Ways to make the tiny satisfaction dissapear

Ja hejhej blogg.
 
Nu har skolan börjat. Nu är det igång. Hittills har det gått bra och smidigt. Jag har en bil, jag kommer upp i tid och idag fick vi introduktion till en kurs som heter Digitalt Skapande eller nått sånt och den verkar vara skitrolig! Så jag ser fram emot att få börja med den. Har man i alla fall nån kurs som verkar rolig så får man va tacksam!
Har inte fått något möte än med rektor osv, som var lovat. Men det kommer väl det å. Tänkte gå och stressa och pressa dom lite om det imorgon. 
Annars så är jag mest med hästen eller Sebastian. 
 
Går hemma och städar en massa nu. Fattar inte vart allt damm kommer ifrån?? Och det är bara i mitt rum det är så dammigt också. Resten av lägenheten var mest stökig men här inne i mitt rum var det ju verkligen bara... asdammigt. Så jag har gått runt och torkat grejer osv. Flyttat om lite med möblerna. Det är snart dags för lägenheten att renoveras. Dom kan komma vilken dag som helst så det är mycket förberedelser som ska göras innan dess. Är astrött, men det är bara att mäkta med. I helgen ska vi måla om stallet också. Och då ingår också storstädning... kill me lite grann tack? 
Blir roligare när allt är klart.
 
Och ja, jag är sämst på att komma ihåg att blogga. Ni får mina dagar i bilder ist.
 
 
 

Fok Julie Naaiers

Hej blogg.
 
Jag känner mig verkligen inte på topp. 
Men det kanske ändras ikväll. Ska till min babe Saga och dricka lite vin och ha det mysigt. Blir skönt att få träffa henne och prata lite osv :) Och lite alkohol är det inge fel på heller!
 
Har varit nere på stan och pratat lite tatuering med olika tatuerare. Nästa tatuering blir nämligen porträtt av Mr Marilyn Manson, min största idol, stilikon, inspirationskälla och må-brapiller i människoform! Har fått lite prisförslag osv osv så nu ska jag bara spara lite och sälja av lite grejer så är vi snart där! :) Det enda bra som händer runt mig just nu, haha.
 
Bild på min fina man.
 

The death of me

Hej blogg.
 
Har kommit hem från västkusten. Det suger minst sagt. Orkar verkligen inte komma tillbaka till min vardag. Men nu är det så. Nu är jag här. Det här kommer ta död på mig en vacker dag.
Det var i alla fall roligt att träffa alla mina djur igen. Tur att man har nånting som håller en kvar, annars skulle jag säkert göra nått jättedumt spontant som skulle i längden förstöra för mig ännu mer osv osv, om jag känner mig själv rätt.
Idag ska jag träffa Michelle. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men hä visar sig.
 
 

RSS 2.0