Måndag

Idag börjar en ny era i livet. 

Jag börjar Högskolan! Aaaaaaaah

Vad ska man ens ha på sig? Jag la fram en outfit igårkväll men nä idag börjar jag tvivla på den. Typiskt. Jag har i alla fall sminkat klart, bara håret kvar och resten av min frukost. Om en halvtimme åker jag iväg. Uhuhuh



Haha, typisk frukost. Not. Grönsaksjuice, kinamix och kaffe. 



Lördagen

Hej blogg.

Mår oförtjänt dåligt idag haha. Va bara lite lullig igår men är bakis idag. Jaja, man har väl blivit gammal och sliten dåe. 
Var jätteskoj igår! Vi var ju liksom ute efter mojito så vi gick först till bishops, men dom hade ingen mynta så vi gick vidare till kingen, men dom hade heller ingen jävla mynta! Så tillslut hamnade vi på pitchers i alla fall och fick vår mojito äntligen! <3 sen när krogen stängde så drog vi vidare på efterfest på norra mariegatan och hör och häpna - stannade där till klockan halv 6 imorse! Var hemma vid 06.00 och gick och la mig. Helt stöört. Hade Sebastian som skulle åka hem tidigt så han fick va ninkevakt istället för mig under natten haha. 
Jag förstår ej hur jag kan vara vaken nu vid 12 men jaja. Kroppen ville upp. Idag ska jag städa på studion och kurera mig och förberede mig inför imorgon. Upprop klockan 09 i Borlänge! Skräckblandad förtjusning helt klart. 



Bytte tvärt outfit igår en halvtimme innan jag skulle dra haha. 



Kväller

Nu sitter jag här i min säng och väntar på att det ska bli dags för att åka. Blir en liten krogvända och sen hem till Alven och göra hemmagjorda mojitos! Lyssnar på Queen-Dont stop me now (som vanligt när jag peppar för saker haha) och stackars ninke får vänta tills efter krogen med att hänga me oss. Men ska nog gå braaa! 



Sämsta selfien jag någonsin tagit men ja såhäär ska jag se ut ikvällerrr



Mojito life

Hejjj blogg. 


Sämst på att blogga när jag gör roliga saker haha. Men aja. Hae väl hängt med asbra folk enda sen sist. Igår satt vi på kopparhatten lite folk och drack mojito och asgarva typ. Planen är väl typ densamma idag. I alla fall mojitoplanerna! Ska vara vakt åt kjelles lilla ninkenonk över natten så ska väl försöka få med han på ett hörn också. Är och hämtar han nu sen ska jag möta upp Seb, Nicklas osv och leka lite med dom. Ska visst på middag med Sebastian idag också? Ja ni hör, det är mycket kul att hinna med just nu. 

Ikväll är min sista lediga kväll! Huur jävla sjukt?! Kan inte greppa det och ångesten börjar ändå smyga sig på lite. Uuuuh. 

Girls just wanna have fun




Torsdag

Godmorgon

Sitter och äter frukost och har precis duschat. Hann aldrig igårkväll för var hemma hos Michelle och skulle hjälpa henne med läxan, men blev väl typ mest prat istället haha. Men nuuu e jag ren å fiiiin. 
Vaknade med träningsvärk i typ hela armarna haha. Är nog från bågskyttet skulle jag tro! Känns i alla fall skönt att jag varje dag vaknar och har träningsvärk nånstans. Bästa känslan! Är det inte från träningen så är det från nått annat roligt. 

Får se vad som händer idag. Finns lite olika alternativ att välja mellan. Ska i alla fall till hosjö och hämta lite mer studentlitteratur som har kommit på posten. Sen får vi seee :) 

Hämtade ut min nya plattång igår också! Sebastian trampade ju sönder min så han fick köpa en ny till mig hihihi. Ska testa locka löshåret med den idag tänkte jag. 



En Remington Pearl. 599kr på lyko.se! 



Huntress

Hey blogg.

Har haft en sån där riktigt rolig dag igen! 
Vi åkte ut till svärdsjö till ett sandtag och sköt en massa pilar på sandn. Var där i flera timmar. Det var första gången jag sköt med pilbåge så jag var ju lite noob om man säger så. Men det gick jättebra till slut! Är helt blå på några ställen på armarna haha. Ser helt sjukt ut. Snärtade mig själv ett par gånger osv. 

