Skjut mä

Ni andra får ha så kul nästa vecka. Själv gäller plugg heeela veckan. Tenta lördag 7 november. Min första tenta! Känns helt sjukt. Vad fort det gått?! Snart har jag gått en hel termin på ekonomprogrammet! 1 av 6. Går fort i svängarna här. Hoppas hoppas hoppas att tentan går bra! Men det känns ganska bra. Så länge tentan inte krånglar till det för mycket i onödan. Man vet ju aldrig. 



Ett bra pluggtips, gör en planering av vad som ska pluggas när! Så slipper man den där känslan av att det är så mycket att man inte ens vet vart man ska börja! Såhär ser mitt pluggschema ut för kommande vecka. 



Fredag

Hey blogg. 

Lugn fredagkväll här. Har ränt runt hela veckan typ. Eller ja, onsdags var ju party, igår så dansade jag+instruktörerna poledance på stan i bergströmsgallerian. Haha trodde inte vi skulle få så mycket publik som vi fick. Va lite pinsamt men förhoppningsvis gjorde jag inte bort mig alldeles för mycket. Så ikväll blir lugnt. Ska se på tv och sova typ. Önskar jag vågade ta en promenad, men fredagkväll + halloween känns inte ultimat för promenad. Kommer bli våldtagen och mördad på vägen typ. Näru. 




Köpte ny ansiktsrengöring och scrub idag från Blondinbellas märke hehe. Kände mig sugen på att testa något nytt. Och alla snackar ju så bra om blondinbellas produkter så det är upp till bevis! 



Onsdagsfylla

(Lite efter) 

Happ. Blev väl onsdagsfylla med John och Scott i onsdags. Började hemma hos mig, rörde oss sen till Scott. Drack finrom rent och spelade gitarr och lyssnade på bra musik. Blev taxi till stan senare. En vända på pichers och en på kingen. Mitt i veckan fylla bara för att vi kan :) var himla längesen jag träffade John nu så de va ju najs <3 





Är ju ändå måndag

Resultatet av att inte kunna sova själv: jag har varit uppe sen klockan fem. Jaja. Ingen idé att gråta över spilld mjölk har jag hört. Jag är trött som fan, men annars så är det en alldeles speciell känsla att vara vaken såhär tidigt. Ska nog äta upp mina bacon som jag håller på och steker sen ta en promenad runt tisken eller nå sånt. Lite mysigt sådär! Har legat och myst en sväng med Karl, missen jag är vakt till, nu innan jag gick upp. Han och Gris är inte riktigt sams men han är i alla fall jättegosig! 



Myse-Karl imorse vid fem 
Min station at the moment haha. Orkar inte stå och laga bacon så får väl sitta då. 




Söndag

Ja tja blogg. 

Söndag idag. Har pluggat en stund på morgonen, skrev klart en inlämningsuppgift och skickade in den. Sen tog jag och Alv en lång cykeltur upp över gruvan, upp till lilltorpet och sen tillbaka med massa omvägar osv. Var ute ca två timmar. Superbra för min kondition att göra sånt! Behöver verkligen träna mer kondis. Borde börja springa men tycker det är så jäävla tråkigt! Men cykla går ju bra med rätt sällskap. 
Nu ska jag söla loss resten av dagen. Blir liggläge i soffan med massa program. Ska på föreläsning imorgon 13-15 sen ska jag cykla ännu mer heuheu. Passa på innan det blir för halt och kallt. Och just det, kommer hit en liten katt om en timme som ska bo hos oss i två veckor! Får se hur Gris kommer reagera haha. Men generellt så brukar hon gilla hankatter så kommer säkert gå bra. 




Jag och Gris idag dåra. 


