kupol?

hej bloggelibloggeli
 
kass update.
 
Va på träning igår med hästen typ 14 mil bort. Gick hur bra som helst! nya perspektiv. Asbra. Längtar till nästa gång.
 
MEN. idag kör jag och Michelle kupolen-time No. 2 :)) Men since vi inte har fått busskorten än utan bara fått nån tillfällig lapp så åker vi hoj. Eeller ja, först och främst får vi väl se när Michelle blir klar överhuvudtaget. Dom stänger ju 5 idag.. hatar söndagar. Menaja. Vi har en plan i alla fall.
 
wooooh.
 

Chill

hej blogg!
 
Ligger hemma i soffan efter en sjukt lång men rolig dag. Va på nå friluftsdag med klassen idag och paddla kanot och grejer:D jag å Michelle fan. Askul. Lyckades med att inte ramla i också, va ju bra :))
 
Vi va lite sämst på att ta kort på kupolen så blev typ bara de här:
 
vita stickade tjocktröjan jag hade på mig är den nya jag köpte. Sjukt mysig och massa hål i. Asfin. Är kär typ.
 
 
bra att man ser ut som ett jävla cp
 
Ska btw försöka att fixa mer med mina kategorier så man kan navigera lite enklare. Har vart lite sämst på att göra de/komma igåg de
 
 

Fuck feelings

Hej blogg.
 
Idag va första dagen i schulen. Hade nån sorts samling, gick igenom vad vi ska göra imorgon och sen fick vi gå hem. Sjukt onödig dag. Efter skolan va i alla fall jag och Michelle te Kupolen :)) Va väl mysigt och unnade mig en tjocktröja nu te hösten när de blir kallt. Bilderna har michelle så dom kommer väl upp sen nån gång när hon lagt upp dom.. Ja det är askul att inte ha nån kamera.
Anyway imorgon ska vi göra nån sorts friluftsdag på gullnäsgården i stennäset. Kändes ju lite onödigt för oss med pedagogisk inriktning att behöva göra massa grejer som mer tillhör fritidsinriktningen. Men är ingen lång dag i alla fall så tur de. Sen blire stallet efter skolan. Sen händer inte så mycket mer.
 
Fyfan vad stressigt det kommer bli nu framöver med både skola och sen häst. Det tar ju liksom all tid. Gå i  skola, åka till stallet direkt efter, sen komma hem sent sent på kvällen och då är det bara att lägga sig och sova och vakna till en dag som ser likadan ut.
Nej, skola är väl ingenting för mig egentligen. Tänk så hade man körkort och bil. Skulle förenkla en hel del.
 
Känner mig inte på nå vidare bra och positivt humör pga allt de där. Mest stressigt. Väntar på att älskling ska komma hem sen ska jag lägga mig å sova. Bra dag idag i alla fall.
Men nu börjar helvetet.

I don't care if you don't

Oh therapy, can you please fill the void? Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better word and that's my best excuse
To live and not to breathe is to die in tragedy
To run, to run away, to fight what you believe
And I leave behind this hurricane of fucking lies
I lost my faith to this, this town that don't exist
So I run, I run away to the lights of masochists
And I leave behind this hurricane of fucking lies
And I walk this line a million and one fucking times
But not this time
I don't feel any shame, I won't apologize
When there ain't nowhere we can go
Running away from pain when you've been victimized
Tales from another broken home
 

hour after hour

Hej blogg.
 
jobbade hela dagen hos Gunilla igår me hennes rabatter. Börjar bli rätt så fint där nu :) Men mycket kvar att göra. Har ingen tid över alls på dagarna nu. Antingen så jobbar jag hos Gunilla eller så klipper jag gräset hos farmor. Och hon har jävligt stor gård att klippa!
På kvällen igår så var jag i allafall hemma hos Gunilla och käkade god mat och snackade i flera timmar tesammans med emelie och michis också. Va jätte jätte mysigt! :) kom hem vid typ.. jah... tre? ungefär.
 
Ska i allafall dra iväg  strax till farmor å klippa gräset. Är där typ var femte/fjärde dag och klipper. Fattar itne hur det kan växa så snabbt :s mehn mehn. Älskling är i Sandviken hela dagen så ändå tråkigt att stanna hemma. Lika bra att göra någon nytta!
 
