Slirare

Fan va sliten man är idag då. En pigg Simon kom hem från jobbet och festade sönder med mig till 07.00 imorse. Nu är vi i en random bunker och Simon ska göra klart en tatuering och jag passar på att vila lite medan den blir gjord. Vill också tatuera mig. Måste jobba och få in lite cash! 




Det blir braaaa

wääh! Nu är jag nere i Stockholm! Jag måste påminna mig själv varje minut varför jag gör det här för annars får jag hemlängtan haha. Inte så äventyrlig av mig jag, gillar att bara ha saker så som dom alltid varit! Så den här flytten är väl en asbra träning för psyket antar jag.
I alla fall. Jag har precis landat i Stockholm med alla mina grejer. Tog bara med mig det nödvändigaste såhär i början så blev inte så mycket prylar just för mig. Däremot så slog vi ju ihop alla flyttar. Jag, Sebastian, Rasmus, David och Nicklas bestämde oss för att ta en gemensam flytt då jag, seb, Rasmus och David skulle ner till Stockholm alla tre. Nicklas grejer tog vi också på köpet men han skulle bara in till en annan lägenhet i Falun. I alla fall det jag vill komma fram till är att det blev SJUKT mycket grejer att bära runt på och packa och packa ur! Vi har hållt på stenhårt sen 08.30 imorse och nu när jag kom hit är klockan strax 22.
Men inte får jag slockna tidigt idag för det, nejnej! Om nån timme kommer Diza och nån Lukas hit och senare kommer min roomie Simon hit och lovade köpa med lite folköl. Så det är pang på med det nya sociala livet in el stockholmo. Måste säga att jag ändå känner mig fri. Fri att göra vad jag vill. Och fett skönt att vara i en stor stad där ingen känner en! Kan lätt gå till ica i mjukisar nu haha.
Katterna va btw inte alls nöjda med att få åka bil så länge... Gav dom lugnande innnan vi åkte men dom var rätt så upprörda ändå stackarna :(
 
Äsch. Det här blir bra så fort jag vant mig! Men lite hemlängtan får man väl ha.
 
 
 

Sleepdags

Nuuu snart äre dags!! 
Packat det sista, imorgon 08.30 börjar vi grejja. Saker ska till tippen, Nicklas saker ska in till stan osv osv. Sen är det raka vägen ner till stockholm som gäller :D kommer bli lite sorgligt att lämna mitt rum dock. Det är synd att det inte funkar att bo hos mamma för jag älskar verkligen mitt rum. Supermysigt och fint är det. Jaja. Och idag ringde dessutom jobb och sa att jag har tre veckor jobb i slutet av juli. Så då kommer jag ju tillvaka hit i tre veckor woohoo. Alltid nått! Godnatt bloggggg


Här ligger lilla jag å sover heuheu



Gotta stay high

Idag har jag hunnit med mycket. Det var fan bra. Blev shoppingrunda med Michelle på stan först och sen blev det lite brygghangz och jamsession med Anders senare på kvälln. Och däremellan har jag varit hemma hos Jenny på järnet och äntligen umgåtts med henne igen!
Har dessutom nästan packat klart i mitt rum inför stockholmflytten :) nu ska jag sova. Imorgon ska det sista fixas. Torsdag blir en otroligt hetsig dag. Ser inte fram emot allt bärande. Tur att de blir bra tillsluut! 




Skogsäventyret

Nu är stockholmsäventyret nästan slut för den här gången. Tåget går 15.45, men kommer ju snart tillbaka! För i veckan så flyttar jag hit! :D
 
Vi var ute på promenad i förrgår. Flummade mest runt i skogen. Hittade en riktigt frän plats där Alfred Nobel hade experimenterat med sprängmedel tydligen. Marken var fortfarande giftig så fanns lite skyltar där det stod att man ska akta så inte ens barn eller hund äter jord eller nått sånt, för fanns höga halter av nå konstiga ämnen! Skumt. Den där Alfred alltså.... Fick i alla fall till snygga bilder. Älskar min kamera. Bästa köpet ever <3
 
haha, ville ta kort på trädet och älskling kissar i bakrunden. <3

Stretchingtips 2

 
Det här är alltså stretchingtips nr 2 från mig. Som ni vet så började jag här i veckan med ett stretchingprojekt på mig själv. Jag vill bli vig igen! Och kommer lägga upp lite olika stretchingtips till dom som känner att dom vill haka på, eller bara lära sig mer! Detta tips handlar om olika övningar.

