You wear your ruins well

Hej blogg.
 
Har mest dom senaste dagarna varit ute på roliga pitchers/rådis-äventyr. Med Anna och sen även med flera som man hittat på vägen. På måndag så åker jag iväg till västkusten hem till Sebastian och stannar där en vecka och kommer hem lagomt tills det är dags att åka iväg på Getaway :) Så det kommer vara fullt upp.
Idag har jag mest sprungit omkring i lägenheten och städat osv. Det är svårt att komma i ordning med allt. Om nån vecka så kommer dom och renoverar här i lägenheten så många ytor får vi liksom inte ens röra än, för vi måste ändå plocka bort allt när dom kommer. Det suger ju lite. Men när det är klart så kan man äntligen boa till det lite.
 
Imorgon åker jag, Gunilla och Maddi upp till rättvik och ska titta på en snygg hingst som Gunilla eventuellt ska betäcka Scarlett med :) Kommer bli hur kul som helst. Vi ska väl stanna och bada lite på vägen osv och ha en mysdag. Så upp tidigt imorgon, blir inge rajraj ikväll! Har nog fått för mycket rajraj på senaste tiden ändå... Men bli nog rajraj på västkusten också haha. 
Men jag tycker det är mycket trevligt att det faktiskt händer nånting i mitt liv nu. Har stått stilla så jävla länge och inte hänt nånting på så jävla länge. Nu händer det äntligen saker! Så jag njuter av livet just nu och försöker att inte tänka på framtiden :) 
 
Nu ska jag mata min lilla mask och sen städa lite till
 
 
 

Come run away with me to hell

Hej blogg.
 
Ligger hemma i min säng och mår som jag förtjänar. Jag och Anna funderade på att dra ut igår men blev lite smått opeppa och tänkte bara vara hemma istället. Tänkte att det är väl ändå ingen ute på en tisdag. Men jo fan, sen smsade mackan mig och sa att dom hade tänkt dra ut. Så vi tänkte varför inte! :) Så vi drog dit på lite förfest, sen blev det rådis, sen pitchers och sen tillbaka till mackan på efterfest. Hade asrolit och blev jättefull! Så kan det gå. Anna betalade en taxi hem åt mig och hon sov hos sin pappa istället. Vaknade för en timme sen ungefär. Har lyckas få i mig lite snabbnudlar och te och ska väl försöka ta mig en dusch också innan jag tänker starta den här dagen. Om jag nu ens orkar göra nått vettigare än att ligga kvar här..
 
 
Kan ni gissa förresten hur mycket min hästsvans väger?... 
 
 

Min Gris

Gris har varit så jävla needy senaste veckan. Så himla söt! Hon bara går efter mig och jamar och ska bestämt sitta i min famn. Jag har världens sötaste katt! ^_^ 
 
 
 
 

Blow out the candles on all my Frankensteins

Va på Kings Arms för nån dag sen för We Lost The Skyline spelade (Sebs band). Tänkte att några bilder skulle sitta på sin plats. Blev dock inga många, men jag hade kul :) Kul att det händer nånting på den lilla gubbkrogen. Träffade på lite gamla kompisar också som jag inte hade träffat på år och dar. Efteråt så söp vi tills dom stängde vid två och gick hem och sov bara. Va bakis som ett jävla as dagen efter och skulle iväg till stallet... Lyckat !
 
Satt uppe på taket hemma hos Seb innan vi åkte. Så jävla högt upp och sån jävla utsikt!
 
 
 
 
 
 
 

Min Scarlett

 
Världens finaste och duktigaste häst. Så stolt över hur långt vi har kommit! 
 

We'll never say goodbye

Hej blogg.
 
Sitter hemma. Har varit i stallet idag sen bara åkt hem och duschat osv. Inte orkat göra nånting mer idag. Ska kanske iväg sen med Anna och göra nå bus. Frågan är bara vad? Falun har inte så mycket att erbjuda. Menmen.
Om nån vecka är det getaway! Och innan dess kanske det blir en liten minisemester på en vecka också. Vi får se! 
Tänkte slänga upp lite bilder men orkar inte gå och hämta min sladd. Men lovar att lägga upp dom senare. ;*

As the tender steel hits the naked skin

Hej blogg.
 
