Hello

Hey blogg.

Long time no see. Men det har varit beyond hektiskt och ångestfyllt. Men ett inlägg kan jag väl bju på. 

Igår var det poledance, fick lära mig superman. Kör poledance på lite högtempo nu så att jag ska ha klarat av den här nivån innan jag åker iväg med Sebastian och hans familj till Istanbul. Det kanske jag inte har berättat? Hans mor å far bjuder på resa till Istanbul tors-sön vecka 24. Alltså väldigt snart! Jag som nyss va i Rhodos haha. Lever lyxliv här. Det är synd bara dels att jag blivit så flygrädd och att jag är så rädd för spindlar å skit. Hoppas verkligen jag inte träffar på lika äckliga spindlar som vi gjorde i Rhodos. Och hoppas fan planet inte kraschar haha. Uuuh. 

Annars då? Mitt stormiga psyke vänder sig emot mig ibland, typ som nu. Så på dagarna träffar jag min psykolog sen gör jag inte så mkt mer. Pluggar såklart. Snart är tre kurser klara och två nya börjar. Sen så efter instanbulresan så blir vi kvar väldigt länge hos Sebastians föräldrar. Ska bli så himla skönt! Sebastian ska antagligen jobba en massa och jag ska ha semester. Finns typ ingen skönare än att åka ner dit till dom. Frid som fan. 




Superman
Och lite Jan Stenmark för att hålla huvudet ovanför ytan. 



...

Målarprojektet är igång :) första lagret är målat och idag ska andra lagret målas. 




Hemmaaaa

Hey blogg! I'm back! 


Tillbaka till verkligheten. Har haft supermysigt i Rhodos. Inte gjort ett piss typ. Mest solat och sånt. Varit in till gamla stan också och lite sånt och shoppat och ätit. Haha lär har gått upp i vikt nu garanterat :s dom har så himla god mat i Grekland! Stört. 
Vi hade ett rum med stor egen veranda så där låg vi mest hela dagarna och solade. Havsutsikt osv. Sen åt jag pannkaka med nutella och jordgubbar i till lunch sen på kvällarna så gick vi på olika restauranger. Inte lyft ett finger på hela veckan haha. Idag kör det igång med poledance på direkten ikväll så vi får väl se hur slö/slapp man har blivit. ;) kanske förlorat varenda muskel. 

Snart ska jag åka och hämta Michelle och sen ska vi åka till rusta och köpa lite målarfärg och penslar/rollers å sånt sen så ska mitt och Sebastians sovrum målas om till vitt! :) vi har ju nå sorts tantbrun där inne nu. Ej snyggt. 



Lyckligast av alla att jag kommit hem var Gris som sen dess inte har lämnat min sida. 
Så såg vår veranda ut
Tanterna på väg uppför backen. 
Havet fanns precis nedanför å. 
På kvällarna va det fint å. 
Fick en ny kompis. Han bodde utanför en restaurang haha. 
Obligatorisk korvbenbild
I poolen på kvällen bodde massa grodor
Havet osv. 



Snartsnart

Hey blogg. 

Nu ligger jag här fett redo. Allt e packat osv. Har nyss tryckt i mig massa lax och ris så man klarar sig tills flygplansmaten kommer. Laddat ner alla viktigaste spotifylistorna så man kan lyssna på musik på flyget osv osv. Come whatever may! 

Lämnade Gris hemma hos Michelle tidigare också. Fett upprörd såg hon ut men hon ska nog klara sig. Min lilla skrutt! Känns konstigt att vara ifrån min lilla bebis en hel vecka. I övrigt då? Känner mig ganska yrslig idag och mår inte helt 100. Det är min whiplash som brukar spöka sådär ibland. Är lite nervös över hur det ska gå på planet. Kan ju inte sitta och luta huvudet och läsa för länge osv. Dumt att krocka. Men lite tigerbalsam så brukar det vara uthärdligt. Är bara synd att vissa dagar är så yrsliga. Men det kommer säkert övervinnas av peppen av att åka iväg! :D 



Haha hur man vet att jag kallar Michelle för Kjell för mkt. Skulle skriva ner kjol på packlistan men telefonen vill ändra till Kjell istället. 





...

Sms till Sebastians. Summerade bra hur jag klarar mig utan honom. Nu ska hungrig tjej sova :( 






Dagen före dopparedagen

Hey blogg.

Ja nu är väl allt packat. Det som är kvar är sånt som ska packas med imorgon. Typ smink å tandborste. Vore skönt om man va lite trött så det gick att sova. Men känns ganska långt ifrån faktiskt. Bläh. 

Anyway, var väl hem te Nicklas en sväng idag. Åt kebab å grejade. Sen var jag till stan en sväng å tog ut en massa euro till resan. Inte långt kvar nu :D ska bli brun å fin ja wiihoo. Fick se bilderna vi tog på valborg också. Haha får se om jag lägger upp dom här. Vi är ju beyond snygga på dom assoo. 

Överhuvudtaget så ska jag väl blogga så mkt jag kan från Rhodos men får se om det finns wifi osv. Man vet aldrig :o tror jag dör om jag blir utan internet en hel vecka. Jajajajaha


Godnatt då maybe



Försökte göra 60-tals inspirerad makeup idag. Ska försöka imorgon å och hoppas på att det blir bättre än vad det blev idag haha. Blev lite väl mycket eyeliner. 




Valborg

Oj har visst glömt bloggen. 

Fatta om lite mindre än 48 timmar sitter jag på planet till Rhodos wooho. 

Igår vare valborg också. Var inte så himla planerat. Jag å Nicklas hängde i hans nya lägis som e typ 100m från min å Sebastians. Drack en massa å dansade en massa sen drog jag väl hem nån gång mitt i natten. Idag e bakisdag. Ska försöka packa all min shit imorgon som ska med te Rhodos. 



Inte asmycke liv här men ja



RSS 2.0