ligger i sängen och har gjort hela dagen. Och kommer fortsätta med det. Ska handla lite sen osv. Toapapperet är helt slut. Men annars tänker jag inte göra nånting.
 
Wooopwooopp

Today

Hej blogg
 
Idag ska jag hjälpa Anders att flytta. Så jag har precis gjort mig i ordning och ska äta lite sen kommer han och plockar upp mig. Blir inte askul att flytta. Men sen ikväll så bjuder Anders på bio som tack. wiihooo
 
Näe, har lite bråttom. Men uppdaterar sen om filmen osv!
 
 
Körde på platt hår igår. Gick de å.
 

Baowao

Hey blogg.
 
Äter frukost. Michelle är ute och går promenad. Lugn morgon och ingenting händer.
 
Alltså jag måste bara tipsa er. Alla ni som inte är träningsfreak och har missat att äta kvarg måste absolut testa det!
Jag är inget träningsfreak, även om jag tränar ibland. Men kvarg... alltså damn. Alla som har varit i Grekland och ätit yoghurt där vet hur krämig och god den är. Ja, alltså precis så smakar kvarg. Jag är lite efter med det här. Men eftersom jag knappast tror att ni som läser min blogg är träningsfreak, så passar det väl sig att tipsa om det! PRÖVA KVARG. Omg, så gott. Som yoghurt fast mycket mycket bättre. Sen att det dessutom är nyttigare, tydligen, det är väl en helt annan sak! haha
 
Senare idag så ska jag åka hem till Gunilla. Till mitt gamla stall där jag hade min häst Scarlett innan jag flyttade till stockholm och drog igång hela det kalaset. Ska dit äntligen och få umgås med Gunilla och träffa på min skrutta Scarlett! Det är jobbigt utan henne, faktiskt. Det är svårt att jämföra kärleken man har till en häst med nånting annat. Man älskar dom som om dom vore ens barn. Det är faktiskt det närmaste jag kan tänka mig. Det är inte alls samma kärlek som man har till sin katt eller hund. Det är starkare. Det är som ingenting annat man har varit med om.
Så i alla fall, det blir lite ensamt utan henne. Tänker på henne väldigt mycket och önskar att jag träffade henne oftare. Jag var rätt så sliten och trasig sist när jag tog hand om henne så jag är nog inte redo för att göra det igen sådär på heltid. Men tids nog.
 
 

.....

I'm not sure what I'm looking for anymore
I just know that I'm harder to console
I don't see who I'm trying to be instead of me
But the key is a question of control

Can you say what you're trying to play anyway
I just pay while you're breaking all the rules
All the signs that I find have been underlined
Devils thrive on the drive that is fueled

All this running around, well it's getting me down
Just give me a pain that I'm used to
I don't need to believe all the dreams you conceive
You just need to achieve something that rings true

There's a hole in your soul like an animal
With no conscience, repentance, oh no
Close your eyes, pay the price for your paradise
Devils feed on the seeds of the soul

I can't conceal what I feel, what I know is real
No mistaking the faking, I care
With a prayer in the air I will leave it there
On a note full of hope not despair
 
 

Nattetid

Woho idag är det tre veckor sen jag och Michelle flyttade ihop!
 
Tiden går så foort. Tror jag. Inte visste väl vi att vi skulle hamna i världens bästa lägenhet. Men de gjorde vi. Så får vi väl hoppas att vi fortsätter hålla så bra sams också. Vad tror ni läsare? ;) Jag tror det kommer gå hur bra som helst. Michelle är inte så jävla komplicerad att leva med, och det är inte jag heller - tror jag! haha
 
Borde kanske ha nån sorts frågestund gällande mig och Michelle och vår vänskap haha. Eller ba hitta nån egen blogglista. Ja vi får väl se.
 
Nu ligger jag i sängen och ska sätta i lurarna å titta på nå skit medans Michelle ligger och kollar på paradise hotel. Jag kan tyvärr inte kolla på sån skit. Tappar verkligen hoppet om mänskligheten när jag tittar på såna där trattar :( Tycker inte det är underhållande nånstans. Sorgliga människor verkligen. Uääk. :( Önskar jag kunde tycka det var kul men jag blir verkligen bara rädd för framtiden. Alla barn som sitter och tittar på det där och tar efter vad dom gör tex. Och annars så brukar jag liksom gå runt och förneka att såna där trattar verkligen existerar. Men det gör dom ju. Och vara med på tv får dom också. uuuh. Inga nobelpristagare direkt. åh. Och alla andra ungdomar över hela facebook ba hyllar dom som nå gudar. Nej blä. Jag blir rädd. Hjälp.!!?
 
 
haha.. sådärja! Jag och Michelle 2012. Så snygga.
 