Sen hade jag ju träning också, men tog tyvärr ingen bild. Tricken börjar bli svårare och svårare nu så det tar liksom ett par lektioner innan man sätter dom nu för tiden. Men det kommääär! :* 


Såå roligt! :D
Som sagt lite blå...



Onsdag

Hey blogg.
 
Bättre dag idag humörmässigt. Men fyfaan vad trött jag är på kopparstaden :(
Dom håller på och renoverar i alla badrum i alla lägenheter här i nedre och då har dom nån sorts stor borr eller nått som dom tar loss/bryter sönder kaklet med. Och det gillar dom att köra igång med typ 9 på morgonen... Så det får man vakna av. Och det hörs så pass bra också att man på allvar får lov att höja rösten här inne i lägenheten när man ska prata, fast man är i samma rum. Det låter förjävligt. Så ja, det var dagens första klag. Dagens andra klag är att dom tänker göra samma sorts renovering i vårt badrum. Och under den tiden så kan vi ej använda varken toa eller dusch inne i vår lägenhet. På 6 veckor! Sen tänker dom dessutom när dom är klara höja hyran bara för att vi fått nyrenoverat... 
Alltså jag spyr på dom. Vårt badrum är just fine och jag kissar flera gånger per natt. Kommer ej gå att inte få gå på toa i vår lägenhet på så länge. Jag är supernöjd med vårt badrum som det är. :( 
 
Jaja, äter i alla fall frukost nu och ska göra mig iordning för sen ska Alven ta med mig och lära mig skjuta pilbåge osv. Så det blir asskojj skulle jag tro! Sen senare klockan 17 så har jag poledance! <3
 
 
 
 
 Så här ser jag oftast ut när jag poledansar. Man behöver vara så lättklädd eftersom att man har fästpunkter i ryggen, magen, midjan, insidan av låren, armbågarna osv osv. Så så är det! 
 

Skogn

Hej blogg. 

Hade en jättemysig dag ute i skogen idag med Vulle och Thalie (lärde mig stava till hennes namn idag haha). Det var jättevarmt, vi hade fika med oss och hade det jättebra bara. Sen efter skogsäventyret så drog vi hem till Vulle och spelade lite gitarr och sjöng och hade det ännu en gång bara jättemysigt och jättebra. Det räddade humöret, helt klart. 




FU

Hey blogg. 


Har en liten livskris här hemma av olika anledningar så idag är ingen bra dag överhuvudtaget. Men jag försöker bota mig själv med Queen-Dont stop me now och lite juice. Ska snart åka iväg med Vulle och hans tjej till staberg och dricka kaffe och ha det najs. Så får man hoppas på att måendet kommer på banan igen?! Det borde det väl göra kan man tycka. 

Tills dess, Usch-blä-hata-dö-ångest-helvete!! 

Så, klart slut. 



Tur jag är lite bortskämd och kan sitta på balkongen på morgonen med katten och böckerna och kaffet. 




Nightlight

Hey blogg. 

Har varit hemma hos Magnus och Eva typ hela dagen. Det är min lilla oas hemma hos dom. Har mest myst, sett på tvn, ätit god mat osv osv. Kom hem nu för ett tag sen. Seb är inte hemma inatt så inatt blir en till sån där ångestnatt där jag sitter uppe tills solen har gått upp. Men det är väl bara att härda ut antar jag.
Men nu först så ska jag ut på nattlig promenad med bra person.



 
Det här fick jag till middag! Huur gott?!





Uuuuhh

Ska sluta tjata om mina juicer haha, MEN - Blandade mig lite juice till dagen. 
Och jag kan ju säga att denna var EJ god haha. 
Förutom ingredienserna på bilden så hade jag i typ 1 dm gurka och tänkte att det kan väl inte göra nånting med så lite gurka till så många andra ingredienser. Men tji fick jag, hela juicen smakar av gurkan. Och jag tycker EJ om gurka! Så idag får jag pina i mig. Nån annan som gillar gurka mer än jag hade nog tyckt om den. 









