Weekend

Hej blogg.
 
Helgen har varit himla fullspäckad assooo. I Fredags så var jag och Michelle ut på das krog. Förfestade lite hemma hos henne och sminkade och och tog bilder, dansade och var allmänt cp som vi alltid är :) <3
Sen drog vi på kingen och det var första gången på riktigt länge som jag var ut på krogen och det faktiskt var roligt haha. Asbra. Sen på vägen hem kom det nå 17åringar och typ sprang efter oss och ville hänga med oss hem hahaha. Modiga pojkar men nja. I alla fall så blev vi så stressade av dom att vi hoppade på FEL JÄVLA BUSS. Så vi hamnade ute i slätta och stog där och sista bussen hade gått. Men som tur vad kunde vi ringa efter skjuts. Intressant kväll <3 
 
Sen så har även Sebastian varit här i helgen så jag har prioriterat att umgås med han denna helg. Det innebär även att vi inte gjort så mycket mer än att bara umgåtts med varandra och haft det mysigt. Varit iväg nån sväng och hängt lite med Nicklas osv men inga större projekt. Nu har jag precis skjutsat iväg han till tåget och ska väl börja förbereda inför imorgon för då flyttar jag och Michelle in i nya lägenheten! Så imorgon ska vi bära grejer hela dagen. wääh. Men de blir spännande!
 
BILDBOMB från fredagen vare här.
 
Btw kolla hur långt mitt hår är. Det blev så när jag kammade ur dreadsen av nån anledning? trodde det skulle vara tvärtom. Men ja, håret har väl legat lite vikt och korvigt i dreadsen så nu när det blev uträtat så blev det väl längre I guess. Himla WIN i alla fall!
 
Dansade lite. Och ja, mina revben sticker ut asmycket där uppe, jag vet. Jag är tyvärr skapt så där. Så när jag sträcker på mig så bara sticker hela den där delen av bröstkorgen ut jättemycket :( trist. Men jaja.
Så jävla bäst alltså. Precis efter att denna bild togs så DOG vi båda totalt. Jag skulle ju greppa Kjelles boob men var ej beredd på att hon inte hade BH. Fick världens chock, kanske syns på mig? hahaha
 

Woho

Jag överlevde denna jobbdag också.
 
hahah asså jag blir trött på mig själv för att jag är så trött på livä som de ser ut men fan vad ska man göra. Alltså don't get me wrong, jag tycker jätte mycket om barnen! Det är inte dom det är fel på, alls! Dom är underbara. Felet är verksamheten i sig. Det är för stora barngrupper så att göra nått pedagogiskt är omöjligt. Och det är helt omöjligt att försöka få ut någonting av dagen alls för det är för mycket barn på för liten yta. Jag fattar inte varför man fortfarande kör på systemet fast-i-denna-byggnad och samma-rutiner-varje-dag och ingenting-nytt-händer. Man kommer till olika ställen varje dag men på alla ställen fungerar det precis likadant. Man äter frukost kl 8. Efter frukost går alla barnen ut och leker på gården och gör det tills det är lunch kl 11. Sen är det vila då barnen sover, sen går man ut igen och är ute till mellis och sen går man ut efter mellis igen.
 
Samma sak dag ut och dag in. Pedagogerna och verksamheten har ingenting att erbjuda barnen längre.
Man går ut, för att inne så måste man underhålla barnen men när man går ut på gården så har dom mycket att leka med själva. Så då slipper pedagogerna göra nån större kraftansträngning. Och visst, det finns många pedagoger som är guld värda, dom får man inte glömma, men det här är vad jag som timvikarie genomgående ser. Man gör ingenting nytt så dom gamla grejerna man har gjort 100 ggr är inte roliga längre. Jag vill ju göra någonting med barnen. Nånting kul. Inte bara stå där ute som någon rastvakt. Man kanske leker lite med dom när dom vill det, annars springer dom ju mest runt och vill inte att man lägger sig i för mycket. Jag ser inte det roliga i det oangagerade systemet. Jag vill verkligen inte jobba på en plats där jag mest får sitta still och göra ingenting. Jag vill att saker händer, jag vill ha många bollar i luften och jag vill ha större ansvar. Man kanske är där första gången, får inte så mycket ansvar och hittar inte på något nytt på eget initiativ för då stör man dagsplanen som de andra pedagogerna har styrt upp.
Jag skulle behöva vara chef. Det hade passat mig perfekt.
 
