Midsommar

Hey blogg

Midsommarafton igår heuheu. Hade askul! Drog först till Jenny och Jesper och deras lilla Felicia och käkade midsommarlunch, sen käkade vi middag hemma med Sebs föräldrar. Sen drog jag på förfest uppe på ett berg i Grebbestad sen bar det iväg hem till Johan. Sebastian kunde inte vara med för han skulle upp och jobba så jag fick åka själv iväg till hans kompisar haha. Men det gick ju bra det å. Sen kom även Sebs lillasyster dit och vi hade bland annat mjölkpakets-VM och rövkroksturnering. Asroliga grejjor. Sen drog vi alla på krogen och dansade loss tills det stängde vid 03.00.

 Idag kör fest dag 2 igång som börjar med lite middag nu, sen ska vi ut på promenad med två hästar som står på granngårn som jag ska ta hand om i sommar, sen ska vi väl iväg på mer fest :) 



Bakisfrukosten idag
Matchade mitt rosé uppe på berget haha
Fick puss av Nicklas, som fick puss av Jesper
Snygga
Selfies lär man ju ta å
Jag och lilla Flisan <3
Lite middag å så
Å drack öl
Å gulleflisan är i tvåårstrotsen och ville bestämt ha öl där ett tag och inget annat. Men skrutta fick nöja sig med saft haha. Folköl redan vid lunch?! Börjar tidigt vi. 
Chaufförpojkvän igår


Istanbul

Hey blogg. 

Inser att jag inte är så begåvad i kontinuerlig uppdatering. Men here we go. 

Vi överlevde resan ner till västkusten. Och vi överlevde både flyget till Istanbul, vistelsen där och flyget hem trots lite turbulent landning. Så det var ju bra! Hatar att flyga flygplan. Har typ alltid panik. Jaja, här är resan i bildbomb. 
Var inne i massa coola moskéer, åt massa god mat, var inne på nått sorts stort akvarium (därför alla bilder på fiskar) och bara hade det bra. Kom hem på söndag em. 





Kaozet

Alltså jag blir så tröttttttt. 

Kom hem imorse och större delen av lägenheten är utan ström för att en massa säkringar har gått. Jag har såklart inga nya. All min mat är helt förstörd :( har inte tid med detta. Har ett väldigt tajt schema att gå efter idag. Ska hinna fixa klart en massa shizzle och sen vid halv sju så börjar vi röra oss ner mot västkusten! Vi åker så sent för Sebastian jobbar i stockholm och kommer tillbaka med tåget den tiden. Så vi kommer vara framme nån gång på natten haha. Sen morgonen efter så går flyget mot Istanbul! No rest for the wicked. Nä nu ska jag väl ta tag i det här. Måste gå och handla säkringar. Spisen funkar inte heller så jag svälter ihjäl också här haha. 


Igår var jag och mitt poledancecrew ute och käkade mat på kopparhatten. Var supermysigt! :) 




<3

Igår fyllde världens bästa pappa år! 

Det är nog inte många som är så stolt över sin pappa som jag är. När jag slutade vara pubertalt monster och vi äntligen kunde bli kompisar igen så upptäckte jag att vi är nog inte så olika varandra ändå. Jag har fått ärva en hel del väldigt bra egenskaper! Framförallt knäppheten ;) 



Dagen till ära så bjuder jag på en bild från förra sommaren när pappa passade på att åka skidor när det hade haglat ordentligt. Grattis världens finaste pappa! 



Pooolzzz

Hey blogg.

Igårjävlar startade jag och babe sommaren genom att ta första badet i poolen! :) sen satt vi och drack och åt god mat med Michelles päron osv. Kändes faktiskt riktigt somrigt! Så himla braa. 
Sen åkte vi in till stan en sväng och skulle kolla vad som hände där. Men dert var ju typ inte alls så mycket liv som man kan tycka det borde ha varit?! :( så vi drog hem typ på en gång haha. Michelle skulle hem till sin karl å jag till min. 





RSS 2.0