Inblick i min vardag

Hej blogg.

Tänkte dela med mig av min tablettrutin.  Jag tar ju otroligt mycket tabletter om dagarna för mina olika besvär/fåfängor. Här är några av dom: 


ALLTID:

En berocca. Full i b-vitamin. Mest för min hy och mitt hårs skull. Inget måste. 

En omaprazol, har recept för att min mage är så fuckad. Va till och med till vårdcentralen igår där dom tappade mig på blod och trodde sen att jag har infektion i gallblåsan typ. Så nu går jag på sträng diet av mat som är så fettsnål som möjligt (blir inge lchf av här heller), omeprazol varje dag PLUS nästa sak på listan:

En naproxen varje dag ett tag för att se om det läker min gallblåsa. Och blir det inge bättre så får läkarna testa en annan teori. 

En Biotintablett. Även det bara för ytlighetens skull. Håret och hyn. 

Sen på kvällen (en tablett som ej är med på bilden) så tar jag en Provera, som är ett läkemedel som hjälper mot endometrios. En sjukdom som jag har nere i magen. 

Och det väldigt ironiska är att magen blir ju knappast bättre av allt tablettintag. Men ja, allt är i samförstånd med läkare som utreder min mage. Är lite trist att ha så här för jag kan rätt som det är på en fest eller på krogen få världens kramper och måste gå hem om jag inte har en extra omeprazol med mig dit. Och jag måste hela tiden tänka på vad jag kan äta och inte vissa tidpunkter på dygnet. Sen måste jag alltid ha med mig extra värktabletter + en vattenflaska i fall att min endometrios slår till med kramper from hell när jag är ute och gör nånting. Men för mig är det sån stor del i vardagen att jag knappt tänker på det. Kan bli lite tokigt för när jag blir hungrig så måste jag äta på en gång för jag får såna otroligt jobbigt hungersmärtor tills jag nästan spyr om jag väntar med att äta. Så om jag blir hungrig ute med kompisar så måste jag liksom tvinga med dom nånstans där jag kan äta trots att ingen annan är hungrig haha. Så weird. Men nån dag kanske man blir botad vem vet. 



Fredagsnöjen

Hej blogg.

Hade en jätterolig kväll igår. Eftersom att det är VM så har mina poledanceinstruktörer stått ute och kört streetpole på slaggatan. Bestämde mig för att joina dom igår. Och det var verkligen jättekul! Kom såklart fulla äckliga snuskgubbar och tyckte det var lite väl kul ibland men förutom det så var det superkul! Var lite kallt att ha så lite kläder ute nu men som tur är så blir man ju varm när man kör så det var inte så farligt ändå. 

Sen efter det så mötte jag upp mackan och vi drog och kollade på ett jättebra band som spelade i gympasalen på kristinegymnasiet. Dom hade även satt upp en klättervägg där så kunde ju ej låta bli att testa haha. Tycker stångar är lite lättare än klättervägg om jag ska va ärlig. ;) mongolian cosmonauts(?) hette dom i alla fall. Väldigt duktiga killar och jättesvängig musik. Sen gick vi ner på stan och kollade på medaljceremonin. Heeelt knökat med folk asså :o men det gick ju i alla fall att kolla på tvskärmen haha. Sen drog jag hem och sov. 

Snart kommer kjelle hit och lämnar av ninkenonke så ska jag va vakt tills imorgon. Och vet ni, ikväll 18.25 så är älskling framme hos mig. Äntligen! <3 



Ramlar ner, haha
Försökte göra headstand men kan bara när jag är full :( 
Haha lite reklam.
Och duktiga Jenny och Kajsa. 
Kross knee release heter detta trick
Åså bra band. Dom förtjänade mer publik tycker jag dock!
Åså klättrade M också


Sämst

Hej blogg. 