Måndag

Hej blogg.
 
Varit en supermysig helg tillsammans med Sebastian. Vi har inte gjort mycket alls. I lördags så var vi iväg till Nicklas på kvällen och hängde där med nåra folk. Men annars har vi bara legat hemma. Och skitit i bloggen ;) haha
 
Idag är det måndag, har bara legat hemma i sängen. Det bästa som finns. Men imorgon ska jag jobba på mitt gamla dagis där jag gick när jag var liten! Blir spännande att se hur det ser ut där nu. Tror dock tyvärr inte att några av mina gamla fröknar är kvar, dom var ju gamla redan på den tiden. Men lokalerna lär ju inte ha förändrats så mycket! Sen efter imorgon så ska jag nog faktiskt inte jobba nå mer den här månaden. Och sen möjligtvis jobba kanske en dag innan skolan börjar 6 oktober. Men annars tänker jag ha ledigt! Så himl skönt. Blir nog en vända till Stockholm och hälsa på Sebastian där typ den här helgen eller nästa. Så vi hinner ses en lite längre tid än bara en helg innan jag börjar skolan.
 
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning och sen ska jag och Michelle åka till Hosjö en sväng hem till hennes föräldrar och dricka lite kaffe samt hämta ut lite stuff på hemköp! Mina vinterjackor har kommit och några saker Michelle har beställt har kommit. Swiiit.
 
Skrutta har gosat med mig hela dagen
 

Igårkväll

Hey blogg.
 
Har mitt hjärta här, och har Michelle här. Huur bra får livet bli? Vi sitter och dricker vin och har det allmänt najs. 
 
Idag har jag mest legat hemma efter jag var hos psykologen. Har varit en sväng med Michelle till stan och kollat runt, utnyttjat min bonuschech på H&M för 50kr (köpte bara ett par ringar) och sen fikade vi lite på waynes. Nu blir det snart sängen.
 
Goodnight
 
 
Just nu
 
Tidigare idag i finbilen
 
 

Spökisar

Nu så har jag kommit hem igen efter psykologmöte. Har städat lite i lägenheten också. Diskat, dammsugit osv. Och nu är jag äntligen tillbaka i sängen. Ikväll kommer Sebastian hit och stannar över helgen! <3
 
Tror ni på spöken mina läsare? Tänkte bifoga någonting som Michelle skrev på sin blogg tidigare. Det händer en del skumma saker här hemma! När vi först flyttade in för snart tre veckor sen så märkte vi ingenting men nu börjar det liksom hända lite grejer.
 
"Men nu är jag i lägenheten igen. Händer massa knas här nu. Imorse när jag vaknade så stod 1 av alla 3 garderoberna i hallen vidöppen. Och den har jag aldrig ens öppnat sen vi flytta hit, och skulle inte behöva göra heller eftersom det bara hänger supertjocka vinterjackor där. Och Sara sov ju. Och när Sara senare vaknar på förmiddagen, så stod alla 3 vidöppna?! Och imorse när jag hade varit på toa innan jobbet, och skulle gå tillbaka till sängen och hämta mobilen, så är det någon bakom mig som säger "heeeej" med dov, men tydlig röst. Klassiker va? Ba, jo hej du. Gå och lägg dä', klockan är 06.10 förfan.
 
Och när jag stod i sovrummet imorse innan jobbet och klädde på mig, så hörde jag tydligt att någon gick genom hallen och in till toan, så jag tog ju förgivet att det var Sara, så jag gick dit för att säga god morgon, men det var ingen där. Hon låg i sängen och sov."
 