 

Jobba och slita

Kuckeliku klockan är fucking sju
 
Ska strax iväg och jobba. Jobbade igår också så det var därför jag ej orkade blogga osv. Sen efter jobbet tog jag en fika på stan med Vegas på waynes. Alltså om ni äter där nån gång, pröva deras varma mackor med pesto/mozzarellasmak, så jäävla god!
 
Ska i alla fall jobba nu igen dåe i gruvriset på nån förskola. Hoppas på snälla barn och snälla pedagoger osv. Det värsta som finns med dom här timviken är att man inte vet om man fått jobb eller vart man fått jobb förrän en timme innan, och sen så vet man aldrig vad det kommer vara för barn eller förskollärare heller. Dom flesta är snälla mot nya som kommer men vissa ska vi ju inte prata om. Lång dag idag från 07.40-16.00. Kanske är ganska standard men känns väldigt långt tycker jag. Inte lika långt om man hade något annat jobb men att jobba med 15-20 barn så länge - det är fan energikrävande, och man är helt trött i huvudet av alla deras skrik osv när dagen är slut.
 
Wish me luck bloggis
 
 Bild från dagen efter i pojkväns lägis i sthlm förra veckan. Inge sliten heller haha
 
 

Att bo

.... haha assoo dom där jävla kopparstaden är ju lite ambivalenta alltså. Dom skickade ett mejl idag till Michelle och frågade typ om vi båda skulle stå på kontraktet osv. Så hon skrev ja, och dom bah "ah vad bra då skriver jag ut ett kontrakt här så kan ni komma och skriva på det!". Man ba wut? haha men jaja. NU HAR VI I ALLA FALL SKRIVIT PÅ KONTRAKTET! Så 1 September så får vi tillträde till den! :) På måndag alltså. Så på måndag blir det väl att flytta en massa grejer kan jag tänka mig! Så jävla skönt att få bo någonstans och ba chilla med det. Inte behöva tänka på vart man ska bo.
Kommer dock inte ha några pengar i slutet av September för har inte fått nå jobb den här veckan? asweird. Stått tillgänglig både igår och idag men ej fått något. Det brukar man alltid få om man ställer sig tillgänglig. Brukar alltid vara brist. Men får hålla tummarna att jag får något imorgon. Har ju liksom bara jobbat en vecka i sthlm och det är allt jag har jobbat den här månaden för jag trodde ju att jag skulle börja få fast månadslön nere i sthlm så jag har ju liksom mer eller mindre räknat med det. Så september kommer bli otroligt torr månad för mig. Den här månaden är också rätt så torr för POLISEN ringde ju mig och gav mig en böter på 2000kr för krocken som jag och Sebastian var med i för några månader sen... Om man ändå hade skadat sig lite mer så att man hade fått lite ersättning? Nånting litet som läker ut helt sen. Typ en bruten arm eller nått.. ?

 





Äventyr

Ja fifan nu är jag tillbaka!
Spenderade i förrgår kväll med att bara få in allting i mitt rum igen osv. Låg fan grejer över hela jävla golvet när jag var klar. Jävligt många saker. Men nu ikväll har jag städat och grejat så nu ser rummet hyffsat fint ut igen! Har dock fortfarande sjukt mycket grejer. Men jaja.
 
