rudegirl -

Hemma igen

Hej blogg!

Är hemma från Norge. Hur ska man ens börja att beskriva Norge? Det är ju helt underbart asso. Så himla fint. Massa berg överallt. Fjordar och berg. Och smaragdgröna sjöar. 
Vi åkte så himla vilse på vägen dit så resan ner tog nästan 12 timmar med bilen! Var framme vid 11 på kvällen så det var väl mest till att titta sig runt lite och sen sova. Vi fällde ner sätena i bilen så vi har sovit i bilen båda nätterna. 
Första stället vi var på var nedanför ett berg vid en sjö med värsta typ sandstranden. Så magiskt! Gjorde massa mat utomhus och käkade chips och drack öl och stretchade även en del och tränade på att hjula på en rak linje. Andra kvällen så drog vi till nått som hette Måndalen och det bestod liksom endast av berg och fjordar. Sjukt fint! 
Resan hem gick lite bättre det tog bara 10 timmar. Jag körde faktiskt hela vägen hem nästan. Alv körde från Mora och hem men annars körde jag hela vägen hem. Är minst sagt trött idag! Fick inte sova ut utan det var liksom direkt igång med föreläsningar och sånt idag. Ska sova ut som fan imorgon! Då är det ledig onsdag och Pole Bendy (ny kurs!) plus vanliga poledancekursen på kvällen! :) 



Lite bilbomb dåra. Kommer fler bilder sen. Hade med mig systemkameran och tog skitsnygga bilder på alv! 


KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0