Olika övningar är olika bra beroende på om du vill gå ner i spagat eller split när kalaset är över. Men här kommer ett par övningar som är bra för spagat, och lite fakta om dom. Kom även ihåg att vissa övningar kanske är för mycket på en gång. Testa dig fram och kom ihåg att det inte ska göra för ont. Det ska vara så pass att det gör ont, men inte så att det gör så ont att du spänner dig. Tanken är att du ska slappna av i den muskeln du ska stretcha så att den är mjuk och följsam när du stretchar, inte spänd! Då får du inte lika bra resultat.

Ett annat tips är att hålla ut! Det gör ont, men sitt så länge du orkar. Se till att hitta en bra och avslappnad position och håll den i 30-60 sekunder. Vila sen i nån minut, och gör det en gång till! Och gör det så många gånger som du känner att din kropp klarar av. Lyssna på kroppen!

 
Börjar med översta bilden.

Övning 1 - Ställ dig på knä på golvet. Gärna med någonting mjukt under knäna. Lyft sedan fram ena benet och ställ dig på hela foten. Se till så att du står rakt med benet. Ha foten lite längre ut än i höjd med knät. Pressa dig själv sedan framåt. Det kommer då att stretcha i bakre lår på benet som är fram, i ljumskarna och i främre låret på benet som står kvar. Superbra stretch!
 
Övning 2 - Sluta pressa fram dig som du gjorde i övning ett, och stå bara kvar med benet fram. Ta sedan med handen upp ditt smalben och fot upp emot rumpan. Det kommer stretcha till ordentlig i främre låret på det benet som du drar i.

Övning 3 - här gör han bara samma som i övning 1, fast lutar sig fram och lägger armbågarna i backen. Lite same same!
Övning 4 - I den här övningen så står du kvar med benet fram. Men det benet som står kvar ska du nu lyfta upp och bakåt och räta ut det och ställ dig på tå. Så att du står som han på bilden. En lite hårdare stretch som kommer kännas i ljumskarna, främre och bakre lårmuskel. Kom ihåg att räta ut benet helt och stå på tån. Om du sen är så pass vig så att du kan pressa ner rumpan mot marken så är det också superbra!

Övning 5 - Sätt dig på knä, dra bak ena benet platt rakt bak, och det andra benet böjer du och vinklar in foten så att foten hamnar framför dig. Det kommer att stretcha främst i rumpmuskeln (på det böjda benet) men även lite i främre lårmuskeln på benet som är rakt bak.
 
 
 

Gief öppettider plz

Idag har vi egentligen ingenting att göra. Midsommar å allt! Det är dåligt väder, och vi har inte hunnit köpt nån alkohol. Vi var till systemet igår men det var bara helt sjukt! Det var kö helt vägen ut från systemet och bort genom gallerian. Helt stört! Så vi sket i det hehe. Palla va så desperat efter alkohol egentligen? Vi skulle ha vart i Falun hemma hos mor. Där har jag jättemycket alkohol som jag fick i present på studenten osv :D
Så vet som sagt inte vad man ska hitta på. Jag skulle vilja åka in till stan och shoppa lite. Upptäckte jävligt mycket pengar på mitt konto igår haha. Trodde bidraget som jag fått ett tag tillbaka bara kom tll maj men fick i juni också! Så jävla underbar överraskning. Men frågan är om nått är öppet egentligen? Men vi är ju ändå i Sveriges största stad, det vore väl sjukt om hela stan va stängd bara för att det är midsommar?! Nån som vet?
Min mascara är fan jätteslut och mitt torrschampoo. Verkligen dom två sakerna som man inte kan vara utan! Speciellt eftersom att jag har dreads. Tvättar ju inte dom lika ofta som ett vanligt hår så luggen behöver liksom piffas upp lite efter några dagar ;)