Idag drog jag och Michelle till kopparstaden och skulle lämna in inkomstuppgifter för vår eventuella framtida lägenhet. Men dom typ totaldissade oss. Tyckte inte att avtalen räckde eftersom att det inte stod hur mycket vi jobbade utan bara att vi hade jobb. Så ja vad ska man säga. Bor ju små drägg som går på socbidrag i massa kopparstaden lägenheter men vi som har jobb får ej hyra. Bra där kopparstaden (y) Men jaja. Får väl skaffa ett nytt jobb så dom ser ens fasta månadslön. Men ja, det tar ju ett tag innan man är där. Så kommer väl bo hos mamma i Hosjö tills vidare.
Sen har vi väl mest flummat runt känns det som. Tog en pizza på koppis. Så har jag bara varit hemma och landat. Så jävla skönt att vara tillbaka <3 ska in imorgon till nå ställe och lämna in ansökning till komvux så får vi hoppas att jag kommer in där också. Måste göra det! Pallar inte att livet ska stå stilla liksom.
 
Idag flyttade även Gris till Sandra i Ludvika och ska bo där tillsvidare tills det har löst sig. Kan ju inte ha henne hemma för då dör alla i allergi. Lite heartbreak att lämna bort min bebis men tror hon kommer trivas superbra där borta så det blir nog bra <3
 
Vi e so pretty
 

Ursäkta det långa inlägget

Hey bloggie
 
Idag är det Lördag, så imorgon får jag flytta hem till mitt Falun! <3 Jag är så himla förväntansfull och det ska bli så himla kul.
Alltså egentligen borde jag ha lyssnat på mig själv från början. Jag vill ju liksom inte jobba, jag vill plugga. Jag är inte ens i närheten av klar med allt pluggande jag har framför mig. Det var liksom så många som sa att det kan vara bra att ta en paus i pluggandet osv innan man kör igång igen. Skönt att jobba lite och tjäna lite pengar. Men NEJ, jag är EJ beredd att hålla med. Jag är mer pluggsugen än någonsin! Varför slösa tid på att gå runt och lata sig och jobba? Det är lika bra att få plugget överstökat.
Så i alla fall så har jag väl någon sorts plan på vad jag ska göra i Falun. Och det är först och främst att hitta något schysst boende och sen när jag har det så tänker jag plugga. Jag ska plugga upp lite betyg så att jag får Behörighet A13 till högkolestudier. I det så ingår Matte 4, Kemi 2, Biologi 2 och fysik 2. Jag har känt redan sen högstadiet att naturvetenskap är nånting för mig men mitt problem är att jag alltid lyssnar på vad andra säger. Jag har lyssnat väldigt mycket på mamma och pappa och inte följt mitt hjärta. Ja, verkligen! Klyschigt men sant.
Mamma så alltid att jag borde ju jobba med barn. Jag tycker ju om barn så mycket. Och ja, det stämmer, jag älskar barn! men jag tycker inte om att jobba i förskolemiljö med 20 dryga barn som springer runt och skriker. Det är inte kul, hur mycket jag än älskar barn.
 
Jag fattar inte egentligen varför människor ska ha så svårt att lyssna på vad dom egentligen vill?
Sen fick jag alltid höra från studievägledare att jag inte skulle klara av att gå naturlinjen i gymnasiet, för det skulle vara för hårt plugg för mig. Jag gick ju inte ut med toppbetyg i nian. Men vafan va det för skitsnack? Nu får jag ju plugga upp dom ämnena nu istället! Och visst fan hade jag klarat det - för i dom ämnena som jag tycker är roliga så har jag nästan högsta betyg!
Så egentligen är jag lite arg på mig själv att jag aldrig lyssnar på mig själv. Att jag inte litar mer på att jag själv vet vad som är bäst för mig. Nu står jag här med en barnskötarexamen och vill inte ens jobba med barn. Jag vill ju följa mitt hjärta och jobba med naturvetenskap! Eller inom vården!
Ja ni, läsare. Man ska INTE göra som jag och lyssna på vad omgivningen vill att man ska göra med sitt liv. Man ska fan ta det i egna händer.
 