Själv så tycker jag att det känns lite obehagligt här hemma i vissa rum. Det är Michelle som får uppleva flest fysiska fenomen medans jag mest känner av att vi ej är ensamma. Jag undviker att gå in i duschrummet som ligger innanför toaletten. Där känns det otroligt skumt. Gris älskar att vara där inne. Hon är där hela tiden. Själv så känner jag riktigt obehag när jag går in dit. Av ingen anledning verkligen.
Samma sak i rummet där vi har smink/kläder/träningsprylar. Där är det ännu värre. Dit vågar jag knappt titta in när jag går förbi dörren. Spelar ingen roll om det är nattetid eller dagtid. Ibland får jag en impuls att gå in dit och klappa gris för hon brukar ligga där och sova. Men jag blir alltid stoppad i dörren av en obehagskänsla som kommer över en som en våg. Jag känner mig inte välkommen där inne.
Jaru blogg vad ska man säga? Vi får se vad mer som händer, om det händer någonting mer!

Iphone <3

Hej blogg
 
Så himla trött just nu. Satt uppe igårkväll och stod i kö för att få förboka nya iphone 6 plus! Så nu är skiten bokad. Och kommer komma till mig om precis en vecka! Fyfan så gött det ska bli med ny telefon äntligen!
Den är ju helt sjukt stor. Alla som har en iphone 5 vet ju att den skärmen är 3.5 tum. Och iphone 6 plus är 5.5 tum! heeelt stört. Längtar som faaan.
Jag beställde i guld. Verkade snyggast :)
 
 

Torsdag

yeeeesss!
 
Idag fick jag beslut från csn. Och visst fan kommer jag få pengar medan jag pluggar!
åååh sån himla lättnad! Slippa jobba med ett jobb man vantrivs med! Kommer bli så himla najs! Bara att vänta på att skiten kör igång nudå heuheu
 
Idag jobbar jag inte, och inte imorgon heller. Så jag har långledigt inför helgen. Så himla skönt. Förhoppningsvis så kommer Sebastian hit imorgon och är här över helgen. Hoppas! Inte lätt med långdistans och en pojkvän som pluggar högskola.
Idag har jag hunnit duscha och sett klart en film jag började på igår. Nu ska jag göra mig iordning och om nån timme ska jag åka och träffa Anders en sväng och sen ska jag hem till mamma med lite ormmat.
 
Titta vad läskiga vi va förra halloween :o hohohohoho
 

Att bo i Sverige

... Där det blir kallt och vinter. Det är inte kul någonstans. Usch. Bilarna går sönder, man kan inte vara ute mer än fem minuter, det blir mörkt så man blir som i någon sorts dvala av depression.
 
Men så finns det i alla fall några guldkorn som kan liva upp stämningen en aning. Till exempel riktigt snygga jackor att mysa i!
Jag kommer i alla fall klara vintern galant nu. För snart kommer tre nya jackor hem till min garderob! <3
 
 

Rast

Bara tre timmar jobb kvar. Låt det gå fort nu...

Michelle tog gullig bild på våra bebisar. Strax inna spruffs satte sig och kissade på mitt täcke haha. Gris är så himla rädd för spruffs! Det är lite kul haha




Onsdag

Hej blogg.

Supersega jobbdagar igår och kommer bli idag. Jag jobbade igår till 15.00 och sen åkte jag iväg en sväng och träffade bästis Anders och sen åkte jag hem vid sju eller nått och kollade på serier tills det var sovdags. 
Ska strax åka iväg på jobb till 16.30 i bjurs. Var där igår med. Sen efter det så tar jag helg. Sköönt! Sen ska jag imorgon försöka få tag på lite intyg och skit som jag ska skicka in till csn så att jag förhoppningsvis kommer få pengar därifrån. Sen börjar ju plugg 6 oktober så då kommer jag inte kunna/behöva jobba så himla mycket. Kommer jobba lite extra för att få in cash men det kommer handla om 1 gång i veckan jag kommer sätta mig tillgänglig. Kommer också bli så himla skönt! Plugga på distans dessutom. Så att man kan vara hemma och lata sig hela dagarna! :D
 
 
 

Hejdå jobbet!

Hej blogg.
 
Dagen blev precis som jag ville ha den. Har legat i sängen största delen av dagen och bara kollat på serier. Så jävla skönt. Önskar att jag kunde göra det varje dag och slippa göra någonting alls.
Vi har precis kommit hem igen från att ha varit och pantat, handlat och hälsat på Michelles mor och far i Hosjö på lite kaffe. Alltid lika trevligt hemma där faktiskt! Och nu ligger jag här i sängen igen. Och nu blir det serier igen.
Tyvärr så ska jag jobba nu i tre dagar framåt. Långdagar. Tisdag 09.00-15.30, Onsdag 09.00-16.30 och torsdag 07.30-16.30. Bara blä känner jag just nu. Har inte alls någon lust eller energi.

