Måndag

Hej blogg.


Idag har jag varit på dom två läkarbesöken jag skrev om tidigare. Ultraljudet på levern/gallvägarna får jag svar på senare och för mina hudbesvär har jag fått antibiotika och lite sånt utskrivet så det var ju bra. Kommer tydligen få ganska jobbigt med torr hud/torra slemhinnor under behandlingen men vad gör man. 

Sen har jag bara varit hemma å gjort ingenting resten av dagen. Så himla skönt. Ska jobba imorgon 12-16 och sen ska jag bara slappa imorgon också. Behöver verkligen återhämta mig från all stress som varit. Uuh.

Var i stallet igår också och red lite. Va så himla kul! :) Gunilla har ju ett föl på 1 år också som fick vara med och gå lös. Lilla söten sprang efter oss när vi galopperade osv och hade så himla roliga haha. Han sprang runt och dampade loss totalt. 






Söndag

Hey blogg!

Gud har haft så himla mycket att göra så har inte haft en stund över till bloggen. 
Matteprovet kändes bra, så jag tror det gick bra haha. Det visar sig på onsdag. Igår skrev jag dessutom högskoleprovet! Ska bli spännande att se vad man får för poäng, tar fyra veckor innan man får sitt resultat men sen så. Jag gissar på 1,0! Så får vi se. 

Nu äter jag frukost och ska strax åka iväg till stallet! Inte varit där sen Scarlett (min foderhäst) gått bort. Men ska bli himla kul och speciellt kul att få umgås med Gunilla (hästägarn), det var väldigt längesen! Det är ju ironiskt sådär av livet att dom människorna som betyder så himla mycket för en är dom man träffar minst också. 

Ha en fin dag läsare





Provtjat

Hey blogg. 

Ska iväg om en timme och göra matteprov. Tror det kommer gå bra idag. Men det visar väl sig. Fick göra en massa uppgifter liknande dom på provet igår och det gick ju bra. Mest högskoleprovet som håller på att pressa sönder mig haha. Ska bli så jävla skönt imorgon när det provet är över att bara få slappna av lite. Om det nu har gått hyfsat då, annars om det går skitdåligt så kommer jag väl bara ha mer ångest. Uhhuhu. 



Jaja, wish me luck. 





Dagens pole

Hej blogg! 

Usch, väldigt mkt stress och press just nu inför högskoleprovet. Känns ej helt okej. Jag funkar inte så bra under för mkt press. Men men, vi får se hur det går på lördag. 

I alla fall, poledance lektion idag! Skönt, få slappna av lite och släppa all annan skit just nu. 
Idag kände jag mig stark, och det gick jättebra! Satte Scorpio. Det där jävla tricket som verkligen inte gått förut. Sen gjorde vi lite nya grejen, bland annat ett trick som heter iguana (bilden nedan). Man står helt enkelt spikrak upp och ner? Haha. Sen blir min handstand bättre och bättre också, så glaad. 

Nu har baby precis lagat lasagne som vi ska äta. Vi har sett klart på hela American Horror Story så nu ska vi kolla  igenom Breaking Bad! Hört asbra saker om den serien så nu kör vi. Btw så fick jag precis godkänt i Kemin! Kanske ska börja koka knark jag å? ;) nej fy. 



Iguana


Dööör

Hey blogg. 

Idag blev en riktig pluggdag. Blev inge jobb ändå. Men det var bara tur det för på lördag så ska jag skriva högskoleprovet så den här veckan kommer i största möjligt mån gå ut på att plugga röven av mig. Har hållt på i ett par timmar nu och börjar bli jävligt trött haha. Men det är som det är. Allt annat ligger på is nu tills provet är gjort. Hopps fan det går bra :( 

Ikväll vid 18 - tiden ska jag åka iväg till Magnus och Eva, min "extra"-föräldrar och goda vänner. Det är nämligen det okända på tvn ikväll och det är väl lite av våran grej att titta på spökprogram haha. Så det blir god mat och mys där och imorgon blir det inte heller något jobb. På morgonen vid 11 så ska jag till vårdcentralen och göra en massa blodprov inför kommande läkarbesök. Har två st inbokade på samma dag nån timme efter varann haha. Där gjorde dom det bra och smidigt! Ska bland annat på ultraljud för min gallblåsa+lever. Kolla vafan som är fel på magjäveln och det var den änden läkarna ville börja i. Håll i hattn. 





Das helg

Heyy blogg.
 