Måndag

Hey blogg. 

Måndag idag. Det betyder att jag är ledig bara en vecka till. Nästa måndag har jag upprop klockan 9 i Borlänge. 

Ligger och myser med gris i sängen och ska väl upp snart. Har ingenting planerat idag så vi får se vad som händer idag! Känner mig väldigt nöjd för jag tog ett extra polepass igår innan jag städade och idag har jag jättemycket träningsvärk i rumpan. Bästa stället att ha det på! Önskar jag kunde lägga på lite mer muskelmassa där. 

Igårkväll blev det att åka och träffa Olle och Alven igen i kolgårn och titta på lite eld, lyssna på lite musik och bara ha bra häng liksom. Så himla värt att hitta mer bra folk att umgås med! :) just dessa hittade jag full som en kastrull på rockstad haha. 



Varför gör man inte sånt här oftare?



Juicer!

Första testet av min nya råsaftcentrifug! 

Idag var det dags. 
Jag gick iväg till willys och handlade frukt och grönsaker för 400kr.

Den är lätt att sätta ihop och ta isär faltiskt. Inga konstigheter. Behållaren som juicen åker ner i kunde ha varit större så det är ett minus. Men jag gjorde så att jag hällde över allt i en tillbringare så att jag kunde göra mer. 

Haha jag testade väl ha i typ allt som man kan ha i? Känns det som. 





Jag använde:

5 tomater
3 nävar babyspenat
2 citroner
2 äpplen
7 morötter


Och hör och häpna den blev faktiskt jättegod! Smakerna kommer verkligen till sin rätt när grönsakerna har blivit mixade. Jag trodde verkligen att jag skulle få pina mig igenom dessa drycker men det var faktiskt gott! Inge svårt att få i sig. Fatta, jag hade aldrig någonsin fått i mig så här mycket grönsaker annars. Bästa köpet! 

 

Ser inte så attraktiva ut dessa juicer haha. Men så länge det blir gott, det är huvudsaken. 





Gårdagen

Heyy blogg.
 
Blev mer händelserik dag igår än vad man kan tro. 
Vi drog ner på bondens marknad i alla fall! Det var så himla mysigt. Jag önskar att jag alltid kunde gå ner på marknad och köpa egenodlade ekologiska grejer. Är det nånting jag är rädd för i maten så är det alla E-ämnen och besprutningsmedel osv. Så marknader känns ju ganska optimala! Jag köpte mig i alla fall två flaskor saft, en burk blåbärsmarmelad och fick en liten burk med örtsalt på köpet. Så jag är nöjd med mina köp! Det var inte ens så dyrt som man kan tro. Det hålls i alla fall varje lördag några veckor framöver på folkets hus i Falun. Väldigt värt!
 
Sen efter det så följde jag med Vulle, hans tjej och Anders på yogahuset i Falun, för där hade dom tydligen öppet hus och prova på hela helgen så jag var med på ett yogapass där! Det var väldigt skönt faktiskt. Väldigt lagom stretch/träning att göra emellan poledancepassen! Jag åt dessutom en riktigt god vegetarisk lunch bestående av hemmagjorda vårrullar, sallad och egengjort bröd och hummus. Att man inte äter såna där nyttiga saker oftare?! Jag var faktiskt mätt och full av energi i flera timmar efteråt. Det tror man ju först inte att man ska vara när man äter vegetariskt, men jodå!
 
Sen på kvällen så följde jag med Anders och Kammo till Borlänge och grillade lite med några av deras kompisar. Satt där i nån timme och hade det mysigt och åt god mat. Åkte hem typ halv tio och jag släppte av dom i sin studio och sen åkte jag vidare mot stan. Mötte upp Olle och Alven och vi gick på bishops och jag unnade mig en liten folköl eftersom vi ändå skulle sitta där flera timmar innan jag skulle köra bilen hemåt. Det var riktigt trevligt! Var inte i säng igårkväll förrän halv tre på natten. Blev allt från djupa samtal om kvantfysik och mörk materia till gapskratt åt skämt som inte är tillräckligt PK för att skriva ut på internet! 
 
