Watching it all, fading

When I feel like talking, I never be wrong
If i feel like walking, you best come along
I close my windows
Crank the heat up a high
Till my palms are wet
And my tongue is dry
I'm looking for a mother
That will get me high
Just a stupid motherfucker
If I die, I die

U R so fucked

Hey blogg.
 
Lyssnar på Infected Mushrooms senaste. Superbra. Bra gjort. Däremot blir jag störd på att det låter lite halv-mainstream. I alla fall "where do I belong". Känns som att alla kommer börja lyssna på infected nu och absolut vara deras största fan. "hej jag har bara vetat vilka dom är för deras nya platta fyfaan vad bra dom är!!" typ. Jobbigt med mainstream äcklen.
 
I alla fall så funkar min bil igen!!! :D Körde precis hem den. As bra! Äntligen!
Sitter hemma nue. Skönt att ha friheten att kunna åka härifrån om jag vill det. Helt underbart.
 
Idag va första dagen på praktiken. Alla barn drog i mina dreads och döpte om mig till antingen Alfons eller Noel. Passande namn! Börjar 08.15 imorgon. uurk. Hatar tidiga morgnar. Men det är väl bara att bita ihop. Kommer i alla fall sluta vid 13.00 och då hinner jag upp ganska tidigt till stallet. Vilket betyder att jag kommer hem ganska tidigt. Och det är jävligt skönt! Eller ja, hem, man ska väl vidare ut på äventyr.
 
Är sjukt pepp på att det ska bli fredag för då är det popfest! ^_^
 

So impersonal

"Bring us only this goat and we'll lead you to him, it will open the gates so we can sneak you in"
 
Hey blogg.
 

Jag har precis kommit hem från stallet. Gick upp vid halv 9 imorse och åkte iväg till stallet lite hurtigt. Red en lång vända jag och therese. Hästarna va skitpigga och tyckte det var jätte jätte roligt. Lite för roligt. Therese ramla av, hästen försvann bort i fjärran. Min häst, Scarlett, tyckte det var riktigt jobbigt att hennes kompis sprang iväg så då ville hon kuta efter. Men icke fick hon det så hon sprang runt i cirklar runt mig istället och snubblade ner i diket och derpade runt. Sen gick det bra resten av biten i alla fall. Ibland blir det intressanta ridturer!
 
Nu händer ingenting vad jag vet. Jag ska skita, duscha, lyssna på bra musik, byta lakan i sängen till mina snygga (har nalle puh just nu och nått fult gult) , städa ur all disk ur rummet och virka lite på några dreads. Så jag har väl fullt upp ändå antar jag. Däremot önskar jag att jag hade något roligare att göra! Fast är väl bra att dom där grejerna blir gjorda också.
 
Missade poledancingen idag. Det tog lite längre tid i stallet än väntat så jag skulle få lov att ta mig ner till gävle på mindre än en timme. Och det var snorhalt idag så jag kände inte för att spurta ner i 140 hela vägen liksom. Nej. Får ta igen det på onsdag. Blev plötsligt en ledig dag. Mycket ovanligt! Det är sällan man har hela dagar lediga. Very sällan. Ledig imorgon också. Usch vad skönt! Ska fixa en jävla massa plugg. brabrabrabra.
 
"Oh, it's cold and so dark here, and you must keep in mind, no-one can get you out, if you overstep time"

You got me so wild

Hey blogg.
 
Jag önskar att jag hade haft ett roligare liv. Där jag tex är ute en fredagkväll, inte sitter hemma i Hosjö och är trött på allt och alla. Det är i alla fall najs med musik och ett varmt rum. Jag har tak över huvudet. Jag är glad över det. Jag har det bra.
Jag har blivit uppfostrad i ett hem där alla är så otroligt egoistiska. Det har satt sina spår. Men det kan man ju ändra på, eller hur? Hoppas att fler tänker så. Annars går ju aldrig utvecklingen åt rätt håll. Då är det som en dålig spiral som bara går mer och mer neråt. Dumt.
 
 
Jag skulle vilja bli älskad. Eller nej, fel. Jag ÄR älskad. Av många. Däremot så skulle jag vilja bli älskad av någon som bryr sig i mina viljor och behov också. Inte bara sina egna. Tror inte jag har varit med om det någonsin.
 
