Nyår

Hej blogg. 

Nu drar vi på rajraj hos Jenny och Jesper. Wiihooo




Dag 2

Hej blogg.

Idag har vi varit barnvakt åt finaste Felicia och Albin. Sen har vi även hunnit med systembolaget osv osv. Ränt runt mest idag! På morgonen så åkte vi till Sebastians mormor och fick lyxfrukost där. Så ja, bara ränt runt och haft det bra. Nu ska vi sova. Imorgon smäller det! 


Felicia tog lite egna selfies haha
Och så myste vi




Dag 1

Hej blogg. 

Tågresan gick bra. Inga konstigheter. Var jävligt långt och jobbigt men jag började läsa fifty shades of grey och hann nästan läsa ut den också. Jag förstår varför det är sån uppståndelse runt den! Jag förstår precis varför alla pratar om den så mycket. Heelt sjuk! Alla borde ta sig en liten läsning. 

I alla fall. Nu har jag precis vaknat. Älskling sover som vanligt så länge han bara pallar. Idag ska vi käka frukost hos hans mormor och sen ska vi umgås med Jesper och Jenny och deras lilla mirakel på ca 1 år, Felicia! Så mys :D kommer även vara hemma hos dom som vi firar nyår. Kommer bli så kul! 


Min hunk asso. Vinstlott helt klart! 



På tååg

Hej blogg. 

Fan vad svintidigt det är. 06.20. Men nu är jag på tåget. Och herrejesus vad länge jag ska sitta här. Jag hamnade såklart på mupp plats där man kan få någon mittemot sig. Så himla awkward när man sitter mittemot varandra och undviker ögonkontakt. Haha. 
Hamnade dessutom på ett riktigt gammalt tåg så nu blir jag ju orolig att tåget ska gå sönder mitt i alltihopa. Brukar ju tyvärr vara så med sj. Nä vi får hoppas på det bästa. 



Ohohoho vad jag ska pussas idag! :D





Jullovsträning

Hej blogg. 
 
Nu är jullovsträningen avklarad! 2 timmar träning. Alldeles lagom för att bli tillräckligt trött för att kunna sova hyffsat tidigt. Ska upp klockan fem imorgonbitti. Eller ah vafan, det är fortfarande natt då :s och sen går tåget 06.21. Kommer att vara framme halv ett på dagen. Men kommer väl vara så trött så kommer inte kunna göra nånting av dagen imorgon haha. 
 
I alla fall, idag gick vi igenom alla trick som vi gjort i nivå 2. Plus lärde oss ett nytt sätt att klättra på. Ett sätt som jag tyckte var mycket enklare! Praise the lord typ. Klättra tar på krafterna! 
Tog lite screenshots på en film där jag klättrade upp och försökte få till en Daphne som tricket heter. Syns inte så bra rakt framifrån hur tricket ser ut men jaja :) 
 
 

Lördagskrog

Hellu. Ja det blev väl en liten vända på krogen ändå. Men åkte hem med 23.45 bussen så blev bara ett litet tag för att se på vc-ps när dom spelade. Alltid kul med band. Vart dock jävligt knökfullt med folk på krogen och det var inte helt najs. Fanns ingen yta att stå på liksom.
Men i övrigt asbra band och kul att det händer nånting! Nu ska jag sova. Så himla skönt. Måste verkligen ta det mer lugnt. Blivit liiite för mycket på senaste. Av allt. För lite ensam slapptid och för mycket umgänge. Känner mig introvert as fuck just nu. Fatta vad tidigt jag ska upp på måndag då. Typ klockan fem. Blää. Jaja. Godnatt! 




Sammanfattat

Hej blogg. 

Har varit en najs helg. Först jul och allt sen krogen osv. Är väl rätt så sliten men det är som vanligt. Har i alla fall haft jävligt kul med bra kompisar. Ikväll kanske det blir nykter utgång (var där igår också på nykter miniutgång men åkte hem tidigt eftersom jag skulle upp till träningen). För ikväll spelar vc-ps på kingen så jag funderar på att dra dit och se dom och sen åka hem typ :p har poledanceträning på söndag kl 17 så blir väl ingen alkohol. Orkar ej va bakis och träna. Vi får seee. 

Lyckades i alla fall somna lite till imorse. Kanske mycket till också. Men tror det behövdes efter denna helg haha. 

Tiden får gärna gå fort nu så det blir måndag och jag får åka till Sebastian.
 

Tre tjejer igår på busshållplatsen
Mamma och mitt kusinbarn Tor på jul
Julfirande med Vulle. Supermys. 
Jag och mina klappar hemma hos pappa


Dags att söka läkare...

