Where love never ends

Idag är det fest hos Michelle. Så jag har egentligen jättebråttom. Tänkte bara slänga upp denna fina bild. (kunde inte bestämma mig för vilken effekt jag gillade bäst så det fick bli båda två). 
Det är farfars älg. Som han sköt för längesen. Farmor har ju dött och allt. Farfar också för många år sedan. Så nu är det rensning. Och denna fick jag. Jag är helt kär. Älskar såna här horn å grejer. 
 
 

Another day

Jag gjorde te och tappade hett vatten på min fot. Det svider satan nu. 

Haft dåliga dagar. Fick dåliga nyheter här om dagen. Det får en att reflektera över många saker. Så det har varit väldigt tankspridda dagar. Men vardagen fortsätter som vanligt. 

Jag har sökt en massa högskoleutbildningar i sthlmområdet nu. Så är det bara att hålla tummarna sen. Kommer inte komma in på det jag helst vill. Men kanske kanske kommer jag in på något av mina andra val. Hoppas hoppas hoppas. 

Jag ska blogga mer. Promise. 

Another day, another time and place.
Somewhere, someway we'll meet another day. 
Another day belongs to you and me. 
Somewhere, someway another day. 


Jag förlåter mig själv för allt jag ångrar

Här kommer mina för tillfället favoriter. Som hjälper mig att överleva vardagen. Som lugnar ner mig och får mig att tänka klart i några minuter. 
Jag har varit nere i Göteborg över förra helgen, sen hela denna veckan har jag och Sebastian varit på västkusten hos hans föräldrar. Dom bor typ bara nån mil från Grebbestad. Tänkte slänga upp lite bilder därifrån snart när jag laddat in dom och gått igenom dom. Vi var även på Nordens Ark och kollade på massa fina djur. Det var mysigt. Väldigt behövlig vecka. Jag har världens finaste och bästa pojkvän. Om jag får vara med honom förevigt så begär jag nästan ingenting mer av livet än så. 
 
  
 
 
 
 
 
 

Lika värde

Varför jag INTE är feminist.
Folk verkar tro att jag inte vill att killar och tjejer ska ha lika lön osv bara för att jag säger att jag inte gillar feminismen. Debatten är igång som bara den. Så jag tänkte bara klargöra.
Jag vill snarare tänka mig mig själv som en som står för ALLA människors sammalika rättigheter. Aldrig någonsin feminist!
För så här tycker jag mer att det är med feminismen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0