Kass

Har varit på bowling ikväll med Olle, Daniel och Alv. Jag suger så himla mycket på bowling. Jag är verkligen skitkass. Fattar inte hur man kan vara kass på bowling men här e jag. Kass å jävlig.  
Nu är vi hemma hos Olle och dricker öl och tittar på roliga saker på youtube. Bra lördagsgöra osv. 







Reptilmässa

Idag har vi varit på reptilmässa! 
Så himla kul! Fanns både spottkobror och huggormar och diverse annat. Det var på arenan och fortsätter imorgon också till 16. Kostar bara 40kr också! Fett värt. 



Rädda mä

Hey blogg.

Sitter och dricker kaffe och pluggar ekonomistyrning. Den värsta pisskursen jag någonsin varit med om. Svåraste kursen jag gjort i mitt liv. Ska göra tenta 12 December så nu är det all in på det plugget! 
Redovisningskursen och organisations/marknadsföringskursen går hur bra som helst. Det är bara denna som är så himla svår! :( men man kan väl inte göra mer än sitt bästa. 

I övrigt är det fredag och jag + vanliga gänget ska på kopparhatten på happy hour vid typ fem. Halva priser på bärs, cider å ibland även nå drinkar. Superbra när man vill ha kul ute med sina vänner fast man är fattig student! :)


Jag är avis på dom som valde lättare program på högskolan. Varför valde jag inte ba typ lärare? Nu har alla svårt för olika saker såklart, men enligt vad jag är bra på och inte så är detta 100ggr svårare för just mig. Så går det när ens viljor inte stämmer överens med ens talanger! Men ni vet man får kötta på. 





Håååår <3

25e äntligen! 

Har varit på kupolen idag och shoppat lite nya hårprodukter. Fokuset ligger på håret just nu känner jag. Det har äntligen börjat växa så att det faktiskt märks skillnad så då blir man ju pepp på att ge det den bästa vården! 
Tänkte testa dessa produkter från Maria Nila. Ingen har väl undgått att höra bra saker om dom? Förutom att dom är sulfat- och parabenfria så är dessutom alla deras produkter 100% veganska! Huuur bra?! Sjukt pepp på att tvätta håret nu! 





Myskväller

Hade en jättemysig kväll hos Vulle igår! Vi gjorde egen sushi och drack lite vin och sa hejdå för nu har Vulle åkt iväg igen till österriket där han bor nu för tiden. Jag är ingen stort fan av skaldjur och fisk men jag gjorde en egen rulle med bara räkor och det går i alla fall bra! Var supergott och jag kommer garanterat testa göra det igen! Sen har det väl blivit lite supa i helgen som vanligt, men även ganska mycket pluggande faktiskt!





Julemys

Mys hos Olle. Drack glögg, åt pepparkakor, chips och finchoklad. Fotbollen va väl bra å, Sverige till EM osv. Kunde ej bry mig mindre i fotboll men fan det är väl så att hänga med män. Första julmyset för året måste man väl kunna kalla det me glögg och pepparkakor å allt. 




Tisdag

Hey blogg. 

Är ute på Svärdsjö ridklubb och tittar på när Filippa rider och passar på att blogga lite. Sov till typ 15 idag så dagen har ju typ nyss börjat här haha. 
Ska till Olle ikväll jag och Alv och kolla lite fotboll och ha bra häng osv. Sen imorgon är det pluggdag och poledance! Var inte på träningen förra veckan så det var jättelängesen jag tränade nu känns det som! Uuuh



En duktig tjej



Hälg

Wow jag e sämst på att blogga haha. 

Jaja, helgen har bestått av fest. I fredags blev det happy hour på kopparhatten som vanligt. Sen lite hemmafest och krog osv. Igår var det fest hemma hos Olle så jag och Michelle drog dit. Fast först var vi hos Michelle å förfestade lite med vin, cider, sminkfix, hårfix och lite annat barnförbjudet! ;)  Blev dock ingen krog. Himla trevligt sällskap jag har jämt nu för tiden alltså! Tiden bara rinner iväg. Har hunnit städa på studion idag annars så har jag mest haft bakis-slappdag. Imorgon är det måndag, ny vecka full med föreläsningar, en sväng med Filippa till Svärdsjö ridklubb och se när hon rider, sen ännu mer pluggande på den lilla fritiden som finns, så får vi väl hoppas att nästa helg blir lika kul som denna! :) 




Två bruds från igår. 



