Kvällsångesten

Hej blogg. 
Haft full rulle hela dagen så därav inget bloggande. Och nu måste jag sova. Imorgon ska jag upp till tandläkaren vid sju. Är verkligen det värsta jag vet att gå upp sådär tidigt. Och då är jag ändå en morgonpigg människa som alltid vaknar först av alla och är pigg. Men min sömncykel matchar liksom inte hur samhället går. Jag kan vakna klockan 9 på en helg och vara pigg, lätt. Men klockan sju matchar inte min klocka. Himla synd för jag är så känslig när det gäller sömnen också. Måste få mina timmar och måste få dom timmarna när min kropp tycker det är som mest optimalt. Annars är jag trött och grinig trots att jag har sovit nog med timmar. 

Jaja. Spännande att se vad tandläkaren säger imorgon. Godnatt! 





Pole/tandläkaren :s

Hej blogg. 

Så var det kväller igen dåe. Hade matte kl 14 och innan dess gick jag mest runt här hemma å gjorde ingenting. Typ preppade för lektionen. Sen efter matten så hade jag fett bråttom hem och inte så långt emellan det var dags att åka till poledance lektionen. Hann mest bara slänga i mig mat och sen åka iväg.

Idag tränade vi på caterpillar. Ett trick där man ska klättra upp på stången upp och ner. Gjorde en liten för-övning till den osv. Sen tränade vi även på cross knee release som jag visade bild på några inlägg nedan. Sen gjorde vi väl en massa annat flumm som vanligt! :)

Nu ligger jag i sängen och är fett rastlös. Hatar att inte ha nått att göra hela dagarna. Bara ligga här. Men det är bra. Jag behöver lära mig att ta det lugnt och inte vara så himla "allt eller inget" hela tiden. 

Men vet ni? :( har en visdomstand som håller på och kommer upp och gör ont. Så jag har bokat en akut tid hos tandläkaren på fredag :( klockan 8 på morgonen ska jag vara där. Sen så halv ett så har jag matteprov. Så fredag blir en väldigt intensiv dag! Men om det blir så att dom får operera ut tanden så blir det väl inget prov för mig. Jaja vi får väl se. Tur jag inte är rädd för att dra ur tänder. Värre om det måste opereras ut. Spännande. 





Röö

BOOM så hade jag löst mitt hårfärgsproblem.




Kom igen?

Kan vi inte alla bara ta en liten tyst minut för oss som har längre ben än vad en standard-arm är?

Jag blir så himla trött på både H&M och gina tricot. För dessa mått gäller alla deras byxor och leggings. Det är så himla tråkigt att behöva kolla på byxor i fall man kan välja längd. För kan man inte det så är det bara att strunta i det plagget. Såna storlekar som "34" och "36" funkar inte alls. Byxorna slutar efter halva vaden. 
Och med tanke på hur otroligt korta deras legging/jeans är så antar jag att fler måste ha detta problem mer än mig? 
Jag älskar ginas och H&Ms billiga och bra leggings och jeans. Jag köper leggings ifrån dom ibland trots att dom är för korta. Tar den största storleken jag kan utan att dom blir för pösiga. Sen får man helt enkelt leva med längden på dom. 
MEN dom är billiga och bra. Och det gör mig nästan ännu besviknare, för det finns jeans där man kan välja längd på benen, men dom kostar flera hundra kronor mer än deras andra bra och billiga sortiment som man inte kan välja längd på. 

Skärpning alltså! Det måste väl för rättvisans skull i alla fall finnas alternativ för oss med lite längre ben också?! Jag vill också köpa snygga byxor! 



Dela detta inlägg och uppmärksamma detta problem!

Trååk

Så sjuukt tråkigt med söndag. 

Alltså visst det är skönt stt vila lite från vardagen men det blir lite för tråkigt för det mesta tycker jag :( alla grejer jag vill göra och väntar på ligger liksom på veckodagarna. Helgerna är mer som nå sorts påtvingad paus ifrån sina rutiner och allt man vill göra :( jaja. Har redan duschat idag när jag tvättade ur hårfärgen men jag ska nog ta mig ett bad också.


 
Gris som vanligt i sin favvohink 



Allt och inget

Hey blogg. 