Galen kväll igår. Asmycket folk på krogen! och jag var fan helt nykter. Det var en upplevelse haha. Men det var kul. Det var ju tävling å grejer så det var fyra band som spelar och vinnaren går vidare och tävlar med fler band osv och vinner dom så får dom en spelning på Wacken! hur sjukt?
i alla fall så vann Johns band! :) precis rätt band. Det var dom vi var där för att kolla på. Så nu lär vi väl åka ner och kolla på dom nästa gång i gävle å om två veckor. Swooon. Men jättekul kväll igår. Mycket folk som var ute och många som man kände igen. Inte alltid det händer. Brukar aldrig va nå folk ute längre tycker jag.
 
Nu är jag äntligen hemma igen efter massa äventyr och deep stretch pass osv. Är helt sliten efter den här helgen. Dumt när det händer så mycket saker så man ej hinner vila på helgen :( nu börjar ju en ny jävla vecka imorgon. Så osoft. Är ej redo alls för det. Har blivit bokad på jobb också 12-16. Wäääh.
 
 
 
Bästa babe asso.
 

Just nu

Hey blogg  

Igår var kul. Idag blir det en omgång till fast med Michelle på kingen. Jag har deep stretch imorgon så ska inte dricka nånting mene de blir nog kul ändå. Nå band som ska spela osv. Kan bli sköjjjj. Sitter hemma hos Michelle nu i bojsen och om nån timme åker vi in till stan :D



Man lär va fin om man ska ut



Fredag

Hej blogg. 

Har haft inte en skitproduktiv dag men de e väl lugnt när det är fredag. Började med att skjutsa upp en kontorstol till Sebastians kontor sen åkte jag iväg till Borlänge och hämtade mitt pass sen hem igen och pluggade till högskoleprovet typ nån timme. Nu hamnade jag här i sängen typ helt slut. Ska snart iväg och handla in lite chips å grejer. Tänkte ha fuskdag idag nu när det ändå är fredag. Har inte ätit nå sånt där på några veckor men idag känner jag nog att det är dags haha. Lite ångest men ibland måste man få unna sig också för att orka. Har varit PMSig i typ tre dagar trots att jag har spiral och sånt så jag har feta cravings nu haha. Måste köpa choklad. Gick dessutom nån sorts gråtattack över ingenting igårkväll? Hormonerna spökar på. Menmen. Om nån timme kommer Nils hit så ikväll blir det jag, Nils och Sebastian här hemma på lite rajtantajtan. Ska köpa öl och sånt där. Gud vilken fuskdag! :o 



Haha ser helt ihoptryckt ut. Fiiint



Virrig

Hey blogg. 

Sitter i studion och väntar på att en lektion ska bli klar så att open pole kan börja. Jag är ju så otroligt efterbliven ibland. Jag kom hit en timme för tidigt. Snacka om stressad. Hade ett prov imorse i kemi plus en uppgift som skulle vara inlämnad så jag fick lov att göra dom fort som fan typ. Så har pluggat hela dagen tills nu. Blev väl lite väl mycket för huvudet så åkte hit för tidigt. Menmen. Bättre lycka nästa gång. Nu är det bara tio min kvar i alla fall :) 


Have a selfie



Dagens lektion

Hey blogg. 

Idag på lektionen satte jag extended butterfly. Så mysigt trick! Men när man ska glida ut med benet så hälen håller i stången så känns det fan som att man nästan gör nån sorts hjulning ner istället haha. I övrigt kände jag mig ganska svag idag tyvärr :( vet inte vad det kan bero på. Kändes bara som filmjölk i musklerna. Hoppas på att det går bättre imorgon på open pole! 






Lunch

Hey blogg. 

Lite snabb lunch innan det är dags för mattelektion. Klarade nyss provet på första kapitlet! Bara tre prov kvar nu, varav ett är ett ganska litet prov. Känns bra! Kanske till och med kör matte D efteråt när jag ändå är igång? ;) fast ne.
Efter lektionen ska jag hem till min main babe Kjell och leka med henne tills det är dags för poledance. Har typ aldrig varit utan henne så här länge i sträck? Men bruden har fullt upp med plugg och jobb precis som jag :/ då blir det så ibland. Saknar den jävla palmen också haha! Mot alla odds. Hörs ikväll alla fina. 

Standardlunch. Sallad med quornfiléer, sweet chilisås, kaffe och ett glas berocca till (b-vitamin). 



Tisdag

Hey blogg. 

