Woho

Drar iväg på räkfrossa i Grebbestad nu med Sebs syster efter en heldag med jobb ! 







Torsdag

Heyy blogg. 

Torsdag idag. Det betyder att det bara är 4 dagar kvar tills måndag då vi ska åka hem! :D längtar så himla mycket efter Gris och efter min egna lägenheten och efter mina vänner och familj!

Idag ska jag jobba. Har varit ledig lite för mycket den här veckan :( vill ju jobba och tjäna in cash. Har bara idag plus söndag kvar på schemat. Jag hoppas det finns fler pass nu när jag kommer dit idag. Hela lönen kommer ju typ gå till soffa plus ny dator. Min dator e så trasig så jag ser snart ingenting på skärmen längre. Helt paj :( så himla trist när man måste köpa nya dyra grejer. Men det går ju knappast att gå högskolan dalarna där allt sker via internet om man ej har någon dator. Så jaja. Jag ska väl vara glad överhuvudtaget att jag ens har pengar till en ny. :) 





Nya spetslinnet och nya jeansen på



Todays facelook



Shöpping




Tre basic linnen - behövdes verkligen! Dom med spets från bikbok och vanliga från H&M. Sen ett par skrubbhandskar och ett läppbalsam från the body shop. Fick med lite prover också på köpet. Very najs! 

Wuut

Så himla ovant! 
Måste lära om mig nu hur jag ska sminka mig så att det inte ser så hårt och svart ut?! 

Jaja, väntar på hjärtat nu sen ska vi åka till köpcentret så jag kan inhandla lite nödvändigheter. Swoon. 






<3

I två och ett halvt år har jag varit med denna fantastiska människa. Jag ångrar inte en dag av det! Han har verkligen gett mig ett annat perspektiv på livet, och gett mig en mer positiv syn på saker och ting. Jag har insett att jag har haft en så otroligt pessimistisk inställning till precis allting och det känns verkligen så himla bra att veta att så länge jag har den här otroligt vänliga och smarta människan i mitt liv så kommer jag också att alltid fortsätta utvecklas till att bli en bättre människa. Stående ovationer till mitt hjärta. Världen behöver fler som han. 





Neeeww

Hey blogg! 


Härmed raderar jag tidigare inlägg om rasism/Adam Tensta eftersom min blogg ej ska handla om politik överhuvudtaget och jag hoppas att så många som möjligt läst inläggen så att jag kan radera dom med gott samvete! :) 

Nu till roliga saker. Igår fick jag håret färgat! Jag kanske har sagt det, men Sebastians syster är frisör så jag har blivit både klippt av henne tidigare i sommar och nu även färgad. Jag är så glad att det är gjort! Hade verkligen ångest för jag tänkte att ingenting kommer kunna färga över dom röda pigmenten. Den där toningen jag använde har jag använt förr och den är ett helvete att färga över... Men nu blev det ju gjort på salong så nu blev det jättebra! Är så himla nöjd. Trivs verkligen bra i mörkt. Är så mycket lättare att matcha både kläder och smink. Det blev lite mörkare än vad jag först hade tänkt men sen blev jag supernöjd med resultatet ändå :) 





Redo i stoln, btw kolla utväxten. Uuugh. 
Kollar ut lämplig färg så att säga. 
Hitta väl nån bra :D
Taadaaa! 




Hemmablek

Hey blogg. 

Har gjort hemmablekning. Vill ju få bort så mycket röda pigment som möjligt på så kort tid som möjligt men vill inte bleka för det sliter så mycket. Så jag testade att blanda egen blekning. 

Jag använde: 

3 msk bakpulver
1 dl head and shoulders schampoo
1/2 citron
En liten skvätt head and shoulders balsam. 


Före: tyvärr väldigt djup röd. Hårda pigment som sitter som berget. Det rinner inte av nånting när jag tvättar håret utan vattnet är helt klart. 

Efter: något dassigare röd? Faktiskt lite skillnad! Speciellt ut mot topparna. När jag duschade ur det så vart vattnet helt rött! Det är ju ett bra tecken, för då åker det ju faktiskt ut lite färg i alla fall. Då går det i rätt riktning åtminstone. 



Ska göra det igen nästa vecka så får vi se hur mycket skillnad det blivit då. Målet är att jag ska färga en brun som är så pass nära min naturliga hårfärg att jag slipper hålla på å färga hela tiden, så jag kan låta det vila och växa istället. Men nu är det alldeles för rött för det. Skulle jag färga över det så skulle den röda lysa igenom på en gång. 

Casual as fuck

Heyyy blogg. 

Jag bara jobbar och jobbar här. Finns ingen hejd på't :D Har inte varit ledig mer än typ två dagar sen jag började jobba där och jag har inte ledigt förrän måndag igen om jag inte får nått då också. Så här kommer cashen trilla innnnnnn 


Sitter med hemmablekning i håret. Försöker att dra ut allt det röda. Men allt det ska ni få se i eget inlägg. 

Börjar verkligen längta hem nu assoo. Har så mycket att se fram emot hemma. Men det har jag väl redan sagt kanske? Ska bomba er med inredningsinlägg när det projektet drar igång när vi kommer hem! Och så längtar jag efter min misse. Och min Kjell! Och sen har jag det där paketet från Nelly som väntar där hemma också haha. Mycket nuu. Men det är bara denna vecka kvar och nästa sen är det dags. Ska ändå försöka njuta så mycket som möjligt av att vara här, vi är ju inte här så ofta och detta är också verkligen ett paradis. Hur många får bo utan hyra på västkusten hela sommaren liksom? Viiiii



Fick den här bilden skickad från Nicklas som har Gris nu. Hur söt är hon asså? Mitt mammahjärta spricker! 