Sitter med rödfärg i huvudet igen. Var väldigt svårt att få det rött :( det rosa som är kvar ligger liksom som ett lager utanpå håret så håret blir typ rosa-rött :( färgar i alla fall med en till färg nu och försvinner inte det rosa så ska jag färga med en röd syntetfärg. Det lägger sig i alla fall utanpå det rosa så det försvinner! 

Blev en runda på stan igår med Michelle. Köpte ny bh och trosa! :) de va på tiden kan jag ju meddela... Sen gick vi väl mest runt och kollade överallt. På allt och inget. Köpte ingenting mer i alla fall. Måste spara cash :) men ekonomin går i alla fall mycket bättre nu än för nån månad sen om ni såg vad jag skrev då. Det börjar klarna upp nu men det kan ju bero på att jag inte haft nån bil att lägga massa pengar på. Blir alltid nått krångel med bilen som kostar asmycket pengar. Får i alla fall tillbaka bilen snart. Så får vi hoppas det går bättre denna gång haha. 



Hade ombrelips igår! :) röd penna med mörkare läppstift i kanterna. Tycker det ser så himla snyggt ut! Eller får man säga så om sig själv? ;) 
Åsså lite snygga underkläds





Bajs

Hej blogg. 

Vaknade imorse och trodde först att jag hade dragit axeln ur led. Gjorde ont som faan runt om. Men gick upp och kunde inte kolla till höger. Insåg att jag har fått världens jävla nackspärr. Gör ont från nacken och ut i axeln och ner i ryggen. Är fullkomligt handikappad. Kan knappt lyfta min högra arm. Så ja, det kommer bli min dag det. Ligga i sängen med vetekudde och ipren. Fattar inte hur svag kropp man har när man fan blir helt handikappad av att bara sova. Åååh. Jag som skulle räkna asmycket matte idag. Men jag prövade och det går inte att sitta upp lutad över ett bord. Går knappt att sitta alls. 
Ska iväg med mamma senare och handla kastrull, stavmixer och ormmat men vi får väl se hur det blir med det. Så lyckat <3 






Förändringens tid bah

Hej blogg.
 
Äntligen kväll och äntligen får man lägga sig och sova. Mina dagar är så otroligt intensiva. Ibland glömmer jag att sätta mig ner och andas lite haha. 
 
Tänkte berätta om någonting som kommer hända!
Det är nämligen så att Michelle ska flytta ut och skaffa eget, och Sebastian ska flytta in hit istället! Blandade känslor över detta och många tankar. "kommer jag och Michelle sluta umgås nu?" "Kommer jag kunna bo med Sebastian eller kommer förhållandet krascha?" och ja det där vanliga som man tänker på. Eller ah.
Men det är klart. Jag och Kjell har nytta av varandra i himla många situationer! Jag tar INTE ett beslut gällande mitt utseende utan att kolla med michelle först vad hon tycker haha. Osv osv. Så det är klart att vi kommer att ses. Så är hon min MAIN BABE också! <3
Och jag och Sebastian ska nog kunna hålla sams. I värsta fall får jag väl åka hem till Michelle då haha ;) Nä men asså det ska nog gå bra. Min största rädsla egentligen är väl att jag ska tappa fokuset på mina mål och mina drömmar och bara fokusera på Sebastian istället. Men det tror jag inte att han skulle låta mig göra. Han är världens bästa människa och är helt klart min största inspirationskälla till alla mina drömmar och mål! 
Men det känns ändå som att det är lite lätt att halka in i lättjan och bara sitta hemma och mysa hela dagarna och glömma att göra saker! haha. Den där par-fällan. Men nej, har varit i den för många gånger! Här ska det pluggas och jag tänker inte låta mig själv bli distraherad.
 
 
HEJDÅ MIN KJELL! FUCK I LOVE YOU! KOMMER BLI INTE LIKA KUL UTAN DIG HÄR HEMMA!
 
 
 

No life season

Hej blogg! 

