Hemma igen

Hej blogg!

Är hemma från Norge. Hur ska man ens börja att beskriva Norge? Det är ju helt underbart asso. Så himla fint. Massa berg överallt. Fjordar och berg. Och smaragdgröna sjöar. 
Vi åkte så himla vilse på vägen dit så resan ner tog nästan 12 timmar med bilen! Var framme vid 11 på kvällen så det var väl mest till att titta sig runt lite och sen sova. Vi fällde ner sätena i bilen så vi har sovit i bilen båda nätterna. 
Första stället vi var på var nedanför ett berg vid en sjö med värsta typ sandstranden. Så magiskt! Gjorde massa mat utomhus och käkade chips och drack öl och stretchade även en del och tränade på att hjula på en rak linje. Andra kvällen så drog vi till nått som hette Måndalen och det bestod liksom endast av berg och fjordar. Sjukt fint! 
Resan hem gick lite bättre det tog bara 10 timmar. Jag körde faktiskt hela vägen hem nästan. Alv körde från Mora och hem men annars körde jag hela vägen hem. Är minst sagt trött idag! Fick inte sova ut utan det var liksom direkt igång med föreläsningar och sånt idag. Ska sova ut som fan imorgon! Då är det ledig onsdag och Pole Bendy (ny kurs!) plus vanliga poledancekursen på kvällen! :) 



Lite bilbomb dåra. Kommer fler bilder sen. Hade med mig systemkameran och tog skitsnygga bilder på alv! 


Norge

Hey blogg. 

Jahapp, då sitter jag här och äter frukost (visst har jag fin mugg? :D) och ska faktiskt ut på världens äventyr idag.
Jag och Alv ska åka till Norge och kommer hem på måndag! 
Haha det är såå stört. Mest spontana resan jag någonsin har gjort. Vi bestämde det igår vid typ 00.00 och nu är jag uppe med tuppen och ska packa ihop lite prylar lite fort och sen bär det faktiskt iväg på en gång! 
Kan inte lova någon update tyvärr. Vet ej vad det kostar att surfa i Norge? Vi får se helt enkelt. Vi ska i alla fall till nått fint litet ställe vid nån flod och bara vara. Kommer ta en hel drös med bilder!

Wish me luck haha






Jahajaaa

Hemma igen från källslätten. 
Men fåren hade dom hunnit ta bort nu så fanns bara kossor. Duger väl de å iofs.
Får se vad den här helgen har att bjuda på. Både John och Michelle är bortresta och Seb drar iväg imorgon på lajbans. Blir väl jag och Alv som raidar helgen som vanligt haha. 




Klart man fixar sig när man ska iväg och kolla kossor.
Kossorna såg ut som vanligt också


Fredag

Musik dääär

Och plugg hääär


Så får denna pluggmorgon starta! Är så himla dålig på att plugga när jag är stressad, men man lär ju försöka ändå. Tycker det är som skönast att plugga på helgen. Speciellt söndagar är ju faktiskt helt perfekt pluggdag, så förhoppningsvis ska stressen ha lagt sig om jag känner att jag fått lite mer kläm på saker efter helgen. Men alltså det är sjuuukt hur högt tempo det är. Denna kurs, och dom där feta böckerna som ligger framför mig, ska jag ha tenta på den 6 November. Bara en månad kvar typ! Därav stressen. Men det är väl som det ska vara på högskolan antar jag. Känns i alla fall skönt att inte plugga på gymnasiet där jag istället tyckte att tempot var alldeles för långsamt. 

Torsdag

Hey blogg. 

Åkte till skolan vid 09.30, åkte hem vid 15 och sen 16.30 så hade jag akrobatikpass och städning efteråt. Minst sagt fullspäckad dag och nu är jag trött as fuck. Ekonomistyrningen var jättesvår idag så imorgon ska jag försöka plugga minst nån timme på det vi gjorde idag, sen ska jag och Alv till källslätten igen till fåren och kossorna! Måste passa på - det är sista veckan dom är där nu. Och det är så himla fin natur ju. Det behövs lite natur i livet som kontrast till resten av stressen man håller på med liksom :) 