Dag 2

Jahejhej

Blev party dag 2 igår. I torsdags så åkte vi ner till Gävle och käkade på O'Learys jag, Alv, Olle och Jane. Sen gick vi på bio och såg Crimson Peak. Den va asbra! Lite överdrivna spöken kanske men annars var den jättebra. Åkte hem sen å sov i alla fall. Så körde vi partymode igår! Först satte vi oss på kopparhatten på happy hour och käkade asgod mat och drack lite bärs osv. Sen drog vi till bowlingen. Trodde jag skulle äga röven av alla men nä jag va typ sämst haha. Efter det blev det alkoholintag och andra trevligheter hemma hos Olle. Va på kingen en sväng också men det blev inte så långvarigt innan vi drog på annan hemmafest istället haha. Nu sitter jag och Alv och ska beställa onlinepizza och ha lite bakisdag. Sen ska jag faktiskt hem och plugga. Wäääh. 



Jamän lite vimmelbilder dåe. Första från kopparhatten. 
Jag och Olle + häftiga lampor på bowlingen
Hemmafäzt hos Olle
Slogs lite gjorde dom å haha 


Birthdaygirl häär

Är så dålig på update :D 

Menmen. Igår fyllde jag år! 22 hela år. Fett gammal nu. Firades hemma hos pappa med tacos och massa fika. Fick cash i present, det var det enda jag ville ha också. Lite väl mycket utgifter just nu! Så det var guld värt. På kvällen firade jag med alv. Efter tolvslaget så fyllde ju han också år haha. Han fyller år 22 och jag 21 oktober så då kunde vi fira lite tillsammans. Drack öl, spelade gitarr (jag sög), och hade det allmänt najs. 

Idag bär det av på nya äventyr! Smygkalas för alv så kan ej skriva för mycket detaljer. Det får ni se sen ;) men kommer bli kul! 
 


Jag och bästa pappan som finns! <3
Ready for tacos dåra



Vinterköp

Jättevarm skön väst. 
Jacka som var mycket varmare än vad jag trodde! Brukar inte vara så varma när man köper dom på typ H&M utan dom brukar mest bara se bra ut. Så denna kommer jag kunna använda i vinter också tillsammans med denna nedanför!...
Jätteskön fleece tröja/jacka. Sitter tajt på kroppen och är superskön. Denna under jackan i vinter kommer bli superbra! 

Allt från H&M. Jag trodde faktiskt när jag köpte grejerna att jag skulle få lämna tillbaka åtminstone jackan för dom brukar inte ha nå bra passform när dom kommer fråna billiga H&M liksom. Men dom satt jättebra allihopa! Det gjorde min vecka helt klart. 

Lördag zzzzz

Hey blogg. 

Blir fan alltid mer äventyr än vad man hade tänkt sig när det är fredag haha. Jaja. Blev tacobuffé i alla fall. Fett asgott och lätt värt. Sen blev vi hembjudna till Olle på lite öldrickande osv. Alv hade köpt rom och Dr. pepper (bästa läsken i världen!) så vi hamnade hemma hos han, söp oss full på sprit och öl, gick ner till stan och drack lite till på pitchers. Sen drog vi när krogen stängde vid 02. Haha hur går det ens till? Aldrig nån lugn stund här inte.
 

Mumsss


Idag är jag lite bakis, men inte alldeles för farligt. Sitter och pluggar tråkig marknadsföring och försöker bli klok. Ska väl fortsätta med det tills nått kul händer. Är fint väder så ut på promenad lär man ju göra i alla fall. Och just det! Fick hem paket med lite nytt från H&M igår. Det ska jag visa er i eget inlägg! :) 



Station la plugg



Fredaaaaag!

Heyyy blogg. 

Alltså äntligen fredag! Som jag längtat heuheu. Ska äta frukost nu (japp jag gick nyss upp) göra mig iordning osv sen ska jag och Alv testa på tacobuffén som är på kingen varje fredag. 50kr för tacobuffé - varför har man inte testat det innan? Jaja. Idag ska det ske! Fyfaan vad skönt med helg. 




