Miss you

Sitter hemma hos mamma på skutudden. Åkte hit för nån timme sen. Lämnar hojen här. Blivit lite för kallt nu så var väl dags att leave it behind. kanske är sista gången jag någonsin åker på den eftersom den är till salu. lite sorgligt är det allt, men jag hoppas att den blir såld fort så jag kan köpa mig en bil. Klarade körkortsteorin här för nån dag sen. Uppkörning om inte allt för lång tid. Nice med bil liksom.
i övrigt går inte livet riktigt åt det håller jag vill att det ska gå. Mycket negativt som händer och mycket skitsnack som går runt. Och ännu en gång så känner jag verkligen att allt skitsnack förstör för mig, utan att jag ens blandar mig i det. Står här utanför och tittar på så får alla bebisar kasta sand på varandra hur mycket dom vill. Däremot hoppas jag att folk kommer till en vändpunkt nån gång snart och reder upp sina lögner. Saknar min bästa vän.
Tills dess lägger jag energin på körkortet och på min häst. Lite ensamt att inte ha någon att sms när något roligt har hänt som man vill berätta om, eller nått tråkigt. Ganska tomt. Ingen ide att ha en mobil längre nästan?
 
Ska i allafall ut och övningsköra alldeles strax. Kan bli kul. Sen ska jag hem till Magnus och Eva och reparera själen min lite.
 
Klump i magen för dig, min vän.
 
 
Häst äe bäst. men de va väl ingen nyhet.
 
 
 
 

Sometimes I feel like i'm almost gone

Jag tycker det är lite fint att mitt besöksantal inte gått ner nånting fast jag inte skriver nånting längre.
Jag har bara så jävla tråkigt. Håller på att ta körkort så det är väl bara bra att livet är lite tråkigt nu för tiden. Dock så dör jag väl sakta med säkert känns det som. Det händer verkligen ingenting. Allt är bara så jävla tråkigt. Tråkigt folk och tråkiga samtalsämnen och helt ointressanta händelser. Det är som att boringness sitter på mig som nån jävla parasit och äter. Nu tycker ju jag att det är ganska skönt att inte göra så mycket. Typ som nu, jag sitter hemma i bojsen och pluggar. Det är skönt. Men på lång sikt nu så känner jag att allt börjar bli lite för tråkigt och jag känner att åren rinner iväg. Deprimerande va?
Men i övrigt mår jag bra och lever. Är hos hästen alla dagar i veckan utom torsdag och tisdag. Så man har ju rätt så fullt upp liksom. Men jag är fortfarande helt. jävla. uttråkad. Ingen stimulans överhuvudtaget. Vad gör man? Jag tycker jag ser att alla mina vänner har kul hela tiden. Taggade i bilder på facebook där det ser ut som att dom har ett helluva life. Jag fattar inte hur man gör tror jag? nån som kan hålla en kurs för mig?
Jag kan ju försöka blogga bättre. Tvivlar på att det är intressanta saker men det är väl som alltid. Dom som läser i allafall lär ju läsa av en anledning.
 
Och alltså. Jag har inte ens nå nya bilder att visa. För jag har inte tagit några. För jag har inte gjort nått som är tillräckligt kul/intressant för att va värt att fota.
Tråkigt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0