Jag var iväg till min bil och skulle få igång den. Byta batteri osv. Då har ju förra ägarn fipplat och donat med bilen så det är ju inte originaldelar i den. Så batterier passade inte. Det var för små poler på det. Jag hatar mitt liv. Så jag blev utskjutsad till Hosjö igen. Och nu sitter jag här. Inte verkar det som att jag hade några vänner heller.
 
Skrillex hjälper.
 
Men om nån skulle få för sig att rädda mig härifrån. Verkligen vem som helst. Så kom hit och rädda mig.
 
 

Love, love me do, I'll always love you.

Hey blogg.
 
Haft bra dag hemma hos the irongang eller vad man nu säger. Sitter hemma nu. Va meningen att jag skulle dra iväg till bojsen till Sonny å hänga lite men icke har man skjuts. Sitter och lyssnar på Skrillex istället och tycker om livet. Jag önskar att jag hade det lite roligare just nu. Men jag ska duscha och fixa och göra lite tjejprylar och pherhaps fixa lite i rummet sen blir det väl att sova. Jävligt rolig torsdag. Nån med bättre förslag?
Älskar mina dreads.
 

Everybody's looking for something

I mitt rum finns dom spåren som visar på vem jag är. Den jag verkligen är, och den jag försöker vara. Min mask och mig själv. Mitt rum är mina väggar och luften emellan. En skör glasbubbla som jag gör mer och mer sprickor i. För att dekorera. För att det ska bli så som jag vill ha det. Tanken är fin men i slutändan syns bara tomheten inuti. Till slut syns bara vem jag verkligen är. Inte om man tittar på ytan. Det finns minnen. Tavlor och bilder. Saker och attiraljer. Lyfter man på allting blottas ett mörkt och tomt rum. Det finns ingen värme. Allt är kallt och mörkt och tomt. Fyra väggar med kall luft emellan.

Jag skriker. I mitt tomma och kalla rum står jag och skriker. Rummet förändras inte. Rummet fortsätter att vara kallt och öde hur mycket jag än skriker på det. Tavlorna och dom inramade bilderna känns främmande och tomma. Betydelselösa. Som att det inte är på riktigt. Jag tittar runt i rummet. Böckerna som står i hyllan är slitna i kanterna och det syns att dom är lästa många gånger. Allihopa tillsammans säger en liten del om vem jag är. Likadant dom gamla tallrikarna fulla i gammal yoghurt och räkningshögarna som ligger bredvid. Alla produkter. Hårprodukter, smink, löshår, väskor, kläder, nagellack. Dom vet allihopa vem jag är.

Mattan som ligger på golvet bara skriker på mig hur tillgjord den ser ut när den ligger där. Ett desperat försök till att göra mitt kalla rum ”fint”. Hemtrevligt. Trivsamt.

Det alla saker har gemensamt är att dom ser alla trasiga ut. Det ser ut som sprickor. Sprickor på min fina glasbubbla. Det är inte hemtrevligt. Det är inte trivsamt. Det är Jag som är överallt. En liten del av mig själv i varje hörn. Jag är trasig och jag ligger i spillror överallt utspridd över rummet.


Some of them want to be abused

Hey blogg!
 
Gör ett snabbstopp hemma för en dusch och lite betalning av räkningar och lite emailing av skolarbeten. Åker iväg till mitt järngäng efteråt. Dött att bo så långt bort. Känns som att åka ut i vildmarken när jag åker ut hit för att fixa. Ett helt annat land typ.
Nejmen. Jag gillar att alltid ha kul btw. Det är kul, uppenbarligen. Japp. Väldigt kul.
Och det ska jag fortsätta med.
 
Jag lyssnar på annat än Skrillex för tillfället. Coolt av mig, right? Lite variation.
 
För övrigt lyssnar jag på denna underbara låt som alla borde lyssna på lite.
 
 
 
Nu blire duschen. Efterlängtad osv.
Jag måste sluta ha så fucking många utgifter. Vet inte hur det gick till. Fan alltså. Pank.

~

Here from the king's mountain view
Here from the wild dream come true
Feast like a sultan I do
On treasures and flesh, never few.

But I, I would wish it all away.
If I thought I'd Lose you just one day.

