Sometimes things get complicated

Den här låten gör mig så sjukt lycklig, för den påminner mig om P&L 2011 när han körde live. Fast låten är ju sjukt mycket bättre live. Då är det liite mer melodi. Inte så mycket av det annars. Mest takt och prat. Men melodin alltså... Blir sjukt lycklig. Vi hade så himla kul förra året när han körde live. så SJUKT KUL. Det var så bra. Och perfekt. Vill se igen. Måste se igen. Usch vad bra. Lycklig.

You're too young to play that song

Hej blogg.
Åker iväg till stallet nu strax. Ska bara klä på mig det jobbigt och varma skinnstället. Pendulum håller mig sällskap!
Det är jävligt varmt nu. Legat ute större delen av dagen och solat har jag och älskling :) Med lilla gris också, men hon löper så hon va bara dryg och jamade. :(
Aja, better get going. Ensam i stallet. Tre boxar att mocka, roligt!

Seal the doom of this house of cards

Hej blogg.
Drar snart iväg till stallet. Träning idag :) Så blir att åka ner på banan och greja.
Btw ska jag rida Scarlett med westerntränset idag utan någon sidepull. Ska bara ha ETT par tyglar. i bettet! Min tjej är duktig <3
Är hemma hos pappa och mellanlandar nu. Skönt att kunna lyssna på lite egen musik och inte bara sonnys haha :(
nej usch nu ska jag fan äta.
hah, innan jag och Sonny ens va ihop typ. min fina.

Bilder från kosläppet

Sjukt söta :) dom hoppa och skutta och grejade och stångades.

<3

Michelle är min allra bästa vän. Hon lyssnar alltid på mina tråkiga problem och fortsätter vara vän med mig trots att jag inte alltid är så lätt att tas med. Hon lyssnar alltid på allt jag säger. Fast jag säger saker som är helt ointressanta för henne antagligen. Hon är bäst helt enkelt. LOVEU! tack för att du står ut med lilla mig!





Dutti häst

Lägger inte ner nån energi på något annat är Scarlett så därför kass update. Men är hemma i Svärdsjö och har myskväll med älskling :)
vi har kanske fått en lägenhet iallafall men tänker inte säga vart av många olika anledningar hueheuheue! Men det är i alla fall en tvåa som va jättestor och ljus och fin. Så man får ju hoppas! Sonny ska väl ringa lite samtal hit och dit på måndag så vi får väl besked snart förhoppningsvis, men det ser ljust ut. Så det går väl bättre och bättre med allt!

Min fina Scarlett är också jätte jätte duktig nu! Idag red jag ut på henne utan nån annan häst med. Och hon ropade inte efter dom andra en enda gång! Det är väldigt mycket framsteg.

Rider henne med dubbla tyglar nu också as you can see. Har ett par i bettet nu också nämligen! Hon lyssnar jättebra så snart kommer jag kunna rida henne utan en massa krångliga sidepulls och hackamore och annat drygt, snart blir det bara westernträns!

hehe satte på hennes dressyrsadel idag som jag inte har ridit henne i på typ år och dar, och missar att märka att det inte sitter nå jävla stigbyglar på dom. Så jag börjar gå en bit från huset liksom och sen när jag ska hoppa upp en bit på vägen så märker jag att jag fan inte har nått att sätta fötterna i.. Sonny fick försöka kasta upp mig medans jag kravlade upp osmidigt och duktigt. Men kom upp i alla fall! Men fick ju rida utan stigbyglar...




Ska väl försöka uppdatera om nånting som inte handlar om hästen också, nån gång när jag orkar.

Golden... green?

Dumma dumma dumma dumma hår.

Är numera grönhårig. och jag som skulle färga så jag inte skulle gå runt och se ut som ett jävla freak? nu blev det ju bara värrre!

åååhh dumma hårfärg!

det är väldigt grönt. Går liksom inte att inte se det. Skulle inte gå för nån att ljuga och säga "nej då det syns inte om man inte tittar noga" för JOO, det syns. Det synd jättebra. dumt.

Får färga om det sen då :/ Alla som ser mig från och med nu och tills jag har färgat det har tillstånd att skratta alltså.

Golden brown

wooho hårfärg i håret nu!

Dock så räckte inte en förpackning så älskling fick gå till ica och köpa en till åt mig :/ så har två olika hårfärger i håret nu hehe.. Borde väl bli bra?

Blev ju lite dålig timing bara eftersom ena färgen suttit i i en kvart nu och den andra har suttit i i 5 minuter max. Hur gör man då liksom? äääh blir nog bra...