Asdålig på att blogga osv wiihoooo. 
Ligger i sängen och tittar på nå youtubeklipp. Har varit på kupolen idag med Filippa. Var mysigt! :) har inte haft en lugn stund sen jag kom hem från mormor. Verkligen borta hela tiden och typ bara kommit hem och sovit sen dragit iväg igen. Tänker ta det så jävla lugnt i helgen. Ba ligga hemma typ. På lördag är jag hundvakt till ninkenonke så de blir väl full rulle haha. Ska blogga bättre, lovar. 


Another one från helgen så länge 



Murphys lag

Kom hem och skulle börja dammsuga. Lyfter på mina rosa badrumsmattor och vad får jag se? Jo att skiten har färgat av sig på golvet! Två stora rektangelformade rosa fläckar både vid toan och framför tvättmaskinen. Fan vad glad man blir! 


Kommer bli asdyrt. Tack livet. 



Gone

Hej blogg. 

Är uppe hos min mormor som bor i Orsa. Har varit här i två nätter. Åker hem ikväll. Inte direkt sugen på att åka hem till allt jävla folk. Men har poledance imorgon så jag får tänka på det. Önskar jag hade träning fler dagar i veckan. 

Idag ska vi åka ner till Mora och typ gå runt i nå affärer. Wooho. 



Hälsat på kusin Sofia och mina kusinbarn också! :)



Partey

Hej blogg.

Igår va det fan asmkt folk på stan. Vi tänkte att vi skulle dra till nå öltält men det gick inte. Smockfullt och världens längsta kö. Slutade med att vi gick till kingen men där var det också fan asfullt. För fullt. Gick knappt att stå nånstans. Så vettefan om det var så kul. Sen kom det en 60årig gubbe som pratade norska och bara smög upp framför mig med sin telefon och tog ett kort på mig. Och jag frågade vafan han håller på med. Då sa han typ att jag var så söt osv. Frågade han vad han skulle med kortet till men det visste han inte. Så sa jag ah det kan ju vara snällt att fråga först. Då ba backade han och tog ett till kort sen smög han iväg. Jävla cp? Härligt med peddogubbar som smyger omkring på krogen och tar kort på unga tjejer. Not. Men hemma hos mig hade vi askul i alla fall! Skulle stannat där haha. 

Idag åker jag upp till Orsa till mormor och blir där till tisdag eller onsdag. Ska försöka få lite plugg gjort osv. Kanske träffa min kusin om jag har tur och min morbror osv. :) Tar en timme att åka dit typ så det är ju överkomligt. 


Från igår


Framsteg

Hey blogg.

Vart i studion å tränat lite. Fiifan så skönt! Inte långt kvar ner till spagat märkte jag idag också. Inte testat på ett tag. så himla najs. Har haft det som nyårslöfte att kunna spagat på båda benen och split innan sommaren. Har några månader till på mig och med tanke på hur fort det har gått hittills så känns det faktiskt hoppfullt! :) annars får jag ändra målet till "innan sommaren är slut" ;) 
Var bara jag och en tjej till där idag. Tycker det är himla skönt när man får lite mer space och får en chans att träna på dom sakerna man känner att man behöver träna på, plus lägga in lite extra stretching mot vad det är på vanliga passen. Nu stretchar vi ganska mkt vanligtvis också men vill att det ska gå lite fortare haha. 
Om fyra veckor eller nått sånt så börjar nästa nivå och då börjar jag också på den kursen som inte blev av förra nivåbytet. Den här gången som kommer den bli av! Deep stretch heter den och är en stretchkurs på studion som är 45 min i veckan. Tror det kommer vara väldigt nyttigt och väldigt kul! 

Snart ska jag hämta Kjelle och ikväll blir det utgång! 


Ah alltså jag var ej så snygg men here have a selfie föfan. 



Godnatt

Hey blogg. 