Snodde den här bilden av min instruktör från instagram. Ni följer väl poledancedalarna på instagram? Om inte, gör det! Massa roliga spännande saker ligger där! Men ja, såhär kan det se ut på våra lektioner :) 



Torsdagsakrobatik

Torsdag innebär akrobatikpass!
Blev ganska flummigt pass och vi gjorde typ mest bara som vi ville haha men det var skoj! Kan äntligen göra headstand utan problem och det känns så jävla gött! Så gjorde en massa såna idag. Gick lite off topic också och testa göra handspring och aysha idag också på stången och det gick idag också, ser man på! 



Stretchade även en hel del idag. Alltså kolla hur kort bit det är kvar?! Orkar inte. Vill bara att nån ska komms och trycka ner mig i golvet så är det klart sen! 
Så seriös också wäj
Tadaa!




Onsdagspole

Hej blogg. 

Onsdagens pole bestod mest av att slipa på min handspring och min aysha. Ayshan har jag nämligen ej lyckats med än förrän igår! Blev så himla lycklig. Har verkligen fått kämpa med det tricket och det kändes verkligen som att det aldrig skulle funka. Men se på fan igår satt det! Det är tur vi har kraschmatta i fall man ramlar haha. Slipper man dö. 



Det svåra i tricket är att ha balansen att kunna släppa benen från stången. Äntligen!



Tisdag

Hey blogg.

Föreläsning 08-10 imorse. Var svårast ever att komma upp ur sängen. Kunde inte sova så tidigt som jag hade behövt igår. Somnade väl runt 00. Som sagt är nätterna och kvällarna ren ångest bara. Jag försöker att inte lägga vikt på det, så egentligen ska jag inte prata för mycket om det. Men attans vad det tär på en när en sån skön sak som att sova förvandlas till en källa till rädsla och ångest. 

Det var i alla fall en lättförståelig föreläsning och det är jag glad för. Började precis känna att det blir lite för mycket så då är det ju skönt när det inte läggs på ännu mer svåra grejer. 

Tillbaka till optimismen så är det asfint väder! Var ute på promenad igår innan jag åkte till Magnus och Eva och jag tänker försöka komma ut på en till idag. Ska städa på studion senare men fram tills dess och efter det så har jag faktiskt ingenting att göra. Plugg och promenad e väl lagomt att göra dårårårårår



Jag vs ekonomistyrningen



Måndag

Hey blogg. 

Måndag idag har jag hört. Fifan vad dagvild jag är. Jaja. Idag börjar marknadsföringen. Har en föreläsning på hela dagen och den är 15-17 haha. Bra tid liksom. Not. Hade ju i alla fall seminarium i fredags. Gick asbra faktiskt! Skönt att beta av saker osv. Jajajajajaj. 

Fick i alla fall lov att gå upp tidigt idag. Halv tio. Kanske inte astidigt men känns tidigt för jag la mig typ 2 inatt. Kan verkligen inte sova själv. Är helt omöjligt. Spelar ingen roll vilken tid på dagen. Wäh. Vad gör man åt det liksom? Tips mottages tacksamt. 

Ikväll kanske jag ska hem till Magnus och Eva. Äta lite mat, se massa på tv, dricka té och ba helt enkelt njuta av att vara på det stället som är det närmaste jag kan komma till att känna "hemma" på. Det är en fristad för mig där jag kan släppa saker och bara vara jag ett tag. Inga problem, inga instabila vuxna människor som jag måste ta hand om osv osv. Lite egenfokus! :) 




Snygg man va på E-type dåra wihoo. Eller. 





Wäj

Jahaja godmorgon blogg. 

Blev tämligen lajbans igår. E-type va asbra! Vart helt knökat med folk på hela liljan. Vi försökte att stanna kvar där efter han hade spelat klart men det var liksom ingen ide för man kunde mest bara typ stå på stället. Drog till pitchers efteråt och mötte upp Alv, Olle och några till och var där tills dom stängde. Kvällen gick jävligt fort faktiskt! Är ej bakis idag heller. Så himla skönt :) nu ska jag äta frukost! 






E-type

Nuu är jag på plats hos Michelle, dricker 7,5 cider och har det najs. Lyssnar på power metal och värmer upp! Har även lyssnat in oss på E-type så vi ska ha koll på låtarna hehe. Får se vart denna kväll slutar! 