Sitter och äter frukost och pluggar lite. Det blir lite dåligt med nått seriöst bloggande just nu. Har inte lagt upp något poledance inlägg på två veckor eller nått sånt tror jag :s men det beror på just att jag pluggar. Det är lite mycket just nu! Men det känns skönt. Men då gäller det ju att prioritera och då hamnar ju bloggen lite längre ner tyvärr. Jag har däremot fått ett större antal läsare senaste månaden. Tack! 
Jag läser ju matte 3c i dubbelt tempo. Det innebär att vi läser ett kapitel på 2 veckor och har prov varannan fredag på varje kapitel. Så det blir rätt så mycket matteräkning här hemma. 
På det så läser jag även Kemi 1 på distans och jobbar med dom uppgifterna vid sidan av. 
På det så ska jag göra högskoleprovet den 28 mars så jag pluggar även till det. 

Det blir med andra ord inte så mycket tid över till annat. Har ju min poledance tisdagar och onsdag, 11.30 och 17.00. Sen så har jag mattlektioner måndag, tisdag, torsdag och fredag. Och sen på toppen av det så har jag ett jobb att sköta! Så ja, det är minst sagt lite mycket att göra. 

I onsdags så missade jag min poledancelektion för på tisdagen på lektionen så typ halkade jag och slog i min vad i stången och kunde inte stödja på benet efter det. Dumt gjort :( blir så länge mellan träningarna när man måste vänta en hel vecka. Men det var lite skönt också för jag fick en del matte gjort istället. Men jaja. 
Nu äter jag frukost och pluggar i min högskoleprovsbok och snart ska jag iväg på mattelektion och sen resten av dagen blir det ännu mera plugg. Har tänkt att få klart en Kemi uppgift och hinna räkna ut kapitel 1 i matteboken och sen fortsätta på högskoleprovsplugg.


Det gäller att vara målmedveten! 



Results

Hej blogg. 

Här krånglar det som vanligt haha. Färgade håret igår. Men fy satan vad dålig färgen var :( så går det när man ska ta en skonsam en med olja å blomextrakt å vafan de nu va. Läxa lärd, vill man ha stark färg så ska man ta det giftigaste man kan hitta! 
Det är ju rött, men det blev liksom ingen stark färg alls. Blev bara väldigt mörkt och ser ganska dassigt ut. Men det har nog å göra med att det fortfarande fanns lite rosa kvar i håret också. Ååh. 
Ska i alla fall tvätta håret asmycket i några dagar och sen färga över med en ny ANNAN färg som är mycket ljusare röd och antagligen starkare och giftigare. Wääh. Men det blir nog bra till slut. 


Ser ni vad jag menar? Lite dassigt grårött



Yolo

Haha alltså jag vet vad jag skrev i nått inlägg nedan... Ingen hårfärg förrän sommaren.. Men ja, ikväll bryts det löftet. Jag ska bli rödhårig igen!
Jag hade faktiskt tänkt att hålla mig. Men hade ni sett hur jag ser ut nu för tiden så hade ni hållt med. Den rosa färgen blir mer och mer urtvättad. Den har börjat tagit en orange nyans och ja orange hår är väl typ det fulaste man kan ha? Och på allt det så har jag dessutom börjat få väldigt mycket utväxt. Mörk mörk utväxt. Till orange hår. Nej, nu får det bli en färgning ändå! 
Sen så tvättar jag ju bara håret en gång i veckan så jag behöver ju liksom inte underhålla färgen nå ofta. Kanske får färga igen i april eller nått? Känns ändå helt ok. Mitt hår har klarat av två år av blekning. Detta är tok mycket bättre! 
Men ja, lite dumt känns det ju såklart. Men på allvar jag kan inte gå runt i orange hår. Har ej det självförtroendet. Jag trodde att den rosa färgen skulle bli mer och mer ljusrosa tills det till slut typ va blont igen. Men sådant var ej fallet! 



Köpte en utan ammoniak och med olja i. Räknas väl för nånting antar jag. 



Lördag

Hej blogg!

Blev lite vin och mys igårkväll. Idag har vi lagat jättegod mat. Kycklingfilé och egen tzatziki. 
Nu är vi igång igen och kombinerar att grilla spett på min inomhusgrill och lagar twixkaka :D med egengjord kola som blev supermumsig. Så det är väl typ vad vi har gjort idag ;) 
Ganska nice att ha en inomhusgrill så att man kan grilla även på vintern. Det smakar verkligen grillat också! Fick den av pappa. 



Spett med fläskkarré bitar, tomat, lök och champinjoner. Det ljuva livet asso. Synd det inte varar jämt utan han åker hem imorgon :(
Konstig inomhusgrill
Och till sist twixkakan som vi håller på att smälta choklad till nu som ska vara på toppen



Torsdag

Hej blogg. 