Jag önskar alla dagar var så händelserika och roliga som igår. Så kan man beskriva dagen.
 
 
Idag ska jag åka iväg till poledancestudion en sväng och städa och möjligtvis träna en timme. Blir nog lite lugnare med lite stretch och lite fokus på saker jag behöver bli bättre på. 
 
 
Hur gott ser inte detta ut att vara liksom?
 

Lördag

Hey blogg!

Har precis vaknat och ätit frukost. Ska sminka mig och fixa hår och sånt sen så ska jag, Vulle och hans tjej åka ner på "Bondens Marknad" som är vid folkets hus. Verkar va nå sorts marknad där man kan köpa typ ekologiska bra råvaror direkt från bonden liksom. Får passa på att hänga med Vulle medans jag kan. Han är bara här en vecka sen åker han ut på sina äventyr igen. Han är lite som snusmumriken i mumin. Kommer en liten sväng då och då sen drar han ut i världen igen haha. 




ÄLSKAR att kunna ha långt hår igen!


Full rulle

Hey blogg. 

Har köpt Michelles löshår som hon inte skulle använda för hon har köpt nytt. Så nu kan jag äntligen ha långt hår igen! Hatar kort hår. Känns helt fel.
Sen håller jag dessutom på att färga mitt gamla röda löshår med mörkbrun färg. Bloggar nu medans färgen sitter i. Trodde först inte att det skulle gå alls eftersom den röda är så stark. Men nu är löshåret typ nästan helt svart haha så det verkar ju funka ändå?! Får se om ett tag! 



Gamle goa röda. Pls bli mörkbrunt nu <3 



Nörd

Nu har två böcker till kommit. Så glad! Nu saknas bara 6 st till som jag misstänker kommer komma imorgon. I alla fall några stycken. Dom är allihopa beställda från olika sidor och vissa begagnade osv för att få det så billigt som möjligt så dom kommer lite i vilken ordning dom vill. 



Extern redovisning och tillbehörande övningsbok. Har börjar läsa lite. Gillar den här boken bäst hittills! :) är redovisning jag är intresserad av nämligen. 



Exciting

Hey blogg. 

Blev en händelserik dag ändå. Har hängt med lite random folk, sen åkte jag och Sebastian ut på råsaftcentrifugjakt på eftermiddagen. Hittade en bra en så då gick vi till pitchers och tog en öl sen. Eller ja, seb drack öl och jag tog en alkoholfri mojito som vanligt. Sen bar det av till Hosjö efter det hem till päronen som sen bjöd oss på pizza! :) very najs fredag faktiskt. Mycket folk, fart och rörelse. 



Äntligen hitta vi lille juicemaskinen. Baby fick bära heuheu. 
Woohoo äntligen har jag min alldeles egna juicemaskin! :) eller ja, råsaftcentrifug som det heter. Det är en sån där maskin som är bättre än en mixer för den gör vekligen helt flytande juicer av allt möjligt man kan tänka sig! Dom är populära om man vill göra såna där gröna hälsodrycker tex då man kan mixa inte bara frukt och bär utan även grönsaker. Jag ser så mycket fram emot att göra supernyttiga morot/tomat/gurka/grönkål/spenat juicer nu! :) 



Fredag

Hey blogg! 

Blev tyvärr inga bilder på gårdagens akrobatik. Vi tränade på att göra en sorts handvolt med hjälp av stången haha och ja, det var precis lika svårt som det låter. Lyckades inte göra det själv riktigt än men med lite hjälp från min instruktör att inte ramla åt sidorna och bli lite mer stabil så gick det hyfsat i alla fall! 
Torsdag em och fredag är nästan värsta dagarna på veckan, för då är det längst tid kvar tills nästa träning. Jag önskar jag hade pass varje dag! Har dock träningsvärk så in i helvete men vafan :) känns så trist att vänta enda tills onsdag :( får nog boka in mig på lite extrapass så jag inte dör. 


Nu har jag haft slappmorgon i alla fall. Sitter i soffan med kaffe och har ätit frukost. Ser på nån dokumentär på netflix. Har ingen plan för idag överhuvudtaget så kommer väl bli rastlös very soon. Får se vad jag hittar på. 