Galej

Idag spelar e-type på liljan i Borlänge! Ska dit med min bästa babe Kjell. Är på väg hem till henne nu och ska förfesta lite osv. 

Be there or be square! 





Gårdagens pole

Var superrolig som vanligt! Körde första passet också innan poledancepasset med bendy pole! Så himla behövligt med lite mer streching. Jag måste verkligen göra det oftare. Det blir bara två gånger i veckan som det ser ut nu. Jag skulle må bra av att lägga in ett till pass! Har många stela muskler som jag behöver tänja ut för att kunna göra vissa trick som jag inte kommer kunna göra pga stelheten. Jaja nu är jag ju inte direkt stel utan ganska vig på vissa sätt. Men det krävs liksom en hel del när man börjar ska göra splittrick och sånt! Är mycket glad att bendy pole har kört igång i alla fall. Det är precis som det låter. Massa stretching så man ska bli bendy! 

Nu ska jag iväg till studion och städa och sen ska jag fortsätta skriva på en liten uppgift som ska vara inne senast imorgon klockan 13. Lite halvstressigt men det ska nog gå! 



Tycker detta ser så vackert ut! Tänk att jag inte kunde göra denna för ett år sen. Jag var dålig på att stå brygga överhuvudtaget. Ett ställe jag är riktigt vig på är faktiskt just ryggen! Där är musklerna helt med på noterna. Tur det! 



Pluggggggg

Om man har såna dagar där livet känns bajs, har så mycket plugg så man inte vet i vilket ände man ska börja, inte orkar gå upp ur sängen osv. Då får man helt enkelt be sin snälla pojkvän lassa in skiten till sängen så får man väl plugga där då! Eller nått sånt, haha. 

Ja, så kommer dagen se ut fram till fyra som sagt. Jag har legat här i sängen ett tag nu och försökt komma upp men eftersom kroppen inte vill lyda det så får jag väl helt enkelt köra härifrån. 

Börjar med självkostnadskalkylering i alla fall. Som sagt nån ände får man väl börja i då. Vet inte riktigt vad jag borde prioritera eller inte så jag får ba köra på allt just nu. 






Vardag

Hey blogg. 

Har kommit efter en del med bloggandet känner jag. Men jajaaa. 

Igår var jag först på föreläsning sen var jag hemma och pluggande nån timme till. Känner hur saker och ting börjar dra ihop sig. Lite stress och press sådär. Mycket nya saker kvar att lära sig. Kommer liksom nya saker varje vecka fram till föreläsningen. Man känner aldrig riktigt att man är i fas. 
Sen tog jag i alla fall cykeln ner på stan och träffade Michelle. Shoppade lite, åt lite kebab osv osv. Fick med mig hem en ny väska då jag i helgen totalförstörde min andra väska :( men den jag fick med mig hem kändes mycket finare och fräschare så det kanske var dags ändå. 

Idag ska jag plugga järnet fram tills kl 16 då det först är bendy pole, vanlig poledance och sen städning efter det. Känner mig inte jättepepp och är fortfarande(!) mörbultad efter i lördags haha. Men vad gör man. Är bara att härda! 



Nya väskan, med en inte så matchande outfit till. Bjur på de. 
Unnade mig själv lite bad igår också. Brukar aldrig lyckas ligga i badet nå länge men igår blev det en hel timme! Behövdes väl då. 



Cyklaa

Hej blogg. 

Va ute igår och cyklade. Trodde min cykel hade punka men den behövdes bara pumpas! E så pepp så ska ut och cykla nu igen haha. Blev till och med en liten paus med söndagsöl också på vägen igår. Får se vart det bär iväg idaag. 



Så sjukt fint ute på kvällarna nu också! 



Så gott!

Måste tipsa om lilla lätta lunchen jag slängde ihop today!