Så att om man bortser från alla klyscor i detta inlägg så ville jag i alla fall tala om att jag är ändå är glad för att det har blivit som det har blivit. För jag har fått perspektiv på saker, och jag vet vad jag vill göra! Så jag ska i alla fall söka in till massa komvux och se om det finns nått ställe som har plats för mig så att jag kan göra dessa kurser. Jag kommer dessutom att göra prövning i några kurser. I alla fall i biologi 1 och kemi 1. För dom har jag alldeles för lätt för att vilja sitta och jobba med i skolbänken. LITA på sin egen förmåga.
 
Varför bejakar man inte det man är bra på liksom?
Det tänker jag göra.
 
Hälsningar klyschig men glad tjej som inte tänker ta massa skit längre från stagnerande gamlingar.
 
 
 

Then we will all die together

Heyheyehye
 
Min kropp sa ifrån till slut och jag har blivit sjuk. Japp, superförkyldning ba pang som ett brev på posten. Vill nästan tacka lilla bakterien som bor inuti mig <3
Så idag har jag varit hemma från jobbet och blir hemma imorgon också. Sen på söndag så flyttar jag hem igen.
Jag känner mig så himla nere av allt detta så jag har väldigt svårt att vara glad just nu.
Jag och Michelle ska flytta ihop den 1 september i en lägenhet i Norslund. Och jag tror att det kommer bli skitjävlakul och asbra. Och behöver inte oroa mig över vart jag ska ta vägen. Så det är en väldigt bra nyhet, men som sagt just nu kan jag inte bli glad oavsett. Måste återhämta mig lite först. Men att bo med sin bästa vän är inte helt fel! Pusspådigjänta <3
Jag kanske låter bloggen vara så länge. Jag vet inte. Vi får se.
Bara Sebastian kan få mig att må bra just nu. Så jag ska spendera lite tid med han. Han sov hos mig inatt och kommer strax hit igen. Det blir awesome. Samtidigt som jag vill ha mycket tid med han nu så hoppas jag ändå att helgen kommer att gå fort. Jag har så himla mycket att se fram emot när jag kommer hem. Can't Wait!
 
Och vet ni vad? Jag ska läsa Ryska på Högskolan Dalarna i höst! Det kör igång i September. Kommer också bli så himla kul!
 
 
 
 

Dag 2

Den här dagen gick till och med saktare än igår. Så himla trött. Men jag fick världen bästa nyhet idag! Dom har hittat en ny som kan ta min tjänst, och hon ville börja redan nästa vecka, so guess what? Jag behöver bara jobba veckan ut!! :D så JÄVLA lättnad att bara behöva jobba tre dagar till och inte 7.

Det kommer bli jobbiga tre dagar men nu är det i alla fall överkomligt! Sen så kommer jag åka till Falun så fort jag kan tror jag.
Lite ångest börjar komma för att jag kommer att bo så långt ifrån Sebastian. Men det är nog vad som är bäst för oss båda. Han ska ju plugga och måste fokusera på det. Och jag måste... well, bo överhuvudtaget. Och jobba in cash. Så det är som det är. Det blir säkert bra ändå. Jag har ju min bil och kan åka ner hit lite närsomhelst eftersom att jag lägger mitt egna schema. Och hans plugg kommer antagligen också vara ganska flexibelt. Men ändå, mitt hjärta gör ont. Jag kommer sakna han så mycket när jag bor i Falun. ååhåh.
 
Han är det absolut finaste jag har och är den bästa personen på hela jorden
 

~

Hej blogg.
 
Hade jag vetat bättre så hade jag inte försökt flytta hit från början.
Här borta krisar det. Jag hoppas att resten av världen mår bra.
Jag har inga pengar kvar till mat. Eller ja, dom har varit slut ett tag. Men nu börjar maten ta slut också. Att åka tunnelbana är skitdyrt. Och jag måste åka från jobbet och tillbaka. Det blir en hel del pengar.
Det är slut nu. Här är jag fast i min flyttlåda utan mat. Jag har lite jordnötter iofs. Paniken är ett faktum.
Jag orkar verkligen inte mer. Jag fattar inte hur jag ska orka med två veckor jobb uppepå detta. Första dagen idag. Jag fattar inte varför jag utbildade mig till detta. Att jobba på dagis är det mest ostimulerande jobbet som finns. Det ger mig panik att tänka på det. Barnen skriker och är vilda hela dagen så man blir helt trött. Samtidigt som man är jätteostimulerad för dom är så tråkiga. Det är ett sånt tråkigt jobb. Det är verkligen ingenting för mig. Jag behöver fart. Jag behöver mer press. Jag behöver bli motiverad.
 
