Falukalaset

Hej blogg!
 
Gör mig iordning och lite sånt. För idag är det falukalaset som gäller för mig! :D 
Ska gå dit med min finaste vän Sebastian.
 
Mår fortfarande illa av spiralen så vet inte om jag vågar mig på nån karusell haha. Kanske! 
En kastspya på allt folk runt om gör kanske ingenting? mihi
 
Mest ser jag fram emot att se lite folk som man kanske inte sett på länge. Brukar bli så på falukalaset att man träffar på folk man aldrig träffar på annars. Typ som på festival! Det känns roligt. 
 
Värmer upp med phutureprimitive och dansar för mig själv ~ 
 

Until you forget how to kill me

Hej blogg.
 
fan va SKÖÖNT! Får åka till stallet idag istället för imorgon så då missar jag inte falukalaset ändå! :D 
Jag tycker det är askul med karuseller and shit så måste ju garanterat dit liksom. Kul också att det händer nånting för en gångs skull i vår lilla håla vi bor i :) rätt så jävla dött annars.
 
Så nu sitter jag hemma och chillar lite tills jag ska åka till stallet. Jävla tråkigt att behöva åka dit så jävla sent hela tiden. Menmen! Inte mycket man kan göra.
 
Ska nog ta en dusch. Möjligtvis. Asskönt att vara ensam hemma och bara ha lite ensamtid typ. Asbra musik och lite tid då man inte behöver stressa ihjäl sig.
 

I'll make love to my enemy

hej blogg!
 
Sitter i min morgonrock och äter frukost. Ska snart åka iväg hem till Anna i stan och sen ska vi gå till kopparstaden och fråga lite grejer. Det börjar närma sig nu! Bara en månad kvar sen får vi flytta in. Jag hoppas verkligen att det kommer gå fort. 
Syster fyller år snart så ska köpa nån form av present till henne också när jag ändå är där nere. 
Senare blir det stallet, så hörs kanske ikväll, eller ses nere på stan? ;D
 

Never thought all this could backfire

Hej blogg.
 
Sitter hemma och är hungrig och försöker plugga. Jag har varit i skolan idag och skrivit tre st prov. Duktiga jag. Nu blir det väl plugg resten av kvällen och imorgon ska jag till stallet. Jag har ångest för jag hinner inte med nånting. Men det var väl ingen nyhet. Är sjukt avundsjuk på er som bara har skolan att tänka på. 
 
Ska gå upp och äta nånting och sen fortsätta. Mitt liv är så jävla roligt. Varför fortsätter man ens med den här skiten?
Just nu har jag faktiskt ingen aning om vad det är som får mig att fortsätta. Blir ju inte precis bättre med åren liksom. 
 

If it hurts baby please tell me

Hej blogg.
 
Har spenderat mina dagar i örnnästet. Och på Seaside.
 
Seaside var så dåligt i år! Jag känner i alla fall personligen att jag blivit alldeles för bortskämd med kålgårn för att kunna tycka att magasinet ens kommer i närheten av att vara lika mysigt/kul/urflippat.
Fanns inte en enda liten gräsplätt att sitta på. Bara asfalt och lite bänkar här och där. Inte så mycket folk heller. Nästan inga alls som man kände igen. Scenerna stod för tätt och det fanns knappt nått utrymme där inne att vistas på som inte var för nära nån scen. Man kunde inte sätta sig och chilla nånstans.
Så istället för att man gick till seaside, hängde med schysst folk, kollade på lite band, så blev det bara att man gick dit för att se dom banden man ville se sen drog man därifrån på en gång. Synd :/
Men jag såg många bra band! Det är ju alltid kul! Plus att jag var där med världens bästa Sebastian och co. Så vi hade rätt så skoj ett tag ändå! Blev lite vindrickande och chillande ändå! 
Åt två gånger på max... bådar inte gott! Vägde mig idag och vägde 57 så rätt så okej ändå. Men man får ju lugna sig lite med all skräpmat innan det blir illa.
 
