Good as it gets

Hej blogg.
 
Har sovit hos Maddi (alltså i stallet) inatt. Och ridit igår och idag. Kom hem från nån timme sen och nu ligger jag bara i sängen och tar det lite lugnt emellan alla äventyr. Ska kolla på dumbo nu faktiskt. Jävligt längesen :)
Sen ska jag packa resten av kvällen för imorgon halv 12 går tåget neråt! Framme halv 7 med tre olika byten. Hur jobbigt?
 
Man kan nog inte vänta sig så mycket updatering när jag är där nere. Menmen :) 
 
 
Reseoutfit till imorgon tänkte jag, älskar strumporna.
 

I am so yours

Hej blogg.
 
blev en spontan utgång igårkväll med Anna. Först gick vi till Pitchers. Va ganska dött när vi kom dit. Verkade som att alla studenter hängde på rådisgården. Drack upp två cider eller nått sånt sen så gick vi dit, men väl där så fick man liksom inte plats överhuvudtaget. Man kunde inte prata med varandra, och man kunde inte stå still på samma plats mer än nån sekund sen blev man runtslängd. Va ju jävla waste att dra dit. Kostade 100 kr inträde och allt. I allafall, vi drog tillbaka till pitchers efter en öl och sen stannade vi där ett tag och drack lite till. Träffade på lite schysst folk ändå :) Men till slut så blev det etage. Va aslängesen jag var där och vi ville dansa! Träffade assoft folk på etage. Det blev jag väldigt förvånad över! Så att det var en mycket lyckad kväll. Tog tyvärr inte så mycket kort på nått vettigt. Blev mest egobilder som jag sen suttit och lekt med effekter på hahah. Fast det kanske duger det också?
 
Råkade somna idag på dagen vid typ sju och vaknade för typ en timme sen. Så nu blir man väl vaken hela natten också. Great, bra Sara.
 
 

Myndigheter

Hej blogg. 
 
Här hemma händer ingenting just. Jag flyttpackar och städar för fullt och försöker organisera denna flytt. Har krånglat som fan med försäkringskassan om mitt bostadstillägg. Eftersom att jag har aktivitetsstöd från försäkringskassan så är jag berättigad till bostadstillägg. Alltså, jag har rätt till det. Så nu för 2 månader sen så sökte jag om bostadstillägg osv. Såfort vi fick lägenheten. Och på nått jävla vis så lyckas dom misstolka det till att jag och Anna inte delar lägenhet, utan är ett lesbiskt par! Och är man ett par och delar lägenhet så bedömmer dom hur mycket pengar man får på bådas löner. Alltså skickade dom papper hem till mig och ville ha in massa deklarationer och skit från Anna så att dom kunde se hur mycket hon tjänade. Som tur va så fattade jag och mamma att det var för att dom trodde att vi var ett par. Så vi skickade inte in något utan fick lov att ringa och säga till dom att vi INTE var ett par... 
Man får nämligen mycket mindre i bostadstillägg i fall att dom räknar på två löner. Och Anna tjänar helluva mycket mer än vad jag gör så hade inte fått ett enda öre i så fall hhahah. 
Men ah, det löste sig till slut. Så nu är det bara att vänta på besked hur mycket jag kommer få! Förhoppningsvis asmycket mihi 
 
Tänk att det alltid ska krångla med myndigheter? 
 
Men jaja!
Ska strax åka iväg till stallet och det är väl det enda som händer idag. Fast det är ju fredag! Kanske man skulle ta och hitta på något? Jävla synd att dom har 20 på alla krogar utom etage.. och vem fan vill gå där? bläh. 
 
Räknar dagarna tills Göteborg!
 
 

Silk, silver and stone

Hej blogg.
 
Sitter och kammar ut lite dreads och ska göra lugg! Kände att jag ville ha lite förändring. Det gör ont och är asjobbigt. Men jag har bara en eller två kvar nu! Kommer nog bli asbra.
Imorgon fyller farmor 90 år så ska åka till henne och hälsa på på förmiddagen. Sen på eftermiddagen så åker jag till stallet. Skulle varit ledig idag men fick lov att åka dit ändå (stressssss).
 
MEN! Nästa vecka på typ onsdag åker jag ner till Göteborg! Ska vara där över midsommarhelgen osv med Sebastian. Kommer bli askul tror jag! Om inte annat skönt att komma ifrån vardagen lite. Så jag räknar dagarna tills dess och försöker stå ut med denna stressiga, pressade, äckliga vardagen jag har så länge.
Kan inte ens minnas sist jag var utanför Dalarna.
 
Fett sommriga på falukalaset
 
 
 

Pray your life was just a dream

Hej blogg.
 
Så länge Marilyn Manson är vid liv kommer jag aldrig någonsin kunna uppskatta någon annan kille, jag lovar.
Han är faktiskt den enda killen på denna jord jag sett hittills med det absolut mest perfekta utseendet. 
Mena, han har perfekt hår, perfekt ansikte, perfekt smink, perfekta kläder, perfekt assexig röst, perfekt personlighet, är skitsmart. 
Han är helt enkelt sjukt medveten om hur det ska se ut.
Finns det nån annan på denna jord som prickar in allt det där perfekt? 
Nej.
Så att, jag tänker sitter här och vara bitter över att han är 1. för gammal. 2. inte min pojkvän. 
 
Kom att tänka på det nu lite spontant. 
Kom igen killar skärp er.
 
Vad kommer hända när han dött? 
Då kommer ingen någonsin kunna hålla hans standard. Någonsin. Fett jobbig tanke. Alla genier dör. Och det kommer då inga nya.
 