Gossemorgon med min lilla fis



Morgon

Helluu blogg. 

Här ligger jag och har kuul. Ser på dokumentär om snubbe som är duktig med hästar. Peppar inför akrobatikpasset som det är aslång tid kvar till. Om ba klockan kunde gå lite vore najs. Seb har min bil så kan inte åka och göra nånting heller haha :( jajjaaa. 






Plugggggg

Haha men guu va spännande!
 
Har fått hem 2 av 10(!!) böcker som jag behöver till första två kurserna som kör igång när skolan börjar 31 augusti! Och har börjat tjuvläsa lite och skummat igenom boken lite. Känns ju som att det är en hel del att lära sig haha. Men jag har hoppet uppe. Jag vet att jag kan jag måste bara försöka fortsätta att tro på mig själv när jag hamnar i såna där jobbiga svackor där allt känns omöjligt - för det är så typiskt mig att hamna där. Trots att jag vet att jag egentligen har plugghuvud! Det som jag tycker känns jobbigast är ju faktiskt alla begrepp. Jag fullkomligt hatar att lära mig nya begrepp. Så det blir nog största utmaningen skulle jag tro.
 
 
 
 
"Den nya ekonomistyrningen" med tillbehörande övningsbok. Nu är jag redo nu kan skiten få köra igång! :)
 Dom två första kapitlena. 
 

Allegra

Hej blogg!
 
åhåh så glaad!
Träningen gick jättebra. Är en jävla kombination som jag fortfarande bara inte lyckas sätta för den gör alldeles för ont. Men resten gick jättebra! Blev ett riktigt svettigt pass faktiskt. Gjorde ett nytt trick som heter Allegra som egentligen är en fortsättning på tricket Scorpio. Det var riktigt kul! Jag gjorde även en video på när jag skulle försöka göra en snurr in i Fireman to Spinny Climbing men fick sån jävla fart på snurren så kunde ej börja klättra, men jag postade den ändå. Man får passa på när man hinner göra videosar! Tyvärr kan jag inte lägga upp videor här på bloggen men följ mig på instagram: Ruudegurl så hittar ni! 
 
Nu har jag precis duschat och gjort lite quinoasallad (på allvar godaste som finns med quinoa i sallad, har ni ej testat så gör det!) som jag ska äta upp nu sen ska jag väl vänta på att Sebastian ska komma hem. Han har varit i Stockholm och jobbat idag och hans tåg blev nästan en timme försenat så han kommer komma hem typ halv tolv eller nått :( Jaja, den som väntar på nått gott osv.
 
 
 
 
Det här hade ju varit ett häftigt kort om jag inte hade gjort världens "fyfan-vad-ont-det-här-gör"-min så jag fick censurera härligheten.
Och tillsist Allegra ur två olika vinklar. Primära fästpunkterna har man i foten, vaden, ryggen och ena handen som man kan hålla fast lite med.
 

Onsdagspass

Hey blogg.
 
Sitter och peppar inför poledancepass. Har huvudvärk och är ganska opepp. Jag är bara fortfarande ganska orolig för ekonomin inför skolstarten osv osv och har svårt att släppa såna saker. Om ändå csn kunde skynda sig och ge mig en dom nån gång! Så jag vet hur det blir. Hatar att vänta på sega myndigheter. Hela mitt allmäntillstånd blir så mycket sämre när jag stressar och oroar mig för saker. 
Sen på toppen av det så har jag fått lov att boka en till läkartid för att kolla min mage som krånglar mer än någonsin nu. Så jag hoppas att dom kan hjälpa mig bort med det i alla fall, då slipper jag en oro av alla som jag har. 
 
Men! Ändå. Jag tror att det kommer gå mycket bättre på denna veckans pass än förra veckan. Jag var så himla öm på låren förra veckan och nu har det äntligen gått bort så nu kan jag ge allt idag. Förra veckan var liksom hemsk. Jag kunde inte göra nånting för allt bara gjorde jätteont. Så jag tror och hoppas att jag efter detta pass kommer känna mig mer på banan igen!

