Cause I need to watch things die, from a safe distance

hej blogg.
 
Städar i lägenheten nue. Fyfan. Är ju hur jävla stökigt som helst typ haha. Ser lite bättre ut nu i alla fall. Att man inte ens kan hålla ordning i en liten etta liksom? Men vi har ju ingen dammsugare heller så det suger ju. Som tur är får vi låna pappas när det krisar typ så han kommer hit med den sen. Tur som fan :s
Sitter i alla fall och väntar på att Linnea ska komma hit :) Så lär väl klä mig och sminka mig och greja också innan hon kommer. Plus städa lägenheten :s har lite å gö jag!
 
Typ enda bilden som finns på oss. Har ju varit lite drama osv men man kan ju inte vara långsint eller hur? Jag är då väldigt jävla glad att vi lagt ner krigsyxan..
 
 
 
 
 

Hjälp nurå

hej blogg.
 
Jag har beslutsångest :/
 
Antingen så ska jag behålla skorna jag har beställt, (som jag för övrigt fick i en storlek för liten på högerskon så har fått lov att skicka tillbaka dom och beställt nya som inte kommit än) eller så ska jag skicka tillbaka dom och köpa ett par billigare skor nån annan stans och köpa nytt löshår istället.
Mitt blev ju så jävla slitet när jag blekte topparna så de e inge kul längre. Plus att det blev ojämnt blekt och den svarta hårfärgen ramla ner på det blonda och gjorde det mörkt igen. Så mitt hår ser ju rätt så risigt ut right now.. Men kan inte färga nå mer för då är det totalkört. Vad ska jag göra? :( heelp meeee
 
 
 
VS
 
 

Morgon

hej blogg.
 
Vaknade idag och det åskar! :D huur mysigt som helst. hihi. skulle vart lite mer regn bara. Och mer åska. Och mer blixt. Det hade varit ännu mysigare.
Nu blire frukost sen vet jag inte alls vad som händer. Bajsbajs!

På stan med emzigirlen

Snygga flicker liksom, fick bara två bra bilder på oss ._. Kände mig kaxig i min nya bh så fick ju lov att knäppa kort på boobsen. haha! :D
Jävligt dassigt med toa i bakrunden haha. Men fick gå ändå för de va så jävla mysigt ljus inne på toan :)
 
 
Stackars emma fick vänta utanför medans jag skulle knäppa outfit bild heh.
 
 
 
 

Tråk

Hej blogg.
 
Va upp 7 imorse för att åka iväg och släppa ut hästarna och spraya dom osv. Åkte dock hem å sov på en gång igen haha. Men nu äe jag vaken igen :)) och har inget att göra :( än i allafall.
 
Nä fifan ska väl duscha och äta frukost nue bah.
 
Jag bara hatar att det är sommarlov. För plötsligt så måste alla automatiskt sova hela dagen. = sara har tråkigt. Seriously finns det ingen gräns eller nå sånt? Jag behöver då inte sova mer bara för att det är lov, sover fortfarande typ 10 timmar max sen är man ju liksom inte trött längre. Men det gällde väl bara mig I guess.
 

Michelle-time

Hejhej blogg..
 
 
tog en spontanresa hem te Michelle i Hosjö så nu sitter vi här och myser. Titta va snygg brudjäveln va för nått år sen! don't kill me osv osv osv.
 
 
 
 

Prutt

Hej blogg.
 
Blev lite segt med uppdatering igår osv men gjorde ingenting heller. Hade slapp/mysdag med älskling hemma. Va bara ut till stallet en sväng å gav hästarna mat och täcken å grejjs. Scarlett hade på nå vis fått av sig sitt flugtäcke, och fått av sig grimman så den bara satt på halsen. Duktig häst liksom... Se om dom har kvar regntäckena på sig idag då. Måste ut å ta av dom. Fan sol och skit nu :s
Anyway ska till farmor idag och klippa hennes gräs och tjäna en liten slant. Hon har typ världens största gård med lada och stall och skit så det är rätt så mycket att klippa... Kommer ta typ hela dagen. Nice. Blir väl inte så mycket update idag heller dårå.
 
Bild i alla fall. På Michelles balkong/veranda sak. :))
 

Emzigirl

Va med emzi igår :) gick runt ett tag på stan å myste, käka lite asgoa mackor på subway. Mötte upp Sebastian å nå fler och följde med till kålgårn å grilla lite osv :) Tog inge bilder därifrån men aja. Tog nåra bilder på oss i alla fall :)
 

Phc silk serum

... är nog den bästa produkten jag har köpt på länge. Finns på kicks för ca 90 kr.
 
