Hejdå Blogg!

Eller ja, åtminstone hejdå den här bloggen!
 
Jag har nämligen gjort en ny.
Jag kände att jag har blivit så oengagerad i att fixa med designen på den här bloggen, eftersom att man måste pilla med HTML-koder på egen hand för att fixa minsta lilla.
Så jag har bytt bloggportal till nouw.com där det är lättare att fixa sin design osv. Kanske man håller sig mer uppdaterad. Jag menar kolla min header? asfint långt rött hår. Men det var ju lite längesen jag hade det.. men inte fan orkar jag pilla med nå HTML-koder för att fixa det haha.
Har suttit i typ nån timme nu och försökt få nya bloggen precis så som jag vill ha den. Är inte helt nöjd än men det börjar ta sin form! Och bäst av allt, på nya bloggen så försöker jag inte det minsta att förneka att hela bloggen typ handlar om poledance haha. Nu äre all in!
 
 
Ni hittar mig från och med nu på: 
 
www.nouw.com/saralindbergs
 
 
Jag har dessutom importerat alla gamla inlägg så ALLT som finns på den här bloggen finns redan på nya bloggen! Så bra att slippa låta massa inlägg gå förlorade! 
 
 
 
 
 

Hälp

Finns det nån bloggläsare där ute som är duktig på stretchning? 
Jag kämpar och kämpar och kämpar men ändå känns det som att ingenting händer på split och spagatfronten. Jag har läst att ju vigare man blir desto svårare blir det att bli ännu vigare. Men ändå, kom igen? I min spagat har jag stått och trampat halva 2015 på samma ställe. Inte riktigt nere men nästan. Har börjat äta mer magnesium och försöker verkligen vara noga både med att stretcha och att vila ordentligt emellan. Vad mer behöver jag göra? Störigt som bara den! 



Det är ju liksom lilla lilla decimetern kvar


Det gick i alla fall bra igår på poledancen! Var riktigt mysigt i nya studion i Borlänge. Dock kortare stänger än i Falun så jag föredrar ändå Faluns studio men kul med variation! Vi körde väl lite mer än en timme och sen drog vi och käkade jättegod tapas alldeles bredvid studion. Blev prat om allt mellan himmel och jord! Väldigt mysigt. 



Vår mat / fina Geraldine! 



Bra dag från ingenstans

Godkänt på marknadsföringstentan! Det trodde jag faktiskt inte haha. Ååh sån sjuk lättnad att slippa ha det släpandes. Är så sjuukt ointresserad i marknadsföring haha. Bara att vänta och se nu om redovisningstentan blir godkänt, men det känns inte som några problem. Sen är det en organisationstenta kvar plus en uppgift sen är äntligen höstterminena kurser klara! 

Hade hjärtat i halsen när jag tryckte på länken. Sen såg jag detta! SÅ SJUKT LÄTTAD! 




Onsdagspole

Hej blogg! 

Poledance igår. Orkar inte blogga efteråt haha. Så slut. 

Tog inga bilder men fick ett jättesnyggt nytt trick som jag ska försöka ta kort på idag. Ska nämligen alldeles strax bege mig till Borlänge med Geraldine som är en tjej i min poledancegrupp och så ska vi köra lite på egen hand i studion i Borlänge! Blir första gången jag åker dit. Har inte blivit av än. Ska hålla er uppdaterade med bilder osv :) 

Gjorde i alla fall en fin film igår när vi skulle försöka synka en liten kombo tillsammans. Gick ju lite sådär med att va synkade haha. Men tycker det blev helt okej fint ändå! 


Här är länken till klippet. Säg till om det ej går att se! 
https://youtu.be/0Dntb37WlBI

Tisdag

Hej blogg. 

Bilen fixad och ombesiktad utan anmärkning. Fina fina bilen! Så glad. Har även lämnat in en till uppgift idag i skolan och fick godkänt på den direkt. Sen har jag börjat på en till uppgift idag som ska va inne om två veckor. Nya kursen skulle ha börjat idag men lärarn va sjuk så då hann jag med att göra det istället. 