Nu har vi internet i nya lägenheten. Det är skönt.
Ja, nu ligger man ju efter som fan med bloggningen dåra. 
Har inga bilder att slänga upp från lägenheten än. Har inte hunnit plus att allt är inte klart än. 
Men det kommer bli en inflyttningsfest nån gång här framöver. Och då får alla mina kåmpisar komma :]
 
Jag har umgåtts mycket med Sebastian och Nicklas. Och Björn. Och Anna då såklart eftersom att vi bor ihop. Blir ju så då. 
Lägenheten är stor och rymlig och jag har jättestort rum, som sagt. Det är jätteskönt. Jag känner mig som hemma här redan. Och det är bra.
Annars går tiden ganska sakta och jag försöker landa i allt som händer och vad jag har framöver. Men det är svårt att landa. Jag är mest uppe i rymden. Det är mysigt. Jag har väldigt mysiga dagar. Har mest varit antingen i stallet eller på nån strand. Eller bara ute. Levt på nudlar tills idag. Idag fick jag pengar. Så idag ska jag handla mat.
 
Har även varit iväg till en schysst älgpark. Klappat stora älgar. Det var kul.
Jag slänger upp lite random bilder från mina dagar. Blir bättre så.
 
Vi var ute på promenad med Clapton
Jag och Björn va ute och chillade
Sebastian tog kvällsdopp, jag nöjde mig med att bara agera chafför
Vi va på Ikea och Seb hittade en köttätande växt som han tog hem
 
Jag och Scarlett va ute på promenad. Jag va ful och utan smink.
Therese red barbacka i shorts. Resultatet.
Seb va jättesöt, så jag tog en bild.
Vi va på i13 och lulla runt i skogen
Gick bland träd och grenar
Precis när vi hade flyttat in. Stort berg med lådor.
Jag på Björns toa. De va mysbelysning där.
Jag och Björn va på burger king osv.
Hade Saga och Hannemari på besök i nya lägenheten. Vi drack rosé och jag förstörde en av mina tallrikar och lämnade kraset på golvet. Bra kväll.
Seb följde med mig till stallet en dag och fick en massa mysigt kompisar i form av kattungar
Jag va ju även i Göteborg med Seb. Lite bilder från Liseberg som jag inte lagt upp. Jag ville inte vara med på bild.
Jag och Seb va på väg hem tills hans föräldrar nån kväll och stötte på en ko och en kalv som va ute och gick på vägen.
Från idag. Jag hade massa cans och Seb behövde göra en campflagga till Emmaboda. Så vi skapade detta. En sol med bakrund. Seb och Nicklas står för solen och jag för bakrunden och fadeningarna. Den blev fin. Rätt så synd att dom ska ha den som Campflagga.
Här va på midsommar. Vi gick längst en regnig och fin väg påväg till nån fest. Kramandes och fulla.
 

I was born into this

Hej blogg.
 
Sorry för kass update. Men det har verkligen varit fullt upp med flytten och har dessutom varit hos hästen varje dag sen i torsdags. Det blir lite mycket med flytt och häst samtidigt!
 
Men nu ligger jag i allafall här hemma i nya lägenheten! Inväntar min roomie Anna som kommer hem runt 12. Inatt blir andra natten vi sover här. Vi har inget internet än så jag surfar via min telefon så länge. Funkar rätt så bra det också faktiskt! kanske inte ens behöver köpa nått dyrt onödigt internet? 
 
Det är väldigt rörigt här hemma nu och väldigt mycket som ska packas upp och styras iordning. Det är så mycket så man vet liksom inte riktigt vart man ska börja. Imorgon är jag ledig från stallet så då ska jag verkligen försöka ta tag i allt och i alla fall packa upp dom flesta lådorna jag har. Kommer ta väldigt lång tid och vara väldigt jobbigt!
 
 
Och visst ja! Jag har ju varit nere på västkusten/göteborg/uddevalla eller ah vartfan jag nu var. Det var jättemysigt och jätteroligt och väldigt behövligt! Var ju där med Sebastian. Träffade massor av hans vänner osv. Har umgåtts med sjukt trevliga människor som verkligen har fått mig att fundera på vafan jag gör kvar i denna skitstad? Seriously jag vill inte vara otrevlig men kvaliten på 90 av folket jag rör mig runt här uppe är ju kass alltså. Otrevliga människor vars respekt man måste förtjäna. Nej, fuck you! :) När jag är klar med gymnasiet då jävlar i helvete försvinner jag härifrån fort som satan. 
Vi har i alla fall haft det väldigt mysigt, väldigt party, väldigt lugnt och skönt. Önskar att jag hade kunnat stanna längre, men ah, hästen nivet. 
 
9gag tar mig igenom mina dagar tills dess<3 
 
 
 

RSS 2.0