Man har ut några droppar i handen och fördelar i håret och speciellt i topparna, och vips så har man asmycket glans och jättemjukt och lent hår! utan att det blir fett! hur mysigt som helst. När man har haft i det så känns inte håret nå slitet över huvudtaget. Asskönt!
 
gå å köp du med slitet hår.
 

Scarlett

Mina fina häst och jag badade lite smått för nån dag sen :) jätteduktig häst. Först vägrade hon gå i men sen när Crummi gick i före oss så följde hon bara med ner :) Så vi stod i alla fall i med alla fyra tillslut. Några gånger till sen är vi i och badar! :D
Skönt att rida i sneakers btw.
 
 

på promenad

... genom stan med världens bästa Michelle :)) Va väl lot's of folk igår på stan men mest barnfamiljer och gamlingar eller små 13åringar typ. Bilder snodda av Michelllen hehehehehehe

Michelle-time

Hej bajsblogg.
 
blekte lite till igår i löshåret. Nu ser det väl typ ännu värre ut, haha.... Men aja. Orkar inte. Det får se ut så här. Man får väl va lite speciell :)) Lägger väl ut nå bilder sen.
 
Anyway tar snart bussn ner på stan och träffar Michelle. Asbra och behövligt. Världens bästa vän är hon. Jag förstår att alla hennes vänner blir så attached to her. Man blir liksom det när hon är så bra som hon är. höhöhö!
Men ah, snor väl nå bilder från dagen av Michelle senare och lägger upp (6) Jadetäraskulattintehanågonkamerahosthost*

Är nå crusing i stan idag också tydligen. Tycker mest bilar är tråkiga och fula och speciellt folk som kör bilarna ._. raggare osv. Ser rent ut sagt förjävligt ut med raggare måste jag säga.. Feta å sliskiga. Mums.
 
Tur att vi äe så snikka heuheuehuheueu

Fiint

Men dip dye blev ju lite sådär halvmisslyckad.. hah...
Bara att köpa en till blondering och försöka igen då. Tur att dom äe billiga dom som kommer från MOOD. :))
Wish me luck igen då..
 
 

Hårä

Dumt att se sur ut på varje bild kanske, men aja here's my hair fastlimmat och allt. Känns skönt att slippa clips kan jag ju minst sagt säga. :)))) Dock hade en liten kant lossnat idag så den paniklimmade jag på igen och nu sitter det som berg igen hehe. 
 
 
 
 

Skor

hah, jag gjorde det. Jag köpte skojävlarna jag har tittat på i nån månad nu fan.
 
Köpte nå linne och svarta over knee strumpor å men orka lägga upp bild på dom när mina nya skor äe så braa :)
 
nu ska jag försöka mig på att göra dip dye. Hoppas hä blir brarå.
 

Jacka eller jacka

Hej blogg.
 
Tittar runt på lite fina jackor te hösten (eller svenska sommaren kanske) men kan absolut inte bestämma mig för vilken färg jag borde köpa.
 
Svart känns så jävla tråkigt när jag har svart hår osv. Men om jag skulle köpa en vit så känns det som att det skulle se ännu roligare ut.. Känns som att en vit skulle se för propert ut? Vad tycker nie? Här är dom i alla fall. Help. Tycker att den vita har finare form dock. BLÄ.
 
 
Den vita jackan finns även i marinblå färg. Fast då är snöret som sitter runt midjan fortfarande vitt. Och det kändes inte helt okej. Fast kanske går att bara byta snöret.. Men hur snyggt är det egentligen med en marinblå jacka? Jag tycker att marinblåa jackor ser lite.. dassiga ut. Fast det kanske bara är jag?
Hjälp :( det här är inge kul.

Hår

Hej blogg.
 
Nu är håret isatt! :D Tog inte lång tid alls. Men nu sitter det! och jäklar vad mycket bättre det ser ut. Det är en ganska otrolig känsla att kunna dra i det hur mycket man vill utan att det lossnar. Plus att det känns inte som att det sitter i. Man känner inte alls att det är fastlimmat. Trevligt!
 
 
woohoo!
 
off to the hezt nu. Sen har vi tvätttid senare å. Så inte världens roligaste dag idag kanske. Men aja.

Dessa jävla måsten nivet

Hej blogg. Kass update. Har varit sjuk. Slemhosta och allt sånt mysigt. Men nu jävlar.
 
Jag tänkte tipsa er all om en grej som jag och Michelle ska göra om några dagar :)
 
Vi är löshårshoror. Och varje dag så spenderar vi ca en halvtimme med att sätta i det jävla håret eftersom att vi har clip-ons. MEN NU ÄRE SLUT MED DET!
En metod som Michelle har använt förut, och som jag tycker verkar jätte bra är BONDING.
 