Men jag ska ej klaga på stress, jag älskar min livssituation just nu! Fokuserar HELT på mitt eget och på att bara må bra. Jag tar inte hänsyn till vad andra vill att jag ska vara eller göra och totalkör mitt eget race. Typ första gången någonsin? Mitt liv har i sån himla stor utsträckning handlat om att vara andra till lags eller agera som någon sorts projektledare över deras liv och problem. Jämt! Men not anymore, åtminstone inte just nu. Just nu är jag introvert som fan och livet just nu handlar rent och skärt om MIG. Mitt plugg, min poledance, vänner som får mig att må bra, god mat och framförallt bra upplevelser. Och ingen kan ta det ifrån mig just nu. Nu gäller 100% ärlighet mot alla. Många kan nog få höra en del NEJ från mig nu haha. Jag tror det är nyttigt. 




Btw så tar jag långhelg nu. Har inga föreläsningar förrän tisdag nästa vecka. Så skönt! 



Dagens Pole

Idag var det Onsdag och det innebär ny termin av poledance! 
Vad fort tiden går, det känns som att det var nyss jag började nivå 2 där. Och nu är det plötsligt dags för nivå 7 och sen finns bara nivå 8 kvar. Sen är det Pole Advanced som gäller! Är så himla taggad på denna sport. Det är helt sjukt. Jag brukar inte fastna för saker så länge men detta är ju liksom det bästa jag gjort i mitt liv. 
 
Det gick i alla fall bra idag trots att vi levlat upp i gruppen. Jag tänkte att från och med nu kommer allting vara omöjligt typ, men det gick faktiskt bra. 
 
Här är video på nått som kallas för Superman Slide och den gör otroligt skitont mellan låren och man måste spänna precis hela kroppen för att lyckas. Men den ser ju frän ut tycker jag! :)
 
 
 
 
 
 
Nu är jag i alla fall hemma igen från träningen och har duschat och ätit massa mat. Ska väl se nå tv nu osv innan det är läggdags. Imorgon har jag föreläsningar från 10-15 så det är lång jobbig dag. Jag har verkligen blivit kär i att sitta hemma och plugga. Skulle ha gått distans istället haha. Menmen, det blir säkert roligt. Skönt att det ej va så tidigt i alla fallllllll. 

Tisdag

Hey blogg. 

Har varit med Alv till källslätten och tittar på kossor och får som va mysiga. Jag har aldrig varit där förut så det var väl dags kan man tycka. Hämtade även ut mitt paket med mina grejer från Nelly som hade kommit. Såå glad! :D Skornade passade asbra och läppstiften va jättebra färg allihopa. 



Klapp klapp
Tuggade jävligt mycket gräs gjorde dom å
Dom blev min vän <3
Dom passade på att mysa till det lite också medans vi ändå kollade
Lilla mu också


Har beställt



Jag känner bara ÄNTLIGEN är det på modet med höga stövlar. Det är ju typ det finaste som finns? Hade ett par fina för några år sen men som blev kvar hos något ex och har aldrig fått tillbaka dom. Så nu har jag beställt ett par såna, med fin snörning på hela framsidan. Det blir nog bara ett par av många jag kommer köpa. 
Sen beställde jag tre läppstift. Två stycken Nyx Matte Lipstick i färgerna Shy och Couture och även ett Nyx Butter Lipstick i färgen Bit Of Honey. Längtar verkligen tills detta paket kommer <3 
Allt från Nelly.com

Yesterday

Jaahejhej. 

Blev väl lite lajbans igår hemma hos Johanna. Va rätt så mycket folk där. Vi gick hela vägen från Norslund och dit, och halvvägs upptäcker jag att jag glömt mina kort hemma... Så hade inget leg med mig. Så det blev inge krog för mig och Seb utan vi drog och köpte kebab och sen tog vi taxi hem när dom andra skulle dit. Men de va kul så länge det varade! Började så pass tidigt också så när vi kom hem och jag upptäckte att klockan bara va 12 så fick jag väl smärre chock haha. Men det känns ju bra. Är inte så bakis idag heller, vilket är tur för jag ska ju faktiskt iväg och städa på studion senare idag så det underlättar ju en del. 




Hade nya korsetten igår. Fett mums. Nu ska jag gå upp och äta upp resten av kebaben från igår och glo nå tv. 