The devil and his had me down,
in love with the dark side I'd found.
Dabble in all the way down
up to my neck soon to drown.

But you changed that all for me.
Lifted me up, turned me round.
So I...
I would
Wish this all away

Prayed like a martyr dusk to dawn.
Beg like a hooker all night long.
Tempted the devil with my song.
And got what I wanted all along.

But I,
And I would,
If I could,
And I would,
Wish it away,
Wish it away,
Wish it all away,
Wanna wish it all away,
No prize that could hold sway,
Or justify my giving away,
my center.

So if I could I'd wish it all away.
If I thought tomorrow would take you away.
You're my peace of mind, my home, my center.
I'm just trying to hold on,
One more day.

Damn my eyes...
Damn my eyes...

Damn my eyes if they should compromise our fulcrum
wants and needs divide me
if I might as well be gone.

Shine on forever.
Shine on benevolent sun.

Shine down upon the broken.
Shine until the two become one.

Shine on forever.
Shine on benevolent sun.

Shine on upon the severed.
Shine until the two become one.

Divided I'm withering away.

Why can't we just admit it?

Hey blogg.
 
Åker snart iväg på poledancingen. Betalade räkningar idag för 2000 kr. uuuuggh. Och än är inte alla betalade.
 
jaja jag vet att jag tjatar. meeen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen behövdes ingenting mer i detta liv. Förutom ännu mer!

Yo Skrill drop it hard

Hey blogg.

Är hemma på skutudden. Duschar och fixar lite. Trött på vardagen som vanligt. Skrillex gör allting betydligt mycket bättre iofs. Men ah.
Bloggar från ipaden för datorn vill ju inte ansluta till internet det cpet. Sitter på samma internet på ipaden liksom.. Inte de de är fel på iaf, tur det.
Upp tidigt imorgon och iväg på poledancingen :D hihihihihihihi så kul!

Tråkigt inlägg. Men ah, jag sitter i limbo right now. Och för det andra, vem i helvete kan lyssna på skrillex och fortfarande vara på dåligt humör? Nej, inte jag i alla fall.

Love you just the way you are

Himlen lyser grön och träden sjunger love me do ~
 
Hey blogg.
 
Sitter hemma now. Hosjö alltså. Eller ah, Skutudden. Ska slänga in mig i duschen snart och sen åka iväg till Sebastian. Här är det liite för läskigt för tillfället för att kunna få ro att sova.
 
Lyssnar på Skrillex. Är det någon som gillar Skrillex så är det nog jag. Min drömkarl garanterat. Nädå.
 
Idag var jag i skolan och var duktig. Gick på alla lektioner fint och engagerade mig till och med. Kom hem nu på kvällen och inser att jag har räkningar på 1500 kr typ. Väldigt värt! usch. Vilken stress. Menmen, en bra varm dusch sen bra sällskap brukar lösa det mesta.
 
Har fått igång bilen. Fick starta med kablar och sen så fick jag köra en bra jävla lång onödig bit för att ladda upp, och nu funkar bilen igen. Har stängt av den och startat den typ 3 ggr sen dess och det har gått bra varje gång. Hoppas fan det håller i sig alltså :/
 
Godnatt för idag. Tråkigt inlägg. Ska ta sjukt mycket mer bilder och bli bättre. Jag lovar.
 
 
 

Dead visions in your name

Hej blogg. 
 
Nu är det minsann kväller här. Ligger i sängen i awesome nattlinne och gosar med katten. Haft Nyttigt telefonsamtal med Sebastian så allt känns faktiskt lite bättre nu. Varit en bra dag. Tråkigt det där med bilen men det är rätt så okej, det löser sig ju alltid. Men ibland blir bara hela världen kaos.
 
Idag hade jag finfin knut i håret. Skönt att ha dom uppsatta lite grann. I övrigt är dreadsen typ det bästa beslutet jag tagit på riktigt länge. Dessutom tycker jag om att vara blond, som fan. Det känns helt rätt.

Dur

Jag blir helt lycklig i kroppen!
 
Allt är skit och kasst, sen så bara skriver min fina vän Andreas till mig från typ.. Thailand?? Inte ofta vi prickar in bra tajming så vi kan prata på facebook inte. Och telefon är lite dyrt! vi hörs nästan aldrig.
Bilen startade imorse. Däremot vågar jag inte åka iväg med den för då kanske jag inte får på den sen igen om jag stannar.
 
