Pöss

Nu tar vi filmkväll häär. 





Söndag

Hej blogg. 

Söndag idag. Snart en ny vecka. Tiden går så himla fort just nu känns det som! Inte bara helgerna utan veckorna också. Det känns som att November bara flög förbi. Har haft ett himla bra November måste jag säga. Varit med älskling varje helg hela november faktiskt. Jobbat mycket mer än i oktober också. Plus att jag började ju på poledance där i slutet av oktober så onsdagkvällarna har ju gått åt till det! 
Så fort jag har styrt upp min ekonomi så kommer faktiskt livet i allmänhet att känns helt okej! Hoppas December blir lika bra. Jag väntar på ett besked från transportstyrelsen som är väldigt läskigt så jag får hoppas på att det går bra med det bara!

Snart ska jag skjutsa älskling till tåget och sen åka och handla massa nudlar för sista matpengarna (jaapp dom är slut). Blir en fattig jävla månad i december och i januari. Men sen kommer allt styrt upp sig med januarilönen siktar jag på. Så det är bara att hålla ut. 




Myyys

Åkte precis och handlade och glömde såklart toapapper... 

Men annars så blir det snart lunch och senare ikväll blir det tacos och film! 







And I don't give a flying

Hej blogg. 

Sebasian är här i helgen :D vi kommer inte ses nästa helg så vi kände att vi fick passa på även denna helg annars blir det så himla långt emellan träffarna liksom. 
Idag ska vi åka och hämta sista jävla lådan ur mitt förråd och sen är jag av med skiten! :D det har kostat mig 359kr i månaden att ha det där förrådet så det ska bli skönt att äntligen slippa den månadskostnaden. 
Sen vet jag inte vad som händer. Antagligen ingenting som vanligt haha.

Och btw så har jag beställt hårfärg äntligen. Kan ni gissa vad det blir? ;)


Från igår. Firade att jag hade haft mina campbells i två år woohoo



trötter

Hei blogg.
 
Blev en vända till psykologen imorse. Alltid så himla skönt och behangligt att gå dit.
 
Sen så åkte jag i alla fall hem en vända och käkade och sånt och sen efter det så åkte jag och Michelle hem till mamma och sen har vi flyttat alla möbler från mitt förråd till mitt nya förråd här i Norslund. Ska ju vara ute ur det sista november så det var liksom dags. Nu är det bara en låda kvar där som vi inte kunde ta med för hela lådan hade liksom helt gått sönder... Så måste ta dit en ny och flytta grejer till den istället och sen flytta på den. Sen jävlar är jag av med det där jävla förrådet. Bläh.
 
Nu sitter jag och äter lite och sen ska jag väl lägga mig och se film typ. Lär väl sova tidigt för blev bokad på jobb imorgon :( Måste verkligen byta jobb. Nån gång. När det finns jobb igen.
 
 
 
Två från imorse. Godnatt nuu.
 
 
 
 

nanannana

Hej blogg!
 
Nu äre kväller i stugan. Lyckades bända loss tangenten K från min dator så nu kommer alla ord med k i bli asjobbiga att skriva. åååh bra gjort.
 
Poledance gick inte alls lika bra idag! Fick inget som helst fäste på stången så jag bara gled så fort jag skulle göra någonting. Helmysko? Kom på sen att jag inte hade rakat benen på några dagar.. så jag hade väl inte lika mycket fett att hålla fast mig med så att säga. Bara halkiga hårstrån. haha. Bättre lycka nästa gång! Det gick hyfsat ändå. Men jag var så pepp innan så jag blev lite besviken. Bara en vecka kvar tills nästa gång.
 
Fiifan har precis gått igenom hela min blogg sen jag började blogga 2012. Var så himla mycket skit som jag rensade bort. Man va ju inte riktig i huvudet på den tiden det är ju nått som är säkert... Men det var lite kul också att få lite flashback på hur livet såg ut och hur det succesivt har blivit bättre och bättre. Upptäckte också att jag inte ens skrev ut någonting om Sebastian förrän inte alldeles för längesen. Skumt det var att kolla på! Vi har ändå två-årsdag om några veckor men jag skrev inte ut nånting om han förrän augusti 2013 när jag plötsligt la ut en pussbild haha. Så himla hemlighetsfull asso. ;)
 
Imorgon ska jag upp till psykologen men annars händer ingenting vad jag vet. Ska väl antagligen jobba på fredag så får passa på att ta det lugnt medan jag kan imorgon :(
 
pöss vare här.
 
 
 

Sååja

Hej blogg. Idag tog jag och Michelle med oss Nicke och åkte hem till mamma. Skulle väl fixa massa grejer med soc men de blev inge för kundservice hade stängt typ. Så vi gick en promenad istället med mamma plus våra två hundar! Försöker få dom att bli vän med Nicke och det går väl sakta men säkert framåt men det är inte helt ok än haha. Vi tog i alla fall en promenad genom skogen. Va fett fint ute idag! Kände oss som värsta friluftsmupparna asså haha

Nu gör jag och fruga lasagne och om några timmar så är det poledance! No pain no gain.