Jag svävar mellan sanity och panikångest här hemma och har ingenting att göra eller någonstans att ta vägen.
Jag vantrivs verkligen. Har aldrig vantrivts så mycket. Jag kommer på mig själv med att sitta och tänka på hur jag skulle kunna råka illa ut på nått sätt. Bara så att jag skulle slippa den här skiten. Sjuka tankar, men dom finns där. Jag vill bara hem nu. Jag vill ingenting annat.
Jag har ont i magen hela dagarna. På tunnelbanan hem i rusningen så hyperventilerar jag nästan. Jag hatar det här. jag hatar det så mycket. Jag kommer hem och jag kraschar. Jag behöver mat, jag behöver duscha. Men jag orkar inget av det. Jag orkar inte ringa till någon och säga hur det är för jag vill inte ha något svar från andra änden. Jag vill bara skriva av mig. Jag vill inte förklara mig eller prata med någon om det. Jag ville skriva av mig bara.
 
Tanken på att jag ska åka tillbaka dit imorgon får mig att vilja kräkas.
 
 
 
 
 

Just nu @ hökarängen

Hej blogg.
 
Blev lite diverse festande igår. Men är mycket svårare att komma in på krogen här i sthlm så blev inge krog. Vi drack mest och flummade runt staden och tunnelbanan.
Idag är det dag 2 som gäller. Har gjort mig i ordning och ska snart iväg och möta upp Diza och vi ska åka iväg. Sen klockan 00.00 börjar nå random skogsrave som vi ska på. Wish me luck typ haha. Sitter och halsar ner andra kaffekoppen för att kunna hålla mig pigg. Alldeles för gammal för tvådagars egentligen!
 
Haha gris tycker jag är dryg
 

tråk

Hej blogg.
 
Nu är det bestämt, jag kommer flytta till Falun sista helgen i aug.
Skitjävla tråkigt att jag inte bara kunde få flytta på en gång. Att jag måste vara här i två veckor till. Har verkligen ingenting att göra här. Skitjävla trist och inga vänner. Bara lite bekanta här å där. Så nu ligger jag här i min säng en fredagkväll och har gjort det i några timmar nu. Har jag tur så ringer min roomie upp mig så kanske vi ska hitta på någe skojj. Men jag känner verkligen blä på allt detta. Jag vill bara tillbaka till Falun nu. Men jag ska jobba två veckor först på stället jag egentligen skulle börja jobba heltid på.
Så ja. Här är jag strandsatt.
Skulle ju kunna åka ner ensam till stan men fan orka gå runt ensam då? Kan jag lika gärna ligga här.
 
åååh rädda mig någon. Kan ingen hälsa på mig?
 
 

Nej tack Stockholm

Hey fuckerzzzszz
 
Va och kollade på två till rum igår. Men inget som ledde till någonting heller.
Så jag gav upp.
Orkar inte gå runt och vara orolig längre för att allt ska skita sig. Det verkar liksom inte lösa sig, och dom enda som hyr ut rum är typ jätte weird folk. Ja nae jag vet int ja.
 
Jag mejlade min chef och sa att det hade skitit sig. Så jag väntar på svar. Men som det ser ut nu så blir jag falubo igen. Vilket faktiskt känns helt rätt.
 
Det är väldigt överskattat stockhkolm, måste jag säga. Folk får det att verka som värsta paradiset. Det är ej paradiset kan jag ju säga.
 