Det man behöver är ett helt vanligt löshårsträns som man kan köpa antingen på en sida jag litar på där jag har köpt hår förut som heter Rapunzelofsweden.se. Fast det kanske ni redan visste? ;) ELLER så kan man köpa det på tradera.se .. där är det lite billigare MEN man lär kolla noga så att man får rätt mängd hår. Man behöver i alla fall minst 100 gram hår och 100 cm långt träns.
SEN så behöver man själva limmet som man limmar tränset med. Det är i en flaska som man kan köpa på bland annat rapunzelofsweden.se i antingen 60 ml flaska för 99 kr eller 30 ml flaska för 69 kr.
 
Steg ett är att dela upp håret i benor, precis som man gör när man ska sätta i clip-on löshår. Bara det att istället för jobbiga jävla spännen som kliar så applicerar man helt enkelt lim på tränset, och på håret en liten bit ifrån hårbotten, för där vill man helst inte ha lim.
Steg två är sen att trycka fast tränset på håret och trycka i typ 20 sekunder tills limmet har torkat, man kan skynda på processen genom att använda hårfön.
Sen är det bara att fortsätta göra benor och limma fast så mycket man får plats med!
 
Sen så vill man helst undvika att få balsam på limmet, för då kan limmet lossna. Så endast i längderna rekomenderas. Schampoo är inga problem.
Men skulle håret lossna lite i alla fall på nått ställe så är det bara att använda det lim man har kvar och limma fast håret igen! För flaskorna är rätt så stora så man får rätt så mycket lim.
 
Fördelen med den här metoden är att håret sitter på väldigt väldigt länge. För som sagt lossnar det lite i kanten eller så, så kan man bara limma tillbaka det.
En till fördel är att man slipper stora clips som kan synas, och man slipper flätor i hårbotten (vilket är en annan metod) som gör att håret ser mycket tunnare ut när man har satt fast det.
 
Sen har jag läst runt om lite nackdelar med den här metoden som jag ändå tycker det går att diskutera lite om. Dom är:
1. Limmet sliter väldigt mycket på håret.
jaa... Det tror jag också att det gör. MEN å andra sidan så har man ju bara lim på ca 4 millimeter ner på håret. Och att håret blir slitet en fyra millimeter ner vid hårbotten tycker inte jag gör så mycket. Dessutom så är det en skada som håret läker ganska fort eftersom att det sitter så pass nära hårbotten. Så den nackdelen lägger inte jag så mycket tyngd i.
2. Det kan vara svårt att få ut allt lim ut håret när man vill ta bort förlängningarna.
den nackdelen tycker jag också är väldigt relativt, eftersom att på samma ställe du kan köpa limmet på så kan du även köpa remover som löser upp limmet. Så finns det dessutom ganska bra tekniker för att få ut limmet. Ha på remover, och kamma sedan ut det med en glestandad kam. Inte så svårt tror jag :)
3. Limmet fäster inte på alla hårtyper.
Det kan ju iofs vara ganska scary i fall det inte fäster på ens hår. Så i den frågan så får man helt enkelt överväga om man tycker det är värt att ta chansen och köpa en burk för 69 kr och försöka med en slinga. Jag tyckte den risken var värd att ta med tanke på hur drygt det är med clip-ons. Och sen tror jag dessutom att det är så att limmet fäster på majoriteten av alla hår, men att det kanske inte fäster på hår som tex är JÄTTEslitet osv. Man helt vanligt normalt friskt hår ska det väl inte vara några problem med, limmet är ju ändå tillverkat för att fastna på hår.
 
Om några dagar kör vi :) väntar bara på att limmet ska komma.
 

Meny mysteriet

haha vafaan? Jag trodde min meny var borta. Att den hade hamnat typ under inläggssidan liksom. Men nej då, den hamnade nedanför?? Scrollade ner till slutet av bloggsidan och visst fan hittade jag menyn där under. gu va fint. nä. Hur fan ska man få bort det då? haha.. åh.. Ser ni också det??


Fuck the world with a gun and a broken blade

Hej blogg.
 
Ligger här ensam i lägenheten. Jag är sjuk, så har inte orkat blogga så mycket. And besides, I don't seem to give a fuck about anything anyway...

Har kommit till säsong 3 på House nu. Känns bra att ha många kvar för då vet man att man inte kommer ha tråkigt i alla fall ett tag framöver.
 
Mina planer fuckas upp en efter en så jag kommer ha väldigt tråkigt i några dagar framöver. Har tvätttid imorgon och det är väl ungefär det enda spännande som kommer hända. Om inte nått oväntat magiskt händer.
 
Låt Under Ske.
 
Nä, det hände ingenting.
 