Punkrock electro pop old school hiphop

På väg till tåget. Ses snart Falun. 


(Jävla bra ljus på toan hos Sebastian)






Söndag

Heeey!

Blir inte asbra bloggande när jag är hos pojkvän. Men aja. 

Helgen var varit supermys. Sebastians föräldrar har varit här så vi har väl varit runt en massa runt om i Stockholm, ätit på restaurang osv. Nu har dom åkt hem så nu ska vi bara ta det väldigt lugnt tills imorgon då jag åker hem. Har en massa massa plugg att göra i veckan och ska väl antagligen jobba också så det blir full rulle med jobbiga saker hela veckan :( 





Kväll/pole

Hej blogg.
 
Har precis kommit hem från superkul poledance pass. Alltså det är verkligen något av det roligaste jag har prövat på. Så himla bra träning också. Är helt mörbultad och svag efter ett pass.
Idag tränade vi på:
 
Basic Invert
Thigh Hold
Crucifix/inverted crucifix
Och såklart basic klättring
 
... å några fler jag inte minns namnet på heuehu
 
Imorgon ska jag väl antagligen jobba på dagen men sen på kvällen så ska jag åka ner till stockholm och blir där över helgen och kommer hem på måndag. Himla bra att kunna lägga sitt eget schema! Då får man ta långhelg ibland om man vill det. Sen när jag kommer hem på måndag så är det bara en dag ifrån löning och två dagar ifrån nästa poledance pass! :)
Nu ska jag väl se film och sova. Möjligtvis äta nånting. Imorgon kommer träningsvärken komma.
 
 
 

Bad/hår

Hey bloggie.
 
Jobbade idag till 15 och sen har jag och Michelle åkt på lite äventyr till Hosjö för jag skulle till mamma och låna hennes skrivare och Michelle skulle hämta ut nå paket.
Sen har vi tagit oss ett litet sambobad såhär på kvällskvisten. Bra kväll osv.
Sen så flyttar äntligen Kjelle ut till vardagsrummet till mig igen! Gick ju inte att hon å nicke sov här när hon precis hade köpt honom. Men nu gör vi ett nytt försök. Ska man va sambo ska man fan sova i samma säng ;)
 
haha och visst ja, Michelle fick hem sitt nya svarta löshår today så jag passade på att prova det lite grann. Såå himla fint med svart hår. Blir så mycket enklare att sminka sig snyggt och överhuvudtaget att vara snygg. Är skitsvårt med blont att matcha med smink osv. Svart va ju asnajs. Blev så himla sugen på att färga. Men nej, jag ska låta bli. Tänker aldrig mer bli mörk nu när jag äntligen lyckats få håret så blont. Men damn det var snyggt.
 
Vad tycker ni är snyggast på mig, svart eller blont?
 
 

Ja här funderar man

Nu äre kväller i stugan

... Och imorgon är det jobb som gäller :( cruel life. Så får vi se om jag snart ens har körkortet kvar! ... Min vanliga tur i livet att råka ut för en massa jävla skit hela tiden. Men ja, jag är väl van vid det här laget och väntar bara på nästa grej som kommer hända typ. 

Nu har Sebastian åkt hem också. Tillbaka till verkligheten typ. Tråkigt med jobb men har en massa att göra i veckan i alla fall så det kommer säkert att gå fort. Jag hoppas på att få lite grejer sålda på blocket så kanske jag har råd att fylla tanken plus åka till Sebastian nästa helg med. Det vore nått. Synd dock att man missar att träffa en massa annat folk man vill träffa. Men sånt är långdistanslivet. En massa kompensationer och besluttagande. 

Ligger och kikar film nu och ska väl sova snart. Upp sju imorgon :( ibland övervägar jag om det skulle vara värt att bara säga upp sig och leva på studielånet. Skulle vara så himla skönt. Världens lättnad. 














Mitt liv

Tänkte demonstrera hur bra det alltid går för mig i livet. 




Mysepyse

Hey blogg

Här myser vi på. Blev lite äventyr igår hem till Nils i Ornäs på fika. Sen hem igen. Kanske inte värsta värstingäventyret men de va trevligt. 
Idag ska vi väl bara mysa. Sista natten tonight. Tiden går alltid för fort när vi är med varandra. Tänk om den kunde gå lika fort när jag ska jobba??

Nu ska vi äta frukost och kanske se film eller nått. Kom på att det är utmärkt ide att passa på att städa medans älskling sover på mornarna och jag har gått upp så nu har det blivit väldigt städat här varje morgon ;) 



Från igår








Lördag

Hej blogg. 

Nu är han här! 

