so fucking gross

hej blogg.

Har precis kommit hem från stallet. tog en jättemysig barbacka tur med gunilla på två timmar. Hur mysigt och skönt och behövligt som helst. Sen att komma hem till dåliga nyheter var väl inte det roligaste men är väl sånt som händer... mig.

Hon är sjukt vinglig, så jag behöver ju bättra på balansen rejält alltså. Work in progress.



Ska väl äta nu och typ .. inte vet jag.. sova kanske.

Skäms så jävla hårt över att vara tjej alltså. Fyfan vad brudar är korkade. Det är ju nå helt fantastiskt alltså. Fattar ingenting, agerar på impulser hela tiden, är hycklare så in i helvete MEN är för dumma för att fatta det. Tänker fan inte ens så långt näsan räcker. Det är för i helvete pinsamt att se på när brudar ska försöka göra nånting. Speciellt fulla brudar. Det är ju verkligen så himla pinsamt. (därför jag näst intill ALDRIG dricker eller går på fest). Är fest idag, men känns bara så jävla pinsamt så skiter i det. I alla fall efter Sonnys beskrivning av den. Kunde jag bara inte få bli kille istället? könsbyte here i come..

hjääälp

hej blogg. Jag ändrade designen så att bloggen skulle bli lite bredare, alltså, här där alla inläggen står. Problemet nu är att min meny försvann :O hela menyn bara.. ja.. försvann. kan ju vara så att jag behöver flytta den mer till vänster, men har googlat runt nu som faan och hittar inget svar alls, så, är det någon som vet hur jag ska göra? :(

Today

hej blogg.

Vaknade typ 11 och har varit ute sen dess med älskling <3 gjorde hemmagjord leksak med lite garn och ett litet gosedjur som vi lekt med gris med :) Så har vi spelat badminton också. Men vi sög totalt, och det blåste. Men ibland gick det väl hyfsat, hehe. förutom när det blåste över till grannen :s





Äta hemmagjorda (värst va allt va hemmagjort nudå) köttbullar nu och potatis. Gött!


Tragedy thrills me

hej dumblogg.

som ni kanske sett så har det varit sämre uppdatering än vanligt. Men jag har inte orkat. Helt enkelt. Som vanligt så skyller jag på orken. kanske är motivationen också. Men jag har liksom inte känt för att slänga upp nå halvtaskiga dåliga inlägg utan har liksom känt att har jag inget vettigt att skriva så är det ingen ide att skriva heller.
Men anyways, lite bilder kan ni ju få i alla fall. Har ju nytt hår nu och allt, blev svart igen som det alltid blir. Sen ska jag väl försöka skaffa mig lite motivation till att slänga upp bilder på hezten också (för det är er favoritgrej i min blogg:))). och vem vet kanske orkar jag börja blogga bra igen.
Jag och älskling bor förresten hemma hos min mamma nu i Hosjö. Lite blandade känslor sådär men faktiskt för det mesta skönt. Bo hemma igen i sitt gamla flickrum och dessutom ha sin man med sig! och inte behöva handla, bara slänga iväg ett sms vad som behöver bli handlat sen så POFF dyker det upp. Praktiskt med föräldrar ibland!

Anyways, här är bilder från igår när jag va hemmma hos Michelle och lekte loss :)



The only things thats missing is a bitch like u

hey blogg.

igårkväll åkte jag och älskling till stan men det var ju pissväder så va typ helt dött. inte kul.. skulle ha gått på fredagen ist. menmen! va väl kul ändå. Åkte iväg till fellan och john efteråt så blev ju rätt så chill kväll ändå. Nu så ska jag göra mig klar och åka hem till världens bästa Sebastian! :) sen drar vi ner på stan vi å. Se om det finns nå kul. Shoppa? :O haha.. Hoppas dom har karusellerna kvar ett tag så hinner jag åka en sväng.



tjahej.

fasten your seatbelts

Hej blogg.

drar strax iväg till stallet. Sen blir falukalaset med älskling! :) åka karusell och äta karamell nivet. hoppas på inte allt för dryga människor. Vet ju några iofs hah.



RSS 2.0