För övrigt så ska jag hämta två böcker till skolstarten nu innan passet som jag ska få köpa av en tjej här i Falun. Är så himla otålig! Kommer börja läsa böckerna direkt nu ikväll efter passet! :) Så får vi hoppas att jag fattar nånting överhuvudtaget? :s
 
 
 
Imorgon är det akrobatikpass igen också! Så här såg det ut förra veckan. Är lite stel men ska fortsätta jobba på denna. Tillslut behövs inget gummiband utan man kan hålla i foten istället! :)
 
 
 
 

Sammanfattat

Hey blogg.

Söndagen efter rockstad låg jag helt däckad i bakfylla. Kunde knappt vända mig i sängen. Fyfan vad dumt att bli så bakis. Man får skylla sig själv när man kör på tvådagars. Jag hade i alla fall jättekul, väldigt värd festival! 

Sen i måndags så gjorde jag typ ingenting. Handlade gardiner och städade hemma och sen städade jag även på poledancestudion. Jag städar ju där mot att få träna gratis. 

Och idag har jag och Michelle varit hos hennes föräldrar och haft det allmänt najs och badat pool osv! :) behövde verkligen några såna där avslappningstimmar. Är så stressad över skolstarten. Dels nervös men sen så får vi se hur det blir med studiemedlet till hösten eftersom jag antagligen inte klarat tillräckligt studieresultat för att få mer på ett tag. Dom har många konstiga regler. Så nu måste jag vänta på beslut från dom hur det blir... Sen har jag dessutom fått lov att köpa studentlitteratur för 2000kr nu. Terminen kör igång med två kurser, Organisation och marknadsföring samt Ekonomistyrning och redovisning. Sammanlagt har jag fått lov att köpa 10 böcker bara till dom två kurserna. Hejdå pengar. 



Dom har liksom världens paradis på baksidan. Drömgården. Ska också bygga liknande på min framtida gård! 



Rockstad

Hey blogg.

Haha en kompis hade en v.i.p biljett över till rockstad så där var jag igårkväll. Blev asfull, hade askul, är inte så bakis idag! Score som fan. Det som är så bra med att bli snorfull är att det är lättare att få i sig massa vatten när man kommer hem. Så blir man inte så bakis dagen efter. Var i alla fall där med John, Kammo, Malin och lite annat folk som jag glömt namnet på :( 
Idag ska jag dit igen fast med Michelle och typ hennes päron. Wiihoo!





Glad

Visst ja! jag glömde berätta att jag köpte ny sportbh igår från H&M <3 blev kär direkt när jag såg den. Så enkel men ändå så snygg. Jag tycker grått är så himla fin färg att bära när man har mörkt hår! Testade den direkt igår på acro passet och den var väldigt skön trots att den var från H&M och egentligen inget "riktigt" sportmärke :) 



I don't need big boobs, big boobs needs me




Acro

Idag började jag en till kurs på poledancestudion. Den heter Pole Acro och är en akrobatikkurs! :D det var verkligen superkul! Men svårt. 
Har verkligen kickstartat kroppen efter semestern. Först en lektion i måndags, sen igår och idag. Och på söndag är det dags igen! 
I alla fall så ser jag fram emot som fan att fortsätta hålla på med lite akrobatik. Jag har även bokat in mig på en workshop som är om nån vecka med nån polebrud från sthlm som tävlar i poledancing å grejer. Såå kul! 



Så här såg det bland annat ut idag! 



Torsdag

Hey blogg. 

Inatt är jag ensam igen så jag tippar på att det kommer gå ungefär lika bra som igår... 

I alla fall. Har varit på ikea idag och handlat förvaringslådor. Älskar färgen och texturen på dom! I nuläget har jag liksom 5 olika sorters förvaringslådor och hyllorna ser ju inte direkt smickrande ut med en sån blandning... Så jag började med att köpa detta lass och kommer antagligen få åka och köpa ett par till. Finns en hel del grejer som behöver bättre förvaring här hemma! 




Den största längst ner kostade 99kr och dom mindre kostade lite olika, men under 99kr såklart.  



Nattetid

Hej blogg. 

