Onsdag

Från och med för några veckor sen så har jag inget internet hemma igen. Den här gången eftersom att jag ska flytta om några veckor och behöver alla pengar jag kan få så jag sa upp mitt internet för ett tag sen. Det har verkligen varit ett jävla skitinternet under hela dom åren jag har haft det. Det var nått från tre. Man fick en router med på köpet. Det var tres SNABBASTE internet, enligt dom. Snabbaste my ass. Routern har krånglat under hela tiden, internet har inte funkat under 50% av tiden. Ska mina bloggläsare köpa internet, gör det för fan inte på tre. Ta nått seriösare företag! 
 
I alla fall. Nu ligger jag hemma hos Seb som har åkt till jobbet så jag är själv här. Pillar i mig frukost och ska kolla nån serie sen kanske städa lite sen åka hem. Kanske göra några blogginlägg jag kan slänga upp tidsinställt så att det fylls på lite eftersom. Inte som att jag orkar blogga regelbundet ändå verkar det som ;) 
Har inte så mycket att skriva. Då blir det så. Meningen var väl att bloggen skulle vara för mig själv mer som en kalender/dagbok så att jag kan minnas och kolla tillbaka på vad som hänt i livet osv. Men ah, alla saker jag gör är antingen för bisarra för att slänga upp här, eller för tråkiga.
 
Jag har ingen häst längre. Så det är ju en nyhet ni inte visste. Hon har fått flytta till nya fodervärdar i grycksbo eftersom att jag ska flytta. Det betyder att jag har mycket mer tid på dagarna vilket faktiskt känns ganska skönt så här i efterhand. Men väldigt sorgligt. Men hon finns ju kvar. 
 
Näefan om man inte skulle äta lite frukost dåe istället för att skriva höhö. 
 
Bye!
 
 

RSS 2.0