summit

färgade håret.








Nov. 12, 2012

hej blogg

slutade skolan vid 11 och nu är jag i hosjö hos mamma och går promenad med hundarna. Sen ska jag iväg till stallet och rida och sen ikväll ska vi hämta hö. :)







försökte få bra bilder men dom vägra stå still haha

blossa

Finns inget bättre än att komma hem från en jävligt schysst dag i stallet och kunna lägga sig ner i sängen med glöggflaskan <3




Nov. 11, 2012

hej blogg!

Har precis vaknat, och jag vaknade helt på rätt sida också! Det är alltid trevligt. Idag ska jag iväg till stallet först och sen hem till pappa. Och vet ni vad? Idag skriver jag och Gunilla fodervärdskontrakt!! :D Så himla glad!

Köpte såna där väggblommor igår. Klistrade upp dom igårkväll. Blev rätt så mysigt alltså :)






kossaaa

hey blogg.

idag har jag hunnit med en del. Åkte med Gunilla för vi skulle åka ner och hämta lillponnyn mario i sandviken. Stannade till i valbo och va in på Hööks och ikea en sväng hehe. Köpte lite väggdekoration och nån grimma till Scarlett osv.
När vi väl hämtade Mario märkte vi att kärringjäveln inte tagit hand om han som hon ska så nu är han undernärd, öm i ryggen och var helt deprimerad. Kul!
Sen skulle i alla fall Gunilla hem till en tjej och prova sadlar och där på gården hade dom kossor och får!! :D va asmysigt att klappa och greja. Först blev jag rädd för kossan men sen blev vi bästisar! hehe








mörker

hej blogg.

mycket mörkerridning nowadays. men de e ju chill. inte alls asläskigt när man kommer till skogsvägarna utan belysning.
mysigt äre iaf!




Vinterdäck och annat skit

Hey blogg.
 
Ska försöka bli mer aktiv nu, på riktigt. blogg.se appen funkar på min mobil nu så nu kan jag blogga lite när och vart som helst och blir antagligen mer bilder då också (som det varit senaste dagarna om ni sett det).
Sen ska jag ändra header också. Känns inte som att bilderna är så relevanta längre.
Det är fredag. Ska till stallet om några timmar och tills dess så ska jag bara dega hemma med älskling. Sen ikväll ska jag åka iväg och kolla på nya vinterdäck. wooho vill verkligen lägga pengar på att köpa nya däck!!!! :)) askul. Men man lär väl om man ska överleva vintern ;) drömde inatt att jag sladdade och dog. Det vill man ju inte.
Däcken jag har nu läcker luft. Det är inte punka men nått annat skit. Har fått åka två dagar i rad nu och fylla på luft så att jag ens kan köra bilen liksom heh... Plus att det är vinterdäck på som det är meningen ska ha dubb, men dubbarna är så slitna att det inte är nå dubb på... låter säkert va? Plus att hjulen är från -97. Dags att köpa nya med andra ord!
 
 
 

Nov. 08, 2012

är in das stall med maddi och fixar heuheu. ska snart iväg å hämta hö. red själv i mörkret today. sjukt läskigt. typ travade hela vägen hem hehe.





asfina tjejor

I just don't know

Hej blogg.

Jag vet inte ens hur mina inlägg ser ut när jag lägger upp från mobilen? Dags att gå in på datorn och kolla typ.
Ligger in das bed redan. Upp kvart i sju imorgon så ska väl försöka somna så fort som möjligt typ. Askul liv att man alltid måste ha en massa måsten.
Va i alla fall en bra stalldag i stallet idag. Alva red med mig så jag slapp rida ensam, och det var tur som fan för märkte ju att fyfaan vad mörkt det är ute nu! :o vi rider ju längst skogsvägar som inte har nån belysning alls så det var fan skitläskigt :s hade jag vart själv hade jag nog seriöst inte vågat. Modigtjej.

Mysa nu med älskling sen godnatt.




tråk

hej blogg.
har astråkig lektion. slutar 17.10 idag. himla sent och drygt :( och bara tråkiga lektioner. ska till stallet efteråt iaf. scarlett har fått fin ny sadel som jag ska rida i för första gången idag :) pepp. men kommer va pissmörkt ute och jag ska rida själv. sjukt läskigt. asrädd att det ska komma mer varg eller typ älgar. Skulle totaldö då tror jag. struntar nog i att rida i skogen. heh.

Tur man har lite koffein.




kväller

hej blogg.

det är kväller nu men imorgon börjar jag inte förrän halv ett så behöver ju inte sova än på ett tag liksom :) hehe.
ligger i sängen och pillar på mobilen. asskönt att ha egen bil nu och körkort. typ asskönt att slippa ta bussen överallt man ska. naajs. sonny har vänbesök här över natten så känner mig lite forever alone. ligger här med min havredryck och degar. Ska vara i stallet nu varje dag i jävligt många dagar. ingen ledig dag förrän på tisdag. dags att samla på sig orken! har köpt 3 ramar och ramat in bilder på min fina scarlett. börjar bli fint här hemma nu!

till exempel har vi äntligen en sängram. treevligt. godnatt blogg.




lalala 2

egentligen så borde jag göra en ny blogg eftersom ingenting i den stämmer längre. allt har förändrats så drastiskt med allt. så ah. vet inte.

lalal

nu tar vi nya tag med allt. och skiter i folk som ändå bara är destruktiva.

RSS 2.0