Blaze the fyah make it bun dem

Hey bloggie.
 
Sitter hemma med en till blekning i håret. Den sista jag vågar göra. Blir det inge bra resultat (det kommer inte bli det) så har jag över en riktigt ljusbrun hårfärg och kör på det. Kommer bli assnyggt när det är klart vilket som.
 
I alla fall. Sov hos Sebastian inatt. Vi har inte setts på så länge hela järngänget så jag har ju varit helt förtvivlad! Men igår träffades vi äntligen alla igen. Började med bara chilldill hos dom sen blev det lite dricka och så kom jag och nicklas på mitt i natta att vi måste hem och hämta mitt twisterspel och spela det! Och så blev det. Vi sög på det allihopa men fan det var kul. :) Idag har jag hittills varit på stan en vända och köpt smink och sen bara varit i stallet och sen kommit hem. Jättemysig och bra ridtur och jag känner verkligen hur jävla nyttigt det är att ha häst. Det ger otroligt mycket. Men nog om det. Ska hoppa in i duschen nue och sen göra mig klar för att fira nyår med järngänget! :)
 

Omg, can't wait.


Fuck crime these days rhymes fucking pays

I alla denns flyttröra så tappade jag bort min kamera lite men idag hittade jag den. Hittade gamla outfitbilder som jag aldrig la upp osv. Tar väl det nu då.
 
assnygga skor, men som jag nästan aldrig använder för dom är så högklackade och ostabila :(
Älskar bandanan. Kommer passa urmärkt med mina framtida dreads :)
 
God natt nu btw. Varit en lång och tråkig dag. Men ibland är det väl så också. Imorgon blir det förhoppningsvis roligare.

Face down in dust and poisoned ground

Hej blogg.
 
Sitter med blekmedel i hårä! Svider och kliar skönt. Men förhoppningsvis ger det nå form av resultat. Annars blir jag sjukt ledsen. Men så länge jag inte är röd så är jag nöjd!
 
Försöker städa lite samtidigt. Men det går fan inte framåt. Assvårt att få in en halv lägenhet i ett litet litet rum, men det kanske jag har skrivit förut. Anyways. Bildresultat i dagarna nån gång.
 
 

I don't know who you are but im with you

Hej blogg.

 Dålig update i vanlig ordning. Sitter i alla fall hemma och städar rummet. Roligaste man kan tänka sig! woh.
 Not.
 
Vart hos oliver några dagar i rad och varit på pitchers och supit osv osv osv. Men nu har jag i alla fall varit hemma igårnatt och blir hemma denna natt också! Är hundvakt åt stor fin leonberger. Inka heter hon.
 
Dagarna går inte lika fort nu för tiden som dom brukar, och det tycker jag är väldigt positivt. Jag får ut väldigt mycket av dagarna nu för tiden!
Ska röra mig mot nån sorts affär och handla lite om ett tag. Måste köpa mjölk, mamma vägrar. Och måste köpa blondering. Vill inte ha röda dreads, sorry folks men jag tycker faktiskt röda dreads är det fulaste som finns ungefär :( på mig i alla fall! Andra kanske passar i det. Så jag ska i alla fall försöka få håret så ljust som möjligt innan dreadsen åker i!
Fått en tid på Global Hair i sthlm den 3:e klockan 10.30. Helt underbart <3 Längtar som fan.
 
Ska fortsätta städa nue. Sen kanske lite bilder vem vet. Puz.

Buy me a star on the boulevard

Hej blogg. Sitter hemma hos Pappa. Vi har precis klätt granen and shit. Druckit glögg och sånt. Sen blev jag lite osocial och gick till datorn. I alla fall. Imorgon åker vi till farmor en vända på dagen och firar jul där sen efter det ska jag tillbaka hem till mamma och fira lite jul med dom också. Jul är jättemysigt tycker jag, men även lite drygt. Allting har ju stängd ju. Hela världen bara dör av i nån vecka liksom. Inte bättre för att nyår kommer precis efter också då blir det ju bara ännu mer dött i världen.
Men då får man hitta på nått annat! typ parta röven av sig.
Kändes som att det blev lite för mycket för mig och Sebastian den här veckan. Tre dagar i rad drack vi oss fulla tror jag. haha, inte illa. eller jo kanske. I alla fall. Blev mest hemmadrickande/fest med typ 4 pers till? Jävligt mycket roligare med småfester än större tycker jag. Men det blev en pitchersvända i förrgår i alla fall. Vi kom på när vi var lagomt fulla på allt vin att vi visst borde dra ner på krogen så att vi kan ta tequilashots osv. Asbra ide tyckte vi! Tills dagen efter. 
Men nu mår jag bra! Mötte väldigt roligt folk på pitchers. Gamla vänner osv.
 
