Counting the days to meet you on the otherside

 
 
När jag har tråkigt sitter jag inne på befunky.com och lägger effekter på bilder. Väntar på att jag ska gå ut till bussen och åka till Borlänge och hämta pappas bil, och sen åka iväg till stallet. Wiho har inte sovit nånting inatt. Drömt massa konstiga drömmar och vaknat flera gånger. Weeird. 

Seal the future

Hej blogg.
 
Mina dagar kan sammanfattas som soliga, jobbiga, roliga, flummiga, sköna och helt förfärliga. Tänkte bara slänga upp en bild eller två från en dag/kväll då vi satt ute i solen en hel dag jag och Nicklas, och sen kom även Hannemari. Det var skönt med sol. Men inte fan blev man brun. Sen på kvällen spårade det ur med lite alkohol tillsammans med Nicklas, Saga, Hannemari och Rasmus. Och sen även en krogvända för resten (men jag drog hem). 
 
 
entusiastisk kram osv. Ser ut som att jag pissat på mig på bilden?? Godnatt nu bloggen. 
 
 

See you next time

 
Här satt jag och Michelle i gräset förra året på P&L och väntade på att Skrillex skulle börja spela. Pirr i magen och sommar var det då. Vi satt där en timme före, så att vi skulle vara säkra på att vi fick bra platser. Och sen att få se sin favoritmänniska i hela världen och kändiscrush spela live var rent utsagt magiskt. Saknar den stunden. Men det kommer komma flera gånger det är jag säker på. Måånga fler. (om han inte går och dör imorgon då). Låten ovanför är min absoluta favorit. Nu får det ta och bli sommar och Skrillexspelningar! 
 
 
 
 
 
 

I was the one who cared after all

Hej hej blogg.
Har varit ner en sväng på stan idag med Anna och köpt en massa grejer som är tråkiga att köpa. Typ Mascara, deo osv osv. Men det är sol ute som fan så det var najs att dra ut i alla fall! Däremot fick jag en fucking p-böter.. Fast jag hade betalat parkering?? Fattar ingenting. Ska ringa dom. Ge min böter utan att ens ha underlag.. pfft. 
 
Tycker det kan bli sommar typ nu, tack. Kunde inte låta bli att testa lite olika sommaroutfits. Ska ut i solen en sväng till på balkongen nu innan den går ner. April har fan gått så jävla segt. Usch.
Ku
 

Jag älskar dig

Hej blogg.
 
Har precis kommit hem från stallet. Lite gladare och lugnare nu. Äter massa maxmat för världens bästa pappa och jag körde drive-in på vägen hem.
Och då kom jag att tänka på, att jag hoppas verkligen att överallt där min pappa går så får han den uppskattningen som han förtjänar. För han är duktig på precis allt vart han än går. Det har jag fått ärva lite grann också. Och jag tror det är ganska ovanligt ändå. Jag är mycket stolt över min pappa. Ibland tror jag nog att mina vänner tröttnar lite på mig när jag berättar om min pappa och hans äventyr over and over again. Men jag tycker själv det är jätte coolt och intressant! 
Jag är sämst på att vara en bra dotter. Verkligen sämst. Gör ingenting som mina föräldrar säger. Gör snarare precis tvärtom. Och ibland slår det tillbaka på mitt samvete. Ibland känner jag att jag borde vara en bättre dotter eftersom att jag har så bra föräldrar som verkligen försöker sitt bästa. Men för det mesta försöker jag också mitt bästa. Men det räcker inte alltid till för jag har inte så mycket att ge. 
Men hur som haver så ville jag bara uttrycka mig lite. Nu ska jag äta upp maxmaten och lägga mig och sova om en stund. I tryggt förvar i min pappas lägenhet i mitt rum där inget ont någonsin skulle kunna nå mig, det vet jag. 
 
 

I'll never rest until I can make my own way

Hej bloggie.
 
Har varit i skolan hela dagen jätteduktigt. Kommit hem nu och har duschat osv. Och nu är det bara att dra iväg till hästen. Fullspäckat jobbigt schema hela veckorna. Kommer aldrig någonsin ha tid att fixa bilen eller nånting annat heller för den delen. Mitt liv springer förbi iväg från mig. 
Jag går fortfarande runt och väntar på att livet ska vara givande på nått vis men det har liksom inte blivit det än. Gått 19 år nu och livet är fortfarande bara stressigt och ger ingenting? 
Alla andra verkar tycka att det är ganska roligt det här med livet och allting och jag känner mig mest som bruce den allsmäktige (innan han fick bli gud). Kom igen nu livet jag väntar... Jag vill också ha roligt som alla andra. Men allt är mest en börda och stressigt och drygt. Andra människor verkar ha så mycket möjligheter dom kan ta och annat spännande. Jag har fan aldrig nånsin fått en enda möjlighet till nånting. Fuck you life.
 