Är typ fortfarande helt seg och trött efter onsdagen haha. För gammal för att dricka sprit. Varit segdag två dagar i rad. Typ inte gjort nånting. Ligger i sängen och ser Csi Miami osv. Snart sovdags igen. Så skönt. Imorgon är det lite poledance (egen träning inte lektion) och senare på kvällen så ska jag och Michelle ut wiihoo :D




Partypinglor bah

Hey blogg. Blev väldigt spontan utgång igår med Michelle. Var ju invigningsonsdag igår för VM men det var fan helt dött på stan :( träffade väl på ett par norrmän å så men annars såg vi nog inge skidfolk alls. Kanske var fler på lugnet vad vet jag. Men i stan var det dött. Kanske blir mer till helgen. Vi ska väl ut på lördag igen så då kanske det blir mer röj :) men det spelade inte ens nån roll igår att det var så dött för vi hade så jävla roligt ändå hahah. Är man nog full så märker man inte ens hur lite folk det är. Sen mitt i allt så drog vi hem till mackan å kollade typ på youtubevideor i en halvtimme, sen käkade vi kebab och sen drog vi hem. Wiiihooo. 




Onsdagspole

Hey blogg.

Onsdagspasset hade nya snurrtrick att bjuda på! Det var superskoj. Inte fått några nya snurrtrick sen nivå 1. Sen har det mest varit andra trick. Dom var dessutom jätte roliga! Vi fick även träna på att stå på en hand (mot väggen då). Stört mycket tyngre än vad man tror. Men det gick! Inte så länge. Men det känns ändå väldigt väldigt bra när man sätter nånting. Har aldrig känt mig starkare förr. Och bättre ska det bli också! 





Äventyr

Heii blogg. 

Är på äventyr hos Michelle. Vi ska till studievägledaren i stan osv så ska jag tilm Kammo och låna hans mac och fixa nån grej till sebastian från hand hårddisk. Sen äre ju poledance klockan 17 :D 

Mongonicke e me också
Å Kjelle sminkar se 



Kväller

Hey blogg! 

Satan i gatan vad hårt pass det blev idag på poledancen! Alla muskler i hela kroppen kändes som spaghetti när jag gick därifrån. Så himla skönt. Idag tränade vi på Scorpio. Ett jävla svårt trick som jag inte alls satte nå bra idag haha. Det gick att komma in i tricket och sitta kvar utan att glida ner, men såg inte så himla graciöst ut och det är svår teknik. Men med lite träning så ska det nog gå tillslut! Fick bild tagen men vettefan om den är värd att läggas ut. Den gör inte tricket rättvisa. Tar ny bild när tricket sitter bättre! Men kul som fan var det :) 

Nu ligger jag och tittar på Csi igen haha. Älskar kriminalserier. Ska ej upp till nånting imorgon. Poledance klockan 17.00 (om jag ens har nå skinn på låren att hålla mig kvar med längre :s) men ingenting annat inbokat på hela dagen. Så najsss. 

Sen nu på kvällen så har jag fått finbesök av Jenny som flyttar ner till Göteborg på fredag. Himla tråkigt att hon drar. :( men men det kan bli kul att hälsa på där nere och gö dumma grejer i Gbg istället för Falun som omväxling! :) man får la tänka positivt. Men kommer sakna bruden. Hon e fan bra. <3 


Gla va hon å 



Poooooole

God morgon blogg. 

Vaknade av klockan vid 10.00. Snart är det poledance. Drömde otroligt konstiga drömmar inatt där allting typ gick fel. Vi ska ju ut alla poledancers och äta middag på olearys och lite sånt den 28onde. Drömde att jag var på nån fest istället och höll på att missa hela skiten så jag ringde och kollade efter skjuts osv sen när väl skjutsen hade åkt så insåg jag att jag tagit fel på datumet så det var lugnt ändå. Plus en massa annat konstigt krångel! Inte ens i sömnen ska man få ta det lugnt ;) men det fanns en mysig twist på hela drömmen som ändå gjorde det värt det. Men det håller jag nog för mig själv! Hehe. 