 

meh :(

Hej blogg.
Nu är det dags att sova.
Alltså så himla fail. Vi kom till museet. Och dom skulle stänga en timme tidigare... så vi hann inte titta på allting. :( tog inga bilder heller. Vi hade ju tänkt att gå på cosmonova å allt. Men det hann vi ju inte. Så missade vi dom fetaste utställningarna. Så vi ska åka dit igen nån dag här innan vi beger oss mot Falun igen. Så går det förhoppningsvis bättre den gången. Men det var fett det lilla vi hann se! men ändå. Åh.
 

Listfan

Har trååkigt. Pojkvän gör mat och jag vägrar va med för det är för mkt folk hemma nu. Asocial as fuck här. Orkint.

Snodde en listjävel av Michelle. Så jävla kreativ å mkt fantasi osv.
 

1. Har du ett par rosa string?
Näe

2. Vem var den senaste du pussade? 
Sebastian förslagsvis.

3. Gillar du någon nu?
Finns många människor jag gillar.

4.Vad gjorde du inatt?
Sov i trång säng med klängig och varm pojkvän. Dog typ.

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Om jag skulle behålla barnet - ja. Annars Nej.

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Aahvisst. Gay nog. Men det vore väl trevligt absolut. Kommer dock aldrig hända om jag känner mig pojkvän rätt. Han skulle liksom inte ens komma på iden. Vet inte ens om han vet att det är så man gör? Han är lite flummig.

7. Klackskor eller sneakers? 
Sneakers. Jag är alldeles för lång för klackskor. Avundas allt kort snyggt folk som går runt med klackar utan att se ut som ett jävla berg. Plus att jag har alldeles för långa ben. Dom behöver liksom ingenting mer som gör att dom ser ännu längre ut.

 

8. Kjol/klänning eller jeans?
Leggings, tack.

 

9. Äkta hårfärg?
Mörkblondt.

 

10. Nuvarande hårfärg? 
Blondt med härlig utväxt.

 

11. Frisyr?
korta fula dreads.

 

12. Skostorlek?
37-38

 

13. Civilstatus?
förhållande sen 1 1/2 år tillbaka.

 

14. Har du någonsin vart kär?
Jarå. Nån gång. Nu tex. Och typ en gång förut. Jag har haft svårt i mitt liv att skilja på när jag är kär och när jag bara vill ha nån.

 

15. Tror du på kärleken?
Ja. Men jag tror inte att jag har samma syn på kärlek som alla andra har. Jag lägger mycket mer vikt på hur jag funkar med personen i fråga snarare än hur många fjärilar jag har i magen. Men det är väl viktigt med fjärilar också antar jag. Jag tappar lätt gnistan och alla känslor i fall att det inte matas på så mycket. Så meh. Skulle inte kalla mig själv romantiker.

 

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Ja en gång, och den gången riktigt rejält. Usch.


17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Ja.

 

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Ja, Sebastian :)

 

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Inte rädd, men hoppar INTE in i någonting utan att ha testat och prövat personen ett tag. Det är jävligt höga krav på personen jag möjligtvis ska bli tillsammans med. Inte många som kan hantera mig och har i flera jävla år suttit fast i skitförhållanden med personer som verkligen bara varit helt värdelösa. Inte lätttttt.

 

20. One night stand eller förhållande?
Förhållande. Möjligtvis KK. Men one night stand? nja. Så jävla häftigt är det inte med sex att jag behöver ha det med random främlingar. Usch. Håller mig hellre ren. Bara woho kom å doppa. Not.

 

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
romantisk hemmakväll. Tröttt

 

22. Telefonkontakt eller face to face?
face 2 face.

 

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Ja 5 gånger om dagen. Men fan det är tur att man är klokare än så.

 

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
nejtack, lugnt.