För övrigt är jag inte deprimerad. Jag är bara bitter. Som en gammal gubbe ungefär. Går nog över.
Bara att göra sig i ordning och gå ut till bussen..
BUSS. Fattar ni? BUSS. Jag hade fan bil. Fan förnedrande. Hatar allt.
 
 

Utbildningar

Alltsåå ååh kan inte nån som vet hjälpa mig?...
 
Om man vill bli patolog, måste man först då gå läkarutbildning och sen inrikta sig på patologi, ELLER kan man utbilda sig till biomedicinsk analytiker och SEN inrikta sig på patologi?? Eller kan man göra båda och vad blir i så fall skillnaden?? Googlar runt som ett jävla cp men hittar ingenting... Jävla djungel det här med högskola.

VI FICK LÄGENHETEN!

Yess!! Precis som det står!
Vi har fått en lägenhet i nedre Norslund på kopparvägen 59b! Vi skriver på kontraktet den 11:e ! Inflyttning senast 1 juli men förhoppningsvis innan dess. Fett glad och fett pepp! Kunde inte vart bättre. 92 kvadratmeter!!!! fatta stort?!?!?!
 
Så här ser planlösningen ut. Jag kommer ha rummet först till vänster och Anna kommer ha rummet uppe till höger.
 

Moar apartments and stuff

Hej blogg!
 
Så här ser planlösningen ut på lägenheten vi kollade på idag:
 
 
 
Det där avlånga rummet såg faktiskt mycket mer nice ut än vad man skulle kunna tro! Men som sagt, vi ligger tvåa på den. Däremot ligger vi etta på en lägenhet i Norslund. Men den är lite dyrare än denna. Men vi har sökt många fler så till slut kommer nog den perfekta dyka upp som inte kostar så mycket heller. Men vem vet, vi kanske tar den i norslund i alla fall. Vi har visning på den imorgon klockan ett. Kommer bli spännande! Känns coolt att det gått så lätt att få lägenhet. Det är nått jag rekomenderar till alla som har bråttom att flytta ut: Flytta in med en kompis i en trea! aslätta att få! :)

You can look but you can't touch

Hej blogg!
 
Äntligen har min bh kommit! Det tog ett jävla bra tag. Men nu äntligen! Ska hämta ut den imorgon för willys har stängt redan. Kommer bli asfett till sommaren med bara en slarvigt knäppt skjorta över tex :) pepppppp
 
Idag var hovslagaren hos oss i stallet. Min prinsessa var så duktig och stod stilla och fint större delen av tiden. Men lite läskigt är det allt.
 
 
aaasnice bh

Lägenhetsvisning and such

Hej blogg
 
Ska precis åka iväg och hämta Anna och sen ska vi på en lägenhetsvisning i herrhagen :)) Vi ligger tvåa på den så det är bara att hoppas på att dom som är före oss inte vill ha lägenheten heuehue. 
 
Vanlig dag annars. Åker till stallet efteråt. 
 
Today

You drained my heart and made a spade

Slappdag där ingenting händer. Har varit i stallet större delen av dagen men nu händer ingenting. Får ångest när dagarna bara går förbi såhär fort. heh..
Är hemma hos pappa nue i alla fall. Dricker juice och äter glassbåt. Fan asgott. Ska åka en sväng hem till mamma och hämta lite shit senare om jag orkar. Lite mer glassbåt så kanske heuheu
Snart är lovet över också. Och från och med fredag har jag ingen bil igen. Suger. Men det är vackert väder, det gör mig glad. 
 
 
Fyra nästan identiska bilder på det, osminkad och asfräsch, men älskar mina dreads. Älskar hur dom är lite lockiga i topparna. Syns mest på sista bilden.
 


And all I feel is this cruel wanting

Hej blogg.
 
Det är natt nu. Jag är hos pappa. Jag vill inte riktigt gå och lägga mig än. Men jag har inget bättre för mig i alla fall. Det är påsklov. Det är ju rätt så skönt, antar jag. Fast egentligen har jag inget problem med att gå till skolan i alla fall. Om det vore så att jag inte hade en massa andra måsten än bara skolan så skulle jag nog klara skolan galant. Men ah, det finns en massa annat som tar en massa plats i mitt liv. Så, vi får väl se. 
Egentligen skulle jag helst slippa vara ensam right now. Men man ska inte tänka så. 
Jag tycker på senare tid att jag har fått svårare att läsa. Orden smälter liksom samman. Har alltid varit så med siffror för mig. Men aldrig med ord. Men nu börjar dom också smälta ihop. Det är konstigt.
 
 

RSS 2.0