Ligger och kollar ikapp på det okända här hemma själv haha. Får skylla mig själv att jag blir rädd. Tur jag har Sebastian som bor här nu för tiden. Var värre innan det när jag bodde här själv en månad då fick jag ju inte se annat än nalle puh typ. Han kommer väl hem lagom till det blivit mörkt ute heuheu

Annars då? Poledance imorgon. Längtar! Sen på torsdag ska jag också till studion på open pole träning (träning på egen hand, ej lärarlett) så får hoppas jag är någorlunda intakt efter morgondagens pass haha. Så jag inte dör på torsdag. Om en vecka gör jag högskoleprovet å, huvva :( 


Har fastnat totalt för quinoasallad. Att quinoa kan vara så gott?! Kanske lite väl mycket kalorier (350 per 100g) men det är i alla fall bra kalorier och inte dåliga! Tillsammans med fetaost, tomater och ruccola smakar det fan divine.  
Gris är med i vanlig ordning å


Måndag morgon

Hey blogg


Sovmorgon idag, ska jobba 12-16.30. Helt ok pass! Önskar jag inte var sån tratt så jag skulle kunna jobba heldagar men nä. Vore dumt om man tillät sig själv bli rik ;) 



Baby e så söt när han sover. Jag som alltid vaknar först kan ju passa på att ta smygkort wooho



Deep stretch

Hey blogg! 

Precis kommit hem från deep stretch pass. Fortsatte stretcha lite själv här hemma också. Tänkte visa lite "före"-bilder så ni kan följa min utveckling och kanske till och med bli lite inspirerade ;*


Så här ser min spagat ut idag. Det är det främre benet som ställer till för mig. Det bakre känns det ingenting i i nuvarande spagatposen, främre benet tar det däremot stopp i haha. Men bara en liten bit kvar. 
Splitten gör jag snabbare framsteg i just nu. Övre bilden är för en vecka sen och nedre är från idag. Syns kanske inte så mycket skillnad om man bara kollar på benen, men kolla på vänstra foten på över och nedre bilden. Den är mycket närmare eluttaget på undre än övre :D



Roadtrip

Hey blogg. 

Är och jobbar men har rast så slänger väl upp ett litet inlägg wiho. 

Igår åkte jag hela vägen upp till särna och hälsade på. Pojkarna hade bestämt sig för att åka till fulufjället för att leta efter världens äldsta gran som tydligen finns där, så jag passade på att hoppa av i Särna och umgås lite med min moster och en av mina kusiner Kelly :) önskar jag var där oftare men det är så himla långt så det blir inte så ofta tyvärr. Men herregud vilket jävla väder det är. Blir fett lycklig jag! :D idag åker vårt besök hem så ska väl hem och städa efter jobbet, slutar tre. Imorgon ska vi till mamma och fira att hon fyllt 50 och sen kanske jag ska dricka öl med lite finfolk nån dag i helgen! Swoon






Lycka

Hey blogg.  


Kom nyss hem från första poledancepasset på nya nivån. Så himla kul! Satte shoulder mount idag, bild nedan. Lärde oss även ett nytt sätt att klättra på idag. En sorts klättring man använder på tävling, video finns på min instagram. 
Nu ska jag duscha, stretcha mina allra stelaste muskler lite till (hamstrings) och käka lite. Sen kommer väl resten av patrasket hem igen antar jag, dom e på pitchers dom busarna. 


Shoulder mount, man hänger liksom med stången på axeln. Den gjorde till en början väldigt ont att göra när man ska upp med benen och all tyngd hamnar just på ena axeln. Men nu är det inte alls lika farligt, man blir härdad! 



Sooool

Hey blogg. 

Idag tog vi med oss bergsprängarn ut till närmaste gräsplätt och sitter nu i solen och chillar. Så sjukt nice väder ute! Helt underbart. Sol som fan och asvarmt. Tyvärr så ska jag gå tillbaka snart för ska åka på mattelektion :( mitt i finvädret. Men det är som det är! Ikväll är det poledance också. Första gången på nivå 4! Helt sjukt. Längtar som bara den efter att se vad denna nivå har att erbjuda! 





Finbesök

Hey blogg. 

Ikväll fick vi spontanbesök! Johan från västkusten och nicklas från värmland kom hit och stannar till fredag. Vi har suttit och spelat lite spel och druckit lite öl men nu är det sovdags för mig. Imorgon är det mattelektion vid lunch och poledance på kvällen. Godnatt! 



Haha älskar mixen på bordet. Tom vindruvspåse, min magemedicin eftersom magen ej pallar öl, godis, sen en massa öl. Brabra. Sen en full nicklas gör pricken över i:et. 



Måndag

Hey blogg. 

Har precis ätit lunch och ska snart åka iväg och jobba. Jobbar till 17 så det blir fem timmar idag, inte fyra. Men det känns faktiskt helt okej. Det är ett ställe jag varit på förut och när man jobbar såna där eftermiddagspass så är man ganska få barn kvar sista timmen och då kan man göra lite roligare saker som man kanske inte kan göra när det är helt fullt :) sen vid 19 ikväll kommer mamma, Göran och min syster hit och vi ska fika lite osv för mamma fyller 50 idag! 