Lördag

Heyy blogg. 


Onödigt att uppdatera när ingenting egentligen händer. Men vad gör man. Gårdagen bestod av endast plugg och sen lite titt på tvn. Och denna dag kommer också bestå av plugg fram till ikväll för då blir det lite fest och sånt. Ska till Johanna på järnet och så spelar Mimikry på arenan klockan 20 så det ska vi väl försöka hinna med också. Fick ett halvt flak med cider igår av pappsen så jag har mitt på det torra på det planet i alla fall! 

Kommer väl roligare update ikväll eller imorgon säkert heuheuheu



Älskade asdryga ekonomiplugg. Fastna i huvvet förfan. 



Uuuh

Alltså jag har lite livskris här hemma just nu. Herreguu vad tråkigt jag har. Är så himla rastlös! Har pluggat hela dagen och känner nu att det är dags att få göra nått skojj. Och vad händer då? Jo ingen är hemma eller ingen kan/vill. Så himla osynkat att jag skulle va så rastlös och hungrig på det sociala planet just idag när alla andra redan har planer. Vad gör man. 



Jan stenmark är bäst i alla fall haha



Mina favoritmornar

Består av detta. 

Ligger i soffan och varvar ekonomistyrningsplugg med att gosa med min lilla älsklingsgris som är alldeles för underbart mysig. Hon ligger allra helst uppepå mig och ligger och knorrar och jamar och kurrar och sover. Mammahjärtat dör en smula varje gång hon gör sina små mysljud. Och uppepå det så börjar hon jama och blir jätteledsen om jag lyfter bort henne från mig haha. Visste inte ens att katter kunde vara så här beroende av en innan jag skaffade denna lilla mysplutt. 



Fin pyjamasskrud på mig också haha





Onsdag

Hey blogg. 


Är visst kväller igen. Dagarna flyger förbi här. Idag har jag lekt med Alv. Varit och skejtat i parken i stan, ätit massa mat, kollat på dumma grejer på youtube osv osv. 


Imorgon är det heldag med föreläsningar från 10-16. Såå länge! Haha. Jag hatar att behöva vara där så länge. Men det är bara att köra! Vill man  bli ekonom så vill man. Jag har bara lite tvångstankar när det gäller att vara låst på en plats så länge. Vara närvarande och uppmärksam så länge i ett klassrum, inte kunna äta precis när man vill, bära runt på en tung väska full i böcker så länge osv osv. Men det är väl egentligen bara i-landsproblem. Kommer säkerligen gå skitbra! Precis som alla andra gånger! 


Sen på kvällen så blir det i alla fall bio! Ska se Sinister 2. Såg ju den nyss med Michelle haha men jag vill se den igen. Så himla läskig! Blir Alv och jag denna gång som går och kikar. Kommer bli precis exakt lika rädd som när jag och Michelle såg den. Skräckblandad förtjusning helt klart. 




Är btw så himla glad att jag färgade mitt hår mörkt igen. Trivs helt klart bättre i det! Så mycket enklare att va snygg haha. 



Kvällsmat

Nånting jag alltid tänker på är att jag skulle vilja äta mer vegetariskt än vad jag gör. Tanken slår mig alltid, men sen när man står i affären så köper man ändå bara "det gamla vanliga". Men idag gjorde jag det som egentligen brukar klassas som misstag - gick till affären utan inköpslista och utan nån som helst plan på vad jag skulle handla. Det brukar sluta i katastrof och antingen har man hälften av ingredienserna man behövde eller så har man bara med sig skit hem som ej kan kombineras ihop till en maträtt alls överhuvudtaget. 

But not today! Idag tog jag chansen och så köpte jag mig vegansk "köttfärs" och ingredienser till! Så nu står vi här och lagar mat för fullt och hoppas hoppas hoppas att det är så pass gott att jag nästa gång vill köpa vegetarisk köttfärs igen! 






Oh well

Ja hej blogg. 

Nu är jag hemma igen från dagens alla bravader. Föreläsning, promenad med mammas hundar och hämtat ut paket på willys me massa Mary Kay grejer!