Nu är jag hemma och mellanlandar lite. Ska iväg till stallet om nån timme. Ska duscha tills dess och lite sånt smått. Kanske åka iväg till hosjö en sväng till mamma om jag orkar åka moppe så långt. 
Hatar att åka moppe. Blä.
 
Bilder från seaside.. så många blev det. Haha vafan gör jag för min längst ner? braattmanärsnygg
 
Jesper och Peter mina två normalaste kåmpisar
 

I'm not scared of your stolen power

Hej blogg.
 
Kommer vara aspank hela sommaren. Får ju skattepengar i juni, men dom kommer gå till att betala min hyra.
Blev även nå krångel med mitt abonemang så får betala 1000 kr på det den här månaden. 
Sen tillkommer ju den vanliga kostnaden på abonemanget på 400 kr.
Sen har jag två oförtjänta p-böter som ska betalas på sammanlagt 1000 kr.
Sen har jag en häst som jag betalat 1400 kr på i månaden. Plus lite extra beroende på vad som behöver handlas.
Sen ska jag dessutom betala resterande räkningar jag har på typ bredband osv. Kommer gå på 1000 kr ungefär.
På det så måste jag spara pengar som fan så att jag kan köpa en ny bil snart. Så lär hålla undan i alla fall 1000 kr.
Min syster fyller år om nån vecka. Min pappa fyller år 6 juni. 
Min bilförsäkring har krånglat enda sen jag fick min bil, för autogirot funkade inte. Så jag har en skuld som redan skulle ha varit betald till dom på 1000 kr.
 
Fan vad allt kostar 1000 kr....
 
Förstår ni?
Jag kommer inte få gå på nån festival i sommar, och jag kommer inte kunna köpa en ny bil. Jag kommer inte ha råd med linser den här månaden heller så jag får gå runt och se bara 4 meter framför mig ett bra tag framöver. 
Jag blir fan ledsen. Jag hatar att leva. Jag har inte ens råd med mina räkningar.
 
Jag ville bara säga det. 
 
Asgammal bild från när jag var 16-17 år och hade mina första dreads.
 
 
 
 
 
 
 

The guilt you hide will come between us after all

Hej blogg.
 
Sitter hemma och äter couscous och mår relativt bra, woh!
Ska snart iväg till stallet. Asdrygt att behöva åka moppe, speciellt i det här vädret. Men aja! 
 
Ställde mig på vågen nyss och den visade 56,7. Kan man bli gladare eller? Det går åt rätt håll!
 
Fått asdåliga nyheter. Men det tar vi i ett annat inlägg tror jag.
Va hos Sebastian igår. Han får mig alltid att må bra. Han är bäst.
Nu bär det iväg!
 
Visst har jag en asfin häst då? mums
 

no one is there and there is nothing to say

Hej blogg.
 
Direkt när jag kom hem från stallet råkade jag peppa till istället för att fortsätta vara inställd på att ta det lugnt. Vilket resulterade i att jag nu är besviken över att jag fortfarande är hemma och har astråkigt. Bajs. Jag som ville vara inställd på att ta det lugnt. Det är asdumt att bli pepp. Men vafan, det va ju så fint väder. Hade verkligen ingen lust att bara sitta inne. Men så fick det bli. Aja.
Tyvärr så har jag vänt på dygnet två dagar i sträck så nu kommer jag väl inte bli trött på flera timmar heller. Och film har jag aldrig tålamod att se. Får kolla lite serier jag redan har sett eller nått sånt.
Imorgon ska jag låna pappas bil och jag och Sebastian ska till Borlänge en sväng. Sen vet jag inte vad som händer. Roligare än den här kvällen lär det ju bli i alla fall.
 
Fasen vad frustrerad och rastlös jag är. Helt sjukt.
Pappa är aldrig hemma längre heller så jag är själv i en asstor fyra. Känns lite stort. Snart kommer jag bo med min fina Anna. Då kommer det inte bli ensamt då kommer det bli fullt av kärlek och liv!
 