Jag antar att jag helt enkelt aldrig har varit nå himla religiös av mig. Vilket är rätt så bra. Tänk att vara fast i en religion? Nån hemsk religion alltså. En sån där religion där man som kvinna är värd lika mycket som en kackerlacka ungefär. En religion som är mansdominerande. Perfekt liksom!
Eller en sån där religion där jag måste ha ett jävla märke i pannan som visar på mitt värde som människa, med referens till mitt förra liv som ingen har någon aning om, men som ändå mitt nuvarande livs värde grundar sig på! Tänk er att få klittan avklippt och fittan ihopsydd förresten. Då blir nog gud nöjd! :)))))))))
Det låter jättetrevligt.
 
Nej men in all seriousness jag respekterar verkligen eran psykos, det är inte lätt att ha en sån kan jag tänka mig.
 
Men så här tycker jag, alla kristna, hinduer, muslimer, buddhister och judar:
 
Jag föredrar att erkänna mig själv skyldig till att inte veta ett jävla piss om vad som kommer hända med mig om jag dör, and it works for me. Jag har inget behov av att känna mig duktigare än så.
Sen om jag har en själ eller inte som lever vidare när allt som nyss höll mig vid liv ruttnar, det upptäcker jag hellre när det faktiskt är dags för att dö, än när jag faktiskt är vid liv och kan göra så mycket utav det som jag har kapacitet till istället för att grubbla på vad som kommer hända.
 
Det är vad jag hittills har kommit fram till.
 
och jag hoppas på att nån stackars sate kanske läser vad jag skrivit nån gång i livet och kanske väljer att gå och titta på porr istället för att sy igen sin dotter...
 

Hezt tok

sullgris till häst jag har, hihi :)
 
Mat på hela kinderna och benen och bogen hade hon också, FAST jag höll hinken under mulen på henne. Slänghuvudhäst.
 

<3

Idag fyller älskling år.
 
Grattis bebi ^_^ <3
 

Hypnotized

För nån dag sen ute i solen med Michelle.
(bilder snodda från henne since i don't have a camera)
 
 

In a second

Hej Hej blogg!

Slödagar där inte så mycket händer. Sen så har vi börjat kolla på världens bästa jävla serie också! House.

Inte alls som andra tråkiga jävla sjukhus serier utan verkligen one of a kind! Fast det vet väl alla redan, för har man missat att se House och inte vet vad det är så är man då jävligt duktig. eller ah.

Älskling är och handlar nu sen ska vi se på House resten av kvällen hoppas jag EHEHE

Vart hos hästen idag också. Men det är jag ju liksom varje dag förutom måndag och torsdag så kanske jag inte behöver säga varje gång :))

MIn meny är borta igen... vet inte alls hur jag ska göra. Fuck it typ. Orkar inte. Får va så.


I can't wait for you to shut me up

hej blogg. Sitter hemma här i BOJSEN NU FÖR TIDEN. AAAAAH! heelt reversed från vart jag brukar bo liksom. Jag är en hosjöunge, som bor på fel sida av stan. Men vi har det så jävla mysigt här i lägenheten så det gör absolut ingenting!
 
Äter frukost nu sen ska jag bara fixa iordning mig sen drar jag hem till Michelle! :)
 
Bästavän

Hängig onsdag

Hej blogg. Blogg.se har fått ny design. Ganska mycket snyggar och bättre såg det ut nu i alla fall!
 
Håller på att packa upp grejer i nya lägenheten nu. Men grejerna tar typ aldrig slut... Ställt sängen och soffan där dom ska va osv och packat upp datorn och slängt in mina kläder i garderoben men längre än så har vi inte kommit. Både jag och Sonny är fett hängiga idag och mår inte helt 100 så går väl inte sådär jättefort. Vi har så jävla mycket skitsaker som bara är att slänga.. säkert flera lådor. Har hittat miljoner klädesplagg som jag inte kan använda längre också. Blää.
 
tog nyss en cambild. Sneakpeak sådär.
låda på låda på låda. Grejer överallt. Känns som att vi aldrig kommer att få styr på det, men det känns nog bara lite hopplöst nu när man inte ätit på ett tag också, heuheu. Wish us luck. Mina ben och fötter kom med också!
Men det på bilden är basicly det rummet vi har. till vänster där man ser lådor lite längre bort är köket och där jag sitter är i soffan och sängen ligger lite längre bort till höger. Sen finns ju badrum och garderober osv självklart.

Stan

hej blogg.

Det går så där otroligt bra för mig idag. Ska in till stan med mikaela. Bor ute på fittskutudden så det är 1 km ut till busshållplatsen. När jag har gått halvvägs så märker jag att jag inte har tagit med mig mitt kontokort. Så jävla duktigt. Va bara att gå hem igen. Som tur är ska mikaela få skjuts så dom kunde hämta upp mig på vägen.

Bajs vad bra jag är.

Men ah i alla fall, drar te stan nu med Mikaela :) Myys

RSS 2.0