Kändes så jävla bra att köra igång med matten idag! Än så länge går det bra. Nästa vecka kör vi igång med pq-regeln som jag bemästrade förra året så det ska nog också gå bra ;) däremot ska vi gå vidare efter det med nästa grej och det kan ju eventuellt bli något helt annat haha. Men än så länge håller jag hoppet uppe. Vi har ganska många tillfällen i veckan då vi får komma dit om vi vill så det ska nog gå bra ändå. Om inte dom nya sakerna som kommer är helt bisarra förstås. Man vet ju aldrig. Det är ju ändå matte C. 

Imorgon ska jag träna, städa och plugga och sen kommer Sebastian hit över helgen! <3 vi ska nog inte göra så mycket. Imorgon kanske vi ska till hans gamla skola och kolla när nå elever har nå redovisning av nå ljud/ljus/video. Sebs gamla klasskompis är nämligen lärare i den kursen så vi fick komma och kolla om vi ville. Skulle tydligen va rätt så fränt. Sen på lördag/söndag så ska vi vara vakt till Michelles Ninkenonke så då ska vi väl inte göra nånting. Försöka hålla han lugn en hel natt :( han blir helt virrig och ängslig när Michelle är borta. Men han e fett kär i Sebastian så det ska nog gå bra ändå haha. 

Nä men godnatt dåe. 



Hittade Gris i lådan i städskrubben idag haha



Meeen

Hej blogg.

Krångel som vanligt haha. Skulle ha matte 12.30. Sminkade och fixade mig å allt. Sen när jag stod på busshållplatsen så fick jag ett mejl att det är lektion imorgon istället 14.00 :( så det var bara att gå tillbaka hem. Hann i alla fall in på willys en sväng då och handlade lite. Nu är det bara att vänta tills klockan är 17.00 och det är poledance. 

MEN sista the hobbit filmen finns nu på swefilmer.com så jag har ju något att göra i alla fall :D 




Pills and pole

Hej blogg. 

Har precis kommit hem från poledance träning. Det blev ju ingen igår för den kursen blev inte av. Det var för få anmälda :( så jag kommer gå en kurs på tisdagar och en på onsdagar istället. Var skönt idag för vi är bara 6st i den gruppen och typ alla var sjuka så vi var bara två stycken där idag. Det är najs för då får man optimalt med hjälp! 
I alla fall, idag tränade vi på butterfly och air invert precis som i lördags. Dom e svåra grejer att sätta. Speciellt air invert. 

Fick kontakt med min läkare igår. Så nu har jag äntligen fått nytt recept på nå hormontillskott som ska hjälpa mot min endometrios och dessutom omeprazol som jag ska börja ta mot mina magkramper. Han trodde, på min beskrivning, att det är magsäcken jag har ont i och början av tarmen vilket är en konsekvens av alla värktabletter jag har fått lov att ta i så många år :( men skönt att slippa dom kramperna i alla fall. Så får vi väl se om det nya hormontillskottet kan rätta till livmodern också. Det vore ju nått! 

Nu blir det slappdag resten av dagen och imorgon har jag mattelektion 12.30 och sen poledance 17.00. Fullt upp typ. 
I helgen kommer nog Sebastian hit! Så najs :D 





Mattee

Hej blogg. 

Nu har jag varit på uppropet. Gick väl inte så jävla smidigt. Det ska alltid vara så himla omständigt allting. Tänk om man kunde fått satt sig i ett klassrum istället och fått börja jobba? Nä det är alldeles för lätt. Först måste man utstå ett ton med onödig information. Typ hur man söker studielån... Liksom är dom på riktigt? Varenda människa vet väl i alla fall att det är genom csn som man söker. Med andra ord så är det bara att gå in på deras hemsida och sen läsa sig fram. Jag dör på såna där möten när man ska sitta och bli liksom lärd som om man vore typ helt ansvarslös och inte har fixat saker själv redan? Haha ååh. 

Jaja i alla fall nu är jag på väg till lugnetgymnasiet för det är tydligen där vi ska jobba matte. Hann åka hem i en timme emellan för såklart så kunde inte det heller gå smidigt utan såklart har dom inte tänkt igenom saker och det blir ett stort onödigt glapp emellan. ;) men jaja. Det är som vanligt. Man är ju van! 