 

25. Saknar du någon just nu?
Kjelle! och min moster.

 

26. Är du glad? 
ja. Inte oglad i alla fall. Neutral.

 

27. Gillar du någon just nu?
igen? ah. Många.

 

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Nej. bara securitas.

 

29. Har du hund? 
näe. Familjen har väl hund.

 

30. Tror du på spöken? 
Jag tror att det övernaturliga är fullkomligt naturligt.

 

31. Skulle du vilja väga mer?
Ja, i muskler.

 

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Yes varför inte?

 

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
ja.

 

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Stannar helst hemma helt jag. Fest e tröök.


Stockholm Stretch

Hej blogg. Dag två hos Seb i sthlm nu. Vi ska snart fara iväg till Naturhistoriska Riksmuseet :D Kommer bli awesome! Ska ta med mina kamera. Tror man får fota där inne i alla fall? Får se! Dåligt väder här idag så ingen ide att göra nånting utomhus.
 
Stretchade här för ett tag sen. Herrejävlar vad jag känner mig stel. Men ändå, det är bara 1,5 dm kvar ner till spagat. Så det går väl framåt ändå! Men herregud vad oböjlig jag känner mig. :( Ska det bli ändring på. Stretchingtips 1 är nu uppe längre ner! :)
 
 

Innan färden till Stockholm

Mamma! Min favorit och mitt favorithatobjekt om vartannat. Nya musseleggings från H&M woohoo.
 
 
 

Stretchingtips 1

(jag tänkte också bara passa på att säga att mina tips som jag lägger upp angående stretchning inte är tagna ur intet utan jag har alltså gått Estet Dans i två år på gymnasiet och då pluggat anatomi och lärt mig mycket om hur kroppen och speciellt stretching funkar! och har även som sagt stretchat väldigt mycket i mina år och har väldigt mycket erfarenhet) :)
 
Var ordentligt uppvärmd innan du börjar stretcha. Det är okej att stretcha fast man inte har gjort något jobbigt träningspass. Men att i alla fall se till så att man är uppvärmd nog är väldigt viktigt för att kunna göra någon seriösare stretchning. JA, kallstretching går också bra, men inte lika bra om man vill se snabbare resultat! Så kom ihåg att värma upp ordentligt innan! Det kan handla om bara att göra 20 hopp med höga knän x3 och sen hopp med spark i rumpan 20 st x3 så gör det skillnad bara det. Dessutom så kan du då göra hårdare stretchning utan att sträcka dig.
En annan sak som förbättrar är att ha varma kläder på benen! Gör det tex inte utomhus en blåsig dag i bara shorts. Gör det hellre inomhus i ett normalvarmt rum med ett par mjukisbyxor på. Mycket bättre! Håll dig varm!
 
I nästa stretcingtips kommer jag att ge förslag på lite bra övningar man kan göra.
 
 
 

På tåg

 
Hej blogg. nu är jag på tååg! Förra gången jag åkte så glömde jag hörlurarna hemma. Men inte den här gången! Duktig tjej. Framme hos älskling 14.16. Blir bra det!
 
 

Stockholm todaaayy

Heydäär.
 
Sitter och äter frukost. Snart bär det av emot Stockholm. Ska vara där över helgen och kommer hem nästa vecka nån gång. Känner mig lagomt pigg. Kom inte hem förrän jättesent för hjälpte min babe Michelle att flytta ifrån sin lägis. Så somnade assent, och fick gå upp ganska tidigt så jag skulle hinna duscha/packa osv.
Fick besked igår att jag får flytta in i min lägenhet i Stockholm från och med 21a juni så får flytta ner dit när jag vill efter att jag kommit hem från Stockholm igen :D :D:D Hejdå Falun och alla bajsmänniskor!
Bilderna längst ner är btw på våra hundar. Tror aldrig jag visat dom. Har ju aldrig kommit på tal. Har ju inte bott hemma. Aja, där är dom! Dom är Alaskan Husky/Pointer blandning.
 