Såå himla goda var dom! Det är nå sorts pastakuddar (färskpasta) som hör och häpna ska stekas i stekpanna fem minuter sen är dom klara! Fanns lite olika fyllning i dom men jag valde denna: 
Sen hällde jag bara över min favoritpastasås och voila! 
Lunchmys i min myshörna med lite spökprogram



Fredagslajbans

Hey blogg. 

Körde lite höstförnekelse igår jag, Alv, Olle med flera. Åkte till lugnet till sjularvsstugan som ligger uppe på toppen typ. Grillade lite, drack lite öl och hade det allmänt najs! Fick en liten igelkott som kompis också som bodde under stugan. Han fick smaka på korv han också. Det tyckte han om! 

Sen drog vi ner och tog en drink hos Olle och sen mötte vi upp Michelle och drog till pitchers å drack lite till. Sen blev det kingen och karaoke efter det i vanlig ordning. Är lite bakis idag men inte så farligt. 

Om nån timme är det privatlektion på studion med Sverigemästaren i Poledance! Ska bli sååå himla kul! :D har glömt berätta det tror jag haha. Men idag jävlar! 



(Alltså kolla håret. Dör!) 


Bra kväll

Hey blogg. 

Så mycket för en lugn kväll... 
Ja igårkväll blev minst sagt turbulent. 
Jag skulle ta den där promenaden jag tänkte ta. Alv ville följa med så vi bestämde att vi skulle mötas vid några bänkar vid slussen. Klockan var ju inte ens mycket utan det var typ vid åtta. 

När jag kommer till backen mellan järnvägsövergången nedre norslund - upp mot slussen så kommer två killar på bmx cyklandes emot mig. Dom cyklar först bara förbi mig och busvisslar. Jag ignorerar dom och dom cyklar förbi mig. Sen hör jag efter ett tag att dom börjar ropa efter mig, så jag vänder mig om och då har båda två vänt sig med cyklarna och cyklar nu efter mig istället. Jag tänkte att dom vänder väl snart men sen börjar dom låta mer och mer arga och hotfulla och börjar skrika typ "vi ska ha ditt nummer, hora" och andra hemskheter. Jag fortsätter först ignorera dom och tänker att dom vänder väl snart. Men nej, dom fortsätter skrika och börjar cykla efter mig. Så jag börjar springa och har dom hack i häl som fortsätter ropa "hora, ditt nummer!" Och cyklar för fullt efter mig.  
Som tur var så kom det en fanilj cyklandes vid tisken och när dom såg det så vågade dom inte cykla efter mig mer utan då vände dom. TUR att det är uppförsbacke vid slussen så dom ej hann få upp någon fart på cyklarna! Annars hade dom kommit ikapp mig. 
Jag är glad att jag hade någon jag skulle möta så att jag fick sällskap direkt för jag var minst sagt skakad. 
Jag ringde polisen så det är anmält i alla fall. Tyvärr väldigt liten chans att få tag på dom men det känns i alla fall skönt att ha fått med dom i statistiken, eller vad man ska säga. 






Torsdag

Hej blogg

Mycket att göra, lite tid till att blogga. 
Träffade Michelle igår och åt lite pizza. Behövligt med lite skräpmat ibland mitt i all hälsohets man följer! Äter nästan ingenting sånt där längre. Pizza, donken osv. Det känns bara så himla dumt när man i övrigt jobbar för att vara nyttig att gå plus minus noll på dålig mat. Men ibland får man unna sig! :) 

Sen har jag väl lekt med Alv och pluggat  resten av tiden. Det är såå himla mycket plugg. Dör. Men det är värt det. Bara att hålla ut. Det är tenta om en månad, seminarie om en vecka, inlämningsuppgift efter det, inlämningsuppgift om tre veckor i ekonomistyrning, intervju med nån ekonomchef imorgon osv osv. 

Nu i alla fall får jag ta det lugnt! Tittar på tv, har ätit och ska inte göra några måsten mer alls ikväll. Är lite sugen på promenad eller nått sånt najs. Får se vad som händuur. 



Pizza dåra
Haha hittade denna bild också. Tog den efter typ 8 timmars bilresa mot Norge, såå himla trött! 



RSS 2.0