She says

Hej blogg.

Dålig update. Varit upptagen. borta hela dagarna och inte hemma förrän sent på kvällen och då har man ju bara dött i sängen. Men!
Imorgon ska jag och Scarlett träna för tränare så ska upp 07.40 imorgon. Jättetidigt och bra för mig som har vänt på dygnet! eehehe.

Men förhoppningsvis kommer det väl upp lite bilder från imorgon :) för ni är så fucking intresserade i mig och Scarlett, jag vet.

Saknar att gå i skolan faktiskt. Inte vart där på så länge nu med tanke på praktik och annat jobbigt. Men nu är det slut i alla fall. har tyckt om att vara på Sveden men dom här veckorna som har varit räcker bra för mig.

Imorgon (alltså om 10 minuter) så har jag och älskling ett år tillsammans! :D Wonderful

Hezt tok

Älskling följde med till stallet igår, och tog lite bilder ^_^  jättesmutsig hezt hade jag men hon va så blöt så gick liksom inte att göra nått åt :/ bilderna blev fina i alla fall :D

nu äre off to schoolen som gäller. Men slipper i alla fall bussar o skit. Tog fram hojen igår och premiäråkte från mamma till svärdsjö!



hehe ville inte gå i vattenpöl så vi hoppade över den








världens finaste misse



You can get addicted to a certain kind of sadness

Hej blogg.
Är hemma hos magnus och eva på hosjöstrand. Jättemysigt :)
Varit i stallet idag hela dagen. Först på Sveden på praktiken och sen hos Scarlett.
Gick så himla bra med Scarlett idag så är så himla himla glad! Det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på idag. Hon gör mig så himla lycklig! När hon kom till Gunilla först så var hon ju så himla osäker på allt och alla och man fick inte gå nära henne ens en gång. dra grimman över huvudet kunde man ju bara glömma, bett kunde man ju bara glömma. Hon var näst intill ohanterlig först.
Men idag hade vi både bett i munnen på henne och jag gick promenad med henne ensam. helt ensam! UTAN att hon skrek efter sina kompisar. Hon bara gick med mig och puffade på mig och busade och det var så himla mysigt.
Det går liksom inte att beskriva det jag känner när det gäller henne och mig. Det är bara så himla perfekt. Vi har liksom kommit så långt. ååååh <3
Saknar älskling jättemycket, vi ska vara utan varandra inatt. Händer typ inte. Har inte hänt på flera flera månader. :( får väl se om jag kan sova hehe.
Nä ska va social nu.

under the moon

Hej blogg.

Sovmorgon imorgon. fyfan vad skönt! för första kvällen på länge så ser jag fram emot morgondagen. för den verkar så mycket skönare än så många dagar hittills.

Röd hårfärg har jag i håret också! jätteduktig är jag. Jag älskar mitt röda hår. Jag vill absolut inte färga bort det. Och jag har räknat ut att det skulle vara mkt dyrare för mig om jag försökte färga det brunt nu än om jag skulle ha det rött. everybody wins :))
jag försökte att tvätta ur en slinga av löshåret. så tvättade det med schampoo seriöst sju gånger, och det var fanimej fortfarande rött. haha!

couscous och wok nue med älskling <3 han äe bäst.




Hon är det finaste jag har



hehee Scarlett och Clapton.



switching rum

hej blogg.

Idag har jag och älskling varit jävligt aktiga och flyttat vårt rum till vardagsrummet. så vi har det som rum nu istället! since alla andra människor har flyttat ut så är vi ju ensama och har alla jävla rum för oss själva. huur skönt som helst. så anyway, nu har vi större rum!

nu ska vi iväg till ica och handla litte. sen blire myskväll <3 som vanligt.



haha åh, sant ju.





and that's only me on a bad day

hej blogg.

sorry för kass update men har väl inte orkat, eller nått.

Snart är lovet slut och det suger ju rätt så jävla hårt. Fattar inte hur folk kan klaga på att dom får vara hemma? folk som inte går i skolan osv. Det är ju fan hur jävla skönt som helst. dock så är ju jag jävligt hemmakär och hatar att göra saker. Men i alla fall.

Sitter å äter frukost och ska snart iväg till stallet men hittar inte riktigt någon motivation till att göra mig iordning så sitter här med en hel tallrik gröt och pressar i mig och läser bloggar istället för att typ sminka osv. Lilla gris löper igen, hur fan det nu kan ha gått till. Så hon står och skriker också. Stackars älskling som försöker sova :(

Lär väl försöka göra mig iordning i allafall. Ikväll kommer min och sebastians kanin tusse hit :D Han har bott hos sebastian jävligt länge nu så har inte haft han på ett tag. de blir skoj :) ska bara vara kaninvakt i typ en vecka. Men blir kul :) kul att se hur katterna kommer reagera hehe.

Dagenenenenen

hej blogg.

Vaknade för ett tag sen jag och älskling men ligger kvar i sängen några timmar ändå som vanligt hehe.
borde egentligen gå och färga håret since det är så utfärgat, men orkar inte. Får se ut som skit idag helt enkelt.
Har bara en hårfärgsburk kvar, sen när det har gått ur så ska jag bli brunett. usch fy helvete vad tråkigt men aja, får gå ändå då. Ska låta bli att köpa nytt löshår utan ska färga det jag har. Det är ju blondt under allt röda. Kanske funkar! gör det inte det så skiter jag i allt och hänger mig i badrummet.

Dra iväg till arenan ska vi snart om nån timme. Efter det kommer jag ha astråkigt och inte ha nått att göra. Blir skojj. Kommer antagligen åka tillbaka hem till Svärdsjö igen och sitta här.

Vi har kanske fått tag på en lägenhet btw! :D en TVÅA tillochmed. För 2500 kr i månaden. Men tänker inte säga vart, för då kan nån försöka sno den ;) Fett billigt och bra i alla fall. Skulle ju va nice. Ska dit ikväll och snacka med hyresvärden så får vi se. om den ens är något att ha? vi har inte kollat på den än. Hoppas!

Stall

hej blogg.

Sitter hemma. Precis gjort mig iordning och grejat. ska iväg till bussen snart och iväg till stallet :) sen efter det blire hem till Michelle en sväng! asbra.


Bilder från idag

Michelle å jag
haha fan va mkt egopix det blev då :/
Sen finns ju typ 1000 bilder till men dom va för fula :)) hehehe

Fina flickor


It was my ego saying why

hej blogg.

Fett dålig start på dagen och är pisssur på allt.
Blev inte bättre för att mina föräldrar tror att underhållsbidraget dom ger mig täcker en hel månadslön så jag ska plötsligt ha råd med allting själv. hejdå fria sms! kan lika gärna slänga mobilen ut genom fönstret kommer ju ändå inte kunna använda den nånting...
Sen kraschade jag en tallrik, den enda som va ren. så fick lov att ställa mig och diska en ny med ingrodda matrester osv. Så jävla kul.

Tur fan för världen att det är fint väder och att jag ska till Michelle idag.

Bilder sen. Sur nu. Usch på den här dagen. Men blir väl bättre när jag får leka med Michelle.

Designen är ju inte helt klar heller. vill ha rubriken liiite mörkare, Sen vill jag ha lite större mellanrum mellan inläggena och rubrikerna. Och lite annat småpul. Men html är väl inte det roligaste, får se när jag har tid med det.

Saknar min Scarlett också. Dit på tisdag!




Ny design woohooo

Så där ja. Lite ny design. Den är långt ifrån klar! men på väg i alla fall!
lite små grejer som måste fixas osv.
Drar iväg te stallet nu så får ta det sen.

RSS 2.0