 
Liten jävla muppbild
 
 

Hos Michelle


Tråktest i väntan

I brist på annat och pga dåligt bloggande. Snodde av Michelle. Och hon snodde den väl nån annanstans. Aja.
 

FAVORITER
Färg:
 Svart, blå
Mat: mcdonalds
Band: mjaa dom man alltid lyckas hitta tillbaka till är väl Muse, Marilyn Manson, Dimmu Borgir och framförallt t.A.T.u !!!!! <3
Film: skräck i alla fall. Fast sagan om ringen är ju sjukt bra.
Bok: öh.
Sport: ja lär väl va ridning då. Det räknas ju som sport konstigt nog. Man känner sig inte direkt sportig?
Årstid: lä väl va höst eller vår. Gillar när det är sån temperatur så att man kaanske måste ta på sig nån snygg tunn jacka men kan ändå gå i sandaletter liksom. Perfect.
Veckodag: Är väl fredag precis som alla andra.
Glassmak: 88an föfan :) eller Daim.
Tid på dygnet: Natt

 

FÖR TILLFÄLLET
Humör: otålig för väntar på att sonny ska komma hem me kakor å popcorn heheheheh. Men go å gla och väldigt väldigt kär <3
Smak: Dr. Pepper utan tvekan :))) eller popcorn :o
Kläder: Nattlinne. Grått med stort rosa hjärta på. Naaiz.
Bakgrund: tråkig helsvart på datorn. Av nån anledning :o inte tänkt på det förrän nu.
Nagellack: bebirosa :)
Tid: halv 12
Omgivning: Sonnys lägenhet. Soffa och dator och mys.
Irritationsobjekt: Katten har precis skitit. Kändes ju nice. usch.

 

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:
dejta? vem fan dejtar egentligen? Blev väl redigt kär i Maja min fina vän för längesen. Om de räknas? annars så nä, man dejtar liksom inte. Man träffar nån ny, märker man att man gillar den personen så händer det något mer, men märker man att man inte gillar den mer än som vän, jamen då blir man ju vänner. Inte så att man är kompisar ett bra tag sen bara plötsligt från ingenstans blir kär. Nä. Inte riktigt.
Brutit mot lagen: jarå ganska svårt att inte göra det nuförtiden har jag märkt.
Blivit arresterad: ja :(
Badat naken: ja vadå ute? nope. Men inne i mitt eget badkar jaa :)
Varit med på tv: bara i bakrunden sådär
Kysst någon du inte känner: nope

 

PERSONER
Du kan berätta allt för: Michaluringen föfan :D och sonny. Och mormor. Och anna.
Du tycker om: vadå ska jag behöva nämna alla?  fast kanske är ganska få iofs.
Du inte gillar: hah.. Alla typ? man är väl lite hemsk. Ganska svårt att leva upp till mina krav :s lite synd för då vågar ingen försöka vara vän med mig heller med rädslan att bli dissad. När kriteriet egentligen är att kunnna stå upp för sig själv och den man är. Så så svårt var det ju inte ;)

 

VAL
Kaffe eller té:
Både och lika mycket.
Vår eller höst: Höst. Fina löv osv. Jobbigt att behöva ställa undan hojen dock. Men tror höst vinner ändå.

bra låt

 

usch

gissa om jag vill ha dom? Äcklig jävla snygga. Dumma jävla värld. Jag vill ha pengar. NU. Vem ska jag behöva döda liksom? helt seriöst. Pengar är mer värt än nånting annat i denna värld och det finns inte ett piss nån kan säga som kan få mig att ändra den uppfattningen. Bullshit att pengar inte köper lycka. Fy helvete.
 

black holes and revelations

Hej blogg.
Dålig update. Men det är väl typ standard så det behöver jagi nte skriva längre.
 
Sitter hemma in da apartment själv å har party med mig själv. Muse i högtalaren osv. Nyduschad.
Min heat defencer spray är fan helt livsfarlig. Sprayade håret och lite hamna på golvet, vilket resulterade i en halkbana utan dess like. Har snubblat ett antal gånger när jag gått förbi nu. Undra hur fan det kan bli så då? Weird.
 
