Helvetet

Nu har jag flyttat tillbaka till mamma. Har bara några få saker kvar i lägenheten och dom hämtar vi imorgon. Det blir sista flyttlasset sen är det klart. Då är det bara städningen kvar. Skönt att det snart är över. Inte skönt att flyttat tillbaka hit. Vill inte ens bo i Falun längre. Till och med Sebastian har dragit. Jag har ingenting kvar här. Vill bara härifrån. Och vill speciellt inte bo här hemma hos mamma. Det är alltid kaos. Det spårar alltid ur. Det är inte kul. Man blir liksom mer skadad varje gång. Fast man inte vill bli det. 
Jag har dessutom lyckats bränna hela Vegas elsystem så jag har liksom lyckats paja hans bil helt. Skitbra att man lånar en bil av en kompis sen pajar den helt. Det blir problematiskt för det var den enda bilen jag hade tillgång till som har dragkrok. Mammas fanns också. Men nu lyser motorlampan på den för den är paj. Det går inte att köra med. Och pappa vägrar. 
Så vad ska man göra? Pengarna är slut också. Så förutom att jag inte har några pengar till resten av månaden så har jag dessutom inte råd att hyra något släp nå mera. Jag vet faktiskt inte hur det här ska gå.

Bra liv här

Vädret är så himla härligt. Jag vill inte göra nånting annat än att sola och bada! 
Tyvärr så håller jag ju på å flyttar så har inte så mycket tid för sånt. Det börjar dra ihop sig nu och jag har typ inte kommit någon vart. Har inte fått tag på nån bil eller nått släp, och det är ju ganska avgörande att man har det när man ska flytta. Så jag har typ skjutit upp det som fan. Ingen förälder vill låna ut bil till mig för det är tydligen skitjobbigt att hjälpa sina barn. Så vet inte riktigt hur jag ska lösa detta! Men det skiter väl dom i. Inte lätt att va självständig sen man är 13 år! :)
 
Igår var jag och Michelle hemma hos hennes päron. Dom har stor pool och det var massa sol. Har faktiskt blivit lite brun :D eller åtminstone bränd. Äh. Så länge man har nån annan färg än vit så är jag nöjd!
 
Michelle är bättre på att ta bilder än mig så snor av henne mihi
 
 

Dom som tränar

Jag vet inte hur det är med er, men jag känner mig alltid så himla mycket mer taggad till att träna i fall att jag vet att jag kommer vara snygg medan jag gör det! Jag har under min korta lilla träningskarriär hittat mitt absoluta favoritmärke på träningskläder - Better Bodies. ALLT i deras kollektion är snyggt! Och sitter så himla bra. Tror det är dags att beställa lite nya kläder igen, hehe.
Jag brukar handla mina träningskläder och prylar från www.gymgrossisten.se
 
 
 
 

Sheside/Seaside

Idag tog jag bort min facebook. Jag var nästan aldrig aktiv på den längre och såg ingen anledning till att vara det heller. Det har blivit en väldigt tråkig app. Och väldigt urmjölkad. Jag gillar instagram bättre. Så alla kan hitta mig på
Rudeguuurl @ instragram. Och här förstås. Kanske blir mer aktiv här när jag inte har fb längre vem vet?
 
Helgen har mest bara varit kaos. Eller ja. Fredagen var jättemysig och kul. Men igår dag/kväll och inatt och idag har bara varit piss. Ligger hemma nu i min säng och har huvudvärk och är allmänt trött på tillvaron och livet. Så vi kan väl fokusera på fredagen istället?
 
Jag och Sebastian va på Sheside. Den där festivalen som va innan Seaside och var meningen skulle vara en festival med mer jämställd scen. Med mer tjejband. Va lite synd att det inte var mer folk där då hade det varit ännu roligare. Det var fler folk på seaside än på sheside. Men det är väl förståeligt eftersom seaside hållt på i några år nu och sheside hade premiär i år. 
Men det var kul ändå. Vi var fulla och glada. Så fort man fått i sig lite alkohol så blir saker superkul. Jag minns dock knappt va det var för band som spelade. Kollade inte så aktivt på banden. Vet faktiskt inte riktigt vad vi gjorde istället? Typ hängde runt lite bara. Tog aldrig med mig kameran men lyckades ta några bilder innan vi gick iväg i alla fall.
 
Jag har världens finaste btw
 

Nörding loss

Tjoo. 
Idag har vi i klassen haft nån sorts aktivitetsdag för Särgymnasiet på Hbo. Så vi har gjort lite olika lekar å grejer. Det var väl helt okej. Gick bara halvdag i skolan så har legat hemma och råslöat sen dess. Kollat på Arkiv x som vanligt.
Jag måste bara säga det, jag hatar nya serier på tvn. Dom är så otroligt ytliga och tomma. Och använder liksom fula trix för att få folk att kolla. Typ naket, sex och knark osv. Finns liksom inget riktigt innehåll.
Så just nu och ganska länge så har jag hållt på och plöjt igenom hela Arkiv x hela 9 säsonger. Det är det bästa tipset på serie jag kan ge folk! Finns inget naket, inte så mycket sex eller knark. Men serien i sig är istället så jävla bra så det behövs liksom inte såna där billiga tricks. 
Arkiv x handlar alltså om Mulder och Scully som är två FBI-agenter som har hand om nått som heter "x-files" där alla olösta fall hamnar som inte lyckades klaras upp. Dom tar sig an dom fallen och hittar bara sjukare och sjukare fall under seriernas gång. Som senare kopplas till världens största konspiration osv osv. Så jävla spännande och så jävla fantastiskt bra serie! 
 
Aj löv it. Titta på't. 
 
 
 

RSS 2.0