Världens konstigaste grej hände på föreläsningen som aldrig har hänt förr. Jag kunde verkligen inte sitta still! Det kröp i hela min kropp. Det kittlades liksom i alla mina muskler. Satt och skruvade mig på stolen och funderade allvarligt på att gå därifrån och typ... Ja inte vet jag, springa hela vägen till Falun? Nån som varit med om detta fenomen? Det verkligen fysisk kittlades i alla mina muskler så mycket så jag fick sitta och massera mig själv i bästa möjligt mån på armarna och axlarna. Kändes som restless legs fast i hela kroppen. Störigt att det ska hända när man sitter på föreläsning! :( 


Jajaaa. Bebismys nu. 
Så himla fint i skogen vid mamma. Har börjat se väldigt höstigt ut också, I like!


Tisdag

Tisdag nuudå. Allvaret är igång. Två föreläsningar idag, en var på förmiddagen och nu är jag hemma och mellanlandar och äter lunch och kl 13 är nästa föreläsning. Är inte jättepepp på den för det är i kursen Organisation- och marknadsföring och just nu håller vi på med marknadsföringsbiten. Inte riktigt min favoritdel i kursen. Men om nån vecka börjar organisationsdelen då blir jag gladare <3 

Har otroligt jävla ont runt mina axlar och i armarna sen i söndags. Vanligtvis är det skönt med träningsvärk men detta känns faktiskt lite väl. Men det är väl ett bra tecken det också - men det var faktiskt svårt att sova inatt till och med för det gjorde för ont. Och imorgon är det träning igen haha. Ååååh. 

Aja, kommer inte hända nått mer spännande idag skulle jag tro. Föreläsningar och ännu mer plugg. Kanske lite mys med kattn. Hörs väl imorgon kanskee. 






Polecamp

Hey blogg!
 
Förlåt att inlägget från polecampen tog så lång tid att få upp. Men det beror faktiskt på att jag har tagit tag i att kunna lägga upp videor på bloggen! Så nere i inlägget finns videor på det som vi gjorde i söndags. Bra va?
 
 
 
Denna första video är en rolig kombo där man går från nå sorts handstående och upp till Superman. Inte så jättekomplicerat egentligen men väldigt roligt! Första gången jag dessa alla dessa grejer i videorna så ha lite överseende med att det inte ser så smidigt ut än ;) 
 
 
Detta är min favoritkombo jag nånsin gjort hittills! Alltså huur rolig ser den inte ut att vara?! Men som sagt denna är också ny för mig men efter lite träning så ska nog allt sitta lite smidigare också. 
 
 
Detta är en av mina favvosnurrar och i Söndags lärde jag mig också hur man kan få till en riktigt explosiv snurr som man sen kan börja klättra ifrån, riktigt roligt! 
 
 
KOMMENTERA om filmklippen inte fungerar så får jag jobba på't! puuuuussss

<3

Nuu nii läsare! 

Idag är det äntligen polecamp! Börjar om en och en halvtimme så nu är jag bara hemma och preppar för fullt innan jag ska åka. Ska även förbi och köpa lite grejer man kan äta under dagen. Kommer ändå hålla på till 17. Jag känner mig pigg i kroppen - förutom träningsvärk som hållt i sig från torsdagen(!!!). Jag förstår inte det där riktigt, har jag träningsvärk då håller den i sig i MÅNGA dagar. Nån annan som varit med om detta fenomen? I vilket fall så ska den tränas bort idag! Vad jag förstår så kommer det vara en blandning mellan vanlig poledance och även lite acro! Så det ser jag fram emot. Har totalfastnat för acropassen haha. 
Hörs efter passet <3 




Throwback till när jag satte shouldermount. Ett trick som INTE satte sig på en gång vill jag lova. Ont i axeln! 



Happy Hour

Hey blogg. 