Imorgon är det poledance igen <3 så himla dålig på att uppdatera emellan polepassen haha. Men har ju liksom ingenting att skriva annars. Det är ju bara poledance och skola som gäller nu för tiden typ. Men med tanke på att min blogg alltid sett ut så, alltid bara handlat om mig, så kanske det ska fortsätta vara så. Ni läser väl av en anledning? ;) ni har växt i antal till och med. 



Längesen ni fick en selfie kanske. Blir int så många såna nu för tiden när löshåret kukat ur så det är omöjligt att försöka göra nå snyggt hår. Menmen, denna tog jag i brist på annat i bilen på väg ner till Gävle för nån dag sen! Var precis lika sur som jag ser ut. Anledningen? Negativa människor. Japp. 



Ja men andas

Tentan är klar! Den kammade jag nog hem med 99% säkerhet :) såå skönt! 

Direkt på nästa projekt: fixa den trasiga bilen. Nu har jag köpt alla delar som behövs och ska bogsera ut bilen till ett garage där vi kan fixa den. Sen när den väl är klar så känns livet helt ok igen! 


Lille tisseltass var med ute på gården när vi fixade med bilen. Sötaste lilla älsklingen som finns! 





Vintersportarn

Ett (för mig) ovanligt inköp: 

Skridskor! 



Japp, haha. Fick presentkort av en fin vän på stadium. Tänkte först köpa nya skor eller kläder. Men sen drabbades jag av panik över hur mycket kläder och skor jag redan har som knappt används. Så jag kom på iden att skridskor kan va najs! 
Teståkte dom samma dag senare på kvällen och jävlar vad ont i fötterna jag fick. Helt sjukt! Åkte typ bara i fem minuter sen gav jag upp. Gjorde så himla ont! Men jag antar att det är så i början och att jag är ovan och måste åka in skridskorna lite. Kanske stoppa i nån mjuk och härlig sula haha. Men det var i alla fall sjukt kul! Jag var jätte ringrostig och sämst men det är väl bara att börja träna då. 



Adv 1 onsdagspole

Hej blogg. 

Onsdag igår och poledance som vanligt! Nu är der ju faktiskt ny "termin" eller vad man ska säga så nu är det lite nya grejer också. På måndagar kommer jag gå en kurs som heter bendy pole, där man mest stretchar för att kunna göra split, spagat och svårare trick som kräver mer flexibilitet. Kommer passa mig perfekt! Första passet var i måndags och det kändes som att man blev riktigt ordentligt utstretchad. Det är en skön känsla! 

Däremot så blev det inte av någon acrokurs den här terminen. Det sög ju :( tänkte gå på den även den här terminen. Missade många pass förra terminen. Inte bra! Så nu funderar jag på att hoppa på nån annan ny kurs som jag inte gått än. Vi får se! 

Onsdagspole igår i alla fall. Det var ett riktigt bra pass! Det trodde jag inte att det skulle bli faktiskt för jag kom försent och kände mig stressad och alla positiva tankar var som bortblåst. Men sen kom jag ner bra i varv och blev jättepepp när jag äntligen lyckades sätta förra veckans trick, sista nivå 8 tricket, utan pass! (Alltså att nån hjälper och håller i en) samt att jag fixade första tricket på nya nivån också utan pass sådär på en gång. Det är härligt när det händer! Jag kan ju säga som så att även fast jag har en massa bilder jag lägger upp på trick jag kan så kan det vara så att det tagit mig flera veckor att sätta det, så det är ju skönt när det funkar på en gång! 




Förra veckans trick. Peacock heter den och är svår pga att den är så tung! Armarna typ dör
Också dagens trick. Den ska dock se coolare ut än så här, men det krävs mer vighet då haha. Därav bendy pole kursen! Men jag är nöjd att jag ens kunde hålla kvar mig i bara knäet. Och ens kunde nå benet med händerna! Haha



Söndagsgöror

Hej blogg. 

Livet fortsätter försöka take me down. Denna gång så har bilen gått sönder. Nånting med oljekylaren eller nått sånt. Men alltså tror livet får försöka lite hårdare än så för att krossa mig. Det är ganska lättfixat problem och jag har turen att känna folk som kan fixa det åt mig!
Så ja, idag har jag, med hjälp, bogserat bort bilen från Ica Maxis parkering där den gick sönder haha. Sen har jag lämnat in en uppgift också som jag gjorde klar idag. Nu värmer jag mig under en filt i soffan och tittar på bra dokumentärer och ska väl fortsätta med det! 