Muse är i allafall bra som fan.
 
 

blää

Hey blogg.
 
Vilken dålig och tråkig update men senaste dagarna har jag varit rätt så upptagen typ. Fixat en massa hos hästen, klippt gräset hos farmor (yääy cash!) och när jag väl varit hemma så har jag varit för trött och typ helt utmattad haha.
Lite senare idag ska jag i allafall dra te michelle en svängiluring :) blir najs.
 

Pengaar

Hej blogg.
 
Ska strax åka hem till mamma i Hosjö och hämta lite papper och prylar. Slappdag idag också. Händer inte så mycket. All my friends are dead. Nä kanske inte men jävligt upptagna i allafall. Men rätt så skönt. Har ingen energi.
Ska skicka in lite papper till försäkringskassan och hoppas på lite cash. Hoppas VERKLIGEN. uuurk nervöst... Det är typ det enda jag kan tänka på just nu. Allt annat är typ oviktigt.
Är det inte lite kul hur pengar betyder allt? Hur mycket man är villig att offra för lite pengar? Vad som helst ungefär. Hoppas man vinner på nån lott nån gång i sitt liv.

The rain forgot how to bring salvation

 
 
Asfin låt som jag alltid älskat men för en liten stund glömt bort. Tycker den är så himla fin. Gillar inte riktigt hennes röst, tycker den är för gäll. Men låten är ju så jävla bra så det går ändå.
Titta serier med älskling nu sen sova <3 nyss kommit hem från stallet. Älskling va snäll å följde med å hjälpte.
 
Sitter å tittar på lite tatueringar. Fyller ju år i oktober nivet. Cashen brukar rulla in då. Kanske blir nått spännande :)))

Ozzyyyy

Ja för så här brukar ju dvärghamstrar sova? Bra instinkter lix.
 

Why don't you just admit it?

Hej blogg.
 
Vaknade typ precis. Älskling hoppa in i duschen så nu sitter jag här heuehu!
Idag händer ingenting alls, hoppas jag. Klockan två kommer mamma hit med min spegel och en badrumshylla typ. Och en vattenkokare!!! :D:D:D:D:D:DD: fyfaan jag har gjort te vatten i kastrull for too long. Men nu jävlar!
 
Saknar skolan gör jag också. haha det trodde ni aldrig va? Nämen alltså ah det är väl helt okej egentligen. Saknar att göra nånting vettigt på dagarna liksom. Och min utbildning vill jag helst bli klar med så fort som möjligt. I alla fall den gymnasiala. Sen vill jag söka vidare. Men till vad?... Funderar på sjuksköterska. Är 3 år utbildning. Ganska dassig lön men alla fortsätter ju att tjata om att man sak jobba med nått man trivs med och inte bara jobba för pengar. Men jag vet inte... Antingen satsar jag på att plugga till nått jobb som man får fet lön av, eller så gör jag något jag trivs med. Det är ett helluva svårt val.

Kvällen/natten hos Michelle

 
bilderna la ju sig lite hur dom vill men de gjorde väl ingenting då.

Michelle-time

hej bloggiblogg!
 
Är hemma hos Michelle i hosjö hos hennes päron och ska sova över osv! Vi har spenderat hela dagen med att städa som faen. Nu jävlar är det fint och mysigt här inne! äntligen är det hyffsat klart, så nu ska vi väl ta och umgås lite också innan de e sovdags. Hej så länge bah.
 
Hon är bäst i hela världen fan, brudjävel.
 

Onsdag ju

Hej blogg.
 
Vaknade och det fanns ingen frukost :( damn vad hungrig jag är. Som tur är så är sonny på väg te affären för att köpa massa gottigott :D my saviour typ.
 
Ska väl äta sen iväg till stallet en sväng. Mata lite horses och spraya dom lite. Sen ikväll ska jag kanske sova hos Michelle beroende på om hon blir nå klar med alla prylar osv. Men man kan ju hoppas! Saknar bruden fan.
 

god natt

hejhejhej! 
jag är numera bög som alla andra och har skaffat instagram! Badtrash heter ja där. surprise surprise!
gonatt nu fan. mysa ner mig med älskling nu å sova. 

RSS 2.0