Jahapp blev väl happy hour igår på kopparhatten med Alv, Michelle och lite annat smått och gott folk! Drack väl massa Mojito som vanligt, men även lite öl och rom/cola. Käkade även jättegod hamburgare! Det känns faktiskt verkligen som att man drar ut på sommaren liiite till när man sätter sig på uteservering trots att det inte är så varmt längre. Dom flesta uteserveringarna har ju såna där värmelampor så jag tycker faktiskt man kan sitta ute lite till innan man börjar isolera sig inomhus! :) 

Men sen får man ju ta huvudvärken dagen efter haha. Men meen. Ikväll blir det ingen alkohol för imorgon ska jag på polecamp! :) börjar 13 och slutar 17 så det blir ett ordentligt träningspass. Ska bli jätteroligt verkligen! Hoppas bara jag får sova bra inatt. Sebastian är inte hemma den här helgen utan kommer hem på måndag och det blir ju lite sådär med sömnen när jag sover själv. Men jaja. Gick ju bra inatt så! 



Goa grejjoorr
Babe <3
Nå pojkz



Acro

Hey blogg! 

Idag var det acrolektion som gällde! Det är såå himla roligt asså. Vissa saker gick jättebra, andra behöver mer träning haha. Jag har i alla fall tröttat ut armarna helt och kroppen känns i övrigt helt mörbultad också. Nu ligger jag och myser med min Gris och senare ikväll så ska jag träffa Alv och dricka mojito och ha helkväll! Han är ju hemma till lördag från programmet så då får man passa på. Vet dock ej riktigt hur lång tid det tar för han att komma hem... Man ska själv lyckas hålla sig vaken också haha



Så kan man stå
Vi har fått nya jättestora speglar i studion också, det gillas!
Denna övning gick inte så jävla bra haha... Men fan va snygg den kommer va när vi väl sätter den! 



Handspring!

Alltså YES!!!

Idag satte jag handspring! Ett såå himla roligt och coolt trick. Jag rekommenderar att gå in på min instagram och titta på filmen när jag gör den, men kan man inte det så får man titta på bilderna här :) känns så himla bra när man sätter saker nu för tiden haha. Kämpade som fan hela lektionen jag och en till tjej med just denna. Så ba sista fem minuterna så sätter vi det båda två! 

Nu ska jag unna mig supermycket avslappning, stretch, mat, dusch och mys här hemma innan läggdags. Har förtjänat det! 





...

Sara gillar: 

Mina juicer som blir såå himla goda! En hel kanna full som jag ska dricka nu och spara lite till imorgon och dom långa föreläsningarna. 



Sara gillar mindre:

Allt administrativt skit som tillkommer! Fyfaan vad köket ser ut efter man har gjort klart juicen hahah. Åååh. 



Onsdag

Heyyy blogg. 

Gick upp 10. Känns bra att sova ut. Idag är jag ledig och det var fan skönt det, för imorgon har jag en heldag med föreläsningar som väntar. Börjar klockan 10 och håller på till halv fem. Har lite panik igen inför kalkyleringen, verkar ännu krångligare än vad jag trodde resultatplanering var haha. Men jag ska ej ta ut något i förskott. 

Sitter i soffan med frukost och streamar spring igen nu i alla fall haha. Senare idag är det poledance! Ser fram emot som fan. Och vet ni på söndag är det faltiskt polecamp hela söndagen med en tjej som tävlat SM och sånt. Kommer bli stört kul! Jag hoppas jag kommer kunna ta jättemånga bilder både idag och på söndag. Har blivit lite väl lite polebilder senaste två veckorna. Men missade ju en lektion och en acrolektion var inställd så det har inte blivit så mycket träning tyvärr.



Var på bio igårkväll med Michelle och såg på Sinister 2. Alltså både ettan och tvåan är läskigaste skräckfilmerna jag har sett. Wäääh!




 

Tisdag

Heyy blogg.

Har precis kommit hem från en föreläsning. Såå himla bra gick det. Blev så himla lycklig när jag kom dit och det inte alls var så svårt som jag trodde igår haha. Resultatplanering - check! Måste sluta ha sån panik i förskott. Imorgon är det kalkylering som gäller.

Nu ska jag plugga lite, fortsätta städa och rensa i lägenheten och såklart streama spring under tiden! Ni har väl inte missat detta fantastiska program? Just idag är det extra kul också med riktigt klockrent uppdrag. In och kolla tv4play.se/spring! 

Det blev btw TVÅ fulla bilar till tippen igår med grejer både från lägenheten och förrådet. Fem flyttlådor fattigare är förrådet nu och fick dessutom iväg en gammal sängram som har stått där förevigt. Känslan av att bli av med grejer är obeskrivlig alltså! Sååå skönt. 