Är det någonting jag har tröttnat på så är det negativa personer. Som låter sig slås ner av allt som händer. Jag har själv varit sån tidigare i livet. Så en liten tacksamhetslista på detta: 

- det var inget stort dyrt fel på bilen. Liten sak bara. 
- jag har en bil överhuvudtaget, det har inte alla turen att ha! 
- den gick sönder när jag inte direkt behövde den. Tacksam att det inte var typ påvägen till en tenta eller nått annat viktigt! 
- det var faktiskt lite kul att sitta i en bil som bogseras. Ba bromsa och styra haha. Det var ett äventyr! 


Tur man har fin bil. Värd att lägga pengar på att fixa <3 





Hetz

Hey blogg. 

Tenta imorgon. Är inte pepp. När det är såhär mycket i skolan så känner jag inte att möjligheten finns att lägga så mycket tid på plugg som skulle behövas. Man måste portionera ut tiden så strikt på alla sakerna. Men jaja, imorgon 09 gäller det. Det är tenta i marknadsföring för övrigt. Inte skitkul kurs. 

Det är så himla typiskt också hur alla saker ska hända på en gång. Alla behöver plötsligt min hjälp. Med hundvakt, lån av bil, barnvakt osv osv. Jag kanske för min egen skull skulle behöva lära mig att säga nej mer. Det har varit mycket stress pga allt runtomkring. Menmen, nästa vecka kommer vara lika hektisk och då kommer jag faktiskt stänga av min telefon! Första gången någonsin jag gör det frivilligt, och det kommer vara alldeles underbart och bara för min skull! 


Det är tur att den här lilla är så underbar att vara hundvakt till <3 vi busade järnet i förmiddags när mamma skulle iväg en sväng och jag fick komma till undsättning. 



Onsdagspole

Hej blogg! 

Idag är det onsdag, ni vet vad det betyder? :D Poledance! 
Har faktiskt gått på två pass den här veckan. Körde järnet i måndags och har fortfarande träningsvärk och ont idag så jag trodde dagens pole skulle bli väldigt dryg och svår bara. Men det gick faktiskt riktigt bra! Idag var sista gången på nivå 8 och sista gången på alla nivåer kör man alltid igenom alla tricken på den nivån så dom lektionerna är alltid roliga :) 

Övrigt då? Jodå jag överlever. Har mycket i skolan denna månad så jag distraherar mig med det. Nån gång löser sig allt. 



Birdsnest heter denna. Svår för man sitter bara i knäet. Tungt. 
Twisted Ballerina heter denna. Gör ont som fan men är annars ganska snygg! Man ska vara lite vigare bara. 



2016

Hey blogg


Nyår igår! Åt god mat och drack gött inne i stan med bra folk. Slutade kvällen vid 2 och tog taxi hem. Är ej bakis idag, väldigt skönt för då finns utrymme att plugga till nästa tenta, haha. Dom jävla tentorna tar aldrig slut. 
Hade en massa fyrverkerier att smälla också så det gick vi ut och gjorde vid tolvslaget. Standard nyår liksom. 

2015 har varit så himla bra på många sätt. Jag har utvecklats i min poledance, började ekonomprogrammet vilket gjorde att jag äntligen kände att jag kom nånvart i livet, har bott på samma ställe hela året vilket har varit jätteskönt även om det inte kommer se ut så längre nu. Så har året varit dåligt på så himla många sätt också. Det har varit kämpigt och drygt med många beslut att fatta som jag helst ville slippa. Ska flytta ifrån min lägenhet vilket känns väldigt kämpigt osv. 

Man får helt enkelt hoppas att 2016 blir ett bättre år. En kämpig start på året där jag mest känner mig förtvivlad, förvirrad och ganska lost. Men jag har hopp och tro att det kommer att bli bättre snart. 


Synd att det inte syntes men jag hade värsta glittersminket igår. Så sjukt nyår wohoo. 






RSS 2.0