Nu är jag trött på min mage. 
Den har krånglat sen jag var typ 13 eller nått. Får kramper när jag äter frukost. Och dom kramperna går liksom inte bort om jag inte ligger i fosterställning och typ ser en film i nån timme. Sen som topping på det så har jag ju endometrios och den har smärtat mig hela natten.

I alla fall så missar jag min jullovsträning som börjar nu om en halvtimme... Har försökt allt. Tabletter, massa yoghurt och ja, you name it. Vill inte min mage så vill inte min mage. That's it. Det var bara att ge upp. 

Inte precis som att jag kan lägga mig och sova nu igen. Nu är jag ju pigg. Och jag känner mig dessutom alldeles för devoted till poledancen för att behöva vara hemma över nått sånt här... Så jävla surt. Som tur är så är det träning imorgon som jag ska på. På eftermiddagen då, det är bra för då hinner min mage krångla klart i alla fall...



Ååh suur. Förlåt bloggen, men det var då självaste fan. 



Ja god jul då

Hej blogg.
 
Idag är det julafton. Jag håller på och går runt och tvättar, städar lite och har duschat osv och om nån timme så ska jag åka iväg till pappa och fira där. Sen imorgon ska jag och andra delen av familjen åka upp till min mormor i Orsa och fira där. Var som tur var på stan igår så jag kunde köpa tejp och slå in alla presenter. Vi hade liksom ingen hemma. Men nu är det klart. Är faktiskt lite besviken över hur lite julpynt det har varit på stan. Det har ju knappt varit nånting :( Men bättre lycka nästa år. 
 
Lagom till jul så fick jag schysst julklapp av csn att jag i januari bara får 6000kr av dom. Och har ju inte hunnit jobba nånting heller. Och den här månaden fick jag bara 3000kr av dom. Så himla fail hela tiden. Så fort jag tror att jag kommer ha lite pengar att spara så får jag så lite så det knappt räcker till räkningarna. Det är min tur det. Men jaja, får väl se hur det löser sig. Har poledance lektioner att betala också.. Men dom är en HÖG prio eftersom att resten av livet är ute efter mig så är det väldigt skönt att jag gör nånting i livet som känns KUL. Mitt i all annan skit. 
 
Men jag knuffar bort tankarna på pengar just nu. Jag har inte tid eller ork att hålla på och tänka på det. Det är jul! Och på lördag är det poledanceträning, på söndag är det poledanceträning och sen på måndag så åker jag vidare till västkusten till min älskling <3 Jag hoppas dagarna komma att gå fort till helgen. 
 
Åh och jag måste berätta. Jag fick min julklapp av älskling. Ett presentkort på 500kr på makeup store! <3 Mellandagsrean here i come. Bästa presenten ever.

Lycka <3

Hej blogg! 
 
Idag var bästa dagen på så himla länge! Idag var det nämligen julshow på polestudion. Så idag har jag och min duktiga grupp uppträdit och grejat. Och tränat en massa tillsammans! Vi körde gemensam träning alla på klubben mellan 16-17 och sen gick vi runt och mysstretchade, tränade koreografin osv tills showen började. Har haft det supermysigt! Sen gick det ganska bra på showen också. Jag var så himla rädd att jag inte skulle få fäste på stången. Ibland har man såna dagar, där man helt enkelt inte får nått grepp och det bara är så haha. Men nejdå det gick superbra! Var många där och kollade också. Himla kul! 
Sen så gästade ju även Ibrahim showen. Poledance SM mästare och har tävlat i VM. Så sjuukt duktig kille! Det var så himla fränt att se han hålla på. Snacka om att bli motiverad haha. 
 
Imorgon åker Sebastian hem igen men de e lugnt, för om några dagar så åker jag ner till han på västkusten också kommer vi att stanna där tills den 4e januari. Så det blir en semestervecka tillsammans! Ska bli så himla skönt att ta det lugnt och komma bort lite. Har även lite jullovsträningar på studion att se fram emot och lite spinny pole pass att göra innan nästa nivå börjar i januari. Så himla mycket att se fram emot! Swooon
 
Här nedan så gör jag thigh hold och nedersta bilden gör vi open V





<3

Älskling är här! Nu ska vi se film och sova. Imorgon blir det lite julhandling på stan. 




Jobb och pole

Hej blogg. Sitter och äter frukost och ska åka iväg och jobba femtimmars pass i grycksbo snart. Helt okej pass. I tisdags så jobbade jag åtta timmar. Alldeles för länge när man jobbar med barn. Fem timmar räcker bra! 
 