Nu är jag i alla fall pepp på att få starta matten! :) 



Trötter

Hej blogg. 

Legat i sängen idag igen. Haft ont i huvudet hela dagen :( bläh. 

Imorgon börjar matte C kursen. Ska upp 07.30. Aaastidigt. Sen är det upprop kl 9 och sen är det typ lektion eller nått 11.30. Sen klockan 16 så börjar nya polekursen. En ny kurs jag ska gå som fokuserar på styrka och smidighet. Så att man blir starkare och vigare och klarar svårare trick som kommer komma nu i framtiden. 
Känns ändå lite skönt att göra nånting på dagarna. Men det är inte helt utan ångest heller. Önskar jag hade ett jobb jag trivdes med. Då hade jag kunnat använda mer av tiden till att jobba. Det skulle verkligen behövas också. Men jaja.





Så lycklig

Hej blogg. 

Polecampet som var idag är typ det roligaste jag har gjort! Fick göra en massa nya trick som var jätteroliga! Men vi har hållt på länge. Kroppen är helt slut. Kommer ha en hel del träningvärk några dagar framöver. 

Bland annat så gjort vi något som heter air invert. En basic invert är när man står på marken och sen svingar sig så man hamnar upp och ner. Air invert innebär att man först klättrar upp några steg på stången innan man vänder sig upp och ner. Vilket gör att man inte kan ta sats från golvet så istället måste man bra dra sig upp upp och ner. Väldigt jobbigt för armarna och magen! 
Även två andra trick gjorde vi idag. Bilder nedan! Första heter Butterfly och den andra heter Cross knee release. Även dom mycket svåra att bemästra. Men efter en hel dag i studion så satt dom som en smäck allihopa! 
Fick lov att vara tejpad på insida lår också för har nött bort så mycket hud :( 


<3

Sen så kan man även för att komma ner från Cross knee release ställa sig på händerna och sen svinga tillbaka benen. 






Prov

Uuussch gjorde precis fysikprov. Känns lite 50/50 med hur det gick asså. Hoppas det gick bra :( 
På måndag börjar nya kurserna. Då är det Matte C och Fysik B som gäller. Bläää. 


Min lilla hörna



Fredag

Omg jag tog bort min facebook. 

Hade ångest hela tiden medan jag gjorde det men sen när det var gjort så kände jag bara lättnad. Får se hur länge jag klarar mig utan. Men än så länge bara skönt. Instagram finns ju, och är en mycket bättre sida enligt mig. Och så har jag ju min blogg. Folk får väl kika här om dom vill nått ;* 

Idag är det vilodag som gäller. Imorgon har jag som sagt poledance mellan 10-16 så det blir ett rejält pass för kroppen. Ska stretcha lite idag bara. Sen blir det väl filmmaraton I guess :)






Pooleeee

Helluu

Gick bra idag på passet. Himla skönt att komma dit och bara köra sitt race. Blev väldigt lugnt. Gjorde inga avancerade grejer. Gjorde mest massa snurrtrick och sånt. Och stretchade och gjorde massa styrkeövningar. Blev inga bilder tagna idag men lägger i alla fall ut en bild på ett trick som vi kommer att göra när kursstarten börjar nästa vecka! :D längtar som fan. Längtar tills om ett halvår typ. Hur duktig har man inte hunnit bli dåra? Hehe 

Och btw så var det väldigt jobbigt att göra upp och ner trick idag. Gick verkligen inte att hänga i låren idag. Hade fortfarande(!) alldeles för ont mellan låren sen förra gången då det blev väldigt mycket såna trick. Var fortfarande alldeles öm och det blir liksom tusen nålar på en gång när man ska försöka sig på något trick då... Tror faktiskt jag ska ta mig till apoteket och köpa bepanthen att smörja med emellan passen! Pallar inte va öm så länge då blir liksom nästa pass inte lika effektivt. Pass igen på lördag, då jäävlarrr :) 




Onsdag

Hey blogg.

Ligger hemma och har slappdag idag igen. Så himla skönt. 