Klockan är 03.34 och jag sitter uppe och försöker hålla mig vaken tills det blir ljust ute så att jag kan sova. Alla mörkrädda can relate haha. Såå himla begränsande men vad gör man? Finns det någon där ute som har botemedel på mörkerrädsla kanske? 
Tills dess så sitter jag upp och tittar på mythbusters på tvn och räknar timmarna. Har druckit kaffe men det hjälper ju int. Önskar att Sebastian kunde sluta jobba i stockhom osv.




Just nuu...
Gris ligger och är trötter borta i hörnet också


 


Jävla sätt att vakna på!

Hey blogg.
 
Så himla sjukt dröm jag hade inatt haha. Snacka om att vara rädd för framtiden.
Jag drömde att jag hade börjat skolan (ska ju börja ekonomprogrammet på högskolan dalarna sista aug) och jag var så himla typ... missnöjd. För det första så var jag helt ensam i drömmen. Sebastian fanns inte i mitt liv och jag har aldrig haft så mycket kompisar liksom. Men i drömmen hade jag ingen. Sen så var alla i klassen redan vänner så jag blev inte vän med nån i klassen heller haha. Sen så var typ skolan inge bra heller. Jag var i allmänhet väldigt förvirrad i drömmen och hade STOR ångest över att jag skulle gå i skolan i TRE hela år. Det kändes jättejobbigt av nån anledning! Påminner om hur jag kände när jag började gymnasiet. Sen vaknade jag och var typ fett ångestfylld för jag blev rädd att det var så jag kände på riktigt typ. 
Sen fick jag vakna till ordentligt och inse att det inte alls är så det är! Ska bli såå skönt att veta precis vad jag ska göra under tre år istället för att ha så osäker inkomst som jag har haft sen ett år tillbaka. Och sen så ska det bli otroligt kul att få gå in en klass igen! Och att få engagera sig i någonting och plugga hårt. Jag är mer sugen än nånsin! 
Så såna där drömmar kan väl hålla sig borta från att skrämma mig tack.
Men det värsta med drömmen var nog att Sebastian inte fanns med i bilden. Jag var så otroligt ledsen och ensam. Usch :(
 
 
 
Gris försvann in under filten mer och mer när vi låg och sov för nån dag sen haha. Se jag är ju inte alls ensam jag har ju till och med en egen liten gris! <3
 

Yesterday

Var ute igår på stan med Michelle och Björn och shoppade lite plus käkade mat på pitchers. Jag drack en alkoholfri mojito och dayum det var det godaste jag någonsin har druckit! <3 fick även tag på fin choker, nytt skärp och té från indiska som e typ godast i världen. 



Önskar jag umgicks med dessa två jämt. Dom e fan bäst. 


 

Gårdagens pole

Helluuu blogg. 


Igår körde poledanceträningen igång och det var ordentligt också! Jag hade ju missat lite så hade en hel del att gå igenom igår så det blev lite hastigt. Men imorgon har jag träning igen så det är bara att ge sig in i matchen igen! 
Känner mig helt mörbultad idag haha. Träningvärk, ömma blåmärken och helt friktionsskadad mellan låren. Men det känns så otroligt underbart, konstigt nog! 
Från och med nu så kommer det bli en hel del poledance som jag ska visa er alla! 
Peppp!






Kärlek

Har äntligen hämtat min nya dator <3 

Den har större skärm än min gamla. Och är överlag en väldigt mycket bättre dator. Har riktigt grafikkort, fler gb ram, snabbare processor osv osv! Kan dessutom använda den utan att konstant ha laddaren i för denna har ett bra batteri som räcker ett tag. Är så himla glad <3 kommer gå prima fisken att plugga när jag har så här bra dator! 






Mysmorgon

Jag - "älskling rita ett bokmärke till mig" 
Och han sätter igång direkt haha.
 
Själv har jag stekt ett ägg som jag ska äta upp. Är inget stort fan av frukost tycker mest det är äckligt. Enda sen jag slutade äta 10kg socker till frukost så har jag haft jättesvårt för att äta frukost. Oftast så dricker jag bara en kopp kaffe och väntar sen någon timme tills jag kan äta lunch. Tyvärr men socker är ett bra sätt att locka i kroppen frukost om man är som jag och har så svårt att få i sig det annars. Noll aptit på morgonen. Men jag försöker ändå fortsätta att inte äta så mycket socker. 



