Bored

Hej blogg. 
 
Var inte i skolan idag dum som man är :) men det dog man väl inte av. Har gjort en massa andra nyttiga saker idag. Pluggat lite, tränat och städat här hemma. Har faktiskt tagit hela dagen! Sen på kvällen kom Nils och Björn hit en stund och vi åkte och köpte pizza och sånt smaskens :D nu ligger jag här in das bed. Imorgon har jag bara en lektion så de blir gött :) Stall efter det! Kommer va helt utslagen imorgon kväll. 
 
Älskar mitt håår :) älskade mitt ansikte lite mindre den dagen men det tog iphonen hand om ;)



Japp

Saker jag ska kunna, helst innan nästa sommar. 
 






Högskoleprov

Hej blogg. 
 
Precis kommit hem från mattelektion i skolan. Har två timmar hål. Askul och slöseri med bensin :))) sen ska jag tillbaka till skolan för endast en lektion också. Himla ovärt :( men va gör man. Lär höja mina betyg så bara att kämpa på. Pluggar ihjäl mig till högskoleprovet på sidan av också. Håller på att nöta in matten och en massa morfem och annat stuff som är bra att kunna. Hittat två asbra sidor för att plugga hägskoleprov:
 
Ordprov.se en sida där man pluggar just på högskoleprovet. Finns massa svåra ord, skrifter och mattetal som är anpassade efter just vad som kan komma på högskoleprovet. 
 
Matteboken.se är också en sida där man kan välja "högskoleprovet" som kategori och sen plugga röven av sig. Finns en jävla massa matte där i överlag så har man svårt att klara sen så är sidan guld värd. 
 
Wish us all luck

Where's your girlfriend?

Hej blogg.
 
Var iväg en sväng till Hannemari på fest osv nyss men jag va inte så pepp ikväll så jag drog hem hehe. 
Nu ligger jag här i sängen ensam. Förhoppningsvis kommer Sebastian hit sen när kvällen är slut :) Vet inte vad det är med mig riktigt men det är ju fan skönare att få ligga i sin säng nykter och bara vila än att va ute och festa hela natten och bli bakis och ha en förstörd dagen-efter. Vi är väl alla olika! Det var i alla fall supermysigt att få träffa Hanne och Saga, det händer inte så ofta tyvärr :(
Har även träningsvärk som faan överallt efter gårdagens träningspass. Det tar sig, fan bra de :)
Imorgon är det söndag och jag ska till stallet. Sånt är livet inge vila här inte :)
 
tre gay sängbilder kan jag bju på! vindögd är jag å. Men vem har dött av det?
 

Havremoppe




Hej blogg. Kass update. Pluggar nonstop till högskoleprovet så det är lite osocialt just nu. Är med min häst, med Sebastian, tränar eller pluggar. 
Idag har jag i alla fall pluggar lite på förmiddagen sen åkte jag ut till hästen och sen har jag tränat och pluggat sen jag kom hem. Inte så mycket mer som händer :) ikväll ska jag nog till Sebastian i alla fall, de blir mys :) 
Bilderna är från idag. Min fina pärla <3 

RSS 2.0