Har i alla fall tagit ett litet beslut. Och det är att go all in på pluggandet nu i några år framöver. Jag tänker säga upp mig från detta yrke föralltid! 
Jag satt imorse och räknade ihop hur mycket jag hade jobbat i September, och det är hittills bara 9 dagar. Och ändå känns det som en evighet. Det känns som att jag har jobbat HUR mycket som helst. Men det är väl så jag känner om det här jobbet antar jag. Jag trivs inte med det. Och det gör väl att tiden känns som jättesakta och speciellt när jag går runt och har sån himla ångest över att gå till jobbet. Det är helt enkelt inte jobbet för mig. 
Så nu har jag i alla fall sökt csn istället till när jag börjar plugga i oktober, så ska jag verkligen satsa på det. För ska jag komma in på högskoleutbildningarna som jag vill gå så gäller det att få höga betyg också. Och då kan jag inte ha ett stressigt jobb som jag vantrivs med att sköta samtidigt! Så hejdå föralltid barnskötaryrket!
 
 

Politik

Pojkvän är tillbaka i Stockholm och Kjelle är nu tillbaka på sin plats i sängen. Vi är båda två lediga från jobb imorgon så nu blir det myskväll för hela slanten med "Det Okända" !
Och btw HUUR glad att valskiten snart är över? God Dayum
Jag gick faktiskt och röstade idag. Men jag till skillnad från andra så vill jag faktiskt inte att människor ska definiera mig utifrån vilket parti jag röstar på för det är verkligen inte en viktig del av mitt liv. Så jag tänker faktiskt hålla det för mig själv! :)
Känns dessutom verkligen som att det är någon sorts trend bland ungdomar att man måste rösta "rätt"? Som sagt så hatar jag alla partier lika mycket men jag tycker dock att det är väldigt konstigt att det ligger på modet att rösta på ett visst sätt! Och rätt är då per definition att rösta vänsterpartiet eller feministiskt initiativ. Hur konstigt? Är man inte feminist och vänsterpartist så är man dum i huvudet ungefär. Jag hoppas att alla där ute röstade efter hur dom själva tycker och inte utifrån vad man "ska" rösta! Och att ni sen lägger den här skiten bakom er och inte låter denna depression kallad politik bli en för stor del i ert liv!
 
 

Ja lite bitter är jag

Hej blogg.
 
Ja idag blir det inte mycket gjort. Dö kanske.
 
Hade askul igår här hemma! Förändrades dock snabbt när vi kom till krogen, så jag och Seb drog hem typ på en gång vi kommit dit. Jaja, sånt som händer. Det va i alla fall kul tills dess.
Ska nog vara ledig imorgon tror ja. Skönt att lägga sitt eget schema wooho
 
Har precis skjutsat Sebastian till tåget igen. Så det var ju kul. Askul med vanlig vardag. Kul att ha långdistans så att man får lov att gå runt som en jävla nunna i flera veckor innan man kan ses i bara nån dag för att sen bli ensam änka igen. Näe inte så jävla kul kanske...
 

Much black and white

Hej blogg.
 
Igår var en slödag. Jag och Michelle låg hemma hela dagen och bara tittade på massa tvprogram å skit och sov typ. Sen på kvällen så åkte jag och hämtade älskling från tåget så nu är han här över helgen. Fast nu håller vi på och går runt och städar lägis, äter och fixar oss inför inflyttningsfesten som är ikväll! Så nu är Seb hemma hos Nicklas så länge. Tonight is the night dååe. Fezt här hemma först och sen bär det av på krogen och där spelar en gammal kompis band. Åh vad full vi ska va.
 
Just nu. Trivs som fisken i vattnä med mitt långa hår wiihoo
 
 

Tjoho

Hej blogg.
 
Imorse blev jag bokad på jobb 40 min innan jag skulle börja, nackdelen med timvik. Va bara att flyga upp ur sängen och iväg te jobbet. Jobbade i alla fall bara 07.30-12.00. Ska jobba samma pass imorgon på samma ställe. Skönt med halvdagar assoo.
Nu ska jag se på The Hobbit och frugan ligger i sängen och kollar på Arga Restaurangen. Senare kommer pappa och pluggar in tvättmaskingen och sen ska jag iväg till järnet och hälsa på Jenny. Wiho :)
 
 Längar efter trean assoo
 

åhåhåh

Nu åker vi strax och hämtar min lilla fis <3
 
Gris ville ha puss, Gris fick puss.
 
