igår/idag

hejhej blogg.
 
idag va lite jobbig men ändå bra dag. blev utgång igår me mickis å david + nåra till. drog först till pitchers å sen till etage men jag kunde ju inte gå lös sådär riktigt ordentligt på alkoholen för skulle va hemma hos gunilla vid 11 och bygga hage åt hästarna today. men det va faktiskt kul ändå! alla andra va ju pissfulla å roliga ;) men när jag vaknade imorse kände jag mig lite sådär halvbakis i alla fall men inte så illa så jag dog i alla fall. blir alltid pissbakis för precis ingenting.. pisskropp. menmen! hästarna har ny stor hage och jag sitter i soffan och myser med världens bästa pojkvän. skola imorgon uuuhhg. blä. nä. gonatt.

Get the cool shoeshine

Jätte mysig hästdag idag. Vart i stalllet sen 11 och kom precis hem. ska kasta i mig lite nudlar och sen hem till Mickis som fyller 20 år idag! :D Fördelsedagsfika och sånt. Grattiis!
 
bilder från the stall idag i alla fall.
 
Red barbacka allihopa och klättrade i skogen. Lite vingligt :s va inte ens på nån stig utan bara rätt ut i skogen vissa gånger. Mötte lite kossor också. Men de va läskigt som fan tyckte hästarna :s Visst har hon snyggt träns min fina flicka? :*




 
 
 
 

Blä-dag

Hej blogg.
 
Dålig jävla dag. Bara en massa drama. Så går det när man ska ha människor runt sig. Blir bara en massa jävla draman som man fan inte ens har något att göra med egentligen.

Kommit hem från skolan nu i allafall och ska till stallet vid 6. Blir ju skitkul...
Nej. Idag borde raderas ur kalendern. Och jag pallar fan inte att det är helg nu.. Ingenting att göra verkligen. Då ska man sitta här hemma då typ. Och ruttna i soffan. Bra.
 

Elin och Jag

Elin följde med mig hem efter skolan. Hon är fin och bra och behövlig. Vi gick ut på promenad med kameran.

Skola imorgon igen. Upp tidigt. uuugh. Dags att sova typ. Men det har varit en bra bra dag.
 
 
 

Schulen mmhmm.

Hey blogg.
 
Lång dag i skolan idag. Jag och Linnea va cp. men fina som fan!:)
Önskar btw att mitt hår va i samma färg som dipdyen är i. skulle va sjukt snyggt. Menmen :/




 
 
 
 
 
 
 

I could do it all again with no regrets

Nä, jag vet faktiskt inte alls vad jag har på hjärtat. Jag ville bara säga hej.
Det är konstigt hur ens liv bara radikalt förändras fan precis hela tiden.
Ena stunden bor jag i hosjö, sen i norslund, sen i svärdsjö och sen i bojsen. Och livet ser helt jävla annorlunda ut för varje månad som går. Om jag bara tänker tillbaka på för typ 3 år sen eller nått sånt där så kan jag fan inte fatta hur mycket saker ändrar sig runt mig. Det känns som att alla år så har jag gått på autopilot. Det känns mer som att jag har drömt alltihopa och ser allting ut ett ut-ur-kroppen-perspektiv. Egentligen tycker jag inte att jag har förändrats så där radikalt mycket. Medans allting runt mig rör sig. Det känns som att jag står still i världen, och runt mig så råder det ständigt kaos. Ständig förändring. och här står jag och känner mig typ som att jag har glömt lite grann att jag lever. utan jag står bara och observerar medans världen snurrar och jag inte riktigt hänger med. Som att stå utanför fönstret till en riktigt utspårad fest där alla som jag känner eller nånsin har sett är med. Men jag ställer mig utanför fönstret och stannar där och skiter i att gå in. Jag tycker det är mycket roligare att stå där utanför fönstret och observera alla och spekulera över dom än att gå in och parta jag med. Och inte på ett dåligt sätt, nejnej, jag är inte rädd för att gå in på den där festen, jag bara gillar att hålla mig där utanför och bara titta in. Som om det vore nått sorts skådespel som händer där innanför fönstret och jag vill se hur det går. Det är alldeles för intressant att se för att vilja vara delaktig. You're all freaks in my freakshow.
 
förstod nån vad jag menade nu? kunde nån relatera? 
 
 
Äh.
 
 

The best excuse in the world to join the party

Tänkte att ni skulle få lite musik att lyssna på som är sådär bra och vettig och borde tilltala alla, tycker jag. Men det är väl mycket jag tycker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
the beauty spot was borrowed and
Now my sweet knife rusts tomorrow .
I'm a confession that is waiting to be heard.
Burn your empty rain down on me
Whisper your deathbeat so softly
We bend our knees
At the altar of my ego

I don't give a fuck

Hej bajsblogg.
 
jag orkar liksom inte skriva nånting i fall jag inte har nått vettigt att skriva.. Så då blir det kass update. Och på senaste tiden har jag väl inte haft tid med nånting egentligen. Vart i skolan sen varit i stallet sen hem och sova. Inte så mycket alls som händer. Fattar inte ens varför jag har en blogg egentligen? Seriously. Det är en kul grej och det skulle vara kul att vara lite engagerad också men blir ju aldrig så. Maybe jag ta bort den. Bajsblogg.
 
Ska i alla fall ut till stallet snart som vanligt. Ligger hemma i soffan och har ingenting alls för mig. Sonny är ute med nå kompisar så är ensam också. Jättekul har jag jag lovarr huhuhuhuhu.
 
Har numera ute två par skor som jag tror ni skulle gilla på tradera! :) så here are länkar.
 
 
http://www.tradera.com/sneakers-med-klack-oanvanda-auktion_342420_163007185
 
http://www.tradera.com/skitsnygga-skor-med-nitar-anvanda-endast-tva-ganger--auktion_342393_163007711
 
 
WOHO KOM Å KÖP!! :))

RSS 2.0