Tittar på nya Beck filmen som precis har släppts på dreamfilm :D 

Imorgon ska jag till studion en sväng. Ingen lektion eller så men ska dit och träna lite på egen hand. Sen på lördag så ska jag på pole camp! Träning mellan 10-16. Heela dagen. Så najs :D höll på att dö när jag tänkte på att jag inte skulle ha träning förrän måndag så fick lov att boka in mig på lite grejor den här veckan också. Wuuuhuu. Lär ju ha nånting att uppehålla mig med när jag har långdistans förhållande. Har fortfarande separationsångest sen förra veckan. Blääh. 


Jävligt fin misse jag har också. Så fluffig och mysig <3



Wish me luck

Hej blogg. 

Blev en liten sväng på stan idag. Är ledig hela den här veckan. Så himla skönt. Hatar mitt jobb. Vill aldrig tillbaka dit. Usch. 
Köpte i alla fall ögonfranslim och hårinpackning från PHC. Dom har ett hårserum med vitamin E och lite sånt som är så sjukt bra! Så jag tänkte att jag skulle testa en hårinpackning från dom också. Ska försöka fokusera på att få håret att växa nu. Ska försöka att inte färga nånting fram till sommaren och se hur effektivt det är att inte färga. Jag har ju i grund och botten väldigt starkt hår. Innan jag gjorde dreads första gången så hade jag jättelångt hår, fast jag blekte och höll på typ varannan månad. Det höll ändå. Tills jag gjorde dreads första gången. De va väl jävligt dumt gjort. Men jaja. Nu i alla fall så ska jag försöka att inte använda nån värme på det och inte färga nånting och dessutom börja knapra lite B-vitamin. Så får vi väl se! 

Och här är väl en "före"-bild på längden jag har nu. Väldigt kort men det finns hopp!


Bajsdag

Hej blogg. 

Kämpar fortfarande med "tillbaka-till-vardagen-ångesten" här hemma. Jag är så himla glad att jag trivs där jag bor. Annars hade det varit mycket värre att komma hem haha. Nu blev jag i alla fall lite lycklig över att få komma hem till min säng. Den e fan bäst. Och mitt rum överhuvudtaget. Och lägenheten överhuvudtaget. Så himla bra. Bästa boendet hittills som jag har haft sen jag flyttde ifrån päronen för första gången. De va så himla sjukt btw hur det hände haha. Skaffade en pojkvän som hade egen lägenhet, men jag hade ju inte pengar ah nivet så jag kunde inte flytta in där. Men fick ju såklart vara där så mycket jag ville. Sen gjorde vi slut och mina päron fick typ värsta chocken och hade typ ställt in sig på att dom slapp mig från och med då?? Jadu. Inte lätt när man tröttnat på sitt barn antar jag ;) så då flyttade jag hem i alla fall. Till allas missnöje. 

Jaja, jag tappade tråden. I alla fall så saknar jag Sebastian lite för mycket så jag har lite för svårt att fokusera på nånting annat. Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk. Det gick INTE bra på spinny pole passet som var idag kan jag ju säga. Hade sån himla huvudvärk och har haft hela dagen. Tänkte jag skulle åka dit ändå. Gick inge bra alls att hålla på och snurra och sånt. Fick bara ännu mer huvudvärk och mina muskler kändes helt svaga. Är lite hängig. Får se om jag blir sjuk eller om kroppen bara luras. Kunde i vilket fall inte prestera alls idag på lektionen. Fail :( 

Nu blir det film och mys med mig själv

Idag kom min nya jacka på posten som jag köpte med presentkort jag fick i julklapp. Swooon. 




Wääh

Hej blogg. 

Nu sitter jag här och väntar på bussen som tar mig till tåget som tar mig hem. Som väntat så kändes denna veckan som typ tre dagar och inte mer. Så himla trist. Tiden går ju så plågsamt sakta hemma. Kunde den väl gjort den här veckan med. Så himla deprimerande. Jaja. Hemma i Falun 20 ikväll. Pruttliv. 

Imorgon är det i alla fall spinny pole pass! :D




Wiho

Hej blogg. 

Vi lever och mår bra, trots ett galet nyår. Igår blev det bara slapp bakis dag hela dagen. Passade på att inviga sebs föräldrars nya badkar. Idag ska vi nog försöka att träffa lite kompisar osv. Bara två nätter kvar här :( 




RSS 2.0