Är nervös inför dagens pole lektion. Har ju inte dansat nånting på två veckor så jag kommer känna mig otroligt ringrostig. Känns som att man tappar all styrka i kroppen på en gång. Men det brukar inte vara så egentligen när man väl kommit igång på lektionen efter uppvärmningen! Men ändå sitter jag här och känner mig som en säck potatis. Sliten efter helgen osv osv. Får se om det kanske blir nå bra bilder jag kan visa er sen! :) inte alltid man har tid att ta nå kort tyvärr. Men det är lektion imorgon också så annars finns det ju en chans då också! 







Myskväll w/ myself

Hey blogg. 

Ligger å ser på CSI Miami med popcorn och Loka <3 
Köpte en badbomd från ica maxi tidigare. Fattar inte hur jag inte kan ha upptäckt dom tidigare? Så himla mysiga! Man lägger dom i vattnet och dom brusar sönder precis som en brustablett och sen blir vattnet i nån schysst mysig färg och luktar gott + blev supermjukt. Måste verkligen köpa fler så fort lönen kommit in! Denna gjorde vattnet helt rosa och luktade typ nån sorts blomma. 25kr kostade den. Mycket värt!





Helggg

Hej blogg. 

Har haft askul och slapp helg tillsammans med bra vänner! Kom ju hem från Slipknot i torsdags och sen blev det chilldill fram till lördagen. Då kom John hit och vi drack en massa öl hemma hos mig. Sen typ vid 00.30 så åkte vi in till kingen och fortsatte där. Träffade på Michelle och sen även Mackan så de va ju skojj! Brukar aldrig se folk längre på krogen som jag känner?? Så skumt. Men nu så! Sen dagen efter hade jag å John bakisdag och käkade pizza å kollade massa film typ. Sen åkte han hem tidigare idag och då har jag och Kjell vart ute på lite äventyr. Köpte mer Loka. Var dags att fylla på staschet. Helt slut. Sen var vi ut med mammas hundar å lite sånt. Nu hamna jag i sängläge igen och kommer väl inte röra mig förrän imorgon antar jag :p har poledance imorgon 11.30. Ska bli skönt! Blev ju inget på hela förra veckan så det är verkligen dags. 


Helgbilder dåe.



Haha asså pallar inte.... Har en så sjukt bra app <3


Slipknot

Hej blogg. 

Ja nu jävlar va de typ en vecka sen jag bloggade. Har så himla jävla svårt att komma in i rutiner igen när jag åker bort nånstans. I det här fallet så kom jag helt av mig efter Slipknot konserten. Men i alla fall! Får väl börja om från början. Slipknot var asbra. Bästa jag nånsin sett live hittills. Vi gjorde inget speciellt efter konserten. Åkte hem å sov typ. Jag sov hos Sebastian. Nu väntar jag bara på att han ska flytta in hit. Inte långt kvar nu. Känns skönt att alla hans grejer är här nu så kan jag låna tröjor å grejer av han <3 

Ja som sagt ligger sjukt efter med bloggandet men här e lite bilder från Slipknot dåe. 
Svårt att få bild på dom men damn
Jag å Emma innan 
Va ute å flög lite
Haha va så pepp så var svårt att få fram ordentlig mening i snapchaten? Jaja!
Emma tog häftig bild
Jenny skulle också dit. Åkte tåg tesammans!
Heelt knökat med folk!
Käkade på Olearys hann vi med å


Mygod

Hej blogg. 

Vaknade idag och kände ba AAAAHHH!! Imorgon ska jag se Slipknot!! Jag har inte riktigt fattat det än?!? Har aldrig sett ett så stort band live förut! Har bara sett band på festivaler osv och sett infected mushroom men jag har ALDRIG fått se något av alla mina älskade metal/hårdrocksband live! 