Igår var det poledance. Och från och med Januari så kommer jag att gå en till kurs på studion! Den heter Pole FYS och är en kurs när man tränar och stretchar för att kunna klara svårare trick. Jag känner att det behövs nu när vi i gruppen hoppar upp en nivå här i januari. Så nu kommer jag ha fys träning måndagar kl 16 och vanlig poledance onsdagar 17. Kommer bli sweet! 
 
Igår tränade vi mest på vår koreografi som vi kommer att visa upp på julshowen som är på måndag. Är fett nervös och vill egentligen inte vara med men jaja! Resten av gruppen ska vara med nästan allihopa så det är väl lika bra. Jag är så himla dålig på att komma ihåg koreografier bara. 
Jaja. Tränade även på min chopper igår. Och lite andra trick som vi gjort denna kursgång. Snart är det slut! Måndag är sista passet på denna nivå. Kommer dock gå lite jullovsträningar och lite spinny pole och lite annat kul så jag kommer hålla igång ordentligt innan nästa nivå börjar. 
 
En bild på hur chopper ser ut. Video hur jag kom dit finns på min instagram! @ruudegurl



Måndag

Hej blogg.
 

Hade john och Anders här på sleepover igårkväll också. Jobbar ju tisdag och torsdag så jag har alltid långhelger. Vi såg på ny skräcfilm "as above, so below" och kan VERKLIGEN rekommendera folk att se den! Herrejesus vad läskig den var. Och bra den var.
Har haft en jättemysig och rolig helg. Önskar man slapp vardagar och bara hade helg. Precis som alla andra. Men aja. Jag har alldeles för roligt på helgerna för att vardagarna ska kunna vara det minsta roliga.
Nästa helg kommer Sebastian hit! <3 efter tre veckor ifrån varandra. Fortfarande askul med långdistans osv... Tre veckor är liksom lite för lång tid att vara ifrån varandra! Men vad ska man gö.
 
Nä nu ska jag väl duscha och försöka hitta på nånting att göra.
 
Ingen har väl förresten undgått att höra den här låten? I alla fall så är det min absoluta favvolåt just nu. Här gör han den live på David Letterman Show och han gör det så himla bra också. ååh
 
 

En till helg då

Hey blogg. 

Ännu en helg har gått. Asfort också. 
I fredags så åkte jag, Anders, Mange och Vulle och tittade på Johns band i Mora. Dom va duktiga! Sen åkte vi tillbaka till Falun och efterfestade hemma hos Anders. De va även Anders som fick lov att köra bilen eftersom jag inte har något körkort längre... Satt på helspänn hela tiden. Enda sen krocken så har jag varit skiträdd när jag sitter bredvid när nån kör :/ sitter och håller andan verkligen.

Jaja, igår så blev det också fest. Men hemmafest hemma hos en kompis. Det var burlesquetema så jag försökte väl så gott det gick men det slutade ändå med att jag såg ut som en sleazerockare. Men jaja! De va skojj. Gick hela vägen hem sen från fel sida av stan och bort till Norslund. Hade sällskap så det gick väl bra ändå som tur är ;) är faktiskt inge bakis idag heller. Det är det som är så bra med dag två. Man blir aldrig bakis. Såå braa. 


som vanligt så är det bara jag och John som fastnar på korten. 




Två inte så snygga

Hey blogg. 

Ja men det blev väl lite äventyr. Blev bio på kvällen sen efteråt så gick jag och John och drack öl på krogen. Sen sov vi allihopa i kammos lilla etta. Va värsta mysigt att sova där det är kolsvart. Jag gör aldrig det hemma för jag blir för mörkrädd när jag sover själv så jag har alltid massa lampor på. Så de va skönt att sova bland massa andra och kunna ha kolsvart :p kanske ska våga pröva det inatt ändå? 

The Hobbit va i alla fall bra. Don't worry ska ej spoila nånting. Men den va trevlig. Gick lite väl fort bara. I ettan och tvåan la dom så väldigt mycket tid och energi på detaljerna i alla händelserna. Trean kändes tyvärr lite väl mycket som andra hollywoodproducerade filmer nu för tiden. Lite för fort och för o-ordentlig. Men det var ändå The Hobbit och den var sjuuukt bra ändå! 


Man ser ju ändå att John har 3D-glajjor på sig. Jag ser ju bara ut som att jag försökte lite för hårt att va cool ahahha 




Poledance!

Hej blogg. 
 