 
 

Skulle gärna klicka hem

 

Ikea/katt/livä

Hej blogg.
 
Va helt okej jobbdag igår. Tiden gick fort, De va skönt!
Idag ska jag också jobba. Fast 12.00-16.30 så det blir en kort skön dag. Dock ganska sent att sluta halv fem haha men jag kanske har blivit lite bortskämd? Det är i alla fall ett ställe jag varit på ett par gånger förut så det blir ju kanoners! :) Då känner man redan barnen, har redan hälsat på personal och föräldrar osv så då känns det alltid lite bättre.
Igår va jag och Michelle en sväng till Ikea och Kupolen efter jag jobbat klart. Kjelle hade presentkort där så nu har vi äntligen ett diskställ haha. Och även lite annat smått och gott som gör att lägenheten ser mkt fin ut! Blommor, lampor osv. Och sen idag när jag jobbat klart så ska vi åka iväg till Ludvika och hämta hem Gris som har levt loppan i några veckor hemma hos Sandra! Haha hon har postat så himla söta bilder på henne på fb och deras äventyr. Måste bara lägga upp hihi. Ska bli så himla skönt att få hem min bebis. Har saknat henne så mkt. Och så jävla mycket creds till Sandra och hennes pojkvän som har tagit hand om henne när det krisade för mig! <3
Och OMG, passar min katt i huvudbonad eller vad?!
 
Gris hittade kossor att mysa med
 
Sen va dom ute på promenad också
Och myste lite såklart
Sen snodde hon Sandras pojkvän också vad jag förstod haha. Hoppas hon lämnade tillbaka han i någorlunda skick <3
Sist men ej minst, jag och Kjelle från innan vi åkte till Ikea woohoo
 
 

Godnatt

Härliga sambolivet fortsätter.
 
Ikväll har vi badat och druckit vin och skrattat så magmusklerna förtvinat nästan. Nu ska jag sova för har blivit bokad på jobb imorgon från 07.00-15.30 borta i svärdsjö. Fatta. Jag ska åka hemifrån halv sju typ. Måste fan upp halv sex. Blä. Men man får tänka på cashen.
 
Fint smink man får när man badar
 

Hej långhårä

 
 
 

Måndag

ååhåhååå jag ser ut som en alien...
 
Jag blekte ju utväxten igår som sagt. Det ser fan inte klokt ut när man är nyblonderad asså.. Ser bättre ut med lite utväxt!
Här är bild.
Man ser ju liksom rakt in i hårbotten i huvvet när hårstråna är så ljusa??!
Men jaja, blir bättre om typ två veckor när Det blivit några mm utväxt :)
 
Idag ska jag åka hem till mamma och städa ur mitt gamla rum lite osv. Ska även försöka pilla i mitt löshår! :) Får se hur det går att göra själv. Där bak å allt. Men jag tror det blir bra! Resultat kommer upp seen.

Fick inge jobb idag men det var nog nästan lika bra. Slog i mitt knä igår när jag och Emma stod och blonderade mig. Och satan vad ont det gjorde. Jag blev helt illamående och fick lov att gå och sätta mig ner för jag blev HELT svimfärdig. Sen började jag svettas som faan och blev jättevarm så jag fick lov att groggy ta av mig mina kläder. Haha dafuq liksom? I alla fall så kan jag inte böja knäet nu riktigt så jag tror inte att det hade varit någon höjdare att jobba på dagis idag där man måste böja sig ner för att lyfta upp och leka med barnen osv. Kan inte ens böja mig ner och sätta mig på en stol utan jag måste liksom sträcka ut det benet och bara böja på det andra. Sjukt det blev. Hoppas på att det blir lite bättre så man inte måste kolla det.
 
 
 

Sammanfattningsvis

Hej blogg.
 