Men jävlar vad mörkt det ser ut att bli :( fast blir nog bättre när jag tvättat ur allt och sen efter några tvättar så blir det ju ännu ljusare :)) så blir nog bra! :D


Friday morning (sonny som fick bestämma rubriken, hihi!)

Hej blogg.

Sitter hemma och är sjuk. Min hals dödar mig. Äter halstabletter ständigt. Fick inge mycket sömn alls inatt för halsen gjorde så jävla ont, fast jag tog värktabletter! Dumma hals.

Sen så försvann ju sommaren också. Det var ju också asbra och askul. Ne usch trist och grå dag.

Dessutom så luktar vårt badrummet så jäävla äckligt :s Måste köpa drain cleaner! är nå skit i badkaret som luktar tror jag. Inte okej när jag behöver duscha.

Ikväll åker jag iväg till stallet och sover där för imorgon 06.30 åker jag och Gunilla mfl till Rättvik! :) ska va funktionär på nått ställe.. dom ska ha nå tävlingar tror jag och behöver folk på banan som kan bära bommar osv. Så det blir min lördag det! funderar på om jag ska färga håret innan så man ser lite normal ut? mena nu är jag rosa i hårbotten och 3 cm ut, sen är jag orange i längderna. Ser helt jävla stört ut men har ju satsat på att försöka tvätta ur allt rosa ur håret innan jag färgar brunt. Men kanske färgar idag ändå? Är ju ganska lite rosa kvar... 'ääääh. Ilandsproblem som bara den men varför ska man inte få njuta av att man har det bra liksom? ;)

Sen på söndag har vi tvätttid som vi väntat på huur länge som helst nu. Så det blir ju en askul helg ;)

Jag vann förresten auktionen på den där gamla mobilen! :D 300 kr fick jag betala för den. Det är en sån här:


Nån som kommer ihåg dom? :) längtar som fan efter att få använda knappar istället för touch. hatar touch. bläää. utropspriset var 200 kr, och jag trodde inte att nån annan skulle vilja ha en sån så istället för att trycka på "köp nu" och få den för 250 kr så budade jag, va ju skitsmart nu fick jag den för 300 istället när jag kunde fått den för 250 :( det var 2 st andra som budade med mig! tänka sig, kanske är fler som tröttnat på touch?
Den kommer nog landa i brevlådan på måndag så jag hoppas på att det här helgen går fort som fan! ont i magen för jag längtar så mycket. uugughguhughug

Pix

Lite bilder från träningen idag :) Det går framåt alltså. Med tanke på att när hon först kom hem till gunilla så fick man knappt röra henne. Sätta på grimman va liksom en utmaning. Det var inte längesen som jag bara hade legat över hennes rygg, och nu rider jag på henne! både skritt, trav och galopp. Hon är så duktig min fina häst <3 dock kan man inte rida henne med bett, än. Men går lika bra utan! Men kolla hennes muskler fan :o hon som hade 1,5 dm långa hovar när hon kom, helt snea ben och var undernärd som fan. Slagen som fan också. Det går framåt kan man ju säga!
Ignorera mina jävla miner förresten. Jag ser ut som en jävla fullblodsmupp... Måste man se urdum ut bara för att man koncentrerar sig?





Skulle göra en volt, gå in på bommen, stanna på mitten av bommen. och ALLT det där skulle jag göra utan attt använda skänkeln och helst inte styra med tyglarna utan endast genom rösten och sitsen. Va ju... inte så lätt nej.


Den här lådan va redigt läskig tyckte Scarlett :s men lite nosande sen varen inge läskig längre. Hästar alltså.

Nu resten av kvällen blir det mys med älskling <3


.....

Hej blogg!

07.55 är klockan nu och jag är uppe och är faktiskt ovanligt pigg! jätte pepp på idag med träningen och allt. Aaasfint väder ju. Perfekt för att rida! :D Sitter och äter frukost och om en halvtimme går jag till bussen. Kommer va skönt och folktomt eftersom alla är hemma och är bakis idag. Trevligt :)

Älskling ligger och sover. Fattar inte hur för Gris går runt och jamar som bara den. Har inte vågat släppa ut henne nu när det har vart valborg osv så hon är nog lite rastlös kan jag tro. Och Zion skulle bestämt gå ut igårkväll puckot fast han blir rädd när det smäller.. Sjuka i huvudet är dom katterna.

hörs seeenn

RSS 2.0