Ååh vad slut jag är. Förstår inte hur jag ska kunna orka gå på bio. Men javisst det ska jag! Ikväll smäller det och jag, John, Kammo å Malin ska se sista The Hobbit! 
 
Vi blev filmade lite idag när vi körde double pole. Det var jätteroligt! Få göra lite trick tillsammans osv. Superkul. Men som sagt, är heelt slut nu. Skulle ha ätit bättre innan passet också känner jag. 
Sträckte även höften mitt i alltihopa. Så dumt. Men jaja. 
 
Tyvärr går ej att ladda upp videosar direkt från mobilen till bloggen men ni kan hitta dom på mitt instagramkonto och min fb. Ruudegurl heter jag på insta! :) här är vår lokal. Knäppte kort på den också idag. 
 



Polehappyness

Man får fokusera på det som gör en glad. 
 
Idag gäller dubbelpass på poledancen så är på väg dit nu. Kommer köra från 16.00-18.30 idag. Först ut är double pole som innebär att man är två stycken på samma stång och gör trick tillsammans. Sen blir det vanligt lektionspass efter det. Svinkul! :) 
 
 
Inviger nya hotpantsen och handskarna
 
 

I'll be right beside you forever more

Hej bloggen.
Jag ville bara tala om. Bara berätta.
 
Dom som känner mig vet historien om mig och Scarlett. För er andra - det är i alla fall, eller var, min foderhäst. Jag har tagit hand om henne i ca fyra år men har haft uppehåll sen studenten eftersom att jag skulle flytta till Stockholm.
Senaste två åren har hon varit halt. Men det har inte varit av orsaker som vi trodde. För några veckor sen så tog Gunilla (ägaren) äntligen henne till vetrinären och där fick vi ett väldigt tråkigt beslut. Det var belagringar på hennes högra knä. Ingenting att göra helt enkelt. Hon blev utdömd.
 
Imorgon vid ca halv 10-10 så försvinner hon förevigt. Det är det tyngsta jag gått igenom hittills i mitt lilla liv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.
 
Hon kom till oss för fyra år sen. Gunilla köpte henne av polisen. Hon hade i sina 12 år bara stått och blivit misshandlad och ej omskött alls. Hon var en trasig häst som inte gick att göra någonting med. Hon hade aldrig haft ett täcke på sig. Grimman fick man sätta på henne med MÅNGA om och men. Hon var helt främmande för allting.
Och vilken jävla resa vi har gjort sen dess. Det finns mycket händelser över fyra år som jag inte kommer att ta upp allihopa för då blir det väl för långt. Men det gick så bra. Vi klickade. Vi har haft bara varandra genom många knipor hon och jag, min fina Scarlett. Varje gång jag har känt mig själsligt vilsen så har jag alltid bara kunnat tänka på henne, och sen vetat igen. Vetat vem jag är och vart jag tillhör. Jag tillhör med henne. Vi är ett. Det har vi varit sen dag ett.
 
Jag var där idag i alla fall. Och sa hejdå typ. Det var det jobbigaste jag har gjort i mitt liv. Men hon försvinner ju imorgon bitti. Jag kunde ju inte låta bli att åka dit. Jag ville se min skrutta en sista gång. Men nu vet jag inte hur jag ska kunna sova inatt. Jag sitter här och kämpar emot min kropp som bara skriker till mig att åka dit och kidnappa bort henne. Men jag vet att det inte skulle hjälpa. Henne ben skulle bara bli värre med tiden. Och hon är redan riktigt dålig. Det är ingen ide. Det finns inget att göra. Acceptans.
 
När vet man när man har klappat och pussat sista gången? När ska man sätta sig i bilen och åka hem igen? När hon står där. Och tycker det är så himla mysigt att mysa. Världens myshäst är det.
Det är nog det svåraste jag gjort. Åka därifrån. Gå förbi fönstret i hennes box en sista gång och få ta sig en sista titt på henne. Sen fortsätta gå. Åka hem. Och sätta sig här.
 
Hon kommer i alla fall att försvinna imorgon. Och jag kommer vara trasig. Och jag kommer spendera närmaste tiden med att bara försöka leva den vanliga vardagen utan henne. Men en stor del av mig kommer att dö med henne.
 
 
 
 
 
 

Lol

Åkte ju och besiktade bilen. Den gick igenom! Var så himla nervös. Fick däremot tre små anmärkningar men det är bara småfix. Så det är lugnt. 

Men sen efter det så behövde ju balansen återställas i kosmos. Jag får ju aldrig ha det för bra jag. Så jag fick mitt brev från transportstyrelsen att mitt körkort blir indraget i två månader... 

