Hej igen

hej blogg!
 
Hemma i Falun igen nu. Varit här i en vecka och glömt bloggen. Fick lov att åka tillbaka hit lite tidigare än vad jag och Sebastian hade tänkt. Tänkte stanna på västkusten längre men hade sett fel på vilka veckor jag skulle jobba här i Falun så fick åka hem en vecka tidigare :( Fett trist insikt alltså. Kom inte heller in på några högskolor som jag hade sökt så nu blir det att skita i att plugga till hösten och jobba istället. Har fått jobb på en förskola i Stockholm från och med 18 augusti så nu ska jag jobba denna vecka och en till här i Falun, sen åka till västkusten igen i en vecka, och sen va ledig en vecka till antingen på västkusten eller i Stockholm, och sen börjar det seriösa tråkiga svenssonlivet!
Har dock inget boende efter september så det blir lite intressant. Eller ah, det kommer bli förjävligt. Kommer få ha soffturné runt om i Stockholm och bara hoppas på att jag någonsin igen kan få något fast boende. Men det är ju komplett omöjligt i Stockholm så vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt. Ska man behöva köpa en bostad? Ta en massa lån? Ja, kanske det. Egentligen verkar det bäst. Och om det skiter sig med jobbet så finns ju alltid människor som vill hyra lägenhet i Stockholm så då får man väl flytta igen och hyra ut sin lägis. Varför inte liksom?
Mycket att tänka på. Så lite tid att lösa saker på. :( wäh.
Ska i alla fall försöka blogga lite mer.

Bisarrt

Hej blogg!
Nu är vi nere på västkusten. Och har vart i två nätter hehe. Glömde bloggen igen. Var en lång och dryg bilresa men det gick bra ändå! Hade Bella med oss, sebastians katt. Hon gillade inte bilen. Men det gick bra ändå! Hon fick va lös och då gick det lite bättre. Lilla tjockis! 
Vi har mest tagit det lugnt sen vi kom ner. Bara landat och haft de gött. Va en sväng till nå köpcenter också. Idag blir det helt bisarr fest ute i skogen som vi ska på. De blir spännande minst sagt. Ska rave'a och sova i tält! Hehe. Jag som hatar att sova i tält. Får se hur man mår imorgon!







Jahejhej

Hej blogg!
Gud vad hektiskt livet är. Nu är jag i sthlm igen i alla fall. Har varit i Falun i några dagar och hjälpt pojkarna att städa ur lägenheten. Nu blir det snart en efterlängtad semester på västkusten tillsammans med Sebastian! Hans mor å far bor där nere så dit ska vi och blir där i en vecka eller två, nått sånt. Ska bli så himla skönt efter allt stök och städ och flyttande och allting att bara få komma bort tillsammans nånstans och vila lite. Sen när jag kommer tillbaka är det inte långt kvar innan det är dags att jobba 3 veckor i grycksbo på förskolan där. Semestervikariat. Klirr i kassan i augusti det blir najs (y) Vet dock inte hur jag ska klara hyran i Juli bara?? Hur fan ska man lösa det egentligen? Räknade i alla fall ut att jag kommer få ca 11000 kr för mina tre veckor så augusti-septembet är ju avbetade i alla fall. Bara den där Juli kvar. Hum. :( Om man frågar soc så blir man ju bara återbetalningsskyldig i augusti eftersom jag får lön då. Så då håller inte det heller riktigt. Smslån kanske?
Jaja. Ligger hemma hos Sebastian och väntar på att han ska komma hem. Jag ville stanna hemma och se på VM så han fick åka ut själv. Skulle fira sin rumskompis som fyller år idag. Men fan han kommer ju aldrig hem å VM är slut. Astråkigt att vara hemma hos nån annan själv haha.
 
 

RSS 2.0