Tisdag

Hey blogg. 

Har pluggat idag. Trist, men tur att det är intressant läsning i alla fall. Problemet ligger mest i att jag har svårt att få ro nog till att bara sitta och läsa. Men idag gick det faktiskt jättebra! Läste jättelänge utan uppehåll. Nu lagar jag lite kalops och ser på tv. Inte så jätte händelserikt liv som vanligt. Men hä duger! 

Imorgon ska jag åka hela vägen ner till Arlanda och hämta Alv som kommer hem från utlandsresa. Så det blir fullt upp hela dagen imorgon! Ser fram emot det som fan! Dels för att min bästa lekkamrat kommer hem igen, och dels för att det är underbart att köra bil så länge och lyssna på musik. Love it! 



Mammas älskade lilla burrito har legat i knät och sovit på mig flera timmar idag. Hon har vissa dagar då hon verkligen bara vill vara nära hela tiden. Inte mig emot! 



Söndag

Det här har jag gjort idag:



Varit på studion och tränat och stretchat. Need to get dem splits nivet. Inte skitlångt kvar! 
Eller ja, tränade väl en timme bara. 
Fars dag är det så jag har varit hemma hos bästa pappsen och fikat också! Och efter det en sväng hem till Olle och hade lite vi-är-båda-sjukt-ensamma-häng. Imorgon ska jag på föreläsning och lite sånt. Är ej pepp, men kanske blir vem veeet.  

Gårdagens festligheter

Heyy blogg. 

Skaffade mä ett liv lite grann igår då. Blev träning först på studion i en timme och sen på kvällen happy hour på kopparhatten tillsammans med Olle.  Drack massa fint och pratade om allt mellan himmel och jord, tycker nästan synd om dom som satt runt oss haha. Sen drog vi vidare till pitchers och mötte upp lite fler folk och stannade väl där tills typ ett då jag blev sugen på kebab. Vi tog en vända på kingen också mest bara för att hälsa på folk man känner. Alla hänger ju där liksom. Men jag fick fan ingen feeling alls för kingen så vi drog direkt och köpte kebab istället haha. Sjukt najjssss. Idag är jag bakis och det förtjänar jag också, hopp! 




Gårdagens outfit. Ska man ladda telefonen får man ta selfies sittandes istället haha
Så jävla sjukt också, hittade ett graviditetstest inne på kopparhatten på toaletten också haha. Hur ratchet är det inte att göra sånt på krogen då? Aja hoppas det gick för personen i fråga! :) 



Sämst häär

Hey blogg. 

Ja alltså bloggandet går ju ej skitbra. Har kommit ur rutiner här hemma och då blir det så. Och i övrigt så har jag ju liksom inte gjort nånting sen sist jag skrev så jag har varken nått att skriva om eller några bilder att visa. 

Men nu i alla fall så blir det akrobatikträning snart och sen har jag två till poledancepass att beta av innan veckan är slut! Så denna vecka kännetecknar träningsvecka. Ska framförallt försöka stretcha en massa och sätta trick som fortfarande känns svåra och omöjliga. Jag har drabbats av en ordentlig sån där höst-trötthet så jag har mest gått runt och varit skittrött sen sist jag skrev och mest legat i sängen och inte gjort nånting, som sagt. 

Missar tentan på lördag. Japp ni hörde rätt. Tydligen så var jag ute i för sen tid så jag missade att anmäla mig till den. Så jag får vänta ett par veckor till tills det blir omtenta! Först kändes det jävligt sämst, jag var ju så pepp! Men nu känns det faktiskt bra med tanke på att jag har mer tid att plugga och det känns faktiskt mer stabilt. Men trist att inte få det ur vägen så snabbt som jag tänkte! 

Ja men jag ska väl försöka skaffa mig ett roligare liv så att jag har något att blogga om heuheu. Hej så länge! 



RSS 2.0