Fick med mig en massa böcker upp från förrådet också som helt klart inte ska ligga i ett förråd och ruttna utan såklart läsas om! 
Min station idag. 



 

wuuhuu

Resultatet av min lägenhetsrensning.
 
Fyfaaan va mycket skit som försvann! Åkte med allting till tippen.
Men än finns det mer. Förrådet ska rensas osv.
 
 
 

Måndag har jag hört

Hey blogg.

Gick och la mig ganska tidigt, vaknade ganska tidigt. Så himla skönt. Nu har jag massa tid att både plugga och rensa lägenheten på skit. Det är så himla bra att varva saker med pluggandet tycker jag. Jag gör typ alltid så att jag pluggar i tio minuter sen går jag och gör nånting annat i tio minuter så att det jag nyss läst sätter sig ordentligt innan jag går vidare. Det funkar klockrent att göra så för mig för att sakerna riktigt ska gå in i huvudet. Fick dock lite ångest när jag slog upp boken imorse för nu ska vi börja jobba med resultatplanering och det verkar ju sådär lagomt krångligt. Men ja, allt verkar väl krångligt tills man har lärt sig det. Så det är bara att fortsätta läsa och förstå i bästa mån. Tacka fan vi har föreläsningar säger jag bara! Annars hade jag nog varit helt lost haha. 

Annars då? Ska väl fortsätta titta på "Spring!" På tvn. Ni har väl inte missat det programmet? Ni minns säkert "på rymmen" som gick på tvn för längesen med hjalle och heavy? Well detta är en remake på det, och min kompis alven är med och springer! Så nu måste man ju kolla haha. Det går på livestream typ i princip hela dagen så har man inget bättre för sig så kan man följa dom hela dagen. 





Projekt

Godkvällerrr. 

Jag gjorde misstaget att ta mig en kopp kaffe för ett tag sen. Så nu är jag helt rastlös. Jag har just av den anledningen dragit ner på min kaffekonsumtion och har som regel att bara få dricka det på morgonen. Men nu gjorde jag ett undantag och resultatet är att jag nu ska städa ur hyllan i sovrummet. Jag har så otroligt mycket skit, och saker som jag ej använder. Har kvar saker från flera flera år tillbaka. Jag har så himla svårt att slänga saker! Det är en riktig förbannelse för trots att vi har en så stor lägenhet med så mycket förvaringsutrymmen så har vi ändå ingen plats alls för nånting. Så ja, nu när vardagrummet har blivit fixat osv så har jag känt ett tag att projektet slänga-massa-skit ska få ta sin början. Så jag börjar helt enkelt med denna hylla. 






Jahajajaja

Hej blogg! 

Idag hade jag tänkt att faktiskt styra upp livet lite efter två veckor av rent lajbans. Först och främst tänker jag ha bakisdag, trots jag ej va full igår och ej är bakis idag haha. Sen ska jag städa, plugga på kapitlena inför nästa veckas föreläsningar, laga massa matlådor och bara komma på banan igen. Utväxten ska färgas också. Lite mysdag sådär. Ska väl även till poledancestudion en sväng och städa. Ja ni hör ju, mycket att göra trots allt haha ;) 

Igårkväll drog jag och Seb på lajbans hemma hos Johanna på järnet. Spelade massa spel, drack massa öl och hade det allmänt trevligt. Blev en liten krogvända också men drog hem vid halv ett och sov. Ska ju vända tillbaka dygnet osv. 




Jag och min kompis ölen igår



Härj

Hey blogg. 

Rännandet upphör aldrig. Igår blev det krogen med Michelle. Åt god mat, sjöng en massa karaoke i skägg och drack öl. De va skojj hehe. Sen idag på dagen så har vi varit på stan och shoppat lite. Jag handlade lite nödvändigheter, typ eyeliner, hårfärg till utväxten och en tjocktröja. Ikväll ska vi väl ner på stan och titta på granny goes street som tydligen är idag. Sopslut. 



Salig blandning av bilder. 
Och sist men inte minst två från idag på stan. Hade rött på läpparna idag, händer fan ej ofta. Och kjelle va trötter i gallerian. 