Nått annat kul kommer hända snart också!
Jag tänker skaffa mig dreads, igen. hehe. Men den här gången ska jag och Sebastian åka ner till sthlm och göra dom på Salong Safaris systerbutik Global Hair. Förra gången jag hade dreads var jag inte så pepp för det var inte så många, dom var inte så bra gjorda i hårbotten, och inte nå långa. Så den här gången blir det välgjorda fina små snuffsisar gjorda på salong. Långa med löshår å allt. Jag är så taggad så jag håller på att gå sönder! Förhoppningsvis händer det innan nyår, eller strax efter nyår. Beror på när dom har öppet. (igen bra exempel på varför högtider är lite jobbiga. Inget har öppet, nu måste jag vänta). Men förhoppningsvis har dom nån bra och snabb tid! 
 
Usch vad jag taggar sönder. Livet är härligt änt'ä`? :D 
 
 
 

Bass makes that bitch come

Hej på dig blogg!
 
Jag är lycklig!
 
Nu ska jag göra mig klar och åka iväg till Sebastian och gänget för ännu mer rolig skit.
 
Borde göra nån nytta också egentligen. Men fuck no jag har alldeles för kul! Snart är det jul också. Vilken grej!
 
 
 
 
 

Shine like thunder, cry like rain

Förändringar i vardagen hela tiden. Men nu ganska brutalt.
Jag bor nu i Hosjö hos min mor. Men jag mår bra, det är synd att klaga. Jag känner mig fri som en fågel. Det låter taskigt, men så känns det. Jag har alla möjligheter i hela världen nu.
 
Har hunnit varit på fest, sovit över och haft kul med en massa kompisar, ränt runt och bara.. varit helt på egen hand och självständig och haft mina egna värderingar och mitt eget liv.
Jag tror det är bra och behövdes.
 
Jag lyssnar på Slipknot och sitter hemma i mitt rum hos mamma. Gör mig iordning för dagens äventyr som är att åka till Anders och Saras nya lägenhet och hälsa på! Mycket bra att träffa gamla vänner.
 
Har miljoner grejer som jag måste packa upp och sortera men jag har liksom inte riktigt motivationen. Finns ingen plats riktigt. En halv lägenhet som ska in i ett litet rum ändå! Men det ska nog funka. Fått ny awesome garderob så klädplats är i alla fall ingen dilemma längre.
 
Jag njuter av det här mellanläget som jag har hamnat i. Vill helst inte landa alls nånstans, bara vara fri. Så det tänker jag vara.
 
Men livet känns i alla fall mer positivt nu. Inte för att jag har haft det dåligt innan, men jag har varit väldigt frustrerad och haft väldigt tråkigt
.
Nu blir det smink och musik. Ska spela lite gitarr innan jag åker också. Tänka sig att gamla intressen plötsligt hittar tillbaka?
Måste lära känna mig själv igen.
 
Bildbomb från livet innan, känner jag.
 
Andreas umgicks jag med hela tiden typ, sen drog han iväg till Australien och nu har jag inte träffat han på ett år eller mer.
Finast i världen är hon.
Maja är den finaste tjejen i hela världen. Tyvärr så har jag varit dålig på att visa det senaste ett och ett halvt åren.
Jag hade en harpa och spelade flitigt. Men sen kunde jag inte hitta nån tid till det.
Jag brukade ta mer kort på mig själv. För jag gillare.
Jag och Sebastian skaffade kanin.
Ida och jag hade jättekul ihop. Sen har det bara inte blivit av att vi träffats. Henne saknar jag.
Jag brukade hälsa på oftare hos mormor och kusin sofia och hennes lille bebis, som nu är ganska stor.
Jag hade awesome dreads som en gammal pojkvän gjorde på mig. Fina var dom.
och till sist random fest i Anders förra lägenhet och Anna var också där. Finfina minnen.
 
 

RSS 2.0