 

Asbra

"I'll make love to my enemy 

I'll win this war without a fight
With a thousand kisses I'll surrender

I'll take you captive in broad daylight
Drop your weapon it won't save you
And I'll surrender till you remember

And I'll love you til you're free
From the killer that lives within
And I'll love you til you're free

Until you forget I'm your enemy
Until you forget how to kill me
Until you can see through the fear"

 

Phutureprimitive – Enemy (feat. Jillian Ann)


Do we really need it to find our love?

Hej blogg.
 
Håller på att göra frukost. Ska snart åka iväg till hästen. Sen vet jag inte vad som händer. Kanske ingenting ska få hända för en gångs skull. Det kanske skulle vara skönt att vara hemma en dag. Vet inte riktigt. Jag borde vara i skolan.
Japp, det borde jag verkligen.
 
Jag har ingenting att säga. Men jag tycker om att min blogg finns. Jag gillar att bekräfta för mig själv och för hela internet att jag finns. Det känns som att kanske finns det någon där ute som känner samma saker. Eller som kanske har jätte tråkigt och bara läser bloggar hela dagarna. Det känns i alla fall bra att nånstans, nån gång på dagen så tänker någon på mig. 
 

Searching for beauty in the darkest places

Misery was caused, because I tried to cling to all the pretty things, till they became the death of me.
 
 
Hej min blogg.
Stallet var som vanligt. Skönt att träffa min flicka. Hon är ganska dependent. Och jag gillar att känna mig behövd. We make a great couple. 
 
Ska klä på mig / sminka mig lite sen iväg till örnnästet, eller Hannemari. Vet inte riktigt än vart alla är. Det är söndag och jag tänker inte sluta leva för det. Ses i dimman.
 
 

Please tell my lover I'm down on my knees

Hej blogg.
 
Paranoia blev inte askul. Jag blev alldeles för full, satt inne på toan i 45 minuter. Men kunde inte spy. Fick skjuts hem vid typ halv 2 eller nått sånt. Fail alltså. Måste ha ätit dåligt på dagen eller nått sånt för drack inte så himla mycket. Tror jag i alla fall. Jag minns i alla fall allt. Folk dansade och hade kul. Men det var nästan fler människor utanför och chillade än va det var där inne. Folk som inte va medlemmar och kunde inte komma in osv. Tråkigt för då höll dom personerna alla andra utomhus. Men aja. Hade kul ett tag tills jag blev för full och illamående! 
 
Igårkväll blev det lite grill och chill i örnnästet med lite folk. Var dock jävligt trött. Nu ska jag snart iväg till stallet. Tillbaka till vardagen. Jag har lite svårt att väga upp det där med fritid/vardag. Jag vill helst ha antingen eller, inte båda två. Det stör mig när jag måste byta emellan.
Whatever egentligen. Skrillex i högtalarna innan jag åker iväg! på min eu-moppe btw. Hej jag är 15 år igen.
 
 

Help me find a way to dream within this nightmare

Mina barn kommer aldrig få lov att tacka för att dom får bo hemma. Dom ska alltid få vara välkomna. 10 år eller 50 år.
 

Hej blogg.
 
Trött på det mesta. Som vanligt.
Pappa ringde och berättade att dom har ringt från verkstan. Min bil går ej att laga. Eller ja, klart det går. Men det kommer kosta mycket mer än vad bilen är värd.
Som tur är har jag min moppe just nu. Men kommer inte ha den så länge till heller.
Det hade inte varit något problem för mig att inte ha något fordon, om det inte var för att det inte går nån buss ut till min häst. Jag tar mig inte dit utan nått typ av fordon.
Så jag tänker krisa lite över det sen spara pengar till en ny bil. Och hoppas att jag har moppen så länge. Kommer jag inte ha, men ändå. Tacka fan för restskatt. 
 
Ska äta upp maten jag gjort sen dra iväg till stallet. Blir förhoppningsvis klar där så fort som möjligt för ikväll är det Paranoia på kasern. Kommer bli kul hoppas jag. Roligare än att sitta hemma i alla fall.

Nothing can stand in my way

Hej blogg.
 