Passsss

Så här trött är jag. 
Blev promenad till studion för att kompensera för mina nattliga utsvängningar. Så får bilen vila också. Haha





Död

Haha assåå guuuud. 

Vaknade typ nyss. Klockan 15. Jahappp såatte godmorgon världen dåe! 
Var uppe till typ halv åtta imorse så inte så konstigt kanske. Blev inte mycket till alienjakt för det var så jävla dåligt väder. Meen får göra det nån annan gång dåe. Har lite livskris för imorgon åker Alven iväg på obestämd tid. Känner bara vem fan ska jag umgås med varje dag nudå? Haha. Jaja. Får plugga osv! 

Nu sitter jag och äter nån sorts kombinerad frukost och lunch och ska iväg på akrobatikpass om en timme! Helt nyvaken ba. Men är pepppp!



Sorry för så dåligt med bilder har verklgen helt glömt av det senaste dagarna. Ska bättra mä! Varsegod, en mojito en sommarkväll. Dröm er bort! 



Äliens

Hey blogg! 

Alienjakt vankas. 
Såg ju en massa jävla konstiga ljus härom natten när vi satt vid tisken, sen ser jag Nicklas skriva på fb att han också sett en massa konstiga ljus när han cyklade vid tisken! Så nu jävlar ska det undersökas haha. Två vittnen oberoende av varandra, ganska intressant? Håll koll på himmelen mina läsare haha. 

Har laddat med kaffe osv så nu är jag piggelin trots mitt tidiga vaknande imorse. Natten here I come! 

snabbinlägg

Heyyyy blogg.
 
Kom upp imorse trots allt och gick på föreläsningen. Nu har jag varit hemma efter det och städat en massa. Såg ut som skit här hemma. Har haft alldeles för kul senaste veckorna för att ha orkat bry mig i städningen.
Nu ska jag äta lite granna sen bege mig iväg till stan en sväng med Michelle. Behöver lite nytt smink å grejer. Sen är det en till föreläsning klockan 15. Himla långt hål. Men det ska bli kul!
Är nollningsaktiviteter efteråt men jag vet inte om jag ska gå.. Har ju poledance idag. Vill ej svika min poledance! 
Får se hur det blir.
 
Senare ikväll ska i alla fall jag och Alven på Alienspaning! Mer om det senare.
 

Uhuhuh

En föreläsning och tre A4n senare så är jag hemma igen och ska kolla igenom dom sidorna som vi gick igenom idag. 
Jag är lite ångestladdad inför imorgon för då ska jag gå upp så himla himla tidigt. Då börjar första föreläsningen klockan 8 så jag ska gå upp halv sju :s men det ska väl gå bra såklart, men det känns jobbigt när det var så längesen jag gick upp så tidigt sist. Sen är det världens glapp mellan 10-15 då nästa föreläsning börjar. Menmen! 



Haha hääär satt jag 
Sitter här och bekämpar hungern med grönsaksjuice också. Det är lite drygt för jag är så allergisk mot äpple och morot så jag får alltid allergisk reaktion av mina juicer. Som tur är varar det inte så länge. Kroppen får ju skärpa sig liksom. Fan inte okej att vara allergisk mot så nyttiga saker. 


Första dagen i skolan

Hej blogg!
 
 
Det blev inte mycket mer till bloggande igår så får väl ta det idag då.
Nu sitter jag och äter frukost och ska åka iväg på första föreläsningen i Ekonomistyrning och Redovisning! Ska bli så himla kul. Igår var det ju mest bara upprop och typ namnlekar och lite sånt smått och gott. Nu kör äntligen allvaret igång! Även om det är nollning i två veckor framöver haha. Jag missade faktiskt en nollningsaktivitet som var igårkväll. Jag och Alven var ute till stångtjärn och åt glass och matade änder. Lärda han även lite poledance på massa stänger som vi hittade haha. Han var asduktig?! Jag är faktiskt impad!
 
Nej men igår var faktiskt väldigt kul. Hade som sagt lite ångest över att skolan skulle köra igång men nu är jag faktiskt bara pepp igen! Det är himla skönt. 
 
 
 
 Vi matade världens tamaste and! den tyckte om oss :D
 

RSS 2.0