Vad ska jag ha på mig?! Vad ska jag ha med mig?! Alltså så himla sjukt det är! 

Så himla bra att jag är så pepp. Kommer få en massa gjort idag glidandes på detta humör! Ååååh! <3





Måndag

Hej blogg. 

Dålig update. Har i alla fall inte lyckats städa nånting mer här hemma haha. Snarare gjort det värre ;) ska göra något sorts sista ryck imorgon innan Emma kommer hit imorgon. Sen onsdag morgon så åker vi med tåget direkt till Stockholm för att se Slipknot! :D kommer bli så jävla sjuuukt. Kommer lätt spåra haha. Vi blir där över natten och kommer hem på torsdagen i alla fall. Ska försöka ta massa bilder osv att visa er. 
Idag har jag först varit på mattelektion sen har jag umgåtts med Anders. Kom hem för en stund sen. Är så jävla trött. Helt slut i själen. Skulle behöva typ en vecka fri från allt. Men det får bli nån gång senare i livet. Nu ska jag se film å greja. Se om motivationen till att plugga eller städa kommer fram. Vore nått de. Behöver verkligen plugga mer matte. Svår kurs och inte så jävla kul heller. Håller på med derivatan och gränsvärden å skit. Wääh. 





Bygger bo

Hej blogg. 

Lång jävla dag minst sagt. Har fixat med Sebastians grejer sen imorse och vi håller fortfarande på haha. Nu börjar det i alla fall bli mer styrt här hemma. Ska upp saker på väggarna bara och sånt. Grejer som ska få en plats nånstans. Men det börjar ta sig! Vi har tagit en paus nu och äter chips och dricker folkisar. Snart stupar vi nog så jag misstänker att det är läggdags strax. Usch vad jobbigt det var både att köra upp och ner från Stockholm :( är fan helt sluuut. 





A rancid romance

Alltså jag orkar inte... Skrev precis aslångt inlägg så gick jag ur appen en sekund och då var skiten borta. Dålig app!

Jaja, prövar igen. Hej blogg. 

Vaknade tidigt idag. Men lyckades att inte bli bokad på nått jobb. Det var rätt så tur det för det är mer att fixa med lägenheten än vad jag räknade med! Småsaker som man glömmer och kommer på. Kommer nog få hålla på och städa hela dagen tills jag ska åka till Stockholm vid tre. 
Har spenderat senaste timmen med att flytta mina kläder till en annan garderob som är större än vad min är, så ska Sebastian få ta den som är snäppet mindre (jag har ju typ lite mer kläder än han). Sen så ska kylen torkas ur, tvätten ska tvättas plus alla madrassöverdrag osv, disken ska diskas, det ska dammsugas och torkas och en massa andra småsaker som ska göras. Hyllor, skåp, lådor som ska rensas osv. Så ja, fullt upp! Kommer komma ner till Stockholm mitt under rusningen antagligen så vi får väl se hur jag klarar den bilresan haha. Som tur är så kommer man in från rätt håll i alla fall så behöver inte åka så långt in i Stockholm. Efter helgen så kommer antagligen vårt sovrum vara klart! :D bild kommer då. Just nu är det kaos. 




Torsdag

Hey blogg!

Gjorde så imorse att jag ringde till polisen och frågade dom om mitt gamla körkort fortfarande är giltigt som id handling, och det var det! Dom sa att så länge körkortet inte har gått ut i datum så är det fortfarande en giltig id handling bara det att behörigheten har dragits in. Så idag har jag tagit premiärturen i finbilen! :D så jävla skönt med biiil. Slippa bussar som alltid är sena. Och stå och frysa på en busshållplats. Nej usch! Bil är bäst <3

Hade mattelektion på dagen sen efter det så har jag och Michelle tagit en tur till Borlänge. Blev lite shopping på dollarstore och rusta. Så nu har jag faktiskt det mesta som behövs till lägenheten. Saknas bara ett soffbord men efter det så! 