- Folk är otrevliga. Man kan inte gå och handla någonting och förvänta sig en glad folk i kassan. Nae, dom är sura. Alla är sura. Alla är stressade och springer runt och är allmänt sura och stressade.
- Tunnelbana är skitdrygt. Det är F U L L T med folk. Precis överallt. Man får trängas som fan.
- Folk är riktiga slirare här. Samhällsklyftorna är STORA. I varje hörn sitter en tiggare, åker du tunnelbana så kan du räkna med att tiggare kommer fram till dig och vill ha pengar där du sitter och dom vägrar gå iväg tills dom fått något. Fylletrattar härskar över tunnelbanan. Dom finns överallt. Man känner sig inte trygg, och folk är inte trevliga.
- Man har inte som vanlig dödlig råd att bo i stan, så man får bo utanför stan i nån förort. Och tunnelbanakort kostar 900 kr för en månad. Och eftersom att om man ska ta sig någonstans så tar det så lång tid så blir det aldrig så att man är i stan utan man håller sig utanför i sin förort. Vilket gör att det blir otroligt onödigt att ens bo i en större stad liksom.
- personligen så har jag dessutom inga kompisar här nere. Kommer inte ha någonting att göra. Alla är ju i Falun. Bara Sebastian som är här, och han har knappt tid för mig, han ska plugga. Så nae.

Tada

H A R  B E S T Ä M T  M I G !
 
... för att dreadsen ska bort. Jag pallar helt enkelt inte längre. Förut var dom långa och fina och ordentliga. Sen tog jag ur löshåret och dom blev mycket kortare än vad jag trodde och inte alls lika tjocka. Visste såklart att det skulle bli en viss skillnad på hur tjockt håret skulle se ut att bli. Men det blev verkligen mer skillnad än vad jag trodde att det skulle bli :( Har gått runt nu i nån månad och verkligen sett så himla sloig ut i håret. Bah skatbo. Men jag hade till en börjar tänkt att stå ut och typ vänta tills dom blev längre. Men nu på senaste så har annat krångel börjar framana sig. Dom börjar växa ihop i hårbotten, dom börjar bli mattor allihopa(helt platta), och är dessutom inte alls snygga längre på nått sätt. Plus att jag saknar att kunna göra lite saker med håret. Inte bara vakna och bah jaja. Nej, som sagt. Har haft dom i snart två år och jag känner inte att dom ser ut så som jag vill att mitt hår ska se ut. Välvårdat och fint! Den där sloiga hippiestilen som många kör på har jag aldrig någonsin velat vara en del av, och medan dreadsen fortfarande var långa och slanka så såg dom liksom inte så himla hippie ut. Men nu på senare dagar så gör dom det. Och det är helt enkelt inte riktigt jag att se ut så!
 
Och kamma ut dreads har jag gjort förr. Det är relativt enkelt och inte så drygt som man kan tro. Har ju liksom bara låtit dom vara och aldrig virkat och hållt på. Så det blir nog bra. Sen så vore det typiskt mig att komma om typ ett år och skaffa dreads igen haha. Men jaja, det är väl sån man är. Kul med förändring. Får väl köra på typ dreads/inte dreads vartannat år eller så ;)
 
bilder från när dom fortfarande var snygga
 

Story of my life

Alltså mitt liv bara fortsätter att försöra för mig
 
En halvtimme innan jag skulle dra och kolla på det där rummet så smsar plötsligt fittan som hyrde ut att oops jag har visst hyrt ut det till någon annan.
Jag är så otroligt förbannad så svordomarna i världen räcker liksom inte till. Men jag ska försöka hålla humöret uppe i detta inlägg.
 