Jag får ett alien-bokmärke tror jag :)



Kalajs

Hey blogg.
 
 
Har väl mått lite som jag förtjänar idag. Tänkte inte ens dricka nånting igårkväll men ja så går det när man blir bjuden...
Idag har jag i alla fall varit på lite kalas hos min andra familj Magnus och Eva för Mattias fyllde år. De va gött! käkade massa hamburgare, tårta osv och fick äntligen träffa dom allihopa! Var lite längesen sist, ena bor ju i sthlm och andra bor ju i skåne osv så det är inte så ofta alla är samlade. Hade värsta sommarvädret idag också?! hur ofta händer ens det längre? 
 
 
 
 

sluut

Hey blogg.
 
 
Blev väl massa festande igårkväll igen heuhuehu. Åkte hem till Johanna på järnet och parta loss sen blev det krogen enda tills dom stängde. Hur orkar man egentligen? Aja, kul att hänga med bra folk iallafall :))
Drog ner på Rådis och träffade Björn och Edvin en sväng. Sen blev det bishops en sväng, pitchers och kingen. För det är för lite att vara på ett ställe eller? ;)
 
 
 
 

Kvälln

Hello blogg. 

Fyfan idag mår man som man förtjänar. 

Men men va askul igår. Va typ ingen ute alls så vi hade krogen för oss själva och kunde supa ifred och skrika hur mycket vi ville. Vi hamnade på kingen och började med shots och fortsatte sen med öl, och sen shots igen. Sen drog vi vidare till pitchers och fortsatte där. Tur va så hade vi skjuts både dit och hem. Var faktiskt riktigt skoj! 
Idag ska jag hämta min nya dator också! Swoon. 



Två druckna
Körde på smoky eye kvällen till ära




Ausgang

Tjohosko


Ligger väl och kikar tv med min bebis. Laddar upp batterierna inför ikväll för då ska jag träffa John! Vi ska väl ut på torsdagsöl osv. Det blir min första öl här i Falun på mer än sju veckor. Har verkligen saknat mitt lilla Falun så det ska bli najs! 
Ska ba bli pigg först. 



Favvoplatsen att sova på 



Sneakpeak






Min nya gosse/läshörna och gris nya favvoplats. Hon har legat just där från och till hela dagen haha. Just precis där. Konstig katt? Och huur mysig är inte min nya lilla hörna?! Döör. 

Men ja, beigemelerad stor soffa! 

Najs liv

Varit ute på lite shoppingrunda.

Har nu äntligen köpt en Apple Tv! Såå himla najs. Slipper man sladdar i datorn å massa trams. Kan titta på saker direkt i apple tvn eller genom telefonen. Så himla praktiskt! 
Köpte även två nya böcker. Nå form av deckare. Verkade skitbra. Så nu har jag att göra tills skolan börjar! :D






Home

Hey blogg. 

Här går det undan som faen. 

Resan hem gick bra. Kom hem och typ tvärdäckade haha. Sen igår var alla hemmaprojekt fullt igång. Det började med att jag lagade massa matlådor till veckan. Sen kom pappa hit med vårt nya köksbord och stolar! Skitsnygga gamla vita. Ni kommer få se bilder sen. 

Sen drog jag å hängde med min Kjell ett tag <3 drog till Rusta och köpte lite nödvändigheter hit. En ny dörrmatta, bricka att ha under gris matskålar så hon slutar skvätta mat över hela golvet haha, en ny rakhyvel till mig och en ny stekpanna. 

Sen på kvällen var det inte ens meningen att vi skulle göra nånting mer men så ringde jag på en soffa och han i luren sa typ att ni kan väl komma på en gång haha. Så det var bara att börja möblera om i hela vardagsrummet, gå ner med saker i förrådet osv och börja göra plats för nya soffan. Sen åkte vi och böt bil, hyrde släp osv osv och åkte och hämtade soffan! Den ska ni också få bilder på sen.




Just nu är det såhär kaos
Gamla bord å stolar plus soffa ska säljas. 


RSS 2.0