HAR BESTÄLLT <3

 
 
 
 
Leggings från Nike, nå skor och en skjortklänning. alltihopa från nelly.com <3 bästa affärn

Onsdag

Heyyy blogg.
 
Har väl glömt att nämna att jag fått jobb här nere. japppzz. Ska jobba hela denna månad tills vi åker hem igen (slutet av juli, börjar på augusti nån gång där). Det är på ett äldreboende där även Sebs syster jobbar. Såeatt de e najs så blire fett med cash sen. Får dessutom tidig lön så jag kommer få lönen 10 augusti. Huuur bra? :D ska försöka att köpa lite inredning till vardagsrummet för pengarna. Och även studentlitteratur. Och en ny laptop. Får se hur långt pengarna räcker såattsäga. 
 
Ska iaf jobba idag och imorgon mer vet jag inte, jag har inte något fast schema. Mene vi får väl hoppas på att jag får en del. Har hittills typ bara jobbat kväll och det ger lite OB också. såå bra.
 
 
 
 

Rambergs kyrka

Hey blogg. 

Idag har vi varit ute på världens äventyr. Vi var iväg till nått som kallas för rambergs kyrka. Kan ju säga att det är INTE en kyrka! (Mer info på bilden som jag tog på infoskylten) utan det är en grotta. Det var skitläskigt haha. Nog att bara klättra omkring i en grotta men sen fanns det dessutom världens största spindlar! Grottspindlar liksom :s blev så överraskad av en stor jävel att jag började grina haha. Spännande i alla fall! 



Här gick man in
Bara att gå in innanför "entren" var läskig. Men sen jävlar fortsatte det upp i mörkret. 
Uppe där Sebastian står fanns det en stege till ett ännu trängre rum som var ännu mörkare haha. Uuh. 
Hit upp kom man. Mörkt som fan så fick ta en bild med blixt också. 
Gissa vart vi skulle sen då?? Jo upp genom en springa som är precis ovanför Sebastians huvud på bilden. 
Woohoo skitstort hål att krypa i
Crazy lyckades klättra upp men jag såg världens största spindel och blev för rädd så jag tog samma väg tillbaka ut istället haha. Jefflar vilket äventyr det var. Cellskräck samtidigt som det var sjukt häftigt.  


Havä

Hey blogg. 

Det är en sån otrolig skillnad på levnadsstandarden här nere och uppe i Falun. Här är det liksom ingen big deal att ta båten ut till nån klippig ö i havet och lägga sig och sola där. Det är liksom en vanlig vardagssyssla. Skulle aldrig hända i Falun. Vi var där igår. 






Hillbilly festivalen

Hey blogg. 


Är så roligt här nere för det finns så himla många pyttesmå men jätteroliga festivaler! I helgen har vi varit på hillbillyfestivalen. Den ligger ute på en stor bondgård bara. En kompis till Sebastian spelade med sitt band och jag gick all in på backstapling! Det var typ nått av det läskigaste och roligaste jag har gjort. Har tyvärr inga kort på mobilen men ska sno några av Sebastian sen. Han hade systemkameran med sig. I alla fall så gick det till så att man hade en klättringsele på sig och skulle stapla så många backar uppe på varandra som möjligt medan man klättrade upp på dom. Jag klarade 16 backar och sen ramlade jag haha. Det var verkligen superkul! Tog tyvärr dock inte så mycket bilder meen meen. Himla kul med lite aktiviteter på festival och inte bara band och fylla. 
 




Jaahaaja




Så här såg det ut när jag kollade antagningsbeskedet. Ekonomprogrammet next :) så får vi se om det är något att ha. Är alltid osäker på vad jag vill så ibland får man liksom bara lov att köra på nånting. Men just nu är jag pepp! :D tror det kommer bli stört kul! 


<3

Did some shöpping. H&M har superrea på ALLT sitt sminksortiment för dom ska nämligen få in ett helt nytt sortiment i höst så hela deras lager reas ut. Vilken var skitbra för min del för mycket av mitt smink tog slut på en gång den här månaden och då är det ju bra om det är billigt! 
Sen var jag även in på lyko en sväng och köpte nytt schampo, balsam och leave-in creme till mitt slitna hår. Sebs syster är frisör så hon klippte mitt hår för nån vecka sen. Det var första gången jag klippte det på flera flera år så det fanns verkligen saker att rätta till! Vi behövde inte klippa mer än en cm på längderna för så slitet var det inte, det var mest väldigt ojämnt och konstigt. Men nu är det uppstyrt så nu ska bara håret få den bästa vården jag kan ge det! Så kanske det får för sig att växa lite vem vet?! 
I alla fall så köpte jag Matrix Biolage insiderepair. Jag verkligen älskar matrix produkter. Har använt dom i omgångar tidigare och tycker dom är så himla bra just om man har slitet hår. <3





Sommar

Hey bloggg. 

Man har ju lite annat att göra än blogga på sommarn. Det hoppas jag ni också har? ;) 

Är mest nere vid sjön och badar eller åker runt och gör andra sommriga saker. Idag har vi varit och badat och nu sitter jag i solen och dricker öl och väntar på att grillen ska bli klar. Vi grillar typ hela tiden haha. Men det är väl helt rätt. Sen ikväll blir det fest i Grebbestad hos Sebs kompis Johan wihoo. 





RSS 2.0