Igårkväll, vi hade ormen ute. Såklart så bajsade och kissade hon på mig. Ni som brukar hantera reptiler vet precis hur gott det luktar. Har fått tvätta både lakanen och själva täcket plus soffkuddarna :( 



Dagens pass

Hey blogg. 

Precis tagit mig ett tränings/stretch-pass! Det blev ingen deep stretch idag, så får vänta tills nästa söndag. Men det hindrar inte mig! Nu är benen som spaghetti. Gjorde:

Utfallssteg varje ben 10x4 st
Innerlårstretch
Hamstringstretch
Rumpstretch
Främre lårstretch
Vadstretch

Känns så himla skönt när man är klar. Stretcha är så himla bra för välmåendet! Till och med bevisat. Det är som en sorts meditation. För mig livsviktigt! Rekomenderar till alla, även dom som inte siktar på att bli vig, att ändå stretcha ibland! Jag tycker det syns på folk hur flexibiliteten och orken hänger ihop ibland. Min pojkvän till exempel är lika stel som en gammal pensionär haha och det märks ju typ när han ska plocka upp skorna från golvet, det ser ju kämpigt ut för folk som är så stela bara en sån sak! 


Inte skitlångt kvar till split. Älskling tog den här bilden när jag precis hade börjat. Kom en liten bit till sen när jag legat där ett tag! :)



Lördag

Hey blogg. 

Har varit till Ikea en sväng idag med Sebastian. Köpte ett diskställ äntligen. Fått lov att ställa disken på en handduk och det torkar liksom inte lika bra när det ligger ner. Har varit störd på det många gånger haha. Men nu så. 
Nu kollar vi lite på american horror story och om några timmar så ska jag och Anders gå på bio och se Chappie. Så blir älskling glad när han äntligen får vara lite ifred haha. Imorgon är det äntligen deep stretch pass! Har träningsvärk fortfarande sen onsdagen :( har ni något bra tips mot träningsvärk? Har det liksom så himla brutalt och så himla länge :( 


Såå glad
Todays



Kreativa sidan

Hey blogg.

Tänkte visa er, blev klar med en till bok igår! Ni kanske inte ens visste att jag gör såna ibland. Men jag fick nått ryck förra sommaren. Köpte massa läder, nålar, tråd, stämplar, gamla papper och allt möjligt så att jag kunde börja göra såna här böcker. Tänkte först köpa en sån men sen kom jag på att det kan inte vara så svårt att göra en sån själv. Så nu har jag i alla fall gjort en till som jag sen har klistrat in en massa kort i som jag har framkallat. Tanken är att hela boken ska fyllas med fina minnen!




Fredag

Hey blogg.

Denna dag hade kunnat varit bättre. Har haft sprängande huvudvärk hela dagen. Men annars har det varit en bra dag hittills. Fredag idag, fick inget jobb idag. Började med att vi åkte till kopparstaden och skrev på nya kontrakt imorse så nu är lägenheten min och Sebastians! :) sen så åkte jag till skolan och gjorde matteprov. Gick bra förutom på en fråga, och det var väl tyvärr den viktigaste frågan så kommer väl få komplettera :/ menmen. Har förlängt kursen så att jag ska hinna med den bättre. Så det kommer gå bra i vilket fall! :) sen har jag varit hemma hos mamma en sväng och bara döhängt. Kom hem för en stund sen. Har dammsugit överallt här hemma och nu ska jag torka golven osv. Älskling har köpt vin också så blir väl säkert mysfredag här hemma. När han nu kommer hem. Näe nu lär jag fortsätta städa å greja. 



Va på ica maxi en sväng på hemvägen. Köpte bland annat tre nya badbomber! :) dom är så himla mysiga. 



Kul liv

Hey blogg. 

Idag har det varit hyfsad slödag. Ganska skönt men nu så här i efterhand så hade jag kunnat tänka mig att jobba. Men känner alltid så i efterhand men om jag väl blir bokad så får jag ångest. Min hjärna är så sjukt jävla snäll mot mig. 
I alla fall. Vaknade astidigt som vanligt. Älskling sov många timmar till. Pluggade lite, åt frukost osv. Sen har vi även varit hos kopparstaden idag och lämnat in inkomstuppgifter osv. Allt såg bra ut så imorgon åker vi in och skriver av michelle och skriver på Sebastian. Wiho. Nu ska jag väl slöa lite till eftersom inget kul nånsin händer. 