Så de va de de. Nog om dom tog mitt körkort på sommaren när man ändå är på semester typ. Nu blir det drygare. Och kallare. Buss here I come. 

Har i alla fall rast på jobbet nu. Försöker få tag på kvinnokliniken men deras telefonkö är alltid överbelastad så man får bara sagt i telefonen att man ska ringa nästa dag. Kuul. Kommer aldrig komma fram. Trött på att ha endomertrios smärtor nu. Menmen. Får väl pröva imorgon igen. 


Lilla finbilen asso



Poledance

Hej bloggg. 
 
Nyss kommit hem från poledancepass. Idag gick det mycket bättre än sist!
 
Idag tränade vi mycket på klättring. Just bara att kunna klättra upp snyggt hela vägen upp. Satan vad ont det gör och jobbigt det är! Är helt mör och röd överallt nu. Syns på en av bilderna! Vi tränade även: 
 
Peter pan
Swan slide (eller vad det nu hette!)
Handstand
Hjulningar
 
Med mera. Fick dessutom med mig hem lite nya poledance kläder! Ett par hotpants med klubbloggan på och ett par handskar. 100ggr bättre grepp med handskarna alltså, helt sjukt vilken skillnad det gör när man blandar in latex! 
 
Hann med några bilder i alla fall. Imorgon ska jag jobba jättelänge. Ser inte fram emot det alls och går fortfarande runt och funderar på hur jag ska göra med det där jobbet. Skulle nästan vara värt det att bara leva på studielånet. Men aah. 
 



Resultatet



Rosa äventyr

 
 
 

Sluuut

Hej blogg. 

ROSA blev håret! Känns very skumt. Får se om jag kan vänja mig vid detta haha. Hade i färgen i två timmar sen tröttnade jag. Lägger upp bättre bilder imorgon när jag har smink osv. Nu ska jag sova.  Har varit en lång dag känns det som. Kom hem alldeles bara för någon timme sen för har varit med Håkan och Filippa till kupolen en sväng + burger king efter det. Samt besiktat bilen. Och den gick igenom! 3 anmärkningar men bara småsaker som är enkla att fixa. Även gjort massa andra små ärenden. Helt slut nu. 


Jag och Filippa. Fett inne i häst grejer haha. Min mys skrutt.  



Mystiskt

Heey blogg.

Har precis skjutsat kjelle till stan och nu är jag hemma igen. Ska ta ett litet stretchpass och typ städa sen ska jag till bilbesiktningen! Wish me luck typ. Jag tror bilen kommer gå igenom men man vet ju aldrig hur värdena ser ut osv. 

Sen så fick jag precis sms att mina hårfärger har kommit! :D så dom ska jag hämta ut också. Åååh ikväll ska jag färga! För första gången på två år som jag ska färga håret. Är fett nervös och det känns fett spännande haha. Fattar inte att jag lyckats hålla ut så länge som två år. Men det betyder inte att jag tänker gå lös igen och färga en massa. Inte med vanlig hårfärg i alla fall, det sliter för mycket nu när jag vill satsa på lite längd. Däremot Directions toningarna sliter ingenting eftersom dom är toningar. Så det är dom jag ska köra på i så fall! Men ah. Får börja med att se hur detta blir!

Vad tror ni det är för färg? ;)




Jaahaaru

Hej blogg. 

La mig ner i sängen och tänkte ge upp den här dagen där runt halv fyra men då skickade Mikaela sms och ville fika på stan så det var bara att dra sig upp ur sängen igen! Så vi var ner på stan en sväng och gick runt och kollade lite i affärer plus fikade då. Sen så hann jag även med att åka hem en sväng till Jenny. Skulle lämna hennes nyckel som jag har haft ett tag så jag blev där ett tag och åt popcorn osv. 
Nu har jag i alla fall landat i sängen på riktigt och tänker inte göra mycket mer idag. Möjligtvis ta ett stretchpass eller nå sånt. 

Mina hårfärger kom inte idag heller :( så är fortfarande blond. Men imorgon lär dom väl fan komma! 
Gjorde julskinka lite spontant igårkväll också. Huur jävla gott?






Uhuh kallt

Hey blogg.

Precis kommit hem igen. Jag och Michelle var iväg igen och gick ut med mammas hundar + Nicke. Kallt ute idag :( 
Mitt paket med nya sminkborstar hade dessutom kommit <3 24 st bambu borstar. Det var på tiden alltså! Nu ska det sminkas assoo 




RSS 2.0