 

Stretchingresa

När jag var 11 eller nått sånt så fick jag nå knäpp i huvudet och bestämde mig för att jag ska bli vig! Och jag gjorde det också! jag var bra jävla vig ett tag. Mitt största mål var att kunna gå ner i spagat. Och det lyckades jag med. Och kunde det fram tills för nått år sen. Så himla tråkigt att jag tappade mina stretchvanor! Man känner sig så himla mycket smidigare när man är lite vig. Nu har jag tränat väldigt mycket på kort tid och inte stretchat nästan nånting, vilket är urkasst gjort. Det är så himla viktigt att stretcha! Så nu är jag jättestel :(
Så jag tänkte i alla fall börja med det igen. Och få tillbaka min vighet. Det vore awesome om jag lyckades! Så jag ska stretcha VARJE DAG har jag lovat mig själv. Så det är bara att rycka upp sig!
Jag rekommenderar er verkligen att hänga på mina läsare! För det är så himla skön känsla i hela kroppen när man är vig och lyckas!
Jag kommer lägga upp stretchingtips och min framgång lite då och då. Om jag nu kan hålla i det ;)
 
 
 

Pysseltant här

Jag ska börja göra såna här böcker!
Verkar superkul, och behöver verkligen någonting att sysselsätta mig med på dagarna, hehe.
Började med att jag var inne på etsy.com (om man söker på leather journal så kommer det upp en massa supersöta designer som man kan köpa!) för jag tänkte köpa en sån till mig själv, tycker dom är så otroligt fina! Men sen så insåg jag att det kan väl knappast vara så himla svårt att fixa själv. Så nu har jag beställt allt material som behövs så får vi väl se om det är så lätt som det ser ut haha. Wish me luck typ.
Kommer att göra ett par som kalender för 2015, ett par som dagbokssidor med linjerade sidor, och ett par med blanka sidor. Ett par med sidor som är så där härliga och gamla och skrynkliga och bruna, och andra med bara vanligt vitt papper.
 
Går det riktigt bra kanske jag ska börja sälja dom, vad tycker ni? ;) Är ni intresserade?
 
 

Studentvecka

Hej blogg. Har precis vaknat. Eller ja, för en stund sen. Drömde så jävla sjuk dröm!
Drömde att jag var på nå sorts Jurassic park fast det var inomhus. Och jag visste typ att t-rexen skulle rymma. Men ingen annan visste det. Så jag började liksom gå därifrån. Kom precis utanför parken då rymde den ju såklart och jag plus två till (ingen aning om vilka) sprang fort som fan därifrån och såg bara bakom oss hur det stora jävla odjuret slukade alla människor innan hen satte av mot oss. Va sjukt läskigt. Och nu när jag tänker efter har jag drömt att jag hade varit där förut och typ ramlade i vattnet och blev jagad av nån jävla haj. Skumt det där med drömmar.
I alla fall, idag ska jag skjutsa hem lite lådor till Michelle för hon ska flytta ur sin lägenhet så dags att börja packa. Sen vet jag inte vad som händer. Är lite sugen på att åka och hämta mig kamera som är i Borlänge hemma hos Björn. Måste bli bättre på att ta bilder med den! I övrigt så har nog Björn en massa fina bilder från min student osv som jag borde passa på att få!
Har en hel del bilder från studentveckan. Tänkte slänga upp dom. Lika bra att börja nånstans. Har så otroligt kass kamera på mobilen. Måste börja använda kameran mer som sagt.
 
 

familj

Det är sån sjuklig ångest att bo här hemma hos mamma.
För jag har lärt mig något helt annat om hur man ska bete sig än vad som i regel gäller här.
Så jag blir lätt väldigt sårad av saker som dom säger till mig - och inte säger.
Bara det att jag vet att om jag tar upp saker. Om man blottar hjärtat. Då skämtas det bort, eller blir förlöjligat. Och det är lite sjukt. Att familjemedlemmar beter sig så mot varandra. Jag tycker att man ska visa varandra mer respekt än så.
Men jag vet inte.
Så jag kan inte prata om det. För då blir det inte taget på allvar. Och sen sitter man med ännu mer ångest.
Och nötterna går runt som vanligt.
 