Är tillgänglig för jobb imorgon mellan 06.00-14.00 så vi får väl se om jag blir bokad på nånting. Skulle vara bra att ha jobbat lite. Men jag har så mycket jag egentligen behöver städa i lägenheten nu innan helgen när alla Sebastians grejer ska in så egentligen hoppas jag på att jag inte blir bokad :s menmen vi får se. I vilket fall kanske jag måste upp om ca fem timmar så nu ska jag sova. Lång bilresa till Stockholm på de. Braa. Nä usch jag kanske borde ta bort tillgängligheten ändå. Ååh drygt. 

Bilder på lägenheten kommer upp sen när saker är klara wiihoo. 



Shietdag

Hej blogg.

Är helt sluuuuut. 
Gick upp klockan 8 imorse. Ej van vid så tidigt. Tänkte att jag skulle köra iväg till mattelektionen klockan 9 men så ringde jag till transportstyrelsen och tydligen får jag inte köra förrän 5e. Alltså imorgon. Men det går inte heller för jag får inte köra på mitt gamla körkort utan måste vänta tills iag får det nya. Har tyvärr inget pass eller nånting så jag har inget giltigt ID förrän jag får nya körkortet. Så himla slut. Anyway. Gick upp ändå och tog en tur till Borlänge där jag och mamma gick till polisen och skaffade ett nytt pass. Fick ha med mamma för hon fick ju lov att styrka min identitet haha. Har ju inget giltigt. Ååh. Kommer aldrig få köra min lilla finbil. Den står där ute på parkeringen och väntar på mig :( det innebär även att jag kanske inte kan åka till stockholm på fredag heller. Det kan jag bara om passet eller körkortet hinner komma innan dess och det tvivlar jag ju på  

Suck  

Ska hjälpa Michelle flytta sina grejer nu i alla fall sen så ska jag inte göra nått mer   Jävla skitdag som helst får gå över.






Gokväller

Ny header för den gamla va sjukt ouppdaterad. Nya bilder från idag till och med så nu blev den jävligt uppdaterad.
 
Imorgon ska jag bara upp på poledance och sen har jag ingenting mer för mig under dagen. Så vi får väl se vad för tok vi hittar på. Michelle e också hemma. wiihoooo. 
 
 
Åh vad jag önskar att vi fortfarande bara kunde ta svart/vita foton. Vad vackra alla är i svart/vitt. Men nä.
 

Idag

Hey blogg.

Idag va både jag och Michelle lediga så vi beslutade oss för att ta en tur på stan. Såklart hamnade vi på Carlings och dom hade 3 för 100kr så vi slog till! Käkade även på Golden Palace. Så jäävla gott. Jag köpte i alla fall en brun stickad tröja, en grön skjorta och en blå ärmlös skjorta. Så nöjd <3





Helg

Hej blogg. 

Fattar inte hur ännu en helg kan ha gått. Men jaja. Har myst hela helgen. Inte gjort nånting. Inte gått utanför dörren. Så skönt. 

Tandläkaren sa att det inte var nån fara och att det bara är lite trångt i överkäken helt enkelt men tänderna låg rätt så de e lugnt. 

På fredag så åker jag till Stockholm och hämtar alla Sebastians grejer som ska hit och sen på lördagen åker vi tillbaka hit och börjar ställa i ordning saker och ting. Sen ska jag bo här ensam i lägenheten i några veckor tills Sebastian flyttar hit. Sjukt tråkigt att bo själv :s kommer va mörkrädd å skit haha. Tur jag har kattn. 

Sen har jag väl poledance tisdag och onsdag och mattelektioner onsdag och torsdag. Så veckan kommer väl gå relativt fort. Hela denna månad kan faktiskt få gå väldigt fort tycker jag! Så allt liksom blir klart. På onsdag får jag tillbaka mitt körkort! :D så jävla najs! Längtar som fan. 





RSS 2.0