Ja i alla fall. Horan som hyrde ut och jag hade bokat träff idag för några veckor sen. Lite surt tyckte jag att behöva åka hem tidigare från semestern för att kolla på rummet osv men jaja, det får det ju vara värt eftersom att jag då äntligen skulle behöva slippa bo i en flyttkartong och kunde ta det där jävla jobbet med fett bra lön som jag har fått.
En dag innan vi åkte ifrån västkusten så smsade jag henne och bekräftade vår tid. Att jag fortfarande var intresserad av att komma dit. Slynan svarade aldrig men jag tänkte att jaja hon kanske glömde svara. Sånt händer. Jag smsar henne imorgon istället. Jag borde ha anat ugglor i mossen men näe. Jag var naiv.
Sen åkte vi hem igårkväll och jag va fett pepp på att kolla på rummet. Men jag hade ju inte fått något svar. Men jag täntke att jag skulle ringa henne Idag nu på morgonen och bekräfta tiden.
Jag skrev ett sms imorse och frågade om jag fortfarande skulle komma eftersom att jag ej fick något svar några dagar tidigare.
Då svarar äcklet "OJ.. Trodde att jag hade smsat dig. Rummet är redan uthyrt så lol lol tråkigt för dig" ungefär.
 
J A G  Å K T E  H E M  T I D I G A R E  F R Å N  M I N  S E M E S T E R  F Ö R  D E N  T R A T T E N S  S K U L L
 
Jag åkte hem två veckor innan jag börjar jobba för att sitta här i mitt rum i stockholm och ha skittråkigt för den där jävla hyndans skull.
Jag har väl för fan ingenting att göra här?
 
Jag har mejlat till min chef att jag antagligen inte kommer att hitta något boende och att jag antagligen inte kan börja jobba där. Så jag kommer antagligen bli falubo inom kort igen.
 
Vad kul det ska bli med långdistans. Och inte höll jag uppe humöret i detta inlägg heller.
 

We count our dollars on the train to the party

morning bloggis
 
Uppä mä tuppen och fixar mig. Hunnit duscha å greja lite. Snart ska jag iväg och kolla på det där rummet. Gick upp lite tidigare för tänkte att det skulle vara bra att ha god tid på sig att ta sig dit. Sen kollade jag sl och tunnelbanan tar tre minuter dit haha. Så ja då behövde man inte så himla mycket tid på sig då.
 
Usch är så himla trött på att bo i en flyttkartong. Har Inga möbler här förutom en liten hylla plus en madrass på golvet och alla mina kläder och saker har jag liksom i en massa ikeakassar på golvet... Va liksom ingen ide att packa upp när jag bara skulle bo här nån månad. Nu blev det ju dessutom ännu tidigare. Förut var datumet sista september men nu blev det plötsligt sista augusti... men jaja, det är väl bara tur det. Vet ej om jag hade pallat bo kvar så här en månad till -.-'
 
Ser på simpsons och äter yoghurt wiho
Mina fina ikeakassar </3
 

Westcoast

Heyyy
 
Nu har det varit ett långt uppehåll från bloggen. Lite för långt men jag kände för att ha lite semester. Har inte mått så jävla asbra heller och varit på dåligt humör så ingen ide att blogga då! Lyckas ju liksom inte hitta något boende och har ju liksom fått jobb som börjar den 25e så det är minst sagt lite panik. Måste vara ute ur lägenheten sista augusti så är verkligen panik och stress och ångest som präglar humöret just nu. Men ska åka och kolla imorgon på ett rum i en lägenhet som jag kanske ska bo i. Om dom gillar mig, och jag gillar dom. Och rummet.
 
Har i alla fall varit på västkusten i en vecka jag och Sebastian. Har varit asnajs och vi har haft jättemysigt. Varit ute och paddlar kanot, badat, solat, umgåtts med hans vänner där nere som är jättemysiga osv osv. Eftersom jag inte börjar jobba förrän 25e så hade vi egentligen kunnat stanna längre om det inte var för att jag måste vara här på plats och lösa boendet. Så jävla askefft. Menmen.
Gris var med mig ner dit också!

 Nu är jag som sagt tillbaka i sthlm då. I veckan så är det nått som heter kulturfestivalen som jag och Sebastian ska försöka gå på. Annars får vi väl se vad som händer!
 
Älskling hittade en snok i gräset som han fick lov att pilla på.
Trött Sara lägger sig nu byyyee
 

RSS 2.0