Familj är så himla kul.

Nelly in my heart

Fick hem allting från Nelly här mitt i studentveckan. ÄLSKAR mina nys strumpor!
Michelle låna de andra paret hehe.
Gissa om vi fick kommentarer på att vi såg likadana ut?
 
 

Studenten

ojojoj!
Nästan en hel studentvecka har gått. Bara imorgon kvar nu! Det har minst sagt varit en fullstpäckad vecka. Inte en minut har man haft över till nått annat. Det har varit fest/häng från måndag till nu. Ikväll är vilokväll för imorgon kl 6 så börjar champagnefrukosten och sen bär det in till skolan för avslutning!
STOLT över både mig och Michelle som har lyckats ta denna jävla student efter otroligt många om och men. Det har verkligen inte varit en självklarhet att det skulle hända för nån av oss. Men visst fan vann vi striden mot systemet! Vi tog studenten trots att varken hon eller jag har passat in i detta jävla skolsystem. Vi är duktiga!
 
 

LÄSARE

Hej mina läsare!
Eftersom att ni inte är så många, så tänkte jag kolla med er.
(och btw eftersom att ni inte är så många så vill jag att DU, JUST DU som läser JUST NU ska kommentera detta inlägg)
Skriv vad ni vill höra/se mer av från mig!
Man kan dessutom kommentera anonymt om man vill det så jag behöver inte ens veta vem som vill se vad. Teknikens under!
I vilket fall så känner jag mig lite lost så skriv vad ni vill höra mer av!

PUSS

Stockholm

Lägis i sthlm ligger i hökarängen och var superfin! Så jag tackade ja till det erbjudandet. Så får vi hoppas att det inte blir nå mer konstigt krångel med allt utan att det går smidigt. Gör det de så flyttar jag in om nån vecka! :) lättnad. 
Nedanför är mitt nya rum och min nya rumskompis Simon! 




Lost tjej som hitta ändå

Hej!
Hittade äntligen min väg ner till Stockholm och iväg till lägis. Slänger upp bilder sen! Kommer bli bra det här. 
Vaknade precis hemma hos Sebastian men han är iväg på nå jobbmöte så blev själv :( meeen han kmr nog snart. Man kan ju blogga under tiden. 
Idag ska vi nog mest chilla tror jag. Senare idag så åker vi ju tillbaka hem till Falun båda två. Sebastian ska hämta hem sin katt ner till Sthlm och sen ska vi väl gå på falukalaset också tänker jag! 




Shopaholic slår till igen

Nä nu får jag skärpa mig. Bor ju faktiskt hemma hos mamma nu och här finns internet så det räcker och blir över.
 
 Har äntligen börjat få lite ordning på rummet. Dom flesta kartongerna är uppackade nu. Bara några få kvar. Men det får tyvärr vänta i nån dag till, för imorgon ska jag åka till Stockholm för att titta på en lägenhet! SCORE.
En bekants bekant som behövde en inneboende. Så huxflux för nån timme sen var det bara att köpa biljett och börja förbereda sig.
Efter det så drar jag hem till Sebastian och blir där till torsdag, sen åker han med mig hem och stannar här i Falun hela helgen! <3 efterlängtat som sjutton. Gått runt här som gräsänka och nästan dött i ensamhet och tristess. Inte mycket kvar här i Falun som håller mig kvar. Thank god att jag har Michelle annars hade jag väl dött för längesen.
 
Kom förresten på förut att jag (än!) inte har beställt några skor till studenten. Så klickade hem ett par från Nelly.com .... och blev även lite annat smått och gott när jag ändå var i farten. oops. Girls just wanna have fun!
 
Walk of fame sneakers
Champ Diego shorts

Duffy sneakers (studentskorna)

Dessa strumpor som va to die for! kunde inte bestämma mig för svart/vit så fick bli båda <3
 
 

RSS 2.0