Jag är bitter på allt det. 
 

Min skatt

Hey blogg.
 
Idag är det hoppträning! 
Jag har en häst med enorm hoppotential som jag tänker utnyttja till fullo. Så nu börjar träningen på riktigt! Hon hoppar precis vad för hinder som helst. Hon funderar ingenting, bara hoppar. När jag hade hoppat tre ggr på henne var jag med på hopptävling. Det säger väl inte lite om hennes potential? Hon hoppar 50 cm utan problem. Känns så jävla kul att det händer nånting! Så jävla fittråkigt att lulla runt i skogen bara, haha.
 
Ska käka lite, sen bär det iväg! 
 

Tomorrow I know I'm just dirt

Hej blogg.
 
Operationen för Göran gick bra och han ligger nu på uppvaket så idag känns allt lite bättre.
Är hemma hos mamma och har varit här sen igår. Är ju hundvakt medans dom är borta. Har legat ute i solen nästan hela dagen idag. Himla skönt :) Kanske har man fått lite bränna å. 
Ska göra mig nått att äta sen gå ut och lägga mig igen tror jag.
Fatta ha hund hela tiden. Usch vad jag skulle krisa över att va så låst. Tycker redan det är lite jobbigt efter en och en halv dag liksom ;) Men vad gör man inte <3
Inatt blir jag ensam här hemma i spökhuset. Känns inte sådär asroligt. Men dom vänner man har är upptagna med det ena och det tredje. Ibland undrar man hur många vänner man har egentligen ;) Så jag kommer väl antagligen ligga uppe hela natten mörkrädd och panikig. (y)
 
Idag fyller min älskade pappa år <3 tyvärr så är han inte hemma utan är i Kroatien... Av alla ställen... Så det får bli tårta nån annan dag! (för tårta ska det fan bli!).
 
matdags, som sagt. 
 

<3

Hej blogg.
 
Igår och idag har varit lite turbulenta. Inte så lite heller.
Vaknade av att jag fick samtal från mamma. Hon sa att Göran (hennes man) hade varit på väg till möte på morgonen på hojen och kraschat med en bil borta i stennäset, och låg nu på sjukhuset med frakturer i både nacke och rygg. 
Idag är han påväg till Uppsala för operation. Han har känsel, som tur är. Så ingen förlamning än så länge. 
 
Det får en verkligen att ändra perspektiv på många saker när en familjemedlem är så illa skadad. 
Nu blir dom borta i några dagar och jag ska vara hundvakt så kommer bo hemma hos mamma i några dagar. 
Jag känner mig inte på topp i humöret direkt. Är orolig och ledsen för att det hände. 
Jag har alltid skämtat om att mamma och Göran fan kommer dö på sina hojar. Dom är ju rena dödsmaskinerna (men ack så roliga). Och sen händer en sån här sak. Hade han haft otur hade han varit död.
Vem fan bryter både nacke och rygg och överlever liksom? Det är ren tur att han finns kvar. Och inte är en grönsak. 
Livet är så skört. Det är läskigt att det är det. 
Jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag bara hoppashoppashoppas att det går som det ska i Uppsala. 
 
Bästa Göran <3

All that I can't ignore alone at night

Hej blogg.
 
Gick på falukalaset lördagen också. Hängde först på pitchers med Maja och Kitte och shotta jäger och drack cider.  Sen gick vi därifrån ett tag och bara gick runt. Sen gick jag och mötte Michelle och satt med henne ett tag, sen skulle jag egentligen möta Anna på Hellmers men gick dit, var sån jävla kö utanför och så jävla mycket folk där uppe att vakterna inte ens släppte in nå fler. Så satt där utanför med asdåligt batteri på mobilen och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Ringde Anna och hon sa till mig att ringa Sebastian, för han hade försökt nå mig, så då ringde jag han och det blev min räddning! 
Dom hade lyckats fixa gästpass till mig på Kåren så det var på Kåren jag hamnade till sist! Va första gången jag var där och sista också antagligen. Det var supertrevligt där! Billig öl/cider och schysst folk + att jag var där med bra vänner så det var en lyckad kväll! 
 
Idag i alla fall så är det stalldag för mig, så om några timmar ska jag åka dit och tills dess ska jag börja packa ner min bokhylla med mera i flyttlådor. Lika bra att börja! Så är det bara att flytta in alla grejer på en gång sen när vi fått nycklarna. 
Först flyttade jag och Sonny till Svärdsjö, sen flyttade vi från Svärdsjö hem till min mamma, sen flyttade vi iväg till bojsen, sen gjorde vi slut och jag flyttade hem. Och all denna flytt på väldigt kort tid! Jag känner mig som ett flyttpro nu alltså. Gjort det så jävla mycket liksom haha... däremot har jag tröttnat en aning! tungt å bära osv. Så nu hoppas jag att det blir den sista flytten på riktigt länge!
 
Jag, Maja och Kitte i lördags

I want to eat your heart

Hej blogg!
 
Falukalaset var roligt och mysigt. Åkte faktiskt en karusell! wiho. Mådde dock lite illa efteråt. Men aja!
 
Blev jag och de två bästa och finaste personerna i mitt liv, Anna och Sebastian! Först chillade vi och drack lite på kyrkogården sen blev det pitchers en vända plus en massa massa gående fram och tillbaka genom stan. Det var asbra väder dessutom! Till skillnad från förra årets falukalas. asbra!
haha vi fick med oss Annas mamma på pitchers också. Värt!
 
Slänger upp en liten bildbomb. Lika bra hä. Jag ser superrolig ut. 
 


RSS 2.0