Hands on the wheel

Det har varit en hektisk vecka med mycket stall, mycke häng å släng hit och dit och mycket med praktiken. Nästan ingenting som jag vill göra hinns med. Bara massa måsten. Igårkväll var det iaf fest hemma hos Sebastian med lite random folk som jag inte kände. Jag var den torraste av torraste människor och gick och la mig kl 00.00 med Seb och sen sov vi till typ 03.00 och vaknade av att festen ju var slut. Så jaja, det var bara att fortsätta sova! 
Nu är det lov. Vilken jag verkligen behöver. Verkligen verkligen behöver. Ska se om jag kanske ska jobba lite. Annars tänker jag ta det lugnare än lugnast och fortsätta vara en riktig torrboll. Fest och nöjen får ni andra pigga glada människor stå för. Här är man bara sliten. 
Tänkte i alla fall visa upp mitt senaste fynd! Är stammis på Carlings. Och här i veckan så fyndade jag en jeansjacka på rea för 149kr! Fan helt sjukt. Speciellt för att vara Carlings, där allt annars är asdyrt (men fan så mkt bättre kvalitet och snyggare än andra affärer). Så jag är nöjd som fan och våren får gärna ta och komma nån gång nu! 





Pitchers

Hej blogg! Jag och Michelle håller på å gör oss iordning för snart ska vi iväg på Pitchers och se när We Lost The Skyline spelar. Sebastians band alltså. Tjoho! Ska bara slänga upp lite bilder så åker vi iväg seen. Anna hänger med också, tror jag. Blir skoj! Är även en massa andra band som spelar men vet inte riktigt vilka. No koll. Konstigt att dom håller en sån här sak på en måndag?? jajajaj
 
 
 

Helgiseeen

Hej bloggieblogg. Ligger i sängen med Michelle as usual med varsin data. Imorgon börjar allvaret igen och helgen är slut. Inte för att det känns som att jag har varit speciellt ledig ändå. Idag var väl första lediga dagen på veckan och nu är den också slut. Hate my life :) Fredag kväll gick mest åt att vara i stallet, sen hämta Sebastian i Sågmyra, sen hem och sova. Lördagen var jag också bara i stallet och sen samma sak, hämtade Sebastian och åkte hem och sov. Har i alla fall hunnit med att träffa Nils idag! Gick mest runt hemma hos mig och testade MIN NYA KAMERA som jag kanske inte har berättat om. Har köpt en Canon eos 600D :) aasnajzz bluhuhuh. 
Nu äre sleepytime och upp till sjukgymnasten imorgon eftersom att jag aldrig blir nå bättre i nacken och axlarna efter krocken för en månad sen. bläh. Hoppas dä blir bra. Måste fan bli bra snart. Funkar inte att ha problem med nacke och axlar när man har praktik på dagis och en häst att sköta + ett stall för 4 hästar. Hektiska jävla liv.
 
Nattinatt.
 
Hääär är kameriseen 
 
 
 
 

Love is composed of a single soul inhabiting two bodies

Det va en tjej i stallet och tog jättefina kort på mig och min häst en fin vinterdag. Är så glad över att just ha denna häst. Hon är så otroligt tillgiven och trygg. Känns mer som en hund än en häst. Finast i världen är hon min Scarlett. Tycker det är så kul att hon är en pytteliten arab hihi. Knappt ens en häst. Det va huur jävla kallt som helst att stå där i skinnjacka :s Och några av medryttarna i stallet som också blev fotade stod i bara klänning. Hade jag aldrig pallat haha. 
 
Ignorera att jag ser ut som ett derp sometimes. 
 

Fredag morgon

Hej min blogg. Är på praktiken nu. Vi sitter och har barngenomgång. Försov mig som fan idag, så jävla typiskt -.-' sen i bilen väl påväg till praktiken så var jag nån cm från att krocka för att jag svängde ut framför en bil som hade företräde. Jag är otroligt disträ och har varit i flera dagar. Allt är inte så bra just nu. Fallit ner i liten svacka och mitt sinne tar sån otroligt lång tid på sig att läka. Så det är bara att vänta ut. Tills dess får folk stå ut med att jag kommer göra en och annan derp. Men känner jag mig själv rätt så är det lugnt igen inom några dagar. På lördag ska jag ut på lite fäzt med bra människor och det kommer förhoppningsvis lyfta mig lite igen :) 

Tänker tillbaka på julen i år, som verkligen va supermysig. Första gången evah som jag hade kjol heuheu



Bloggnystart, heuheuh

Jag har inte bloggat på flera månader. Det blev en jävla dålig spiral när jag och Anna flyttade in i vår lägenhet i Norslund. Vårt internet slutade funka och vi har inte fått tillbaka det förrän igårkväll.
Så vad händer nu för tiden egentligen? Michelle har precis flyttat in hos mig och Anna på obestämd tid. Jag och Anna bor kvar här i vår trea i Norslund. Jag går fortfarande på kristinegymnasiet på barn- och fritidsprogrammet. Just nu har jag praktik på förskolan skutudden. Jag är hos min häst tre dagar i veckan. Och hon har varit halt sen sommaren men börjar äntligen bli lite bättre. När jag inte gör det så är jag med min älskade pojkvän Sebastian. Vi försöker träffas så mycket vi kan, men vi båda har ganska hektiska liv så ibland är det svårt. Men jag älskar han till månen och tillbaka och vi kan klara oss genom vad som helst, det vet jag. Sist jag bloggade så var det inte officiellt än att vi var ett par. Men nu har det varit officiellt i några månader. Men vi har varit tillsammans i lite mer än ett år nu. 
Jag tänkte att nu när jag har internet igen så kan jag börja blogga igen. Men jag känner mig verkligen inte som samma människa längre. Sjukt hur fort sånt kan ändras. Jag funderade ett tag på att ta bort alla mina gamla inlägg. Men sen kom jag på att det kan vara kul att ha kvar i alla fall. Men ah, vi kör nystart nu iaf. :) Jag kommer inte att slöblogga. Det kan ta ett tag mellan inläggen, för jag tänker inte blogga i onödan när jag inte har något att skriva. Gör hellre mer ordentliga inlägg lite mer sällan. 
 
Så för att börja detta kommer några bilder från fest/chillhäng som va för några veckor sen när Anton fyllde år :) 
 

RSS 2.0