Men i alla fall. Nu är livet frid och fröjd! för stunden!
 
Fina fina vän!

Duality

Put me back together
Or separate the skin from bone
Leave me all the Pieces, then you can leave me alone
Tell me the reality is better than the dream
But I found out the hard way,
Nothing is what it seems
 
I push my fingers into my eyes
It's the only thing that slowly stops the ache
But it's made of all the things I have to take
Jesus, it never ends, it works it's way inside
If the pain goes on,
I'm not gonna make it

All I've got...all I've got is insane...
All I've got...all I've got is insane...
All I've got...all I've got is insane!
All I've got...all I've got is insane!

Gather up it's harm in gauze with grateful arms

Hey blogg.
 
När andra blir arga sätter dom på någon sorts dödsmetall eller sorgliga låtar osv. För att hela rummet ska bli på samma nivå som en själv.
Själv så lyssnar jag på den här:
 
 
Funkar mycket bättre. Eller jag vet inte. Jag tycker det i alla fall, tydligen. För det var ju den som fingrarna ändå satte på när jag nådde min dator.
 
Imorgon börjar skolan och ångestklumpen är riktigt stor i halsen, magen och i bröstkorgen. Är det någonting jag verkligen inte vill är det att sitta i en fucking bänk och låtsas vara så jävla intresserad. Försöka göra sitt bästa med tråkiga arbeten innehållande info som man aldrig någonsin kommer ha nytta av sen. 1000 olika tankar i huvudet, och där ska jag sitta och engagera mig? Nej, jag tror fan inte det. Vem fan skulle klara det egentligen?
 
Pank är jag också. Och jag vet inte ens vad pengarna har gått till, men slut är dom. Så nu kommer jag inte kunna leva denna månad heller. Ingen bensin, räkningar som gått över tiden och helvete vad kul allt är.
 
När jag verkligen tröttnat, alltså tröttnat på riktigt. Då drar jag. Då försvinner jag ifrån detta hellhole. Tar min bil och åker iväg till fjärran länder och kommer fan inte tillbaka. Jag har verkligen ingenting att vara kvar för längre. Skulle vara Scarlett då iofs. Men annars ingenting. Så jävla trött på allt verkligen. Vet inte ens varför riktigt. Jag tror faktiskt att jag är trött på det här jävla samhället. Jag har ingen fucking lust, och har aldrig haft, till utbildning, rutin, stadga mig, svenssonliv osv...
Det är att smutskasta livet att göra allting enligt boken. Jag tänker ALDRIG någonsin gå med i det här spelet. ALDRIG.
 
Till och med när jag var liten brukade jag trycka in tempen i örat så långt att det gjorde ont, för att då stog det att man hade feber, fast man inte hade det. Underbart. Då slapp jag gå till skolan, jag var fri och kunde göra vad jag ville. Sen mot eftermiddagen så låtsades jag bli mirakuköst frisk igen och gick ut från huset. Barfota helst och med ingen plan. Bara ut i det vackra.
 
MEN DET ROLIGARE ÄR JU att man ALLTID har någon som man vill göra nöjd. Så man fortsätter med den här jävla skiten ändå. För att inte göra nån besviken. "vad ska du göra med ditt liv Sara?" den otroligt vanliga frågan, som jag dessutom är redigt trött på. För att:
Faktiskt, absolut INGENTING ska jag göra med mitt liv som i era ögon skulle ha något värde. Sorry.
 
 
 
 

fine as hell




dreads for life

Hemma igen från stockholm! Med dreads i hela huvudet! Började klockan halv elva och dom var klara halv fyra. Jättedrygt var det att sitta och bli dragen i hårbotten så länge. Men det var helt klart värt det!
Vad tycker ni andra? :)






Tåg

 
Hej blogg. 
Nu sitter jag och Sebastian på tåget on the way till stockholm :D jag är aspepp men vi är jävligt trötta. Sov typ tre timmar inatt kanske. Heh. 05.15 gick tåget från falun. Vi är nere kvart över åtta och halv elva har jag tid bokad! 
 
 

RSS 2.0