Snart bär det av till mamma för att hämta min gamla moppe som jag ska åka på tills min bil är fixad. Kommer bli asroligt! Tror jag. Skönt att åka moppe. Bara att ta på sig hjälmen och dra iväg liksom. Mcn va lite svårare. Då hade man ju massa skyddskläder osv. 
I alla fall, sen åker jag till stallet och förbered lite grann. För imorgon ska jag och Scarlett på vår första hopptävling! Är nervös för vet inte alls hur det kommer gå. Antingen så går det okej eller så går det åt helvete. Kan gå åt båda håll. Sover i stallet inatt för ska upp tidigt imorgon. 
 
Anledningen till att jag andas
 

Doors locked and no one knows

Alla dessa saker på en gång i en hög gör att jag sakta men säkert går sönder.
Jag bara önskar att det kunde brista totalt på en gång istället så jag kunde få lite ro.
Men det har jag redan sagt.
 
Så jag går mest runt och väntar på att det ska brista, eller ta nån sorts vändning. Väntar och väntar hela dagarna.
Usch vad ont allt gör. Vill mest sova hela dagarna så det inte gör så himla ont hela tiden. Vill sluta ha hjärtklappning. Vill kunna andas normalt. Vill inte vilja dö. Vill tycka att livet har ett värde.
 
 
 
 

My brain hurts

The perfect man, osv.
 
 
 
 

Waste of life

Hej blogg.
 
Jag börjar bli lite rädd. För jag har inte lust med nånting längre. Och jag gör ingenting längre. Jag orkar inte med nånting och så fort jag tänker på att göra minsta lilla så får jag bara panik och ångest och blir helt sönderstressad. Jag vill inte bara sitta inne framför en dator hela mitt liv men jag orkar inte göra nånting annat heller känns det som. Jag är rädd att jag inte ska klara av livet. Att det är för svårt för mig. Vanligtvis brukar jag kunna hitta motivationen nånstans så att jag håller humöret uppe. Då kan man stå ut med viss skit. Men jag hittar ingen motivation alls nu. Jag vill verkligen ingenting. Jag behöver få vila och ta en paus från alla måsten, minst nått år. Men det går ju inte. Snart är det sommarlov, men den lilla tiden kommer inte vara nog för att jag ska vara utvilad. Mitt liv håller på att skita sig ordentligt. Det håller på att gå åt ett håll dit det är kört för mig. Men jag orkar inte göra nånting åt det. Jag är rädd att jag aldrig kommer ha en ordentlig utbildning, för jag orkar ju inte med att plugga. Jag är rädd att jag aldrig kommer att kunna ha ett jobb, för jag kan inte anpassa mig efter tider, alls. Jag kommer aldrig kunna jobba och ha en inkomst. Hur ska jag kunna orka det fem dagar i veckan när jag knappt ens orkar med att göra ingenting nu?? 
Vad ska man göra åt livet liksom? Jag har verkligen ingen lust längre. Jag ser inget bra slut på det här. Alls. Allt går sakta men säkert åt helvete och jag har inte ork att göra nånting åt det. Vill inte göra nånting åt det. För om allting verkligen skulle gå åt helvete, då kanske jag äntligen skulle få lite lugn och ro. 
 
Jag är inte deprimerad överhuvudtaget, jag bara tycker inte att det är så här man ska nyttja livet. Jag tycker inte det är så här man ska göra och så här man ska leva. Jag önskar att jag aldrig någonsin hade blivit född in i det här systemet. Kunde jag inte fått bli född nån annanstans? 

Undo everything and take me high

I found a bird
Closing her eyes
One last time
And I wonder if she dreamed like me
 
Hej blogg.
Idag är det blåsigt. Hörs fan enda in.
Ska iväg till stallet om några timmar. Vet inte vad jag ska göra tills dess. Men ska kanske dra ner på stan och köpa allmänt jättetråkiga prylar. Typ basplagg och bassmink. Fan så tråkigt, men man lär väl. Vore trevligt med sällskap men fan man är väl forever alone <3 Ska i alla fall tömköra lillsparvel Mario idag i stallet :) Pytteliten shettis. Kommer bli skojj heuheuehu
 
Nej fan om man ska ta tag i dagen. Bläähh.h.h.h.h.h..h..h.h.h.h
 

RSS 2.0