Idag händer ingenting hoppas jag. Seb sover fortfarande och jag är alldeles för pigg. Är verkligen så här varje morgon. Jag vaknar utvilad efter tio timmar sömn och han behöver minst tolv timmar innan han går med på att gå upp. Så vägrar han köpa att man blir tröttare ju mer man sover :( så jag får vänta! Frukost på sängen kanske piggar upp? ;)





Kväller

Hejhej blogg. Har jobbat idag. Kort pass igen haha. Menmen. 
Ska jobba imorgon halvdag i enviken också. Sen så kommer älskling hit! 

Nu ska jag fixa lite mat så ska jag och Michelle se på Saw och mysigosa (y) 

Haha hittade bästa bilden. Beskriver mitt liv så himla bra. 



Buus

Blev en jobbdag igår. Fast en kort en. Men bättre än inget. Ganska skönt. Får typ alltid korta pass nu för tiden? Skumt. 
Idag var jag ledig. Var hos sjukgymnasten imorse och knakade rätt allting i ryggen. Nästa onsdag blir det akupunktur. 

Nu har jag nyss kommit hem/hunnit duschat från poledancingen som är varje onsdag. Något av det roligaste jag har prövat på! Kommer verkligen fortsätta med det forever känns det som haha. Så himla bra träning. Gick ju nivå 1 för typ ett år sen i Gävle men orkade inte pendla ner dit varje vecka så jag valde att inte fortsätta då. Sen så öppnade dom ju studio här i Falun så då var det ju ingen frågan om saken :) 

Näe nu blir det film och choklad och sova tidigt. I fall man får jobb imorgon. På fredag kommer Sebastian hit och är här över helgen! <3

Busnicke har man hunnit lekt med idag å. 



Idagidagidag

Hejhej

Idag fick jag inget jobb så har väl fixat en massa andra saker istället. Blev en vända till stan först och sa upp kontraktet på mitt förråd som jag hyr. Nu när vi har lägis så behövs ju liksom inte det förrådet längre. 
Sen så åkte jag och Michelle hem till mamsen å fixade lite grejer där plus hämtade mammas bil. Sen har vi tagit en vända till tippen och en med grejer från gamla förrrådet till nya. Kopparstaden va schyssta och lät mig ha bara en uppsägningsmånad istället för tre. Hur skönt? Så slipper jag betala tre månader till :) woohoo

Nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska väl sova snart i fall att jag får jobb imorgon. Jävligt trist att inte veta det förrän typ en timme innan. Man måste liksom gå och lägga sig i fall att. Men jag hoppas i alla fall att jag får jobb nu i veckan. Behöver alla pengarna jag kan få för att betala av alla mina skulder. Pruttskulder. 

Aja godnatt. 



Helg igen

Hey blogg.
 
Dåligt med bloggande här...
 
 
I fredags så var det filmkväll här hemma hos mig. Anders, John och Johannes var här och vi såg massa skräckfilm. Senare kom Kammo också. De va mysigt! Vi alla skulle upp på lördagen så vi bestämde oss för att hänga och inte supa för en gångs skull, och det gick ju bra de å. Däremot var väl inte filmerna nått att ha. Som vanligt med nya filmer... Men vafan de va mys.
 
Sen igår så var jag på födelsedagsfirande typ hela dagen hemma hos Magnus och Eva. Var där från kl 13 och åkte hem typ 23 eller nått sånt.
 
Och nu ligger jag här nyvaken. Får se vad som händer idag. Det är ju fars dag idag så jag ska väl hem till pappa senare och fika, om han nu har tid! Han är rörigaste personen i världen. Aldrig tid med nånting för han håller på med fler fritidsaktiviteter än vad jag gör. Det är väl bra för att vara gubbe? ;)
Sen så ska jag äntligen idag ta tag i att städa min bil! Det har liksom inte hänt sen jag köpte den. Så det är ju very äckligt. Men på söndagar så har man ju inget bättre för sig så idag kanske faktiskt är dagen det händer på riktigt. woohoo.
 
Nä nu blir det frukost och Senaste avsnittet av Walking Dead! 
 
 
Pojkarna passade även på att raka sina sidecuts tills det blev en hel liten valp av hår på golvä
 
 
 
 

Kattn

Sebastians katt är så himla fet. Och så himla fin <3 




Längesen

Hey blogg.
 
Kom hem från stockholm igår. Vi har knappt rört oss utanför dörren där. Precis som det ska va. Bara myst. Sen har jag pluggat lite också. Ligger lite efter med en matteuppgift eftersom att jag inte fattar nånting.
 
Igårkväll åkte jag och Michelle och hämtade Anki! Vår 6:e rumskamrat. Nu räcker det med djur. Men i alla fall. Detta är en orm som funnits i familjen sen jag var liten, men som har fått stå kvar hos mamma. Nu tog jag hem henne hit igår. Tänkte att det kunde va kul med orm. Japp japp!
 
Idag har jag jobbat. Fast bara 5 timmar (y) så himla sköna pass jag haft senaste veckorna. Helt stört.
 
Här e lille fisen. Och jag + Gris när jag fixade terrariet.
 
 

RSS 2.0