Sista veckan

Hej blogg.

Poledancelektion både igår och i förrgår. Denna vecka var ju sista veckan på denna nivån så det vi gjort är att gå igenom alla trick igen från den nivån och fick chansen att träna på dom tricken som man har svårt för. Jag har ett trick som bara inte funkar alls för mig. Scorpio heter det. Kommer verkligen inte upp rätt i den haha. Men å andra sidan så satte jag ett annat trick i förrgår! Shoulder mount heter det. 

Nu längtar jag efter söndag så att deep stretch kursen kan börja! 



Det här tricket heter butterfly. Ett relativt lätt trick som ser jättemysigt ut! 



Mys

Hey blogg. 

Hade så himla ångestladdad kväll igår + imorse. Blev bokad på jobb 08-12 och sen hade jag mattelektion 12.30. Blir så lättstressad haha. Fyra timmar på jobbet känns ju mycket längre när man inte riktigt känner att man jobbar med rätt grej. Men både igår och idag så har det faktiskt varit bra ställen jag jobbat på som tog emot vikarier på ett bra sätt. Vissa ställen tror liksom att man kan allt för att man jobbat så länge. Men eftersom det är olika på precis alla förskolor så är det ju inte så lätt att räkna ut deras rutiner. Ex vissa förskolor låter barnen ta maten själva och lägga på tallriken, andra förskolor har så att man lägger på åt barnen pga hygienskäl. Osv osv. Och det är så himla noga också med dom småsakerna på varje ställe så ibland blir man idiotförklarad för att man inte kunde just den förskolans rutiner. Lite svårt att veta i förväg. Tror många som jobbar på förskolorna glömmer såna saker så lätt! Att bara vissa småsaker, vissa rutiner måste man tala om för det är faktiskt så olika överallt. Can't blame them! Men faktum kvarstår att det blir svårt för vikarier att veta vad dom ska göra/hur dom ska göra saker. 

Nog med det! :) sitter i soffan nu med baby och ska äta mat plus kolla på American Horror Story som vi precis börjat titta på. Har nyss kommit hem från poledancen också, lägger upp inlägg om det snart! 


Gris är med som vanligt också <3



Tjat

Ja sådär då. Min nya vita outfit jag ska pryda mig i när vädret tillåter. 






Tisdag

Denna fina kom på posten igår. 
Mormor köpt ett par vita jeans till mig när jag var där och hälsade på och sen hittde vi ingen bra topp att matcha till så vi fick beställa en från nelly istället haha. Kommer bli perfekt med helvit outfit med nått guldbling till nu när det ska börja bli lite varmare <3 


Baksida
Framsida


Annars så äter jag lunch nu och ska strax iväg till studion för lite poledance. Sista gången på denna nivå idag och imorgon! Sen blir det nivå 4 som gäller. Så sjukt! Vad fort det gått. Finns till nivå 8. Så då var man halvvägs då. På söndag så är det dessutom prova på pass på deep stretch kursen som jag ska börja på så jag bokade in mig på den hehe. Så får man börja tidigare! Sen kommer den kursen fortsätta varje söndag. Så bra! Kokt spaghetti here I come. 


Min lunch haha. Äter alltid så sjukt oengagerad lunch på dagarna. En kopp yoghurt och bacon. Så gott. 



Random

Hej blogg. 

Vaknade för ett tag sen. Har börjat sätta mig tillgänglig för jobb fyra timmar om dagen, inte mer. Se om det känns bättre då. Tänkte säga upp mig där ett tag men ska pröva så här istället. Så idag ska jag jobba 12-16. Lite ångest men det får gå. Är i alla fall på ett ställe där jag varit förut. Då känns det inte lika illa. Önskar jag hade gått typ omvårdnad istället för barn och fritid. Hade varit så himla mycket bättre. Men ah. Är i alla fall ledig imorgon! Är tillgänglig fyra timmar alla dagar utom tisdag för då har jag poledance mitt på dagen så kan varken sätta mig tillgänlig 08-12 eller 12-16. Inget av fyratimmarspassen funkar liksom. 

Annars då? Älskling flyttade in i lördags. Har mest varit hemma sen dess. Har bunkrat upp frys och kyl med massa mat plus varit inne i stan och köpt en hdmi sladd så att vi kan kolla på tvn genom datorn. Så himla najs :)) var ju hundvakt i lördags också haha. Bara en bajs och en kissincident men annars gick det bra. 



Testade sån här ansiktsmask också för andra gången. Gör sjukt ont att dra av men annars gillar jag dom! 
Ninke fett upprörd för han fick lov att va med mig istället för kjelle


RSS 2.0