Gårdagen blev inte fullt lika galen som fredagen. Vi var iväg en sväng till Granny Goes Street runt halv tio och hängde lite med underbara lilla Filippa och hennes kompis Klara. Det är vår gamla mentors dotter och hennes kompis. Som jag bara inte kan låta bli! Världens goaste unge är hon Filippa!
Sen drog vi alla fall hem därifrån för vi skulle ju hinna dricka och sen dra på kingen. Men vi kom aldrig så långt haha. Typ sminkade oss och fixade oss och allt, drack en massa vin, sen ba råkade vi fastna i sängen och spelade nå spel istället. Vi var ju jävligt slitna så inte så konstigt haha. Men det var fan kul det också! Nicklas kom förbi igen och sov med oss. Har man rätt sällskap så behöver man liksom inte göra så mycket mer än att bara umgås!
 
Idag sover jag ensam hemma i lägis för första gången. Lite nervöst faktiskt. Känns som att spöken kommer äta upp mig. Hade helst haft min kjelle hemma! Men ho lär va hundvakt. Emma har varit här också idag. Hon hjälpte mig att bleka min utväxt som va lite mer än 1 dm lång... De va en lång och jobbig process men nu är jag fan kritvit i huvudet. Fattar inte hur det kan bli så jävla blont!? Men ah hellre det än orange. Ser bara så sjukt ut när det är alldeles nyfärgat haha. Men nu är det i alla fall äntligen ordentligt blont så nu kan jag sätta i mitt löshår som jag har köpt. Ska testa med microringar den här gången. Blir intressant att se hur bra det funkar. Har ju testat lim förut men de satt fan kvar limbitar i håret förevigt efteråt... och clips kan jag inte ha för dom fastnar inte på mig. För halt hår typ? Kan bara dra loss bitarna ur håret. bläh.
Aja, godnatt blogg!
 
Har i övrigt haft en jävligt rolig och spännande helg. Så nöjd!
 
 
 
 
 

Poolpartaj

Hej blogg.
 
Idag äre sjuukt slitet over here alltså.
 
Ja igår då. Vi hade först lite förkrök här hemma i min och Michelles ungkarlslya. Nicklas kom hit också så det blev vi tre. Sen runt nio började vi vandra bort mot hälsingberg hem till Vulle och väl där så hade alla redan hoppat i poolen och hade det asnice. NÄCK. Ja, så det var ju bara för oss att hoppa i. Körde bikinistyle först men äsch, det blev nakenbad för allihopa. Vi spelade volleyboll i vattnet och hade det jätte trevligt. Satt och drack vid poolkanten, spelade, umgicks och skrattade. Så himla behövligt och precis vad jag vill göra alla mina helger typ!
Sen runt två tre så gick vi upp ur poolen som nå russin och fick skjuts hem. FEM timmar i poolen, då är det inte mycket kvar av huden på en!
Väl hemma så tog Michelle ut kaninen och gick till sängen och sov haha. Jävla Kjelle asså. Fick gå och släppa in kaninen efter ett tag efter jag hittat en däckad Michelle med jacka och allt på. Min brud de! Sen gick även jag och Nicklas och sov.
Blev ju inte så där jättemkt bilder eftersom vi va i en pool hela kvällen. Men ah.
 
Haha imorse. Två slitna tjejer. Som tur va så hade vi Nicklas som fick gå å göra kaffe till oss medans vi låg och dog.
 
 

Utgång today igen då

Hej blogg!
 
Ikväll ska jag och Kjelle iväg på poolpartaj så håller på att göra oss iordning och dricker lite. Senare kommer Nicklas hit och förfestar med oss. Sen ska vi gå hela vägen te hälsingberg. fedt långt. Men jaja. Mer bilder kommer sen säkert.
 
 

LÄGIS

Vi börjar komma i ordning hääär. Är jävligt nöjd! Det är en fin och stor och rymlig lägenhet. Vet inte om den är så stor egentligen men den känns stor. Det är en tvåa. Så jag och Michelle sover i min stora dubbelsäng i vardagsrummet och det enda rummet vi har där har vi kläder, hår, smink och sen alla våra träningsprylar. Köket är stort, badrum/toa är stor. Balkongen och också jättestor! Så här ska vi fan bo länge assoo.
 
Michelle tog lite bilder igår, den jäfveln. Vi skulle egentligen vänta tills vi hade blivit helt klara med allt som ska upp på väggarna osv hehe men fan det gjorde inget för bruttan tog jättefina bilder! <3
 
 

Vår fina crib. Jag å min bejb asså <3
 
 
 

RSS 2.0